Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Vücut fena alışmış desene :) herşey normal görünüyor, yediklerinde değişiklik yapabilirsin diyeceğim ama o hengamede onu da ayarlaman zor olacaktır.. detoks yapabilir misin 2-3 gün? Mesela bir gün sırf elma, 1 gün sırf haşlanmış patatesli 2 gün detoks gibi olabilir, içine bol baharat da eklersin, 2 gün 2şer adet de form çay iç..
Bir çok detoks programı var gerçi, bu benim doktorun verdiğiydi, diyete başlamadan önce..
Canım tam açık yazarsan tarifi yaparım anladığım kadarı ile takıldı kilom hem detoks hemde de ağır sporlar yapıyım evde yapabildiğim kadar bide uyuyamıyorum doğru dürüst onunda etkisi var

zukkum zukkum Hilalım bi detoks var yapmanı tavsiye edebilirim. 4 kaşık yeşil mercimek 4 kaşık nohut 4 kaşık bulgur yada yarma hepsini haşla yogurtla ayran yapı bunlarida ekle tüm gün acıktıracak bu çorbayi içiyorsun tuz yok baharat ekleyebilirsin. Yoğurt yarım kg veya biraz daha fazla olabilir ben koyu kıvamlı yapıyorum biraz hatta hazır ayran la yapanlar da var ama o tuzlu tabi. Aslında 2 gün yapılıyor ama ben yapamıyorum. Denedim sonuç mükemmel. Bunu yapabilirsin hem insanı yormuyor psikolojik olarak.
elif yapıyım bunu canım sadece nü başka hiç birşey yok mu canım kahvaltı falan yanında salata gibi bide çiğ dört kaşık mi haşlanmış dört kaşık mi malzemeler

Kolay gelsin iyiyiz cok sukur. Sen nasilsin canim.
İyiyim idare ediyorum ablacim bayram üstü heryer dağınık dolap almıştık oğlan kırık parçalar vardı 20 gün bekledik 2 parça yine kırık geldi kurulum yapılıyor inşallah bende toparliycam evleri. İşler bitse de rahatlaSam.

Olculerimi almak hic aklima gelmedi ama darliktan olmayan kiyafetlerimin simdi de bolluktan olmamasi sevincini yasiyorum bu da cok guzel bir duygu. Yine de bu gun olculerimi alicam onu takip etmekte zevkli olacak. Fikir icin tesekkurler arkadasim.
süper ablacim bollasmasi nasıl moral olmuştur.

GÜnaydın kızlar iyi sabahlar diliyorum, cumadan beri pek gelemedim, bazı durumlar vardı, ancak şimdi burdayım..
bu boşluğum için hepinizden özür dilerim..
Tatil için bodrumdayız şuan ama ben yarım saat önce yürüyüş yapmak için kalktım, şimdi yürüyüşe gideceğim.. bu büyük tatili zayıflama kampına dönüştürmeyi düşünüyorum :))

Avaba neler kaçırdım yokluğumda, geriye dönüp bi okumam lazım :)
iyi tatiller canım. Metabolik nasıl gidiyor.

Günaydın hanımlar
Nasılsınız ıyısınızdır ınsallah
Allah sağlıkla neşeyle bır ıkı kıloda eksık olarak bayrama erıstırsın cümlemızı:)
cokkkk aminnn ;)

Günaydın kızlar rüyamda bile tartilmayi.görüyorum gözüme.uyku girmiyor kalktim hemen tartıldım cuma 66.5 bugün 66.0
Harikasın canım.

Herkese hayırlı sabahlar bol eksili bir hafta olur inşallah:KK31:.Az önce tartıldım.Cuma günü 74.3 kg idim şimdi 74.1 çıktı -200 gr
Çok iyi canım ;)

Pazartesi bildirimi 64.9
Cuma 65.4tu
-500 gr :))
bugün ne güzel eksiler var maşallah ya çok iyi.

Kilo bildirimi:
Cuma: 74.5
Sabah: 74.0
Fark: -0.500
ovv sendemi harikasın iz.

Cuma 66.0
Bu sabah 66.4 :işsiz: + maalesef
verilir ki sıkıntı yok doğru yolda devam. ;)

Canım tam açık yazarsan tarifi yaparım anladığım kadarı ile takıldı kilom hem detoks hemde de ağır sporlar yapıyım evde yapabildiğim kadar bide uyuyamıyorum doğru dürüst onunda etkisi var

elif yapıyım bunu canım sadece nü başka hiç birşey yok mu canım kahvaltı falan yanında salata gibi bide çiğ dört kaşık mi haşlanmış dört kaşık mi malzemeler
Yok canım sadece bu kahvaltı vs yok haşlanmış 4 kaşık olucak. İyi geleceğini düşünüyorum ki bana bile iyi geliyorsa. ;)

iyi aksamlar)
bugünkü menum
sabah
limonlu su 1saat sonra
1haslanmis yumurta kk.kadar peynir
yarım dilim ekmek)domates
birkaç bardak az şekerli çay
Ara az şekerli türk kahvesi
saat14 .00 bir kaç dilim karpuz
saat16.40 yarım kase sebze yemeği
saat 19.30mercimek çorbası bol yeşilin salata
30dakka leslie yaptim
birazdan 3.litre suyu tmmliyacagim.
ayak üstü birkactanede üzüm attım ağzıma acaba oda sayılırım?

Not:kizlar lütfen menüyü fazla kaciriyorsam uyarın beni.
Bence menun cok iyi canim fazla değil

Yarin tartilma günüü :KK24:
Bakalim eksi olcammii

Bu arada cocuklar duymasina bakiyorum su an... vatan sasmaz öldü :KK42: cok üzüldüm ya mekani cennet olsunn

Menüm

Gec kahvalti oldu malum pazar

Öglen 12.30

Büyük tava menemen 3 yumurtali
Zeytin peynir
2 nektarin
Kuruyemis

Aksam 16 da

Dünden ispanak yemegim 1 tabak dolu
Yogurt 5 kasik

Oglumu gezdirdim hava güzeldi yürüyüs yaptim.
Görümcemle kafe de latte ictim

3l su olur

Latte olmasa menun iyiymis canım

zukkum zukkum hilal bak bide böyle yapanlar var. Bende ise yaramamişti kahvaltı li olan.istersen bu şekilde yap. Adı ayran detoksu.
Screenshot_2017-08-28-14-53-28.webp

2 günlük bu ama ben sadece 1 gün yapiyordum bende ilk gün güzel bi eksi oluyor 2. Gün olmuyor malesef. Sende bi dene istersen 2 gün.
deneyim canım ama inşallah gider sinirimi bozdu cumadan pazartesine 1 kilo ve üstü veriyordum Bn çünkü

zukkum zukkum hilal bak bide böyle yapanlar var. Bende ise yaramamişti kahvaltı li olan.istersen bu şekilde yap. Adı ayran detoksu.
Eki Görüntüle 2038565
İkisini de yaparım canım ihtiyacım olacak yazdım ikisininde çok teşekkür ederim sana

kaptan berilce bu arada senden 1 hafta izin istiyorum memleketteyim bu hafta tartılamam çünkü annemde tartı yok çok diyet olmasa da dikkat edecegim inşallah yine de
Dıkkatlı ol canım anne yemeklerı çok tehlıkeluymiş dıyette olana

Kızlar bodrumda tartı var ama benimkiyle farklı çıktı, ondan yazmıyorum.. bir de regl olacağım bu hafta, o nedenle bu hafta tartılmama işini sevdim :) bana denk geldi..

Dün ki menüm;
Sabah; 1 dilim kavun karpuz, 2yk lor, 2 adet zeytin
Ara; 4-5adet çubuk kraker(otobüste midem bulandı)
Öğlen; tavuk ızgaralı salata
Akşam; yeşil mercimek salatası
Su:2 lt
Spor; 1 saat yürüyüş, 30 tam mekik, 20 yarım mekik, 20 squat

Yağsız dönemdeyim kızlar, salatalarımda yağ yok. Öğünlerimin arası 5 saat
Dönüş ne zaman canısı
Menüde olmuş gıbı bırtanesi

Günaydın kızlar
İlk önce dünkü menümle başlayayım. Dün giremedim biraz işlerim vardı
Sabah:
Smoothie (1/2 muz, 1/2 armut, yoğurt)
Ara: 1/2 muz

Öğle:
Fırında tavuk göğsü
Domates salatası
Ayran

Ara: 2 ceviz

Akşam:
4 yk yeşil mercimek
1 kase cacık
1 kase çoban salatası

Su: 3.5l
Spor: 20 dk kick box cardio
45 dk bölgesel egzersiz
45 dk yürüyüş
Özellıkle sporuna hasta oldum
Hersey çok güzel

Benimkinde 1. Gün 1kg elma , 3 öğünde yiyorsun, öğünler arası 5 saat olacak, en geç 9 da bitmiş olacak.
Bir de gün de 2 tane form çay içiyorsun
İyiyim idare ediyorum ablacim bayram üstü heryer dağınık dolap almıştık oğlan kırık parçalar vardı 20 gün bekledik 2 parça yine kırık geldi kurulum yapılıyor inşallah bende toparliycam evleri. İşler bitse de rahatlaSam.

süper ablacim bollasmasi nasıl moral olmuştur.

iyi tatiller canım. Metabolik nasıl gidiyor.

cokkkk aminnn :KK66:

Harikasın canım.

Çok iyi canım :KK66:

bugün ne güzel eksiler var maşallah ya çok iyi.

ovv sendemi harikasın iz.

verilir ki sıkıntı yok doğru yolda devam. :KK66:

Benim diyet iyi gidiyor canım, açlığa devam..

Sabah yürüyül yaptım, sonra denizde yüzdüm, bugünlük spor işi tamam.. normalde benim diyetin ilk 15 gününde spor yasak ama ben yapıyorum

iyi aksamlar)
bugünkü menum
sabah
limonlu su 1saat sonra
1haslanmis yumurta kk.kadar peynir
yarım dilim ekmek)domates
birkaç bardak az şekerli çay
Ara az şekerli türk kahvesi
saat14 .00 bir kaç dilim karpuz
saat16.40 yarım kase sebze yemeği
saat 19.30mercimek çorbası bol yeşilin salata
30dakka leslie yaptim
birazdan 3.litre suyu tmmliyacagim.
ayak üstü birkactanede üzüm attım ağzıma acaba oda sayılırım?

Not:kizlar lütfen menüyü fazla kaciriyorsam uyarın beni.
hayır fazla degil fakat proteini öğle ye, sebzeyi aksam.protein daha uzun tok tutar, böylece daha uzun süre tok kalırsın.

Bir de bir kaç dilim karpuz fazla, karpuz sırf şeker çünkü..

canim sporu fazla yapmak istemiyorum.çünkü kas olduğu için tartiďa pek değişkenlik olmadığı olmuyormuş.onun için motive mi düşürmek istemiyorum.kilolar biraz gitsin.vücudumun toparlanması için mecbur yapi cam.
spor yapmak istemezsen kilo da veremezsin bunu bir yere yaz.dietle sadece mevcut kilonu korursun..

Merak ediyorum..
Rejime baslamadan önce ölcü alan varmi?

Inanilmaz motive ediyor.
Ben ölcü almistim.
Basen den ve göbekten gitti
Bacak da gidiyo sükür
Belim de inceliyor :KK71:

Allahimm 80 i görmeyi nasip eder insallahhhh
ahh keşke alsaydım, göbeğimin ne kadar olduğunu çok merak ediyorum

GÜnaydın kızlar iyi sabahlar diliyorum, cumadan beri pek gelemedim, bazı durumlar vardı, ancak şimdi burdayım..
bu boşluğum için hepinizden özür dilerim..
Tatil için bodrumdayız şuan ama ben yarım saat önce yürüyüş yapmak için kalktım, şimdi yürüyüşe gideceğim.. bu büyük tatili zayıflama kampına dönüştürmeyi düşünüyorum :))

Avaba neler kaçırdım yokluğumda, geriye dönüp bi okumam lazım :)
iyi tatiller minik kuşum.insallah fazlalıklarından biraz dahi olsa kurtulmuş olarak dönersin

Günaydın hanımlar
Nasılsınız ıyısınızdır ınsallah
Allah sağlıkla neşeyle bır ıkı kıloda eksık olarak bayrama erıstırsın cümlemızı:)
aaaamiiiinnnn

Sağol allah razı olsun berilceee berilceee bende bi değişiklik yok 84 aşağı inmedi aslında cuma cumartesi 83.9 ama gidip geldiği için yazmadım bu gün baktım yine aynı sanırım vücudum direnç gösteriyor kırmak için araştırma yapıyorum biri bir gün yiyip metoyu şaşırtın yazmış diğeri şok diyet ve ağır spor yapın yazmış kararsız kaldım hangisini uygulamakta bayram da cisli bi menü olmayacak rahatım o yüzden ama bundirenci kırmam için ne yapmam gerekir bi fikir rica ediyorum
canim bende de 78 lanet bir rakamdı.üç ay falan orada kaldim.ondan sonra hızlandım ama, freni boşalmış araba gibi gidiyorum şimdi..

Sadece pes etme, sporu ve kaçamağı bırak.bir yerde muhakkak yanlıs yapıyordursun

Back
X