Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın hanımlar iki gündür internet paketim bittiği için internetim kapatılmıştı o yüzden yazamadım bu arada memleketime geldim 1 haftalığına dün 40 saat uyumamisligin verdiği yorgunlukla neler yeşim bilmiyorum ortalık baya karıştı yeme konusunda ama en azından bayrama kadar dikkat etmem lazim

Kızlar bodrumda tartı var ama benimkiyle farklı çıktı, ondan yazmıyorum.. bir de regl olacağım bu hafta, o nedenle bu hafta tartılmama işini sevdim :) bana denk geldi..

Dün ki menüm;
Sabah; 1 dilim kavun karpuz, 2yk lor, 2 adet zeytin
Ara; 4-5adet çubuk kraker(otobüste midem bulandı)
Öğlen; tavuk ızgaralı salata
Akşam; yeşil mercimek salatası
Su:2 lt
Spor; 1 saat yürüyüş, 30 tam mekik, 20 yarım mekik, 20 squat

Yağsız dönemdeyim kızlar, salatalarımda yağ yok. Öğünlerimin arası 5 saat

Bugun tartı günümüz tartılan varmı
sabah erken bıraz daha bekleyım
Geçmişe söyle bır baktım
zukkum zukkum kızına gecmış olsun tez zamanda şifasını versın rabbım prensese
Sağol allah razı olsun berilceee berilceee bende bi değişiklik yok 84 aşağı inmedi aslında cuma cumartesi 83.9 ama gidip geldiği için yazmadım bu gün baktım yine aynı sanırım vücudum direnç gösteriyor kırmak için araştırma yapıyorum biri bir gün yiyip metoyu şaşırtın yazmış diğeri şok diyet ve ağır spor yapın yazmış kararsız kaldım hangisini uygulamakta bayram da cisli bi menü olmayacak rahatım o yüzden ama bundirenci kırmam için ne yapmam gerekir bi fikir rica ediyorum

Sağol allah razı olsun berilceee berilceee bende bi değişiklik yok 84 aşağı inmedi aslında cuma cumartesi 83.9 ama gidip geldiği için yazmadım bu gün baktım yine aynı sanırım vücudum direnç gösteriyor kırmak için araştırma yapıyorum biri bir gün yiyip metoyu şaşırtın yazmış diğeri şok diyet ve ağır spor yapın yazmış kararsız kaldım hangisini uygulamakta bayram da cisli bi menü olmayacak rahatım o yüzden ama bundirenci kırmam için ne yapmam gerekir bi fikir rica ediyorum
Ben senin menülerini takip etmediğimden bilemiyorum, mesela karbonhidrat kısıp 1 hafta, akşamları en geç 6 da ye ve iyi yürüyüş yap günde 10-12km en az

Ben senin menülerini takip etmediğimden bilemiyorum, mesela karbonhidrat kısıp 1 hafta, akşamları en geç 6 da ye ve iyi yürüyüş yap günde 10-12km en az

Canım kızım. Rahatsız yengem doğum yaptı yürüyüş imkanım yok ikisi ile de ilgilenmek zorundayım eliptik yapıyorum dün akşam itibari ile zaten geç yemiyorum 6 da bitiyor yemek işi istisnai durum olmazsa eğer

Canım kızım. Rahatsız yengem doğum yaptı yürüyüş imkanım yok ikisi ile de ilgilenmek zorundayım eliptik yapıyorum dün akşam itibari ile zaten geç yemiyorum 6 da bitiyor yemek işi istisnai durum olmazsa eğer
off bende senin gibiyim.en sıkı diyeti yapsam bile hep yerimde sayıyorum

Günaydın kızlar
İlk önce dünkü menümle başlayayım. Dün giremedim biraz işlerim vardı
Sabah:
Smoothie (1/2 muz, 1/2 armut, yoğurt)
Ara: 1/2 muz

Öğle:
Fırında tavuk göğsü
Domates salatası
Ayran

Ara: 2 ceviz

Akşam:
4 yk yeşil mercimek
1 kase cacık
1 kase çoban salatası

Su: 3.5l
Spor: 20 dk kick box cardio
45 dk bölgesel egzersiz
45 dk yürüyüş

Vücut fena alışmış desene :) herşey normal görünüyor, yediklerinde değişiklik yapabilirsin diyeceğim ama o hengamede onu da ayarlaman zor olacaktır.. detoks yapabilir misin 2-3 gün? Mesela bir gün sırf elma, 1 gün sırf haşlanmış patatesli 2 gün detoks gibi olabilir, içine bol baharat da eklersin, 2 gün 2şer adet de form çay iç..
Bir çok detoks programı var gerçi, bu benim doktorun verdiğiydi, diyete başlamadan önce..

Sabah 9

2 yumurta sarısı
Domates
Zeytin
2 bardak çay

Ara 11
Tost ekmeği arası peynir küçük 1 tane

Öğlen 2.30
1 kaşe çorba
1 kepçe türlü
Salata

Ara
1 avuç fındık kabuklu

Aksam 19.00
1 kepçe çorba
1 yk fasulye kuru
1 yk pilav
Salata
Yoğurt

2.5 lt su
Spor eliptik başlangıcı yapacağım inşallah bu akşam
Menun gayet iyi canim.

Menü
Uyanınca 4 cig badem
Kahvalti: 1 haslanmis yumurta
1 dilim cavdar ekmegi
1 domates
Yarim kk peynir
1 tk zeytinyagi
1 bardak kefir
Ara: chiali puding
Öğlen: 1 lahmacun yemekbtabagi büyüklüğünde olanlardan
1 bardak ayran
Aksam: 1 yt taze fasulye
Yarim kase yogurt
Su: 3 litreye yakin
Spor: bugün hic firsatim olmadi ama birazdan leslie 3 mil yaparim sporsuz yatmam :)
Afiyet olsun canim.

Afiyet olsun canım çok iyi yrumussun

bu hindi nasıl derya tadını merak ediyorum ama midem almaz diye yemiyorum afiyet olsun

Afiyet olsun bugün dondurma günü olmuş :)

Valla senn menü çok dolu geliyor bana bende mi gitsem bu diyetisyene :) bi karikatür varsa 2 diyetisyene gitmek lazım birinin verdiği ile karın doymuyor :KK66: onun misali
Aslinda hindinin tadi kotu degil canim. Dene bi. Ben kizima da veriyorum oyle agir kokusu filan yok

Arkadaslar bugün benim 6.günüm diyette toplasanız iki dilim ekmek anca yemisimdir. abur cubur şekeri çok azalttim zaten))ama bkiyorumda sanki ayniyim pek değişen bişey yok gibi )iki gün sonra tartiya çıkacağım.acaba vermismiyimdir.eğer dikkat ettiyseniz az çok nekadar yediğini bilirsinizdir.
Bence kesinlikle verdin canim.

zukkum zukkum Hilalım bi detoks var yapmanı tavsiye edebilirim. 4 kaşık yeşil mercimek 4 kaşık nohut 4 kaşık bulgur yada yarma hepsini haşla yogurtla ayran yapı bunlarida ekle tüm gün acıktıracak bu çorbayi içiyorsun tuz yok baharat ekleyebilirsin. Yoğurt yarım kg veya biraz daha fazla olabilir ben koyu kıvamlı yapıyorum biraz hatta hazır ayran la yapanlar da var ama o tuzlu tabi. Aslında 2 gün yapılıyor ama ben yapamıyorum. Denedim sonuç mükemmel. Bunu yapabilirsin hem insanı yormuyor psikolojik olarak.

Back
X