Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Marmelat degilde konsantre meyve suyu oluyor. Soda şişeleri icin kapak kapama makinası var kapaklarıni da satın alıyorsun.
kapak makinesi hiç görmedim.o da sağlıklı olur, katkı maddeli meyve sularından daha iyi olur

Dunki odemmis galiba kizlar cok mutluyum bu sabah 64.5 bayram basi kilosuna geri döndüm şükür :))
ne güzel :))

Dunki odemmis galiba kizlar cok mutluyum bu sabah 64.5 bayram basi kilosuna geri döndüm şükür :))
hadi gözün aydın.

kapak makinesi hiç görmedim.o da sağlıklı olur, katkı maddeli meyve sularından daha iyi olur

ne güzel :))
böyle birşey canım.

Screenshot_2017-09-05-14-13-48.webp

merhaba arkadaşlar o kadar yorucu ve telaş içinde bir 10 gün geçirdim bugun işe başlbadım yolunda giden tek şey bayramda artı kilo getirmemem oldu sanırım bakalım bundan sonra nasıl devam edeceğim
Dün bir ara bayılıcam sandım gerçekten yorucuydu bu bayram. Senin bide koyde daha zor adetler vs. Bide kayinpederin rahatsız di. İşte dinlenirsin artık.

Dün bir ara bayılıcam sandım gerçekten yorucuydu bu bayram. Senin bide koyde daha zor adetler vs. Bide kayinpederin rahatsız di. İşte dinlenirsin artık.
aynen canım kp hala hastanede eşim köyde biz annemde kalıyoruz bakalım iyileşir inşallah kısa sürede ama bu bayram çok çalıştım baklavada yedm ama kilo almamışım çok sevindim:)

Bu gunun menusu

Kahvalti
3 dl. Ekmek
3 dl. Peynir
Domates salatalik biber
Cay

Ara
17 uzum 2 ceviz

Oglen
1 adet karniyarik
2 dl. Ekmek
Salata
4 kasik yogurt

Ara
1/2 su bard. Leblebi
1 su bard. Ayran

Aksam
5 kasik et sote
1 dl. Ekmek
Salata

Ara
1/2 muz
1 su bard. Sut

Su 3 lt.
Spor 15 dk. Yuzme
25 dk. Yuruyus
Afiyet olsun canim. spor da gayet iyi.

Marmelat degilde konsantre meyve suyu oluyor. Soda şişeleri icin kapak kapama makinası var kapaklarıni da satın alıyorsun.
Masallah tam tesekkullusun canim. Ne guzel en iyisi tabi evde yaptigini vermek cocuklara. Ben de kizima sadece evde siktigim taze meyve suyu veriyorum sisede asla almiyorum o sulari icinde meyveden cok seker var hepsinin/.

yoğunluktan bugün hic giremedim siteye bugün seminerler başladı artik tatilim bitti tam düzene girerim inşallah menümü yazayım
Sabah 7.30
1 dilim ekmek
2 kk peynir
7 yeşil zeytin domates salatalık
2 çatal reçel

Öğlen 12.30
yarim tavuk döner küçük lavaş ekmekle

Ara 1 elma

Akşam 18.30
1dilim kepek ekmeği
bir kase çorba
yarim küçük kepçe taze fasulye
1 köfte kadar ızgara et
Suyu az içtim 1.5 litre falan ancadir çünkü toplantı çok yoğundu okulda,kantin de kapalıydı su goturmeyi unutunca içemedim spor da yapacak halim yok hala yol yorgunuyum

İyi akşamlar
Menüm
Sabah 1 yumurta domates kk peynir 2 zeytin bir çay kaşığı reçel yarım dilim ekmek
Öğle
Az kavurma domates biber yoğurt yarım dilim ekmek
Akşam
Yarım kase mercimek çorbası az kavurma 1 dilim ekmek yoğurtlu kabak salata
Su 3 litre olur
Afiyet olsun canım menun güzel ama akşamki ekmek olmasa olurdu sanki mercimek te karbonhidratya.

yoğunluktan bugün hic giremedim siteye bugün seminerler başladı artik tatilim bitti tam düzene girerim inşallah menümü yazayım
Sabah 7.30
1 dilim ekmek
2 kk peynir
7 yeşil zeytin domates salatalık
2 çatal reçel

Öğlen 12.30
yarim tavuk döner küçük lavaş ekmekle

Ara 1 elma

Akşam 18.30
1dilim kepek ekmeği
bir kase çorba
yarim küçük kepçe taze fasulye
1 köfte kadar ızgara et
Suyu az içtim 1.5 litre falan ancadir çünkü toplantı çok yoğundu okulda,kantin de kapalıydı su goturmeyi unutunca içemedim spor da yapacak halim yok hala yol yorgunuyum
angarya ya başladın mi :))) gereksiz seminer işi. Öğlen ki dürüm iyi olmamış bence sabah akşam güzel. Afiyet olsun.

İyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah:
3 kraker
1 ayran

Ara: 1 armut

Öğlen:
Fırında tavuk budu
Büyük bir salata

Ara:
1 bardak süt

Akşam:
2 yumurtalı menemen
Cacık

Su: 3l
Spor: 8 km yürüyüş
Afiyet olsun sabah daha besleyici yemelisin bence tatlım.

Bende yazayım menumu

Saat 10:30
1 yumurtadan tereyagli omlet
1 kaşık tulum peyniri
1 kk peynir
Domates
2 dilim tam bugday

Saat 16:30
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
8 kaşık etli taze fasulye.

Belki 1 bardak süt içebilirim.

Su 1.5 2 olacak
Spor 8 de uyandım hala ayaktayim hiç halim yok spor yapmaya.

Afiyet olsun canım menun güzel ama akşamki ekmek olmasa olurdu sanki mercimek te karbonhidratya.

angarya ya başladın mi :))) gereksiz seminer işi. Öğlen ki dürüm iyi olmamış bence sabah akşam güzel. Afiyet olsun.

Genelde yumurtaları sabah yerine ama bu sabah geç kaldığım için geçiştirmek zorunda kaldım. Zaten sonra kötü de hissettim kendimi kahvaltı yapmayınca. Yoksa ben de çok seviyorum dolu dolu kahvaltı yapmayı.

aynen canım sen de öğretmensin sanırım ve bugün çok uzun sürdü toplanti..öğlen evine gelip güzel bir yemek yiyecek tim ama arkadaşlarının kafeye gideceğini duyan kızımın ısrarı üzerine onlarla kafeye gittim malesef sadece tavuk döner kalmıştı ama yarısını yedim

Bende yazayım menumu

Saat 10:30
1 yumurtadan tereyagli omlet
1 kaşık tulum peyniri
1 kk peynir
Domates
2 dilim tam bugday

Saat 16:30
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
8 kaşık etli taze fasulye.

Belki 1 bardak süt içebilirim.

Su 1.5 2 olacak
Spor 8 de uyandım hala ayaktayim hiç halim yok spor yapmaya.
afiyet olsun canım

Back
X