Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet çok doğru gerçekten ..
Ne zamandır menü yazmamıştım günün ilk menüsü gelsin benden :KK48:
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Az peynir 3 zeytin
Maydanoz
1 dilim esmer ekmek
1 çay kaşığı bal
Salatalık domates
Çay
Ara :yeşil çay 5 badem
Öğlen :çocuklara kıymalı makarna yapmıştım
Onun kıyma kısmını yaparken ayırmıştım onu yedim yanında 2 kaşık makarna 5 kaşık yoğurt
Ara :çay dışardaydık bir ara yarım avuç böğürtlen yedim
Az sütlü Kahve içtim
Akşam:kendime kabak spagetti yaptım yoğurtla onu yedim ..:KK48:yaninda 1 dilim ekmekle
Akşamları bu ara bayağı atıştırıyordum kalabalık olunca bir de bu akşam 1 şeftali düşünüyorum bakalım
Su 2,5 litre
Spor 45 dk yürüyüş
sen hala diyete devam mi ediyorsun canım yoksa koruma mi afiyet olsun

Kizlar karatay dukan ve isvec diyeti haric yapip iyi kilo verdiginiz bir diyet veya detoks var mi? Haftaya kilo vermeyi biraz hizlandirmak istiyorum.
ben lahana diyeti yapmıştım iyi ama sağlıklı değil haftada 5 kilo verdiriyor gerçi ben ben 2.5 kilo vermiştim ama 5 veren varmış

Bu hafta şu fazlalıkları hemen gönder canım bekliyoruz bak :KK66: güzel olmuş acıkırsan yoğurt süt olabilir istersen tabi
inşallah canım gitsin artik psikolojimi bozdu gelen su artı

ben lahana diyeti yapmıştım iyi ama sağlıklı değil haftada 5 kilo verdiriyor gerçi ben ben 2.5 kilo vermiştim ama 5 veren varmış

Canim lahana corbasi diyeti yaparken kahvalti yapmis miydin yoksa sadece o corbayi mi ictin 1 hafta. Farkli versiyonlari var nette.

Ben bu ara tatil bayram bayağı kaçamak yaptım ..2 hafta diyet yapayım bakalım sonra tartılacağım ..korkumdan :KK70:zaten koruma da bilmiyorum böyle gideyim bari ..haftasonu da gezmeler var bazen dışarda yeriz büyük ihtimalle böyle dengelensin bari :KK48:

Sen tatilde görseydin :KK70:yazmayayım da çanınız çekmesin :-)
Ben bugun cok kotu yedim ya hep kh. Sen hedefine ulastin ama canim. Ben bir ileri 2 geriyim. Maymun istahliyim basladigim birseyden cok cabuk sIkIliyorum anladim ki degisik diyetler denemek beni motive ediyor gibi. Bir de oyle deneyeyim.

Ben bu ara tatil bayram bayağı kaçamak yaptım ..2 hafta diyet yapayım bakalım sonra tartılacağım ..korkumdan :KK70:zaten koruma da bilmiyorum böyle gideyim bari ..haftasonu da gezmeler var bazen dışarda yeriz büyük ihtimalle böyle dengelensin bari :KK48:
Sen dikkat edersin canim.

Ben bugun cok kotu yedim ya hep kh. Sen hedefine ulastin ama canim. Ben bir ileri 2 geriyim. Maymun istahliyim basladigim birseyden cok cabuk sIkIliyorum anladim ki degisik diyetler denemek beni motive ediyor gibi. Bir de oyle deneyeyim.
Bende 2 hafta çok yedim zaten tatildeyiz modu oldu ..
İştah bende de var ama büyük bir salata iyi geliyor ..tonbalıklı tavuklu .peynirli ..akşamları dene istersen ..metabolizma hızlandıran içecekler yapılabilir dur araştıralım bakalım

Maydanoz kullandığım zaman hızlı gidiyor .suyunu içebilirsin ya da yeşillik olarak yiyebilirsin belki ..akşam yemeklerini 6 da yersem sadece 1 meyve yersem yada tarçınlı süt daha hızlı gidiyor bende ..spor da önemli tabi ..dur bir düşünelim bakalım :KK66:
Maydanoz tazesini genelde yiyorum. Suyunu hic icmedim. Kaynatip sogutayim mi aksamdan yoksa taze kaynatip icmek mi lazim canim?

günün ikinci menüsünü de ben yazayım o zaman
Sabah 7.30
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
6yeşil zeytin domates salatalık

Ara öğün yapmadım

Öglen 13.00
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase çorba
domates salatalık

Ara 1 bardak ayran

Akşam 18.00
1dilim çavdar ekmeği
1 kase çorba ve yağsız salata
Spor yarim saat zumba ve yarim saat hafif tempoda yürüyüş
Spor harika. Bence menun de sebze ve proteine de yer vermelisin canim.

Kızın alıştı mı canım ?sen de stres olmuşsundur kolay değil

günün ikinci menüsünü de ben yazayım o zaman
Sabah 7.30
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
6yeşil zeytin domates salatalık

Ara öğün yapmadım

Öglen 13.00
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase çorba
domates salatalık

Ara 1 bardak ayran

Akşam 18.00
1dilim çavdar ekmeği
1 kase çorba ve yağsız salata
Spor yarim saat zumba ve yarim saat hafif tempoda yürüyüş
Spor harika. Bence menun de sebze ve proteine de yer vermelisin canim.

Maydanoz tazesini genelde yiyorum. Suyunu hic icmedim. Kaynatip sogutayim mi aksamdan yoksa taze kaynatip icmek mi lazim canim?
Ben akşamdan sürahiye maydanoz yarım limon yeşil elma koyuyordum ..ertesi gün onu içiyordum bana pratik geliyordu ..kaynatanlarda var ama

Bende 2 hafta çok yedim zaten tatildeyiz modu oldu ..
İştah bende de var ama büyük bir salata iyi geliyor ..tonbalıklı tavuklu .peynirli ..akşamları dene istersen ..metabolizma hızlandıran içecekler yapılabilir dur araştıralım bakalım
Cok sagol canim. Son 3 haftam ise donmeden artik haftaici hergun salona gidip hocayla spor yapiyorum ama diyet sart.

Ben akşamdan sürahiye maydanoz yarım limon yeşil elma koyuyordum ..ertesi gün onu içiyordum bana pratik geliyordu ..kaynatanlarda var ama
Sagol canim aciklama icin.
Kızın alıştı mı canım ?sen de stres olmuşsundur kolay değil
Yok canim 1 haftadir gidiyor ama alismadi hala agliyor ve uyumakta cok zorlaniyormus kreste.

Cok sagol canim. Son 3 haftam ise donmeden artik haftaici hergun salona gidip hocayla spor yapiyorum ama diyet sart.
Haklısın sporla birleşince hızlı sonuç alınıyor gerçekten ..incelme çabuk oluyor .:KK66:şu 2 haftadan sonra mezuramı alacağım elime

Sagol canim aciklama icin.

Yok canim 1 haftadir gidiyor ama alismadi hala agliyor ve uyumakta cok zorlaniyormus kreste.
Canım ben kıyamam küçük kuzuya ..inşallah çabuk alışır kolay değil küçük daha ..ama alışınca da gelmek istemez oyun var diye ..ben kreşe ilk bıraktığım zamanları hatırladım ..onlar ağlardı ben işe giderken yolda ağlardım :KK61:arkadaşlar teselli ederlerdi ama alışınca da akşam gelmek istemezlerdi ..kolay değil gerçekten Allah kolaylık versin size

Çiğden yoğurtla olan mı?çiğ denemedim hep pişirdim biraz ben ..
Evet canim. Cig rendelenmis kabakla sarmisakli yogurdu karistirip arzuya gore ustunu keten tohumu dovulmus ceviz pul biber kuru nane gibi seylerle susluyorum.

Back
X