Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hazır buradayken bende yazayım kızlar
Sabah
Limonlu su
1 haşlanmış yumurta
Çeyrek avakado
Ara
Sade kahve 1 küçük şeftali
Öğlen
1 kepçe çorba
Bol salata
Ara
Yeşil çay 5 badem 1 fındık
Akşam
Yeşil mercimek yemeği
Salata
Az yoğurt
Su 2,5 litre
Spor
20 dk kardiyo
Kol hareketleri 12*3

Selam kızlar dönüyorum ben saçma salaklar. Beslendiğim için menü yazmıyorum yarın itibariyle normale dönerim tartilmicam yarın hem beslenme hem ödeme nedeni ile hepinizi çok özledim ama geçmişi okudum mi kimse beni aramamis hain kardeşler siziii :))) kına da bol bol oynadım ter attım ama bu yol insanı öldürüyor çocukla yaaaa neysek i bitti sayılır

Menümü yazayim da bugün kislik domates salca yapma günüydü işten ne bulduysak onu yedik gibi oldu kusura bakmayin yarindan itibaren yaris basliyo biliyorum asilmaya basliyorum bende ;)
Sabah:
1 boyoz
2 zeytin
1 kk peynir
Sekersiz cay
Öğlen:
Chia pudingi
Ara: küçük bi dilim pastanin yarisi
Akşam: mercimek corbasi
Yogurt
Su: 3lt
Spor: iki arada bu derede leslie 3 mili iki kere yaptim toplam 90 dk civari oldu galiba

Selam kızlar dönüyorum ben saçma salaklar. Beslendiğim için menü yazmıyorum yarın itibariyle normale dönerim tartilmicam yarın hem beslenme hem ödeme nedeni ile hepinizi çok özledim ama geçmişi okudum mi kimse beni aramamis hain kardeşler siziii :))) kına da bol bol oynadım ter attım ama bu yol insanı öldürüyor çocukla yaaaa neysek i bitti sayılır
Eğlenmene sevindim ..
Menümü yazayim da bugün kislik domates salca yapma günüydü işten ne bulduysak onu yedik gibi oldu kusura bakmayin yarindan itibaren yaris basliyo biliyorum asilmaya basliyorum bende :KK66:
Sabah:
1 boyoz
2 zeytin
1 kk peynir
Sekersiz cay
Öğlen:
Chia pudingi
Yogurt
Spor: iki arada bu derede leslie 3 mili iki kere yaptim toplam 90 dk civari oldu galiba
:KK70:
Kızlar bu hafta sonuncu olmayız dimi ya korktum valla:KK70:

Menümü yazayim da bugün kislik domates salca yapma günüydü işten ne bulduysak onu yedik gibi oldu kusura bakmayin yarindan itibaren yaris basliyo biliyorum asilmaya basliyorum bende :KK66:
Sabah:
1 boyoz
2 zeytin
1 kk peynir
Sekersiz cay
Öğlen:
Chia pudingi
Yogurt
Spor güzelmiş

oglanin odasına dolap aldık parçalar kırılmış gelirken oni bekliyoruz dolabı deprem için sabitlwyelim dedik duvarı kırdı eşim düz dursun hepsi diye inşaat var yani anliycagin.
Bıtmedımı daha o dolap
Esın ne zaman işe başlıyor tatıl bıtmedımı elıfım
Kalsan evde kafa dınlesen

Merhaba arkadaslar iyi pazarlar diliyorum herkese

Ben az bucuk toparlandim gibi
Bugpn tartildim merakimdan
Cuma tartilamadim annemdeydim cünkü.
115.4 ciktim seruma ragmen. 9 günde 600gr gitmis. Eh bunada sükür.

Beril abla ben whatsappden cikmaya karar verdim cünkü kk yi aksatiyorum ozaman. Cünkü listeye cok girmek istiyorum.

Gecmisi malesef okuyamadim

Yeni gelen arkadaslar mesajimi begenirlerse hbrim olur kimler geldi :)
Tanisalim kizlar
Tamam atarım senı :)
Liste artık zora gırdı zaten
20 kışıyız nerdeyse gerçekten ısteyıp azmedıp tartıyı gözüme sokan gırecek baska şansımız kalmadı

Bugün kizabilirsiniz bana serbest:
Sabah= üc dört cay kasigi recel, yarim domates, yarım dlm ekmek 1kk b. Peynir, bir sekersiz bir de sekerli cay
Ara= iki erik yarim haslanmis misir

Ögle= bir yudum nutellali ekmek, yarim seftali, 4 tane cizi kraker, iki tane burçak bisküvi, duble türk kahvesi

Aksam=3 tane poğaça (hadi bi tane dayanamadim yedim diger ikisini niye yedim bilmiyorum) iki köfte, bir bardak limonata, biraz da patates (nasil olsa ipin ucu kaçti mantığı) sonra bir limonata daha :))
Şimdi de pişmanlık hissi:110::110::KK54:
Senın bu mesaja günüm ilerleyen saatınde sınır kat sayım artınca cevap yazacam
Ama unutulmayan bır menü tarafımca bılesın
Pişman olacağına kalk bakıyım bıraz ter atta ıyı halden yararlan

bugünkü listemi yazayım yarın tartı günü heyecan yaptım şimdi:halay:
Sabah 10.00
2 dilim tt ekmek
1kk peynir
4 zeytin
1 taneden az yumurta çok az yağda yapılmış
Ara yarim elma
Ara 5 tane kepekli grissini ince küçük olanlardan

Akşam 17.15
1 kepçe mercimek çorbası
5 kaşık zeytin yağlı domates yemeği
1 dilim ekmek

Akşam son aramda da bir porsiyon meyve yerim belki
spor belimden rahatsız olduğum için yok malesef su da 2 litre içmişimdir şimdiye kadar
Domates yemegı ne canım
Yöresel bırsey mı

Back
X