Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın herkese :halay:
Sabah erken kalktım çocuklar uyurken spor yapmaya çalıştım biraz ..:KK48: Leslie 1 mile yaptım yaklaşık 15 dakika sürüyor zaten ..kol hareketleri çalıştım ..oturduğumuz yerden istemekle olmuyor dedim :KK70:kahvaltıdan sonra gezme çarşı-pazar işleri var ..salata malzemeleri almam lazım ..gün içinde uğrarım yine mutlu haftasonları canlar:rolleyes:

Günaydın herkese :halay:
Sabah erken kalktım çocuklar uyurken spor yapmaya çalıştım biraz ..:KK48: Leslie 1 mile yaptım yaklaşık 15 dakika sürüyor zaten ..kol hareketleri çalıştım ..oturduğumuz yerden istemekle olmuyor dedim :KK70:kahvaltıdan sonra gezme çarşı-pazar işleri var ..salata malzemeleri almam lazım ..gün içinde uğrarım yine mutlu haftasonları canlar:rolleyes:
Mutlu hafta sonlari canim. Kolay gelsin.

IMG_1921.webp

Komsudaydik 11 buçuga doğru kalktık. Ev darmadaginken gitmek istemezdim kızları aradı üst üste gittik adam uyukluyor bu adam geçen gece saat 3 e kadar Bizdeydi kızlar kalkıp gitmedi ki yatıp uyuyalım. Sınır oldum durte durte kaldırdım benimkini kızı da baba senin yüzünden sohbet edemedik bak gidiyorlar diye sitem etti babasına böyle insanlarla aynı ortamı paylaşmak istemiyorum.

Mesela bunlar bir kıza bakıyorlar di gelip benim oglani alıyorlar di parka giderken dönüşte kızı bana birakiyordular niye çünkü az önce kendi istekleriyle benim oglani parka götürmüş karşılık olarak kızı birakmislardi. Çok saçma sapan bi durum ya canım çok sıkılıyor bu duruma.
canım sınır koy araya bahaneyle gitmeyin mesela ve bir bahaneyle çocukları da gönderme o zaman zaten zamanla araya mesafe girmiş olur boş yere canını sıkmaya değmez belli ki saygısı olmayan insanlar

Gunaydin arkadaslar. Sagliginiz neseniz bereketiniz veee iradeniz bol olsun.

Ben kahvaltimi yaptim kahvemi iciyorum. Hadi buyrun gelin birlikte icelim. Sohbet garantili ")
afiyet olsun ablacım günaydın

Kızlar bir zaman önce grupta sabahçılar ve gececiler vardı :KK48: ben ve bazıları sabah erken kalkıp sohbet ederdik :KK48:kimisine gece geç saatte burda sohbet ederdi :KK48:
Aklıma geldi :KK51:
:KK31:Bende bu emojiyi yapmıştım alakasız bir yerde bayrak zannetmişim meğerse iç çamaşırmış :KK70:
Sık sık yapıyorum bende artık :KK48:

günaydın hatunlar kaçamaksiz, sağlıklı bir haftasonu olur inşallah
İnşallah canım :rolleyes:kaçamaklar bir ileri 2 geri götürüyor bıktık artık ..adam gibi diyet yapalım Cuma'ya kadar :KK66: sakın kaçamakları yapıp burda pişman olup teselli aramaya gelmeyin haaa :KK70::sopa::sopa:
:lülülü:

Kızlar bir zaman önce grupta sabahçılar ve gececiler vardı :KK48: ben ve bazıları sabah erken kalkıp sohbet ederdik :KK48:kimisine gece geç saatte burda sohbet ederdi :KK48:
:KK31:Bende bu emojiyi yapmıştım alakasız bir yerde bayrak zannetmişim meğerse iç çamaşırmış :KK70:
E o da guzelmis;)

Elif cim sen de gonderme cocuklarini bir bahaneyle kabul de etme canim. Araya biraz sınır koy. Aile ici duzenini kimsenin bozmaya hakki yok canim. Simdi canim sıkıliyor diyorsun yarin uzmeye baslarlar birtanem. Allah korusun.

Uzak durmak en iyisi canım fazla samimiyeti ben de sevmiyorum ..hayır demek lazım bazen bozulsalar bile ..yoksa üzülen sen oluyorsun ..beni negatif yapan kötü etkileyen insanlardan uzak durmaya çalışıyorum bende ..aramıyorum eskisi kadar evde yalnız durmak ,burası ,kitap okumak iyi geliyor bana da:KK66:
:KK70::rolleyes:

canım sınır koy araya bahaneyle gitmeyin mesela ve bir bahaneyle çocukları da gönderme o zaman zaten zamanla araya mesafe girmiş olur boş yere canını sıkmaya değmez belli ki saygısı olmayan insanlar

afiyet olsun ablacım günaydın
kızlar zaten durum öyle geliyorlar açıyorum kapıyı benim oğlan benim işim var oyuncaklarımla oyniycam diyor yüz vermiyor çocuk bile zorla ya içeri geliyor kız ya zorla alıp gidiyorlar ama artık kapıyı acmamaya karar verdim. Zaten yüz vermiyorum kız çok istiyormuş ya durmuyor Elif vs birsey diyemiyordum. Ama dun geceki vaziyetten sonra gelmek istediklerin de bile daha az kabul edicem anlarlar umarım. Herşeyi başkalarından bekliyorlar bencil insanlar yani.

gece ci burda hanimmmmm :KK70:
Anam o iç camasirimiymis hiç benzemiy.:ıslık:

Şimdi şöyle ki senin kilonda olmak için çabalayan çok kişi var ..ve fazla kilonda yok ayda 3 kilo versen 3 ayda bitirirsin bu işi ..zayıflama sürecinde hepimiz bunalıyoruz pes edecek oluyoruz ama toparlanmak lazım ..Böyle de olmuyor mutlu değilsin ..kaçamaksız sağlıklı bir menü ve sporla bu işi rahatlıkla çözebilirsin bence :KK66:
Bol paylaşım sohbet motivasyon burda olacak zaten ..hepimiz bayram tatil gevşedik biraz ..hiç pes etmiyoruz kaçamak yapsak kilo almış olsak bile yola devam etmek lazım ..insanız sonuçta ..
Pembe_patikli Pembe_patikli soylediklerin bana da cok iyi geldi canım sagol:super::KK9:

Selam kadınlar kulübünün güzel hatunları nasılsınız giremiyorum çok fazla foruma yeliz özlemişim senin yorumlarını ya aşırı pozitif insansın :) elif baktık lahana diyetine ama sanırım ben onu 1 hafta yapamam ancak 2 gün tiksinirim çünkü hemencecik birde verdikleri almak istemiyorum canım dinlicemm sizi o yüzden

Selam kadınlar kulübünün güzel hatunları nasılsınız giremiyorum çok fazla foruma yeliz özlemişim senin yorumlarını ya aşırı pozitif insansın :) elif baktık lahana diyetine ama sanırım ben onu 1 hafta yapamam ancak 2 gün tiksinirim çünkü hemencecik birde verdikleri almak istemiyorum canım dinlicemm sizi o yüzden
Tecrübe önemlidir ve ben yaşadım seni uyarmak istedim hiç gerek yok bunlara sen zaten güzel veriyorsun metobolizmanin düzenini anladın bunu bozmaya gerek yok canım benim.

Menüm liste hazırlarken geç kaldım kahvaltıya :)))

Saat 13
1 yumrtdan omlet
2 dilim tam bugday
3 kk peynir
6 zeytin
1 kaşık ev salçası

Saat 20
1 lahmacun
1 bardak ayran

Su 1.5 2 ye tamamlanacak
Spor yok.

Evde inşaat var dolap kuruluyor hazır yedik mecbur.
Cok dikkat etmisin canim ne guzel. Afiyet olsun.

Back
X