Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet canim. Cig rendelenmis kabakla sarmisakli yogurdu karistirip arzuya gore ustunu keten tohumu dovulmus ceviz pul biber kuru nane gibi seylerle susluyorum.
Deneyeyim onu da bu hafta :KK66: ..zaten kabak severim daha doğrusu sebzeleri seviyorum ..keten tohumu da faydalı zaten ..hemde kabağın kalorisi düşük ..diyete uygun :KK48:çiğden denememiştim az pişirip yapıyordum hep

IMG_1917.webp

Canım ben kıyamam küçük kuzuya ..inşallah çabuk alışır kolay değil küçük daha ..ama alışınca da gelmek istemez oyun var diye ..ben kreşe ilk bıraktığım zamanları hatırladım ..onlar ağlardı ben işe giderken yolda ağlardım :KK61:arkadaşlar teselli ederlerdi ama alışınca da akşam gelmek istemezlerdi ..kolay değil gerçekten Allah kolaylık versin size
Cok dogru yapmissin canim. Calisan anne olunca illa ki yasaniyor boyle seyler. Ama kararli olmak lazim. Cocuga uzuldugunu gostermemek gerekir. Annenin bu tavri cocugun bunun gerekliligini anlamasi acisindan cok onemli. Bir de ne kadar kucuk olursa olsun konusup anlatmalisin. Cunku gerek tonumuzdan gerek tavrimizdan anliyor cocuklarimiz bizi.

Cok dogru yapmissin canim. Calisan anne olunca illa ki yasaniyor boyle seyler. Ama kararli olmak lazim. Cocuga uzuldugunu gostermemek gerekir. Annenin bu tavri cocugun bunun gerekliligini anlamasi acisindan cok onemli. Bir de ne kadar kucuk olursa olsun konusup anlatmalisin. Cunku gerek tonumuzdan gerek tavrimizdan anliyor cocuklarimiz bizi.
Evet kararlı olmak önemli gerçekten ..öğretmende öyle demişti ..1 ay kadar sürdü bizde ..özellikle hiç uyumak istemiyorlardı ama dediğiniz gibi zamanla alışıp kabul ediyorlar ..küçükler ama çok akıllılar :KK66:

Canım ben kıyamam küçük kuzuya ..inşallah çabuk alışır kolay değil küçük daha ..ama alışınca da gelmek istemez oyun var diye ..ben kreşe ilk bıraktığım zamanları hatırladım ..onlar ağlardı ben işe giderken yolda ağlardım :KK61:arkadaşlar teselli ederlerdi ama alışınca da akşam gelmek istemezlerdi ..kolay değil gerçekten Allah kolaylık versin size
Sagol canim. Ilk zamanlar zor olacak belli. Ins ben ise baslayana kadar alisir biraz.

Haklisin canim. Ben de hep anlatiyorum. Ve kizimi birakinca opup bye bye yapip oyle ayriliyorum. Gittigimi bilsin beni uzgun gormesin.

Bu hafta sayımız tam 15 oldu canım ..fazlası için diğer takım kaptanlarının oylayıp kabul etmesi lazımmış o da bu saatten sonra zor.. 2 arkadaşımız izne çıkıyor yani haftaya 2 kişilik yer var :KK66: haftaya olsa sıkıntı olmaz değil mi?hem şöyle güzel bir eksiyle başlamış olursun :KK66:artık önümüzdeki hafta kilo vermede hepimizin gaza basması lazım bende dahil :KK73:
Olur tabi canım haftaya 64 olarak girerim insAllah listeye

sen hala diyete devam mi ediyorsun canım yoksa koruma mi afiyet olsun

ben lahana diyeti yapmıştım iyi ama sağlıklı değil haftada 5 kilo verdiriyor gerçi ben ben 2.5 kilo vermiştim ama 5 veren varmış

inşallah canım gitsin artik psikolojimi bozdu gelen su artı
Tarif verirmisin nasıl. Yapıyordun canım

Sabah 11
2 küçük parça ekmek 1 normal dilim kadar
Domates salata
1 çay kaşığı bal tereyağ
1 lokma kavurma yumurtalı

Aksam 19
1 kaşe salata (havuç roka göbek domates salatalık ) oluşan

1.5 lt su

3 saat gezinti yaptım bugün
Hal kalırsa eliptiik yapicam 40 dakika