Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Salataci ya ben daha bugünkü corbanin etkisinden ckmadim tencereyi gördükçe midem kalkiyo dökücem dokemiyom anneme dedim döksün artk öyle tiksindim :KK43:(
bak o çorbayı ben de yapayım dediydim ama çok mu kötü yaa lahanayı yapmıştım kışın ama 5 gün tiksinmiştim artik bu da onun gibi desene en iyisi dengeli ve sağlıklı yemek

Harfi harfine uyuyorum. Hatta tel. Kurdum saatleri de sabit. Kilo vermeme engel sorunlarim olmasina ragmen kili veris hizimda cok iyi gidiyor
Acıkma olmasada yıyormusun
Ben berıl bu arada canım
Adını ogrenmemizde bır mahsur varmı

Harfi harfine uyuyorum. Hatta tel. Kurdum saatleri de sabit. Kilo vermeme engel sorunlarim olmasina ragmen kili veris hizimda cok iyi gidiyor
Yediklerim cok fazla geliyor basta uyum saglamakta zorluk cektim verdiklerim israrla bitecek diyor zorunlu alistim canim

Valla ya tatil bitti haftaya :KK70:1 sene bekledik geçti gitti
Ne güzel iradeli olmak ..zaten kilo verdikçe hızlanıyor metabolizma ..:KK49:

Acıkma olmasada yıyormusun
Ben berıl bu arada canım
Adını ogrenmemizde bır mahsur varmı
Memnun oldum. Ben nihal. Malesef tek kotu yani o tok hissetsen bile yemek zorundasin. Ilk baslarda yazdiriyordu yediklerimi ve her gidiste bitiremediklerim icin laf yiyordum. Artik yazmama gerek yok ama olaki listem eksik kalirsa o gunu yaziyorum. Kacamak haklarim birikti ama yicek vakit yok acikmadigima erteliyorum

Memnun oldum. Ben nihal. Malesef tek kotu yani o tok hissetsen bile yemek zorundasin. Ilk baslarda yazdiriyordu yediklerimi ve her gidiste bitiremediklerim icin laf yiyordum. Artik yazmama gerek yok ama olaki listem eksik kalirsa o gunu yaziyorum. Kacamak haklarim birikti ama yicek vakit yok acikmadigima erteliyorum
hoş geldiniz diyetisyenle diyet yapmak çok daha kolay geldi bana da ben de diyetisyen desteği alıyorum

Lahana corbasini ben de denemistim arkadasim. Evet kilo verdiriyor ama 1 tuketmesi cok zor 2 devamliligi olamadigi icin birakinca tekrar aliyorsun. Hic tavsiye etmem

hoş geldiniz diyetisyenle diyet yapmak çok daha kolay geldi bana da ben de diyetisyen desteği alıyorum
Tesekkurler. Evet ben de diyetisyenle kilo vermekten memnunum. Onceligi saglik oluyor kilo hediyesi. Guzel yanlarindan bir tanesi de kendi mutfagina uyarlabiliyorsun bu yuzden disari ciktiginda da zorlamiyorsun.

hic ara öğün yapmamışsın karatay mi yapıyorsun

Evet canim karatay yapiyorum
2 ögün yiyorum genelde

kuru fasulye ye sisirmiyor mu Aylin cimm kız 3 yumurtayı nasıl yedin benim midem almıyor yağlı yiyince

:KK70: kiz karatay da yumurta sinirsizz
Haslanmis 2 tane yerim de ama tavada fark etmio migdem aliyor:KK70:
Yok sisirmedi hatta koca kade cacik yedim yanina. Saat 17 de yiyince iyi oldu.
Bikere 21 de yefim kurufasulyeyi. Ozm arti gösternisti.
Karatayda sinirsiz.

İyi akşamlar kızlar

Menü:
Sabah:
Omlet (1 yumurta, 1 yk lor peynir)
Domates
Yeşil çay

Ara:
Yarım salkım üzüm
Kahve

Öğlen:
1 kase patates çorbası
4 yk menemen
Ayran

Ara:
Yarım salkım üzüm
4 böğürtlen
Yeşil çay
Kahve

Akşam:
3 yk yeşil mercimek
Salata
Ayran

Ara:
Yeşil çay

Su: 3.5l
Spor: kahvaltıdan önce Jillian 30 Day
Leslie 3 mil
Bölgesel egzersizler

Üzüm disinda menünü cok begendim. Sporun suyun da harika.
Meyveyi sabah ye. Ara ögünlerde tarcinli süt icebilirsin tatli ihtiyacini gidermek icin. Üzümden iyidir. Cok sekerli.

Çekişmeli geçecek bu hafta valla adaş menüden belli:KK50:

:KK70: bakalimm

aylin sen hangi etapta hangi takimda ayrildin
mezun mu oldun yoksa izinli mi ciktin
:KK75: hicc hatirlamiyorumm nasil ayrildigimi. 3 seneyi gecmistir. Ama 1. Takimda kaptandim. Kaptan yardimcisi da olmustum.

46 yasindayim. Izmir liyim.Muhasebeciyim fakat saglik nedeniyle uzun suredir calisamiyorum. 23 yasinda bir kizim var. Fazla kilolarla yuksek dozda uzun sure kortizon kullanarak tanistim. 55 kilo ile kortizona baslayip 98.5 kilo da biraktim. Ardindan sıķı bir mucadele ile 34 kilo verdim. Malesef tekrar ayni tedaviye ihtiyac duydugum icin tekrar kilo aldim. Ustelik bu sefer 123 kiloyu gordum. 1 kilo 2 kilo derken 8 kiloyu kendi cabalarimla verdim. Artik profosyonel yardim alma karariyla diyetisyene gittim. Ve simdi de sizlerle birlikteyim.

Umarim tekar sagliginiza eski kilonuza kavusursunuz.
Hosgeldiniz.
Bende Aylin. Esim izmirli. Cok severim orayi.
27 yasindayim 1 oglan annesiyim.
114.9 kiloyum

Kilomuz cok yakin. Yarisabiliriz haftaya

@seaBahAR
Sevgılı Bahar paylaşım kapalı burdan yazdım kusura bakma lütfen
aylin90 adlı üyemize aıt tek bilgi 242. Etapta bıldırımsız ızne ayrıldığına daır
Acaba sendekı bılgılerde farklılık varmı
Teşekkürler şimdiden

:olamaz:

Bu arada kurufasulyeyi erken yedim ablam. Bisey olmaz. Haftada 1 veya 2 kere bakliyat yemem lazim.
Karatay da serbest.
Istersen yazayim tekrar nasil oldugunu

berilceee berilceee bu arada sempatik tavsan demen cok hosuma gitti :KK70:

Abla ya ben 11.08 de 117 demisim
14.8. Pazartesi de 116.0 idim.
E cuma tartilamadim. Bugün 114.9

Ameliyat yaradi:KK70:
Iyiyim sagol. Evdeyim cumartesiden beri.
Agrim yok. Dikisler alinmasi lazim cumaya. Bakalim... ici bos resmen. Ama icten dikmisler. Üst yapistirilmis sanki. Iyi yani. Hafiiiiif kücük cukur gibi duruyo. Ici bos ya. Zamanla beslenir ins

Bakın bır netten alıntı

4 haftada bedenindeki değişimi kendin görürsün.
8 haftada arkadaşların ve ailen fark eder.
12 haftada da kalan herkes...

Başarıdan 12 hafta uzaksın.
Devam et.
Yeni baştan başlamak, devam etmekten daha zordur.
Pes etme, devam et.
Başaracaksın.
Fit vücut, %100 irade işidir.
Zihnin vücudunu kontrol etmezse,
Vücudunu zorlamazsan,
vücudun olması gereken yere ulaşamaz.
Disiplinin kas ağrısı, pişmanlığın acısına yeğdir. Hangi acı ile baş edeceğini sen seç!

Şu an imkansız gördüğün hareketler, bir gün senin ısınma egzersizin olacak.
Pes etmek üzereysen, neden bu yola girdiğini hatırla.
Neden sağlıklı yaşamı seçtiğini anımsa.
Ne kadar yavaş ilerlersen ilerle, koltuğuna çöküp televizyon izleyenlerden hızlı ve öndesin.
Başarı bir gecede gerçekleşmez. Gözünü ödülünden ayırma, amacına odaklan.
Unutma, gelecek yılki bedenin "spora keşke geçen yıl başlasaydım" diyecek.
Bir sene sonra, spora bugün başlamış olmayı dileyeceksin.
Onun yerine bugün başla!
Bugün!
Yarın değil, erteleme yok. Şimdi!

Spor ve sağlıklı yaşama alışırken; başta hiçbir şey değişmiyor gibi hissedecek, olduğun yerde sayıyormuş gibi düşüneceksin. İşte tam gerçek değişim o anda başlar. Sabret, devam et.

Acıyacak mı? Evet.
Ağrıyacak mı? Evet.
Zor mu olacak? Fazlasıyla.
Değecek mi tüm bu çileye? Kesinlikle!

Her gün amacına bir adım daha yakınlaşacaksın. Sakın bugün pes etme.
Devam ettikçe pişmanlık yaşamayacaksın. Bıraktığın anda pişman olacaksın.

Eğer senin için önemliyse, bir yol bulursun.
Eğer değilse, bir mazeret bulursun.

Kendini kandırma. Yapabilirsin.
Yapacaksın!

Yaz için değil, güzel görünmek için değil, eski sevgilin ya da zayıf arkadaşını çatlatmak için değil.
Kendin, sağlığın ve bedenin için yap!

Mutlu olacaksın. Sağlıklı olacaksın. Güzel hissedeceksin. Hastalanmayacak, bitkin düşmeyeceksin. Enerjik olacağın sabahları ve mutlu, olumlu, neşeli bir ömrü seç!

Herkes başarmak ister; ama sadece bunu gerçekten isteyenler, bu meydan okumada aşacağı engellerin zorluklarından haberdardır ve sadece bunu gerçekten isteyenler, mücadele edip başarıya ulaşır.

İstediğini almak için tek yapman gereken, ödemen gereken bedeli çalışarak ve vazgeçmeyerek ödemektir.
Buna hazır mısın?
Gerçekten bunu istiyor musun?
Yapman gerekeni biliyorsun. Asla durmamak, başaramayacağını söyleyenlere inat devam etmek ve başarabileceğini kanıtlamak!
Başkalarına değil,
kendine.

Back
X