- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Sagol canim. Bugun cok dikkat ettim.Canim super hersey![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim. Bugun cok dikkat ettim.Canim super hersey![]()
Menu gayet iyi canim. Ama akksam yok acikmazsan ne mutlumerhaba kızlaaaaaaaaaaaar bi kaç gün bakamadım foruma kusura bakmayın
MENÜM
9:00
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 tane domates
12:00
4 kaşık bulgur pilavı
6 kaşık haşlanmış sebze yemeği
16:00
1 fincan Türk kahvesi
Spor
35 dk zumba
2 litre su
Afiyet olsun canim. Sucugu saymadim ne sIklIkla yiyorsun ama mumkunse nadir ye. Spor superMenü
Sabah: 4 ince dilim sucuk
1 haslanmis yumurta
1 yk sizma zeytinyagi
1 dilim misir ekmegi
Bir iki catal salatalik domates biberden yedim
Öğlen: yok
Akşam: 1 yemek tabağı türlü
Yarim kase yoğurt
Su: 3 lt
Spor: leslie 3 mil strong
15 dklik bi leslie videosu vardi ustune onuda yapip bi saate tamamladim.
50 squat
Birazdan bi tanede leslie 3 mil yapıcam annemle
@berilceee oldu mu kaptan :)
Canim hafta sonu cok meyve kizartma filan yedim ondan ins cumaya kadar boyle. Suyu ben genelde yemekten yarim saat once iciyorum. Veya ara ogun zamanlarinda cok iciyorum. Surekli yaninda gozunun onunde sise veya surahi olsun o zaman hatirlar icersin canimMenün çok iyi ama inan ki insan spor yapmayınca daha da halsiz oluyormuş biliyo musun spor beyni de bedeni de zinde tutar. Spor yaptığım zaman daha iyi anlıyorum okuduklarımı mesela. Daha rahat bi uyku çekiyorum. Tek sorunum her yerimin hamlaşmış olması.
Menün çok iyi . Çavdar ekmeği tok tutuyor mu ?
Menün süper canım
Derya abla sabah çok az yemişsin onun haricinde menün çok iyi yalnız ben o kadar su içemiyorum siz nasıl içiyorsunuz ya ? Mesela yemekten önce mi sonra mı ne zaman ?
Marulu sınırsız tüketebilirsin neredeyse tamamı sudan oluşuyor
Akşam az olmamış mı acıkmayasın ?
Spor çok iyi hey maşallah. Ay sucuk yazmışsın çoook canım çekti ama bu saatte artık yememek lazım
vaaayyyyyyyyyyyy spor çok iyi senin gibi 1 ay yaparsam ip gibi olurum
Ben de aklima gelince yaziyom. Ama genelde unutuyom yazmayi.Bu arada hanimlar ben ictigim cayi ve turk kahvesini sekersiz ictigim icin yazmiyorum isterseniz yazarim bundan sonra :)
Menu de spor da super canim. Masallahİyi akşamlar kızlar :)
Menü:
Sabah (10:00)
Omlet ( 1 yumurta, 1 yk lor peynir)
Salatalık
Domates
2 kk peynir
Ayran
Ara:
İnçe bir dilim kavun
Yeşil çay
Öğle:
1 kase kırmızı mercimek çorbası
Domates salatası
Ayran
Ara: 6 üzüm
Akşam:
Cacık
Domates salatası ve biraz peynir
Ara:
Yeşil çay
Su: 3.5l
Spor: Jillian 30 Day
Leslie 3 mil
45 dk bölgesel egzersizler
Bugün regl olduğum için valla kendimi zor tuttum tatlı bir şeylere saldırmamak için. Bir şekilde 2 porsiyon meyveyle atlatmaya çalıştım. Yalnız spor sancılara iyi geliyormuş onu anladım bugün. En azından benim üzerimde öyle bir etkisi oldu
Normalde yiyorum tabiki de ama bugün canım bir şey yemek istemediAkşam yemeği yemiyor musun canım en son 12de yemişsin acıkmıyor musun
Haftada bir babam evde olduğunda pisiriyo kokunca da yememek olmuyor :)) bugun tabağima börek koymus gene dedim sen napiyon bu ettiğin is mi geçende pastayi yedirdin zaten olmuyo böyle :)) yemedim sonra :)Afiyet olsun canim. Sucugu saymadim ne sIklIkla yiyorsun ama mumkunse nadir ye. Spor super
Ohh super olmus hilal bende 30 dk daha leslie yaptim 90 dk oldu bugün:)270 ip atladım kızlar şu 2 lt oldu
Spor süperrrrrrMenü
Sabah: 4 ince dilim sucuk
1 haslanmis yumurta
1 yk sizma zeytinyagi
1 dilim misir ekmegi
Bir iki catal salatalik domates biberden yedim
Öğlen: yok
Akşam: 1 yemek tabağı türlü
Yarim kase yoğurt
Su: 3 lt
Spor: leslie 3 mil strong
15 dklik bi leslie videosu vardi ustune onuda yapip bi saate tamamladim.
50 squat
Birazdan bi tanede leslie 3 mil yapıcam annemle
@berilceee oldu mu kaptan :)
Ogle yemegimin tarifini vermek istiyorum arkadaslar.Kizimla birlikte disardaydim arkadaslar. Gecikmeli menu bildirimi mi yapayim.
Sabah
1 hasl. Yumurta
3 dl. Ekmek
2 dl. Peynir
5 zeytin
Domates salatalik
Ara
2 anjelika erik 8 badem
Ogle
4 adet kadar kofte
2 dl. Ekmek
4 kasik yogurt
Salata
Ara
2 top dondurma
Aksam
Yogurtlu semizotu salatasi
4 yemek kasigi z.taze fasulye
3 dl. Ekmek
Ara
1 su bard. Sut
1 seftali
3 litre su
1 saat yuruyus
Arkadasim ogle ve aksam yemeginin olmamasi dikkatimi cekti. Acikip halsiz dusmene sebep olmuyor muMenüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 cay kaşığı reçel
3 dilim peynir
5 zeytin
Yeşillik domates salatalik
Ara
1 erik
Aksam
Yok
Yürüyüş 2 saat
Bol su
Canım sıkkın bugün çok bogazimdan geçmedi.normalde yerimArkadasim ogle ve aksam yemeginin olmamasi dikkatimi cekti. Acikip halsiz dusmene sebep olmuyor mu
Anladim canim. Canini sıķan sorun neyse umarim en kisa zaman da en guzel sekil de cozum bulur. Ama sorunun ne olursa olsun sagligindan vazgecme canim. Oncelikle biz kendime deger verirsek cevremizdekiler de bize deger verecektirCanım sıkkın bugün çok bogazimdan geçmedi.normalde yerim
Anladim canim. Canini sıķan sorun neyse umarim en kisa zaman da en guzel sekil de cozum bulur. Ama sorunun ne olursa olsun sagligindan vazgecme canim. Oncelikle biz kendime deger verirsek cevremizdekiler de bize deger verecektir