- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
Efser_16 kitkurduKımı ekledın elıf
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Efser_16 kitkurduKımı ekledın elıf
bir de benle yarışıyordun sanırım canım :)günaydın kızlar tartımı söyliyeyim birde ben 2 kişiyle yarışıyordum biriamandey biriisnin nickini hatırlayamadım
merak ettim kaçıncı oldum
gecen hafta 67.6
bugün 66.5
Tesekkurler canimSelam
Kilo yüzdesi şöyle hesaplanıyor
Geçen hafta Cuma kilo -bu Cuma kilo
*100 (100 ile çarp)
/bölü geçen hafta Cuma kilosu
Tebrikler size de çok güzel vermişsiniz
Herkese bol kilo vermeler![]()
Canım sen lıstede yokmuydum geçen haftabir de benle yarışıyordun sanırım canım :)
Haftaya canımTesekkurler canim
Ben pazartesi geldim bu hafta da boyle hesaplayim mi yoksa bu cuma dan sonra onumuz de ki hafta icin mi baslayacagim.
hımm evet o zaman oraya mı bildiriğim yapacağımCanım sen geçen hafta bırıncı takım listesındemıydın
Listede bıze transfer olacağın yazılmalı
Canım mutlaka transfer notu eklemeyı unutma tamammıhımm evet o zaman oraya mı bildiriğim yapacağım
Geçen hafta ameliyat olmuştu tartılmadı sanırım.
Aynen öyle şimdi yıne gıremıyecekGeçen hafta ameliyat olmuştu tartılmadı sanırım.
ben izne ayrılmıştım ama 2 haftalık sürem doldu izne ayrılırken 65 tim şimdi 65.6 hala tam veremedim aldıklarımı ama ne yapmam gerektiğinide bilmiyorumCanım sen lıstede yokmuydum geçen hafta
Izınde felanmısın
Aaaa o zaman dırek bızde lısteye gırıyonben izne ayrılmıştım ama 2 haftalık sürem doldu izne ayrılırken 65 tim şimdi 65.6 hala tam veremedim aldıklarımı ama ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum
gelir birazdan.Aynen öyle şimdi yıne gıremıyecek
Kaka berıl kotu kaptan ben oldum bak :)
tamam kaptanım o zaman hafta inşAllah 64 lerle gelirimAaaa o zaman dırek bızde lısteye gırıyon
65 altı olunca balım
Haftaya yanı
Izın gerı götürüyor baktamam kaptanım o zaman hafta inşAllah 64 lerle gelirim