- 2 Aralık 2016
- 1.658
- 4.210
- 133
gerçekten öyle oldu 3 haftada 3 kilo aldım 3 haftadırda onları vermeye uğraşıyorum bayramda çok dikkatli olmam lazımIzın gerı götürüyor bak
Gıtmeyın tatıle dıyom ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçekten öyle oldu 3 haftada 3 kilo aldım 3 haftadırda onları vermeye uğraşıyorum bayramda çok dikkatli olmam lazımIzın gerı götürüyor bak
Gıtmeyın tatıle dıyom ya
Gülüm kılon az malumberilceee kaptan ben yine giremiyom galiba listeye 7 ağustosta geldim birde 9 eylülde tatile gidecem ona istinaden bir karar verelim
Oh olsun tatıle gıtmeyıngerçekten öyle oldu 3 haftada 3 kilo aldım 3 haftadırda onları vermeye uğraşıyorum bayramda çok dikkatli olmam lazım
Senacım bu hafta duzenlı katıl lıste kolayberilceee beril abla ben haftaya listeye giriyorum demi bugün tam 2 hafta oldu ama bu hafta girip menü atamadım buraya uzadı yani 1 hafta
Günaydın canımgunaydin kizlar)bugün tartı günü demi? ben bile çok merak ediyorum.hadi inşallah bu pis yağlardan kurtulma dilegiyle
Iyı eğlencelerOlsun haftayi beklerim artik :))
Ben nikaha davetliyimmm
Sonra erkek evinee
Pastalar yemekler neler neler
Ama korkmiyorum yemicemmm
Kisir varsa biraz yerim
Öptpm byy
Gelmıs tarıhın hedefın neIste yazdimya ablam.
11.8 de 117 idim.
14.8. Pazartesi 116 idim
18.8. Tartilmadim
13. TAKİM 532.ETAP***
berilceee (82.4/82/0.4/%0.49)
eliya (74.7/
kitkurdu (89.5/88.4/1.1/%1.23)
tezbitsin (68.9/ 67.3/ 1.6/ %2.32)
anderes (58.8/57,3/1,5/%2,55)(mezun olmak istiyor)
zukkum (84/84/0/sabit)
DeryaOnDiet(72.2/
meliyke (59/58,8/0,2/%0,34)
Efser_16(67.6/66.5/1.1/%1.63)
ilksevdam (65.8/
nefertityy(78.1/77.1/1/%1.28)
obezzto (75,6/74,2/1,4/%1,85)1. Takımdan transfer
aylin90(
13.takım ortalaması:%
Gecen hafta aday listedeydim ama bu hafta ikisinede yazilmamisim benAday lıstede olmayanlar bılgı bıldırmedı yada ben gözden kaçırdım
Etıketlersenız eklerım
Tatile gitmiycem de eylulun ilk haftasi 3 4 günlük sehir disinda isim olacak aslnda o ara bildirim yapamayabilirim alma istersen abla ben bi düzene gireyim okul acilsin öyle girsem listeye olur mu yani o zamana kadar tabiki kilo vericem de bildirimlerim aksayabilir ya da az verebilirim su aralar hic yuzdelerle oynamayayim
Canım yelız yok yaGecen hafta aday listedeydim ama bu hafta ikisinede yazilmamisim ben
Tatile gitmiycem de eylulun ilk haftasi 3 4 günlük sehir disinda isim olacak aslnda o ara bildirim yapamayabilirim alma istersen abla ben bi düzene gireyim okul acilsin öyle girsem listeye olur mu yani o zamana kadar tabiki kilo vericem de bildirimlerim aksayabilir ya da az verebilirim su aralar hic yuzdelerle oynamayayim