Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benimkinde 1. Gün 1kg elma , 3 öğünde yiyorsun, öğünler arası 5 saat olacak, en geç 9 da bitmiş olacak.
Bir de gün de 2 tane form çay içiyorsun

Benim diyet iyi gidiyor canım, açlığa devam..

Sabah yürüyül yaptım, sonra denizde yüzdüm, bugünlük spor işi tamam.. normalde benim diyetin ilk 15 gününde spor yasak ama ben yapıyorum

1 gün mü sadece canım 1 kilo elma yiycem gün boyunca eksi tatlı fark eder mi ki ertesi gün normal yemeğime devam mı edicem

zukkum zukkum Hilalım bi detoks var yapmanı tavsiye edebilirim. 4 kaşık yeşil mercimek 4 kaşık nohut 4 kaşık bulgur yada yarma hepsini haşla yogurtla ayran yapı bunlarida ekle tüm gün acıktıracak bu çorbayi içiyorsun tuz yok baharat ekleyebilirsin. Yoğurt yarım kg veya biraz daha fazla olabilir ben koyu kıvamlı yapıyorum biraz hatta hazır ayran la yapanlar da var ama o tuzlu tabi. Aslında 2 gün yapılıyor ama ben yapamıyorum. Denedim sonuç mükemmel. Bunu yapabilirsin hem insanı yormuyor psikolojik olarak.
Evet bu corbanin tadida cok güzel en azindan aksam yemegi olarak yenebilir

İyi geceler kızlar bu gu n çok yoğundum simdi.hamamdan geldik orda baya efor sarfettim bugün ki sporum ekmek yapmak cam silmek wc yikamak temizlik yapmak baya yoruldum menüm hic iç acici değil malesef köyde olunca dört.dörtlük olmuyor
Sabah 10 30 gibi
1 yumurta az melemen 1 domates 3 zeytin bir dilim tt ekmek
Aksam 17 gibi
Kuck.kase çorba yoğurtlu biber birde koy ekmeklerinin yanında yapılmış çok.ufak.üç dört hamur isi domates salatalik.biber su 3 lit re den faZladır kusura bakmayın artik kaçamak oldu
Bence kotu degil canim. Az yemissin. Sadece kh fazla olmus. Kolay gelsin

1 gün mü sadece canım 1 kilo elma yiycem gün boyunca eksi tatlı fark eder mi ki ertesi gün normal yemeğime devam mı edicem
ERtesi gün de canım 1,5kilo patates yiyorsun aynı metotla..
Ben baya eksik yazmışım sana ya kusura bakma :)

nefertityy nefertityy metobolik balance mı yapıyorsun tekrar? Ben mi yanlış anladım

Evet canım, başladım zaten ne zamandır aklımdaydı.. ben bu yöntemi seviyordum.. inşallah bakalım daha kolay kilo verebilirim eskisi gibi

Evet bu corbanin tadida cok güzel en azindan aksam yemegi olarak yenebilir

ERtesi gün de canım 1,5kilo patates yiyorsun aynı metotla..
Ben baya eksik yazmışım sana ya kusura bakma :)

Evet canım, başladım zaten ne zamandır aklımdaydı.. ben bu yöntemi seviyordum.. inşallah bakalım daha kolay kilo verebilirim eskisi gibi
Tamamdır önce ayran çorbası sonra bunu deniyorum

Benimkinde 1. Gün 1kg elma , 3 öğünde yiyorsun, öğünler arası 5 saat olacak, en geç 9 da bitmiş olacak.
Bir de gün de 2 tane form çay içiyorsun

Benim diyet iyi gidiyor canım, açlığa devam..

Sabah yürüyül yaptım, sonra denizde yüzdüm, bugünlük spor işi tamam.. normalde benim diyetin ilk 15 gününde spor yasak ama ben yapıyorum
degicekir o açlığa eminim. Spora alisinca bırakmak zor oluyor ya. Bende bi başlayabilsem biliyorum yapmayın eksik hissedicem kendimi.

Merhaba. Bugün cok erken kalktim 6.30 dada tartilinmazkii o yüzden

500gr fazla cikti :))0
Dr gitmem lazimdi dikislerim alindi

10 bin adim atmisim cok yürüdüm
Hadi kurtuldun dikistende gözün aydın. Erken tartıldım in içindir kesinlikle.

Selam 13.takım.herkese mutlu ve kolay bir hafta olsun insallah.malum bayram arefesi, herkesde bir telaş var eminim, Allah işlerinizi kolay kılsın, hepinize güç kuvvet versin

Cuma ile kilom aynı.cumartesi pazar spor yapamadım, dolayısıyla yerimde saydim berilceee berilceee cumaya Allah kerim artık
aminnn. Cumaya gelsin eksiler.

Su ayran detoksunu bende mi yapsam ya sevdim o tarifi hem bu sicaklarda iyi olur :)
gerçekten guzrl tavsiye ederim.

Tamamdır önce ayran çorbası sonra bunu deniyorum
tabiki 1 hafta 10 gün ara vererek dene.

Selamlar bugünkü menüyü yazayım
Sabah:
8 cig findik
4 cig badem 1 bardak tarcinli süt
Öğlen:
Ton balıklı salata
Ara:
1 tane cikolata dolgulu kurabiye
Akşam:
Firinda pismis kiymali patlican yemegi yarim tabak
Yarim kase yoğurt
Su: simdilik iki litre yatana kadar 3 olur
Spor: leslie 3 mil
50 squat
Annemi de ayarttim yarin ayran detoksuna basliyoruz bayramdan önce iyi gider iki gün dedik :))

Sabah

2 yumurta salatası (roka.peynir maydanoz)
3 çatal domates
Açı biber cemeni

Öğlen
3 yok kuru fasulye
3 yk yarma pilavı
3 yk yoğurt

Aksam
Yoğurt kuru

1.5 lt su

40 dakika eliptik yapacağım şimdi
200 ip atlama
50 sguat
112 walsit

11.00
1 haşlanmış yumurta, 5 tane patates kızartması, 3 zeytin, 2 kk peynir,domates,salatalık, 2 dl çavdar ekmeği, şekersiz çay
15.20
Çörekotu ve chia tohumu karışımı 1 Kase yoğurt
16.30
3 yk bulgur pilavı
18.20
4 tane biber dolması, 4 üçgen dl kavun, 1 Kase çorba
Su:3200 cc su
Spor:45 dk leslıe

11.00
1 haşlanmış yumurta, 5 tane patates kızartması, 3 zeytin, 2 kk peynir,domates,salatalık, 2 dl çavdar ekmeği, şekersiz çay
15.20
Çörekotu ve chia tohumu karışımı 1 Kase yoğurt
16.30
3 yk bulgur pilavı
18.20
4 tane biber dolması, 4 üçgen dl kavun, 1 Kase çorba
Su:3200 cc su
Spor:45 dk leslıe
Biber dolması çok olmuş canım

İy8 aksamlar kızlar misafirlikte oluo diyet yapmak çok zor şartları baya zorluyorum aksama kadar.hic oturmadigim için spor yapmış sayıyorum kendimi
Menü
Sabah 10 30
1.5.yumurtadan omlet
3.zeytin
1 kk peynir
Yarim dilim tt ekmek
Bir cay kaşığı.çikolata nefis bu bi yerim şişmesin diye yedim
Ara 1 bardak ayran
Aksam saat 17 gibi
3 kaşık çorba
Yarim tabak ciğer kanım çok düşük olduğu için canim acayip çekti
Domates salatası
Çeyrek dilim tt ekmek
3-4 küçük uzum
Ara minik dalından kopmuş az tatlı şeftali
Su 4 litre olmuştur
Simdi sofrayı hazırladım başka odaya gittim ısrarlara rağmen yemedim umarım karşılığını alırım

Back
X