Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ara öğünlerde yeşil çay badem iyi geliyor
Çok açsam peynir kapya biber tost gibi yapıyom yalancı tost
Ama salata en önemlisi salata :rolleyes:lifleri aldıkça tok oluyorsun
Salataci ya ben daha bugünkü corbanin etkisinden ckmadim tencereyi gördükçe midem kalkiyo dökücem dokemiyom anneme dedim döksün artk öyle tiksindim :((

Salataci ya ben daha bugünkü corbanin etkisinden ckmadim tencereyi gördükçe midem kalkiyo dökücem dokemiyom anneme dedim döksün artk öyle tiksindim :KK43:(
O zaman normal kabağa devam desene :halay:valla ben 2 gün yoğurtla yemiştim yaa:kk77:artık elimin lezzetindenmi vejetaryanlığa yatkınlığımdan mı bilemedim :KK70::KK70:

bugünkü menüm(yazıp uyuyayım:)
sabah yagsız omlet. cay. kücük bi ekmek
ara: erik,kahve
öğle: yogurtsalatalık, haslanmıs t.fasülye
aksam:1 köfte, acıbiber
sonrasında: birkaç çatal yas pasta (doğumgünüydü kızımın) +sütlü nescafe
Nıce guzel yaşları olsun melegımın
Yoksa pastaya bırseyler yazardım da hadı kurtuldun
Prensesı öp cezası olsun

Bugünkü menüm kızlar

Sabah:haşlanmış yumurta, peynir,zeytin, domates, salatalık, bir dilim pastırma, bir dilim ekmek
Ara:yok
Öğle:balık, salata, iki kalamar, bir dilim ekmek
Ara:iki dilim kavun
Akşam:zeytinyağlı fasulye, yogurt, bir dilim ekmek
Ara:bir avuç ceviz

Su:3 litre
Spor:3 mil leslie+50 mekik+45 dk. Yüzdüm

Bugünkü menüm kızlar

Sabah:haşlanmış yumurta, peynir,zeytin, domates, salatalık, bir dilim pastırma, bir dilim ekmek
Ara:yok
Öğle:balık, salata, iki kalamar, bir dilim ekmek
Ara:iki dilim kavun
Akşam:zeytinyağlı fasulye, yogurt, bir dilim ekmek
Ara:bir avuç ceviz

Su:3 litre
Spor:3 mil leslie+50 mekik+45 dk. Yüzdüm
Sabah bayagı kral kahvaltısı olmuş
Bır ıkı dılım kavun çok geldı bana
2 ay seklınde dılım degılmı

46 yasindayim. Izmir liyim.Muhasebeciyim fakat saglik nedeniyle uzun suredir calisamiyorum. 23 yasinda bir kizim var. Fazla kilolarla yuksek dozda uzun sure kortizon kullanarak tanistim. 55 kilo ile kortizona baslayip 98.5 kilo da biraktim. Ardindan sıķı bir mucadele ile 34 kilo verdim. Malesef tekrar ayni tedaviye ihtiyac duydugum icin tekrar kilo aldim. Ustelik bu sefer 123 kiloyu gordum. 1 kilo 2 kilo derken 8 kiloyu kendi cabalarimla verdim. Artik profosyonel yardim alma karariyla diyetisyene gittim. Ve simdi de sizlerle birlikteyim.

46 yasindayim. Izmir liyim.Muhasebeciyim fakat saglik nedeniyle uzun suredir calisamiyorum. 23 yasinda bir kizim var. Fazla kilolarla yuksek dozda uzun sure kortizon kullanarak tanistim. 55 kilo ile kortizona baslayip 98.5 kilo da biraktim. Ardindan sıķı bir mucadele ile 34 kilo verdim. Malesef tekrar ayni tedaviye ihtiyac duydugum icin tekrar kilo aldim. Ustelik bu sefer 123 kiloyu gordum. 1 kilo 2 kilo derken 8 kiloyu kendi cabalarimla verdim. Artik profosyonel yardim alma karariyla diyetisyene gittim. Ve simdi de sizlerle birlikteyim.
Bende 116 yı gördüm
Ikızlerım 20
Dıgerlerı küçük 5 tosbık var
Azmedenden olur canım
Yeterkı sabırla ınatla yolundan şaşma

Back
X