Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçmiş olsun ne zaman olacak ameliyat?
Kadın hastalıkları ama tanıyı bilemiyoruz çünkü annem doktora gitmiyor 1 sene olmadı kız kardeşini rahim kanserinden kaybetti idrar kesesi ve rahmi sarkmış durumda ve vaziyeti kötü dışarı gelmiş desem daha doğru ama gitmiyor doktora randevu alıyoruz ama goturemiyoruz bakalım karar vermiş gidişata göre haber veririm en az 1 ay sürer kontrolü günü fala

Kilo 91 spor yürüyüş yapıyorum birkaç jillan yaptım iki haftadır, plank wallsit vs yapıyorum o kadar ama sporu severek değil mecburiyetten
Bende en başta mecburiyetten yapıyorum sonta alışınca seviyosun
Ama güzel yapiyosun ben bugün henüz yapmadım belki leslie yaparım
Evet ilk önce hep yürüyüş yaptım ben ..10000 adım yürüdüm ..sonra Leslie evde pilates hareketleri yaptım sonra @Bestttt önerdi zaten geçen hafta başladık:KK48:ilk başta vazgeçecek oldum ama sonradan hoşuma gitti
Leslie candır :) ben bazeb çocuklarla beraber yapıyorum akşamları
@Bestttt Beste sporu çok seviyorum zilli anayı yapan bana kilo olarak yakın bir arkadaş bulmuşken sorayım istedim sakalım yok ki dediğini duyar gibiyim:KK45::KK45:
Gel beraber bi liste yapalım istersen spor listesi

Valla kızlar bugün erkenden yemek yaptım 2 günlük ..salata yaptım :KK48::KK45:
Son ana kalmayayım diye ..hazır olsun dedim :KK48:
Ohh süper engüzeli erken hazırlamak
Kabak haşlıyorum sarımsaklı yoğurtla iyi gider sıcakta
Oh mis bende kabaklo yemek yapcam
Gokmavisi90 Gokmavisi90 sen de katıl bizle planka bu akşam :KK6:
Ay plank diyosun yapalım ama 30 sn çok değiş mı ilk gün için ben
Bugün başlayalım hergün artıracağımızı düşünerek 30 ile başlayalım
30 saniye çok değiş mı ilk gün için
Hadi bakalim fıstıklar ben yemek olaylarını halleşeyim buralardayım :halay::halay:şöyle devasa bir salata yiyeyim :skandal:
Afiyet olsun canım

Not; @ceren06_35 in eksili olmasın sabit olsun :KK48::KK48::KK200:

100 gr daha eksildim canım birşey yiyemiyorum valla iştahsızlık var daha aşeremedim ben ya :kk77::kk77::kk77:

Kızlar canlar
Benim kız geceden beri ishal ateşi de var birkaç gün çok aktif olamıycam kusura bakmayın arada okurum ama ateşi olunca korkuyorum çok

Geçmiş olsun balım inşallah önemli birşeyi yoktur kuzunun

Yokkk tam tersı bol ekşınlı
En ıyı kankım o
Dıger yarın
Sol yanım
Sıgaramın dumanı
Rakının buzu
Gözümün son gördüğü ölürken

Maşallah rabbim mutluluğunuzu daim etsin tatlım :KK68:

Valla @meliyke kızıyoruz falan ama bende seviyorum eşimi :KK48:
Bizimde 16 yıl oldu
Kızlar yemeği de yaptım birazdan spor yapcam :spor::spor:
Yemekten 1.5 saat sonra olur galiba dimi?

Daha nice mutlu mutlu 50 senelere balım rabbim hep mutlu etsin :KK68:

Kadın hastalıkları ama tanıyı bilemiyoruz çünkü annem doktora gitmiyor 1 sene olmadı kız kardeşini rahim kanserinden kaybetti idrar kesesi ve rahmi sarkmış durumda ve vaziyeti kötü dışarı gelmiş desem daha doğru ama gitmiyor doktora randevu alıyoruz ama goturemiyoruz bakalım karar vermiş gidişata göre haber veririm en az 1 ay sürer kontrolü günü fala

Rabbim şifa versin geçmiş olsun kuzum:KK19:

Bende en başta mecburiyetten yapıyorum sonta alışınca seviyosun
Ama güzel yapiyosun ben bugün henüz yapmadım belki leslie yaparım

Leslie candır :) ben bazeb çocuklarla beraber yapıyorum akşamları

Gel beraber bi liste yapalım istersen spor listesi

Ohh süper engüzeli erken hazırlamak

Oh mis bende kabaklo yemek yapcam

Ay plank diyosun yapalım ama 30 sn çok değiş mı ilk gün için ben

30 saniye çok değiş mı ilk gün için

Afiyet olsun canım
Yapalım valla belki görüp gaza geliriz iyice kilolarımız da aynı

Geçmiş olsun ihmal etmemek lazım aslında ..inşallah zor olmaz

100 gr daha eksildim canım birşey yiyemiyorum valla iştahsızlık var daha aşeremedim ben ya :kk77::kk77::kk77:

Dikkat et canım evet ilk başlar da öyle oluyor ..inşallah sorunsuz musmutlu az kilolu gebelik geçirirsin :KK66:

İlk menü benden olsun
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 çatal peynir yeşillik yarım dilim ekmek
Salatalık domates
Ara:yeşil çay 1 küçük kayısı
Öğlen :2 köfte bol salata az ayran
Ara:şekersiz kahve 6 badem 6 çilek
Akşam:yeşil mercimek yemeği salata semizotlu cacık
Arada acıkırsam tarçınlı şüt yada meyve yerim
Su 2,5 olmak üzere
Spor :zilli ana 30 Mekik akşama plank yapcam 30 saniye 3 set kol eritme hareketleri birde
:süslü::süslü::KK25:

Selam , bugün yoğundu giremedim fazla
09.30 da 2 haş yumurta, 1 domates salatalık ,5-6 zeytin , küçük kase taze yoğurt
14.00 de yarım bardak süt , 2 mürdüm erik
17.30 da 7 kaşık sebzeli ciğer sote , 1 bardak ayran ,1 küçük kase cacık, maydanoz , çeyrek yufka ekmeği

Bu saatten sonra belki sütlü nescafe içerim belki de onu da sütsüz içerim bilmiyorum

Su daha 2,5 lt oldu

Spor yapmaya fırsat bulamıyorum ama akşam en azından yarım saat yürüyeyim diyorum sporsuz olmaz
Aslında planım leslie ile başlayıp 3 hafta sonra jillian a geçmek ama daha Leslie ye başlayamadım
Kızım kuzum 1 saat uyuyor 1,5 saat uyanık oluyor uyku düzeni böyle , o bir saatte de ben ya yemek ya temizlik ya duş vb birşeyler yapmaya çalışıyorum vakit ayarlayamadım bir türlü

Döne geçmiş olsun , kızın nasıl oldu , kaka tahlili falan yapıldı mı

Yeliz maşallahın var oldukça iyi gidiyorsun , rakibin dişlisini bulmuşum bu arada plank ne onu araştıracağım

Bazen motivasyonum tavan oluyor bazen sönmeye başlıyor, açıyorum hemen başarı hikayesini tekrar gaza geliyorum , motive edelim kızlar birbirimizi

09.30 da 2 haş yumurta, 1 domates salatalık ,5-6 zeytin , küçük kase taze yoğurt
17.30 da 7 kaşık sebzeli ciğer sote , 1 bardak ayran ,1 küçük kase cacık, maydanoz , çeyrek yufka ekmeği

Bu saatten sonra belki sütlü nescafe içerim belki de onu da sütsüz içerim bilmiyorum

Su daha 2,5 lt oldu

Spor yapmaya fırsat bulamıyorum ama akşam en azından yarım saat yürüyeyim diyorum sporsuz olmaz
Aslında planım leslie ile başlayıp 3 hafta sonra jillian a geçmek ama daha Leslie ye başlayamadım
Kızım kuzum 1 saat uyuyor 1,5 saat uyanık oluyor uyku düzeni böyle , o bir saatte de ben ya yemek ya temizlik ya duş vb birşeyler yapmaya çalışıyorum vakit ayarlayamadım bir türlü

Yeliz maşallahın var oldukça iyi gidiyorsun , rakibin dişlisini bulmuşum bu arada plank ne onu araştıracağım

Bazen motivasyonum tavan oluyor bazen sönmeye başlıyor, açıyorum hemen başarı hikayesini tekrar gaza geliyorum , motive edelim kızlar birbirimizi
Senin menünde çok güzel bence ..uykusuzluk zor Allah kolaylık versin ..
Planka bak başlangıçta çok az durabilmiştim ben zamanla daha iyi oldu :halay:vaktin yoksa Leslie 1 mile yapabilirsin 15 dk.sürüyor şartlara göre bakarsın
Motivasyonun sönmesin uzun bir süreç bu ..çok sıkmadan yavaş yavaş gidecek kilolar ben inanıyorum buna :halay:kilolar gittikçe sende mutlu olacaksın :KK66:
İmkansız değil işte bizde yazacağız başarı hikayesi inşallah :KK66::KK66:
Özellikle akşamları tehlikeli ilk başlarda kaçamak yapmamak için ben çoookk parklarda oturdum kızlar bilirler :KK19::KK70::KK70:

Senin menünde çok güzel bence ..uykusuzluk zor Allah kolaylık versin ..
Planka bak başlangıçta çok az durabilmiştim ben zamanla daha iyi oldu :halay:vaktin yoksa Leslie 1 mile yapabilirsin 15 dk.sürüyor şartlara göre bakarsın
Motivasyonun sönmesin uzun bir süreç bu ..çok sıkmadan yavaş yavaş gidecek kilolar ben inanıyorum buna :halay:kilolar gittikçe sende mutlu olacaksın :KK66:
İmkansız değil işte bizde yazacağız başarı hikayesi inşallah :KK66::KK66:
Özellikle akşamları tehlikeli ilk başlarda kaçamak yapmamak için ben çoookk parklarda oturdum kızlar bilirler :KK19::KK70::KK70:
İnşallah hepimiz hedef kilolara ulaşıp mutlu olalım hayırlısıyla
Leslie 1 den başlayayım bari
Bu kiloya gelene kadar aklımız neredeydi acaba , bir 10 kiloyu verme var bir 30 kiloyu vermek var
İnşallah bir hedefe varayım bundan sonra hamilelikler hariç zor kilo alırım ben
Bu arada 6 gündür protein ağırlıklı diyet yapıyorum sütümde azalma falan olmadı, ha zaten çok değildi ama en azından iyice azalmadı çok şükür

İnşallah hepimiz hedef kilolara ulaşıp mutlu olalım hayırlısıyla
Leslie 1 den başlayayım bari
Bu kiloya gelene kadar aklımız neredeydi acaba , bir 10 kiloyu verme var bir 30 kiloyu vermek var
İnşallah bir hedefe varayım bundan sonra hamilelikler hariç zor kilo alırım ben
Bu arada 6 gündür protein ağırlıklı diyet yapıyorum sütümde azalma falan olmadı, ha zaten çok değildi ama en azından iyice azalmadı çok şükür
Sen hele bir plank yap tatlı isteğin hemen geçiyor :KK70::KK70:
Ben ilk yapışımda 5 saniye mi ne durmuştum çok kısaydı ..dedim ki ne yapmışım kendime diye kızmıştım ..spor yaptıkça insan kilolarını farkediyor galiba ..inşallah bir daha hiç almayız :KK73:
Birde kıyafet alırken anlıyorsun durumun ciddiyetini :KK70::KK70:

Menü
Sabah 12.00 (iğne ye gittim yol uzun o yüzden gecikti )
2 yumurta haşlama
Domates salata kaşar peynir

Öğlen 15.00
8 tane ufak zeytinyağlı sarma

Aksam 20.30
Tavuklu misirli yeşil salata biraz yağını kaçırmışım
Şu 1.5
Spor 1 saat tempolu yürüyüş( anımsatarak aldım kendime artık adım hesabı yapacağım leslie yaparken de takicam bakalım bir iki güne gelir elime sayacı ip de aldım tezbitsin tezbitsin ;) )

Kızlar suan acayıp kötüyüm
Bütün ev yataklar herşey sıme bulanmış
Benım cadı heryerın anasını ağlatmış
Küçük kızımda astım hastası ay çok kötüyüm
Siliyom sim yapışıyor
Süpürüyorum uçuşuyor
İşlerım bıterse akşam uğrarım canlarım

Çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin
Canım çok geçmiş olsun su sıkıntılı olabilir mi acaba miniğe dikkat et bu sıcaklarda ateş ishal uğraştırır ama korkacak bir şey yok doktor ne diyecek bizi de haberdar et mutlaka acil şifalar tezbitsin tezbitsin
Geçmiş olsun salgın var galiba aman susuz kalmayım inşallah çabucak toparlarsınız
kizlar gunaydin. Donem cok gecmis olsun tezbitsin tezbitsin
Geçmiş olsun canım
Geçen hafta bız yattık o meretten
Bol su bol vıtamın canım
tezbitsin tezbitsin ses ver nasıl oldunuz?
tezbitsin tezbitsin done nasılsın sesin çıkmıyor kötülestin mi yoksaaaa bi haber ver canım merak ettim seniii
Nerde bu hatunlar yahu?:KK49:
tezbitsin tezbitsin merak ettik bir ses ver bize ..
tezbitsin tezbitsin Döneciğim nasıl oldunuz doktora gittiniz mi kuzucuk nasıl bi haber ver
Soranlara teşekkür ederim canlar. Kızım iyi şu an Allaha şükür. Sabah çok korktum. Dün öğleden sonradan beri keyfi yoktu akşam yemeği de yememişti. Dişten de sıkıntılı tabi bu ara. Bir çıkarsa da rahat etse. Ben içme suyunu bile kaynatıp soğutup veririm ama oluyor işte. Soğuk meyve yemiş dün dedesindeydi :(
Ya eskiden 1 ay 1 hafta dayanırdım son zamanlarda 1 gün bile dayanamayıp bozuyorum bi yandan mutsuzumkilodan
Artık yeter dedim bi şekilde işin ucundan tutmam lazım
Sanırım karatay yemekleri yicem daha çok
Ama son kararım değil :)
Ama elimden geldikçe un şekerden uzak durcam
Hipotiroidi hastasiyim ilaç kullanıyorum
18 de akşam yemeği yemeyi düşünüyorum
Belki çok karnım kazınursa salatalık yada havuç ayran bitki çayı bi şekilde onlarla telafi edeyim diyorum
Havuca yönelmemeni tavsiye ederim canım. Salatalık candır.
Evet gördüm maşallah güzel kilolar verilmiş grupça kimi 90 lardan inmiş 70 lere çok özendim tezbitsin tezbitsin e maşallah :) zaten beni buraya o davet etti
Sağol canım. İnşallah son kilolar da gidecek.
Aynen doğru bir saptama kardeşler bir araya gelince hemen yemek planları yaparız benim eşim zayıf ve yemek çok da umrunda değil ben tereyağlı olmazsa yemem lezzetsiz olursa yemem efendim kızarmazsa yemem al şimdi niye yemedim diye dövünüyorum
Yemeden kilo alanlardansın yaa

Trşekkür ederim Cerencim.
Bu arada ben sadece turşu yemiştim gebelikte.
Su daha 2,5 lt oldu
Gaita tahlili baktırmadık canım. (O tozdan verdi burda adını yazmıyım herkes bilir zaten.) Subferbril ateşi var gibiydi 2 sefer ılık duşa soktum şu an iyi. Sağolun.
tezbitsin tezbitsin Döne nasıl oldunuz kuzucuk nasıl oldu var mı ateş yada teşhis ne
Hepimiz iyiyiz kızlar sağolun sorduğunuz için. Öpüyorum sizi.
Siliyom sim yapışıyor
Süpürüyorum uçuşuyor
Of of çok zor olmuş bu iş. Zorların hatunu Berilsin sen. Çok yorulsan da halledersin bebelerin için...Spor olur hem kötü bir spor ama. Bence en kötü spor jillian ya hala uyluklarım ağrıyor ve oturup kalkamıyorum hiç spor yapmadım o günden sonra yalnız dün bir çiftliğe gittik yürüyüş yapmış oldum...
Bu arada çiftliği anlatayım kızlar, Ankaranın bir köyünde tanıdık vasıtasıyla bulduk, organik yumurta, tavuk için. Meyve ağaçlarına çıkardılar bizi, vişne, yeşil elma, erikler, salatalıklar, maydanozlar...Allahım o kadar güzeldi ki...Keçi sütü aldım keçi yoğurdu ile mayaladım...
Hayalimdeki yerdi yaa

Siliyom sim yapışıyor
Süpürüyorum uçuşuyor
Kolay gelsin o iş çok zor gerçekten ..küçükken saçımıza dökmüştük zordu çıkartmak ..inşallah küçük iyidir ..çocuklar kaşla göz arasında yaramazlığı yapıyorlar hemen ..Allah kolaylik versin canım

Back
X