Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Derya senin meslegin neydi? Yogun olacakmisin işe döndüğünde cok? Kreş zor çocuk küçükken. Hem avantajli hem dezavantajli. Umarim istedigin gibi olur canim her sey
Bankanin teknoloji bolumdeyim canim projelerden sorumluyum. Isim yogun ama istedigim zaman evden calisma imkanim var ya da vardi. Ben annelik iznindeyken mudurum degisti bakalim yenisi nasil biri. Kahve molalarim yemek molam dahil maksimum 8 saat calisiyorum. Hamileyken iyiydi 4 saat calisiyodum. Neyse donup bakayim hersey biraktigim gibi mi.
Tek alissin krese mutlu olsun da. Aslinda seviyor kizim cocuklarla oynamayi.

Senin menülere bakayım bende ..bende aklıma geldikçe yazarım ..bakliyat salatası da çok yapıyordum tabi bakliyatı 5 kaşık falan koyuyordum ..börülce ,maş fasulyesi ,karabuğday ,yeşil mercimek haşlayıp dondurucuya koyuyordum..
Iyi fikir canim. Ben karabugdaya bayilirim.
Dün bu siteye baktim da cok etkiledi beni. Ne kadar fedakar bir anne. Hayran kaldim
Ben debakmis oldum bu siteye sayenizde cok guzel.

Şimdi şöyle ki senin kilonda olmak için çabalayan çok kişi var ..ve fazla kilonda yok ayda 3 kilo versen 3 ayda bitirirsin bu işi ..zayıflama sürecinde hepimiz bunalıyoruz pes edecek oluyoruz ama toparlanmak lazım ..Böyle de olmuyor mutlu değilsin ..kaçamaksız sağlıklı bir menü ve sporla bu işi rahatlıkla çözebilirsin bence :KK66:
Bol paylaşım sohbet motivasyon burda olacak zaten ..hepimiz bayram tatil gevşedik biraz ..hiç pes etmiyoruz kaçamak yapsak kilo almış olsak bile yola devam etmek lazım ..insanız sonuçta ..
Aynen 60i hedef bile yapamadim yani o kadar.

Komsudaydik 11 buçuga doğru kalktık. Ev darmadaginken gitmek istemezdim kızları aradı üst üste gittik adam uyukluyor bu adam geçen gece saat 3 e kadar Bizdeydi kızlar kalkıp gitmedi ki yatıp uyuyalım. Sınır oldum durte durte kaldırdım benimkini kızı da baba senin yüzünden sohbet edemedik bak gidiyorlar diye sitem etti babasına böyle insanlarla aynı ortamı paylaşmak istemiyorum.

Mesela bunlar bir kıza bakıyorlar di gelip benim oglani alıyorlar di parka giderken dönüşte kızı bana birakiyordular niye çünkü az önce kendi istekleriyle benim oglani parka götürmüş karşılık olarak kızı birakmislardi. Çok saçma sapan bi durum ya canım çok sıkılıyor bu duruma.
Canini sIkan insanlarla gorusme canim. Neden insanlarla gorusup bulusuruz sevdigimiz ozledigimiz icin veya birseyler paylasmak icin. Seni mutsuz eden sorumsuz insanlardan uzak dur. Cocugunu almaya geldiklerinde birazdan isimiz var cikcaz de. Gitme davete cagirma bosver hic o guzel canini sIkmaya degmez. Ben sevmedigim biri olunca hemen koparirim bagimi ne gerek var kafana takmaya. Hic sevmem sorumsuz veya cikarci insan.

Gunaydin arkadaslar. Sagliginiz neseniz bereketiniz veee iradeniz bol olsun.

Ben kahvaltimi yaptim kahvemi iciyorum. Hadi buyrun gelin birlikte icelim. Sohbet garantili ")
Afiyet olsun canim keske yakin olsak da gelsek. Bazen turkce konusmayi bile ozluyorum. Var tabi burda da cok iyi arkadaslarim ama insanin kendi dili baska tabi.

Günaydın herkese :halay:
Sabah erken kalktım çocuklar uyurken spor yapmaya çalıştım biraz ..:KK48: Leslie 1 mile yaptım yaklaşık 15 dakika sürüyor zaten ..kol hareketleri çalıştım ..oturduğumuz yerden istemekle olmuyor dedim :KK70:kahvaltıdan sonra gezme çarşı-pazar işleri var ..salata malzemeleri almam lazım ..gün içinde uğrarım yine mutlu haftasonları canlar:rolleyes:
Ohh masallah her zamanki gibi caliskansin Yelizim. Ben de bu sabah once kuafore gittim kas dudak ustu filan. Sonra da kizimi reklam ajansina goturduk casting vardi ve birkac saattir parkta yuruyoruz. Kac gundur hava ilk defa guzel gunesli miss.

Kızlar bir zaman önce grupta sabahçılar ve gececiler vardı :KK48: ben ve bazıları sabah erken kalkıp sohbet ederdik :KK48:kimisine gece geç saatte burda sohbet ederdi :KK48:
Aklıma geldi :KK51:
:KK31:Bende bu emojiyi yapmıştım alakasız bir yerde bayrak zannetmişim meğerse iç çamaşırmış :KK70:
Sık sık yapıyorum bende artık :KK48:
Ben hatirliyorum bu emojiyi kullandigin gunu. Cok tatliydin

Selam kadınlar kulübünün güzel hatunları nasılsınız giremiyorum çok fazla foruma yeliz özlemişim senin yorumlarını ya aşırı pozitif insansın :) elif baktık lahana diyetine ama sanırım ben onu 1 hafta yapamam ancak 2 gün tiksinirim çünkü hemencecik birde verdikleri almak istemiyorum canım dinlicemm sizi o yüzden
Ben de bir iki gun denemek istiyorum canim.

Bugün ve yarın haftasonu evet foruma girmek sıkıntılı vakit yok ama kızlar p.tesi d3n itibaren bol katılım yapalım lütfen motivasyonum uz açısından çok önemli.
Haklisin kesinlikle canim. Cocuk ev is hepimizin baska oncelikleri var ama buraya girip menu yazip cikarsak buraya vaktini ayiran insanlara haksizlik olur. Bencillik olur.

Tecrübe önemlidir ve ben yaşadım seni uyarmak istedim hiç gerek yok bunlara sen zaten güzel veriyorsun metobolizmanin düzenini anladın bunu bozmaya gerek yok canım benim.

Aynen elifim belki kilo takıldığında yaparım yine takıldım bakalım düşmezse eğer çarşamba perşembe tekrar ya senin çorbayı yapacağım yada başkaa birşey metabolizma iyide koruma ya geldiğimde almaktan korkuyorum kaldı 12 kilo oda.gittimi zor kısmı başlıyor

Kızlar bu gün Nisan var o yüzden menümu erken yazıyım size şu saatten sonra çok yemem çünkü Nisan yemeği olacakmış bildiğimden benn koca kaşe tavuklu salata yedim tok tutsun diye

Sabah
Domates salata
Çay
Lane peynir
2 dilim ekmek

Öğlen
Bir koca kase salata

1 litre su
40 dakika eliptiik yapacağım

geçmiş olsun Aylin cım menun güzel sabah aşı dan dolayi kahvaltı olmamış sanırım. Seni kırmak veya üzmek istemem ama Aylin cım geçmişi bir okusan diyorum menü yazıp gitmekle takımın parçası olunmuyor canım. Dizi izleyecek vakit varsa burayada ayrılabilir. Hergün senin menülerini yorumluyoruz ama sende tık yok. İletilerine bakıyorsun sadece ki eski kaptansın bu işi biliyorsun. Bizi biraz daha önemsersen seviniriz. aylin90 aylin90

Afiyet olsun canım menun güzel. Su yeteri kadar içildi mi?

Afiyet olsun canım menun güzel :KK66:

tabiki sağlıklı zayıflamak ilk kural detoks şok diyet yok az gitsin yagdan gitsin.

inşallah.

doyuruyor anacım salata :KK66:

iyi geceler cancazim.

Afiyet olsun ablacim bol eksi olsun inşallah.

motivasyon azalmiycak canım haftaya listede sin mezun edicez seni telli duvaklı bir daha duymayayim azaldi falan. Yiyoruz da ne oluyor g.t göbek geziyoruz orayı çek burayı kapat işkence gibi sağlıklı zayiflayip kilo muzu koruycaz guzel guzel giyinecez bizim neyimiz eksik o hatunlar dan.
Canim cok haklısın guldurdun beni iyi kk varEn Büyük KK

Şimdi şöyle ki senin kilonda olmak için çabalayan çok kişi var ..ve fazla kilonda yok ayda 3 kilo versen 3 ayda bitirirsin bu işi ..zayıflama sürecinde hepimiz bunalıyoruz pes edecek oluyoruz ama toparlanmak lazım ..Böyle de olmuyor mutlu değilsin ..kaçamaksız sağlıklı bir menü ve sporla bu işi rahatlıkla çözebilirsin bence :KK66:
Bol paylaşım sohbet motivasyon burda olacak zaten ..hepimiz bayram tatil gevşedik biraz ..hiç pes etmiyoruz kaçamak yapsak kilo almış olsak bile yola devam etmek lazım ..insanız sonuçta ..
Haklısın canım cok teşekkür ederim destekleriniz icin elimden geleni yapacağım insAllah

Kızlar bu gün Nisan var o yüzden menümu erken yazıyım size şu saatten sonra çok yemem çünkü Nisan yemeği olacakmış bildiğimden benn koca kaşe tavuklu salata yedim tok tutsun diye

Sabah
Domates salata
Çay
Lane peynir
2 dilim ekmek

Öğlen
Bir koca kase salata

1 litre su
Canım nisanda da az yersen menun cok iyi

eliya eliya cim haklisin ama kücük bebek olunca bazen katilim olmuyo. Haklisin menülere yorum atamiyorum 1 haftadir veya daha fazla. Ama gecmisi hizlica okuyorum. Diziye gelincede. Dün zor bi gündü oglum aşı oldu. Diziye hak ettim :))
Elimden geleni yapmaya calisicam. Yarinda kayinvalidem geliyo yine giremeyebilirim :(

Selam kadınlar kulübünün güzel hatunları nasılsınız giremiyorum çok fazla foruma yeliz özlemişim senin yorumlarını ya aşırı pozitif insansın :) elif baktık lahana diyetine ama sanırım ben onu 1 hafta yapamam ancak 2 gün tiksinirim çünkü hemencecik birde verdikleri almak istemiyorum canım dinlicemm sizi o yüzden
ay canım ben yaptım onu pek de yapılacak şey değil depresyon belirtileri oldu bende öğrencilerim hep hastamızınız diye sordu sinirlilik uyku halleri yapıyor bilgin olsun..

Sabah
Domates salata
Çay
Lane peynir
2 dilim ekmek

Öğlen
Bir koca kase salata

1 litre su
nişanda dikkat edersen menün iyi canım hatta çok az gibi geldi bana

Bugünkü yediklerim
Sabah 3 yk musli 1 bardak süt
Ogle 1 yesil elma
Ara 2 ceviz 2 kuru kayısı 2 cig badem
Aksam 1 büyük tabak bol peynirli firin mucver 1 tabak mercimek çorbası 1/2 dilim ekmek ton balıklı salata
Su 2.5 lt
Belki kahve icerim kızlar
afiyet olsun canım menü güzel firin mücveri ben de severim ama kalorisi fazla sanki yanlış hatırlamıyorsam

Son düzenleme:
menümü yazayım
Sabah
1dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
5 yeşil zeytin domates salatalık

Ara türk kahvesi ve 1 yeşil elma

Akşam
2 tane islim kebabı
3 kaşık bulgur pilavı ve cacık
Spor 40 dakika zumba ve 1.5 saatlik ev temizliği sonra da akşam üstü kızımla parkta gezme..su 2 litre
Bu arada islim kebabını kızartmadan yaptım teflon tavada pişirdim köfte ve patlıcanları kendi halinde sonra fırına atarken hic yağ koymadım

Back
X