Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sizi mutsuz eden kilolarınızdan kurtulmak için inancınızı yükseltmeye mi ihtiyacınız var? O halde, 20 kilo vererek zayıflamayı ve formda kalmayı başaran Meltem Hanım’ın öyküsünü okumak size çok iyi gelecek! Zayıflama başarı hikayesini okuyun ve kilo vermenin gerçek yollarını öğrenin.

Bedeninizle konuşun; “söz veriyorum seni üzmeyeceğime ve kilo vereceğime” diyebilirsiniz. Aceleniz var, siz de benim gibisiniz, ama şunu yapabilirsiniz; inanırsanız ve kendinizi zayıflamış düşünürseniz hızla kilo vereceksiniz. Önce beyninizdeki mutsuzluk sorununu çözmemiz gerekiyor. Canım her sıkıldığında bir şeyler yemek istiyordum. Ne zaman moralim bozuk olsa, kendimi kötü hissetsem yiyeceklerden yardım alıyordum. Dünyanın en iyi diyetisyeni ya da doktoru bile, siz inanmadıktan sonra, size yardım edemez. Kendinizin dünyanın merkezinde olduğunu ve çok önemli olduğunuzu düşünerek başlayabilirsiniz.

Öncelikli olarak, bir bebek gibi kendinize bakmalısınız. Size armağan edilen bedeni hor kullanıp genişletmek mi yıpratmak mı yapmak istediğiniz? O zaman devam edin, ama unutmayın bu bir döngü. Sizin yerinize başkası mı verecek kiloları? İnanın hiç kimse sizi sizden fazla düşünemez.

[wp_ad_camp_4]

Bol su içmek en önemlisi; sürekli ılık, sıcak su için. Hem cildiniz güzelleşecek hem de kilo vermeniz hızlanacak. Elinizde hep sıcak su bardağı olsun. Tere tohumu yağ yakımını hızlandırıyor ve bağırsakları çalıştırıyor. Krom içeren yiyeceklerin faydasını gördüm. İştahımı dengelediği gibi, açlık duygumu ve tatlı isteğimi bastırdı. Tamamen doğal, yan etkisi yok.

Bana bir haftada, hızla kilo verdiren diyet için yapmanız gereken çok basit; sabah uyanınca ılık limonlu suyu aç karnına içiyorsunuz. Sabah akşam sandaloz sakızı zayıflama gücünden faydalandım. Kahvaltıyı benim gibi hızlı yapıyorsanız, yağsız peynirle kepekli tost ya da iki dilim kepek ekmeği doygun ekmek tercih edebilirsiniz. Yağsız dil peyniri ve sudan geçirilmiş altı adet zeytin yiyebilirsiniz. Yanında yeşil çay ya da açık çay içebilirsiniz. Portakal suyu asla yok. Aralarda kuru kayısı ya da meyve olabilir ama kiraz ve muz yok. Karpuz seviyorsanız bir ay dilimi olabilir.

Protein hızlı kilo verilmesini sağlıyor. O yüzden tavuk, balık veya yağsız kırmızı etle yapılmış tamamen yağsız köfte yiyorsunuz. Yanında, içinde mısır bezelye sos olmadan hazırlanmış yağsız salata tüketebilirsiniz. Akşam, öğlenin tekrarını yapıyorsunuz. Bu, iki gün sürüyor. Sonraki iki gün öğlen aynı et ve salata, akşam yağsız sebze ve salata yiyorsunuz. Sürekli aynı şekilde devam ediyorsunuz. Ben bu diyetle gerçekten çok kolay başardım. Gece yatmadan önce meyve yiyebilir ve yağsız süt içebilirsiniz. Bol yeşil çay veya başka bitki çaylarını da içebilirsiniz. Taze zencefil limonla kaynatılınca çok güzel oluyor.

İçki almayın ve mümkünse bu diyetle birlikte sigara kullanmayın. Bol su ve yeşil çay içtiğiniz için detoks yapmış olacaksınız. Ve asla bu diyeti yaparken üfleyip püflemeyin; kendinize sinirlenmeyin. Şişman veya çirkin olduğunuzu düşünmeyin. Hep moral verin kendinize; başaracağınızı söyleyin. Şu kadar vermem lazım, nefret ediyorum kendimden, gibi şeyleri asla demeyin. Siz, her hâlinizle çok ama çok özelsiniz. Sadece biraz özene ihtiyacınız var; onu hissedin. Bir bebeğe nasıl bakarsanız, öyle bakın kendinize. Sularınızı için ve hep nasıl görüneceğinizi canlandırın gözünüzde. Görün bakın hızla terk edecek yağlar sizi.

Her yolu denedim ben daha önce kolay kilo vermek için; aletleri, yağ aldırma yöntemini, en ünlü diyetisyenleri ve aklınıza gelebilecek her şeyi denedim; ama çözüme ulaştığımda sorunu öncelikli olarak kendim halledebileceğimi öğrendim.

Bu dünya sizin etrafınızda dönüyor sevdikleriniz yanınızda; ama önce kendinizi mutlu etmelisiniz. Siz mutlu olunca etrafınızdakileri bu alana çekeceksiniz. Önce kendinizi sevmelisiniz. Siz kendinizi sevmezseniz başkası da sizi sevmez. Etrafımda kendine değer veren insanlara bakıyorum; anlık mutluluk değil, kalıcı mutlulukların peşinden koşuyor onlar.

Önünüzdeki kalorili yiyeceğe ve tatlıya bakın ve şunu söyleyin kendinize “Beş dakika sonra bitecek bu bol kalorili yiyecek ve yedikten sonra tekrar acıktıracak. Üstelik vücudunuza yapışacak ve sağlığınız ayrıca görüntünüzdeki güzellik de gidecek. Bir doktor arkadaşım çikolata krizlerime karşı şunu önermişti; bir tablet çikolata -ben öyle az olan yetinmediğim için büyük tableti söylüyorum- o büyüklükte bir margarin yemekle aynı.

Yani çikolata ya da tatlı yerken düşünün; o büyüklükte margarin yediğinizi. Aklıma gelince bırakıyorum yiyecekleri. Bu sabah kalkınca siz de kendinizle konuşun ve bir söz verin.

Alıntı

menü
sabah: yarım dilim ekmek ile yağda yumurta, peynir, zeytin
ara öğün:2 bardak yeşil çay
öğlen yarım porsiyon türlü salata yoğurt
ara öğün çiğ badem iki avuç
akşama fırın tavuk yiyeceğim
su 1,5 lt
Afiyet olsun canım. Su az olmuş menü güzel badem kavrulmuş mu çiğ mi bilmiyorum ama 2 avuç cok grldi bana.

Hadi inş. Ben her çocukta kiloma 5 ekledim. Şimdi onları temizlemeye niyetliyim bakalım. Emzirdiğim için karatay dan daha ağır bir diyeti yapamam diye düşünüyorum. Yavaş yavaş veririm ben de umarım :))
Ç
Hosgeldin canim ben Elif. Yavaş olur hızlı olur yeterki amaç belli olsun ;)

İlk gün menüm:

Sabah;
2 haşlanmış acı biberli yumurta
Yarım dilim ekmek üzerine tereyağ salça ikilisi
3 çeri domates
Peynir
6 zeytin

Öğle
Büyük bir tabak kısır

Arada
Yeşil çay
Bir avuç kuruyemiş

Akşam
Kıymalı tarhana
(Yanına ne yapsam diye hala düşünüyorum, bir el atıverin kolayından)

Yemekten sonra da bir meyve yerim

Deli gibi su içiyorum, 3 lt olmuştur, genelde limonlu
karatay i bilmiyorum açıkçası yapmakta aklıma gelmez gel sende sağlıklı beslenerek ver kılonu. Karatay da ekmek ve meyve yoktu galiba dimi yanlıs olabilirim.

Iyiyim Yeliz ablam cumartesi gecesi acile gittik iğne oldum ilaç kullanıyorum şimdi diyete uymaya çalışıyorum cuma aranıza katılacağım inşallah sen ne yapıyorsun tatile gittinizmi döne abla da yok ortalarda @tezbitsin
Geçmiş olsun canım ben kaçırmış im neyin var bebeğim.

Kısırı da açıkçası ilk gün zorlamasın beni diye düşünerek yaptım, baya sağlıksız bir beslenme düzeninden geliyorum çünkü, hatta bugün başlıcam diye haftasonu veda turu yaptım sevdiğim yiyeceklere :KK70:
ben bundan 8 yil önce 15 poğaça 20 mercimek koftesi yemiştim veda turuolarak :)))))

Biri 4 yaşına giriyor diğeri de 1 yaşa az kaldı. Bir de yeni hastalıktan çıktılar, biraz huysuz ikisi de bugünlerde
Allah bağışlasın canım.

Menü
Sabah:
2 yumurtadan peynirli misirli omlet
Öğlen:
Vicdan corbasi bi kase
Ara:
Chia pudingi küçük bu kase
Akşam:
Bi kase yoğurt
Su:2,5 litre
Spor: birazdan leslie yapicam
berilceee berilceee
Afiyet olsun mısır niye maydanoz dereotu taze soğan olaydı keşke daha sağlıklı. O çorbayi düşünemiyorum pek. Akşamın az olmuş açlık ne durumdaydı.

selam bunlar bugünkü listem
Sabah 10.00
2 dilim tb ekmeği
4 zeytin
1kk peynir
2 kaşık menemen

Ara bir küçük incir+ 2 kaşık leblebi

Akşam
4-5 kaşık sulu patates yemeği
çeyrek çiğ köfte
küçük bir parça fırın mücver
Afiyet olsun tatlım men guzel. Çeyrek çiğ köfte kutluyorum seni. Patatesi diyetlerden çok tercih etmeyin diyorlar bende kullanmıyorum. Sana bi etkisi oluyormu?

Bende menümü yazayım hazır buradayken
Sabah
Çörekotu yağlı su içtim
Maydanozlu peynirli omlet 2 zeytin
Biber salatalık domates 1 ceviz yeşil çay
Ara
Sade kahve 1 hurma 2 fındık
Öğlen:5kaşık yeşil mercimek yemeği bol salata
Ara yeşil çay az gojiberry üzümü (almıştım 10 tane falan yedim bitsin diye )
Akşam fırında balık bol salata
Acıkırsam tarçınlı süt içerim
Su 2,5 litre birazda tarçınlı su içtim
Spor
1 mile Leslie bol ev işi :KK70:
kız Yeliz
sen yazma menunu kıskanıyor um. ;)

Bugünkü yediklerim
Kalkinca 2 tane kuru kayısı
Sabah 3 yk musli yarim bardak süt
Ara 1 fincan nescafe 1 kuru kayisi 1 ceviz 5 tane dut kurusu 1 tane cig badem
Öğle 1 kase kısır 1 catal makarna salatasi (arklar ise getirmiş en hafifi bunlardi) 1 tane erik
Ara 1 bardak ayran 1 avuc leblebi 5 dut kurusu 1 kuru kayisi 1 tane ceviz
1 tane diyet biskuvi
Aksam 1 kase corba 2 yk kavurma 1 dilim ekmek
Su 3 lt
Ne kuruyemiş yemişsin bebeğim çok geldi afiyet olsun makarna kısır karbon denizine düşmussun sanki.

İyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah 1 bardak tarçınlı süt
Öğle
Yarım dilim tam buğday ekmeği ile çok az menemen yarım kl peynir çay
Akşam
Yarım dilim tam buğday ekmeği çok az menemen 2 zeytin yarım kl peynir 2 çilek
Su 3-4litre spor yok akşam yürüyüşe çıkarız belki
Afiyet olsun canım melemen günü gibi severim keratayi ;)

Bugünkü menüm

Sabah 11

2.5 yumurta tavada
Zeytin
1 kk peynir
2 domates
Salatalik
1 kücük kase kuruyemis
Yesil cay

Aksam 17

1 tabak dünden kurufasulye
Kocaman kase cacik

Su az oldu ins geceye kadar 3l olur

1.5 saat carsi gezintisi
Afiyet olsun ameliyatlı ameliyatlı ne gezmesi ayol bu dikisler in usur aman diyim. Fasulye hayırlı olsun şişme inşallah.

Sabah 8.00
4 murdum eriği

Öğlen 14.00
1 kepçe biber buğulama
Domates salata 1 dilim ekmek
Çay

Aksam 18.3o
1 yk pilav
çay tabağı kadar kırmızı et bonfile
küçük parça tavuk
salata
Şu yok kızlar çünkü sular iğrenç kokuyordu akşam temiz su alabildim ancak 1 2 bardak anca içtim
Spor da yok
Afiyet olsun kahvaltısı olmaz en önemli öğün su hiç olmamış bizımla değılsın ;)

Menuyu yazayim kizlar
10.00 2 yumurta,domates salatalik,7siyah 7 yesil zeytin ,10 tane top peynir,4 ceviz,8badem,4 kayisi
15.30 patlican yemegi,5-6kasik bulgur pilavi,ayran
17.00 2 tatli kasigi dondurma
3.5 litre su
Afiyet olsun şu yaz bitsin dondurma yenmesin artık :))) pilavı nda maşallahi var bebeğim ;)

İyi akşamlar kızlar

Menü:
Sabah:
Omlet (1 yumurta, 1 yk lor peynir)
Domates
Yeşil çay

Ara:
Yarım salkım üzüm
Kahve

Öğlen:
1 kase patates çorbası
4 yk menemen
Ayran

Ara:
Yarım salkım üzüm
4 böğürtlen
Yeşil çay
Kahve

Akşam:
3 yk yeşil mercimek
Salata
Ayran

Ara:
Yeşil çay

Su: 3.5l
Spor: kahvaltıdan önce Jillian 30 Day
Leslie 3 mil
Bölgesel egzersizler
Afiyet olsun. Salkım ne kadar büyüklükte bilemedim üzüm pek diyet meyvesi değil canım biliyorsundur gerçi. Patates çorbası da bol kh nişasta Aylin im.

Ara öğünlerde yeşil çay badem iyi geliyor
Çok açsam peynir kapya biber tost gibi yapıyom yalancı tost
Ama salata en önemlisi salata :rolleyes:lifleri aldıkça tok oluyorsun
lif bombası Yeliz.

bugünkü menüm(yazıp uyuyayım:)
sabah yagsız omlet. cay. kücük bi ekmek
ara: erik,kahve
öğle: yogurtsalatalık, haslanmıs t.fasülye
aksam:1 köfte, acıbiber
sonrasında: birkaç çatal yas pasta (doğumgünüydü kızımın) +sütlü nescafe
Afiyet olsun doğum gününü kutlu olsun. 1 çatal affettik ;) suyunu ve sporunu da eklersin yarın ki menünde tatlım.

Bugünkü menüm kızlar

Sabah:haşlanmış yumurta, peynir,zeytin, domates, salatalık, bir dilim pastırma, bir dilim ekmek
Ara:yok
Öğle:balık, salata, iki kalamar, bir dilim ekmek
Ara:iki dilim kavun
Akşam:zeytinyağlı fasulye, yogurt, bir dilim ekmek
Ara:bir avuç ceviz

Su:3 litre
Spor:3 mil leslie+50 mekik+45 dk. Yüzdüm
Afiyet olsun cnm diyetisyen listesi gayet güzel. Spor on numara. ;)

46 yasindayim. Izmir liyim.Muhasebeciyim fakat saglik nedeniyle uzun suredir calisamiyorum. 23 yasinda bir kizim var. Fazla kilolarla yuksek dozda uzun sure kortizon kullanarak tanistim. 55 kilo ile kortizona baslayip 98.5 kilo da biraktim. Ardindan sıķı bir mucadele ile 34 kilo verdim. Malesef tekrar ayni tedaviye ihtiyac duydugum icin tekrar kilo aldim. Ustelik bu sefer 123 kiloyu gordum. 1 kilo 2 kilo derken 8 kiloyu kendi cabalarimla verdim. Artik profosyonel yardim alma karariyla diyetisyene gittim. Ve simdi de sizlerle birlikteyim.
Hosgeldin ablis ben Elif. Çok geçmiş olsun bunuda verirsin Allah in izniyle.

Menüm

Sabah

3 dilim pey ir
5 zeytin
1 tereyağında yumurta
Yeşillik,domates salatalik

Ara

1 tane eti form

Öğlen

1 kase mercimek çorbası

Aksam

Biraz karpuz
2 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek

1 saat yürüyüş

İyi geceler kizlar
Afiyet olsun menun güzel iyi geceler canım. ;)

bu sodalı detoksu ben denemiştim ise yarıyor bir arkadaş yapmıştı emziriyordu o baya kilo verdi bunu uygulayarak ve tabiki diyetle,ben de uyguladım ama devamını getiremedim işte yoksa ise yarıyor..sporu da normalde yapıyorum zumba yapıyordum ama belimden dolayı bırak sporu ayakta bile doğrulup duramıyorum ki
oy geçmedi mi belin canım ya bende kötüyüm yatamiyorum şuan :( inşallah sabaha iyi olursun.

Sabah
2 dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
3 dl. Ekmek
5 zeytin
Domates-salatalik

Ara
17 adet uzum
2 ceviz

Ogle
4 kofte
2 dilim ekmek
Salata

Ara
1/2 su bardagi leblebi
1 su bar. Ayran

Aksam
8 yemek kasigi z.yagli taze fasulye
3 dilim ekmek
4 yemek kasigi yogurt
Salata

Ara
3 kayisi
1 su bardagi sut

3 lt. Su
1 saat yuruyus

Not: Ekmek olarak simdilik uno cia tohumlu
Afiyet olsun ne kadar çok ekmek var asla yiyemem sonuçta diyetisyen menüsü inşallah iyi olur sonuçları.

Tıytıllar ben kaçar
Hepınıze tatlı düşler
Huzurlu uyanışlar dılerım
Amin iyi geceler.

evet verdim ama tabi çoğu ödem ve su olduğu için geri alınıyor bir de çok kötü halsizlik, mutsuzluk yapıyor öğrencilerim hergun hocam hasta mısınız neyiniz var diye sorup durdular çok kötü bir şey yani tavsiye etmem
Bende yaptım gereksiz kötü saçma ise yaramaz bi detoks yada diyet yada herneyse berbat birsey.

Ben kaçayım fıstıklar yarın sabah erken kalkılacak ..
Herkese iyi geceler bol leptinlimiydi kilo vermeler :KK48::KK55:
iyi geceler cano ;)

Izninizle arkadaslar ben de kaciyorum. Uyku vaktiii. Hepinize iyi geceler
iyi geceler efemmm.

Afiyet olsun canım. Su az olmuş menü güzel badem kavrulmuş mu çiğ mi bilmiyorum ama 2 avuç cok grldi bana.

Hosgeldin canim ben Elif. Yavaş olur hızlı olur yeterki amaç belli olsun :KK66:

karatay i bilmiyorum açıkçası yapmakta aklıma gelmez gel sende sağlıklı beslenerek ver kılonu. Karatay da ekmek ve meyve yoktu galiba dimi yanlıs olabilirim.

Geçmiş olsun canım ben kaçırmış im neyin var bebeğim.

ben bundan 8 yil önce 15 poğaça 20 mercimek koftesi yemiştim veda turuolarak :)))))

Allah bağışlasın canım.

Afiyet olsun mısır niye maydanoz dereotu taze soğan olaydı keşke daha sağlıklı. O çorbayi düşünemiyorum pek. Akşamın az olmuş açlık ne durumdaydı.

Afiyet olsun tatlım men guzel. Çeyrek çiğ köfte kutluyorum seni. Patatesi diyetlerden çok tercih etmeyin diyorlar bende kullanmıyorum. Sana bi etkisi oluyormu?

kız Yeliz
sen yazma menunu kıskanıyor um. :KK66:

Ne kuruyemiş yemişsin bebeğim çok geldi afiyet olsun makarna kısır karbon denizine düşmussun sanki.

Afiyet olsun canım melemen günü gibi severim keratayi :KK66:

Afiyet olsun ameliyatlı ameliyatlı ne gezmesi ayol bu dikisler in usur aman diyim. Fasulye hayırlı olsun şişme inşallah.

Afiyet olsun kahvaltısı olmaz en önemli öğün su hiç olmamış bizımla değılsın :KK66:

Afiyet olsun şu yaz bitsin dondurma yenmesin artık :))) pilavı nda maşallahi var bebeğim :KK66:

Afiyet olsun. Salkım ne kadar büyüklükte bilemedim üzüm pek diyet meyvesi değil canım biliyorsundur gerçi. Patates çorbası da bol kh nişasta Aylin im.

lif bombası Yeliz.

Afiyet olsun doğum gününü kutlu olsun. 1 çatal affettik :KK66: suyunu ve sporunu da eklersin yarın ki menünde tatlım.

Afiyet olsun cnm diyetisyen listesi gayet güzel. Spor on numara. :KK66:

Hosgeldin ablis ben Elif. Çok geçmiş olsun bunuda verirsin Allah in izniyle.

Afiyet olsun menun güzel iyi geceler canım. :KK66:

oy geçmedi mi belin canım ya bende kötüyüm yatamiyorum şuan :KK43: inşallah sabaha iyi olursun.

Afiyet olsun ne kadar çok ekmek var asla yiyemem sonuçta diyetisyen menüsü inşallah iyi olur sonuçları.

Amin iyi geceler.

Bende yaptım gereksiz kötü saçma ise yaramaz bi detoks yada diyet yada herneyse berbat birsey.

iyi geceler cano :KK66:

iyi geceler efemmm.
patates yemeğini diyette ben de tercih etmiyorum hatta ben normalde de pek sevmem ama kız kardeşim bende kalıyor belim rahatsız olduğu için de yemekleri o yapıyor patatesi de çok sever o yüzden bir şey demedim hala iyilesemedim bu arada

günaydın kızlar, iyi sabahlar..

nasılsınız bugün? İzmir fena değil.. ben hala cuma gününe göre artıdaydım bu sabah.. daha 3 günüm var, aç gezmeye devam.. dün akşam menü paylaşamamıştım.. hemen yazayım..

Uyanınca; 1 çk çörek otu yağı, 1 bardak ılık su
sabah; 1 bardak filtre kahve
öğle; tavuklu salata, 2 adet ince galeta (tam tahıllı), 2 tatlı kaşığı kadar da közlenmiş domates sosu, 1 küçük biscuit ekmeği (ama baya küçük tek lokmalık :) )
akşamüstü;1 büyük bardak ayran
akşam; 1 tabak börülce yemeği, 3yk yoğurt, 1 dilim çeçil peyniri, 3 tane zeytin, 1 dilim ekmek

su;3lt
spor;60dk yüksek tempolu yürüyüş ( yürüyüş bandında fat burn programında yaptım)

Memnun oldum. Ben nihal. Malesef tek kotu yani o tok hissetsen bile yemek zorundasin. Ilk baslarda yazdiriyordu yediklerimi ve her gidiste bitiremediklerim icin laf yiyordum. Artik yazmama gerek yok ama olaki listem eksik kalirsa o gunu yaziyorum. Kacamak haklarim birikti ama yicek vakit yok acikmadigima erteliyorum

Nihal hoşgeldin aramıza.. memnun oldum.. burada beraber kilo veririz, gayet de zevkli, dedikodulu,hırslı geçiyor.. kısa zamanda verirsin.. diyetisyene gitmen zaten çok güzel, kontrolde olman iyi.. İzmir'deymişsin, bir gün tanışma fırsatımız da olur belki :)

günaydın kızlar, iyi sabahlar..

nasılsınız bugün? İzmir fena değil.. ben hala cuma gününe göre artıdaydım bu sabah.. daha 3 günüm var, aç gezmeye devam.. dün akşam menü paylaşamamıştım.. hemen yazayım..

Uyanınca; 1 çk çörek otu yağı, 1 bardak ılık su
sabah; 1 bardak filtre kahve
öğle; tavuklu salata, 2 adet ince galeta (tam tahıllı), 2 tatlı kaşığı kadar da közlenmiş domates sosu, 1 küçük biscuit ekmeği (ama baya küçük tek lokmalık :) )
akşamüstü;1 büyük bardak ayran
akşam; 1 tabak börülce yemeği, 3yk yoğurt, 1 dilim çeçil peyniri, 3 tane zeytin, 1 dilim ekmek

su;3lt
spor;60dk yüksek tempolu yürüyüş ( yürüyüş bandında fat burn programında yaptım)
menü de iyi sporda iyi valla ben o kadar çok ev işi yaptım ki ancak mekik çekebildim.

Nihal hoşgeldin aramıza.. memnun oldum.. burada beraber kilo veririz, gayet de zevkli, dedikodulu,hırslı geçiyor.. kısa zamanda verirsin.. diyetisyene gitmen zaten çok güzel, kontrolde olman iyi.. İzmir'deymişsin, bir gün tanışma fırsatımız da olur belki :)
Tesekkurler. Firsatini bulursak neden olmasin

46 yasindayim. Izmir liyim.Muhasebeciyim fakat saglik nedeniyle uzun suredir calisamiyorum. 23 yasinda bir kizim var. Fazla kilolarla yuksek dozda uzun sure kortizon kullanarak tanistim. 55 kilo ile kortizona baslayip 98.5 kilo da biraktim. Ardindan sıķı bir mucadele ile 34 kilo verdim. Malesef tekrar ayni tedaviye ihtiyac duydugum icin tekrar kilo aldim. Ustelik bu sefer 123 kiloyu gordum. 1 kilo 2 kilo derken 8 kiloyu kendi cabalarimla verdim. Artik profosyonel yardim alma karariyla diyetisyene gittim. Ve simdi de sizlerle birlikteyim.
hoşgeldin.inşallah hep birlikte sağlıklı bir şekilde kilo veririz

Spor süper :rolleyes: ben ev işleriyle ancak 1 mile Leslie yaptım nazar boncuğu gibi oldu :KK70:
ev işinin yarısını ancak yaptım.yarısını da bugün.bize her gün ev işi ..:(

ev işi spordan sayılıyor mu? mekik kaç tane çektin? tam mekik mi yarım mekik mi? :) hadi bakalım.. bugün spor anlamında o zaman bir telafi bekliyorum..
evişi spordan sayılmıyor ama o kadar işten sonra insanda hal kalmıyor. 70 adet squat 48 yarım mekik 38 tam mekik 25 adet alt karın için hareket

evişi spordan sayılmıyor ama o kadar işten sonra insanda hal kalmıyor. 70 adet squat 48 yarım mekik 38 tam mekik 25 adet alt karın için hareket

valla az buz birşey değil yaptıkların, gayet iyi :) squat beni benden alıyor zaten, ben en fazla 20 tane squat yapıyorum. üst bacaklarım çok kaslı iyice şişmesin diye..

ev işi konusunda ben çalıştığım için daha tembelim galiba, spora kaçıp, ev işini erteleyebiliyorum.. bundan pek de gurur duymuyorum tabi..

Sen mezun olcan gülüm hedef o :rolleyes:
Birtek öyle olabilir :confused::rolleyes: başka yolu yok
Herkes öyle olsun inşallah :halay::halay:
kız ben ilk hedeften sonra ikinci bi hedef koyacaktim zaten ama bakalım zaman neyi gösterecek hele bi ilk hedefe ulasiyim da

Tamam cuma yazarım gülüm
Sen izin ıste
saka yaptım abla ilk hedef bi olsun da bakalım kalirmiyim gidermiyim o zaman belli olur

hoş geldin Nihal ben de hilal isimlerimiz ne kadar da andırıyor kendini degilmiii :) inşallah hedefine ulaşabilir istediğin kiloyu verebilirsin

Günaydın kızlar.herkese musmutlu bir gün olsun inşallah:KK68:

Kızlar özelliklede böyle 20 kiloya yakın kilo verenler beri bakın hele, bir şey diyecem.şimdi ben kasımdan beri kilo veriyorum şükür de benim vücut böyle yumuşacık jelibon kıvamında bir şey oldu:confused:valla her yerim yumuş yumuş..nerde önceki daşş gibi obezto nerde şimdiki obezto:KK14:e spor da yapıyorum ama yinede mayalanmış hamur gibiyim.nolcak benim bu halim, şimdi düşünün taşının bana bir hal çaresi yazın bakın canlarım..

valla az buz birşey değil yaptıkların, gayet iyi :) squat beni benden alıyor zaten, ben en fazla 20 tane squat yapıyorum. üst bacaklarım çok kaslı iyice şişmesin diye..

ev işi konusunda ben çalıştığım için daha tembelim galiba, spora kaçıp, ev işini erteleyebiliyorum.. bundan pek de gurur duymuyorum tabi..
bende evlenene kadar ev işi yapmazdım, şimdi mecbur yapıyorum çünkü eşlerimiz sağolsun ev sorumluluğunu paylaşmaktan çok sakınıyorlar. bütün evi çevirmek, hem çalışıp hem akşam ev işlerini yapmak çok zor.

Günaydın kızlar.herkese musmutlu bir gün olsun inşallah:KK68:

Kızlar özelliklede böyle 20 kiloya yakın kilo verenler beri bakın hele, bir şey diyecem.şimdi ben kasımdan beri kilo veriyorum şükür de benim vücut böyle yumuşacık jelibon kıvamında bir şey oldu:confused:valla her yerim yumuş yumuş..nerde önceki daşş gibi obezto nerde şimdiki obezto:KK14:e spor da yapıyorum ama yinede mayalanmış hamur gibiyim.nolcak benim bu halim, şimdi düşünün taşının bana bir hal çaresi yazın bakın canlarım..
spor yapacaksın canım, genelde besin olarak az beslenmiş olabilirsin şok diyetler genelde etlerde yumuşama yapar

Spor belki fazlalaştırabilirim ama az beslendiğimi düsünmüyorum.hatta fazla bile beslendim ki kasımdan beri çoktan hedefe varmış olmam gerekirdi :KK43:

hayatım sadece yürüyüşle olmaz artık, diğer aerobik ve pilatesvari hareketlere başlamalısın :)

instagram da ev videoları yapan ablalar var, onları örnek al :)

Back
X