Canım tam açık yazarsan tarifi yaparım anladığım kadarı ile takıldı kilom hem detoks hemde de ağır sporlar yapıyım evde yapabildiğim kadar bide uyuyamıyorum doğru dürüst onunda etkisi varVücut fena alışmış desene :) herşey normal görünüyor, yediklerinde değişiklik yapabilirsin diyeceğim ama o hengamede onu da ayarlaman zor olacaktır.. detoks yapabilir misin 2-3 gün? Mesela bir gün sırf elma, 1 gün sırf haşlanmış patatesli 2 gün detoks gibi olabilir, içine bol baharat da eklersin, 2 gün 2şer adet de form çay iç..
Bir çok detoks programı var gerçi, bu benim doktorun verdiğiydi, diyete başlamadan önce..
elif yapıyım bunu canım sadece nü başka hiç birşey yok mu canım kahvaltı falan yanında salata gibi bide çiğ dört kaşık mi haşlanmış dört kaşık mi malzemelerzukkum Hilalım bi detoks var yapmanı tavsiye edebilirim. 4 kaşık yeşil mercimek 4 kaşık nohut 4 kaşık bulgur yada yarma hepsini haşla yogurtla ayran yapı bunlarida ekle tüm gün acıktıracak bu çorbayi içiyorsun tuz yok baharat ekleyebilirsin. Yoğurt yarım kg veya biraz daha fazla olabilir ben koyu kıvamlı yapıyorum biraz hatta hazır ayran la yapanlar da var ama o tuzlu tabi. Aslında 2 gün yapılıyor ama ben yapamıyorum. Denedim sonuç mükemmel. Bunu yapabilirsin hem insanı yormuyor psikolojik olarak.