Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ay canım ben yaptım onu pek de yapılacak şey değil depresyon belirtileri oldu bende öğrencilerim hep hastamızınız diye sordu sinirlilik uyku halleri yapıyor bilgin olsun..
nişanda dikkat edersen menün iyi canım hatta çok az gibi geldi bana

afiyet olsun canım menü güzel girin mücveri ben de severim ama kalorisi fazla sanki yanlış hatırlamıyorsam
Canim az yag ve az un kullandim firinda olunca cok kalorili değildir diye düşünüyorum ama korktum simdi bak:kk77:

menümü yazayım
Sabah
1dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
5 yeşil zeytin domates salatalık

Ara türk kahvesi ve 1 yeşil elma

Akşam
2 tane islim kebabı
3 kaşık bulgur pilavı ve cacık
Spor 40 dakika zumba ve 1.5 saatlik ev temizliği sonra da akşam üstü kızımla parkta gezme..su 2 litre
Bu arada islim kebabını kızartmadan yaptım teflon tavada pişirdim köfte ve patlıcanları kendi halinde sonra fırına atarken hic yağ koymadım

Bukadsr spora 2 litre cok az canim. Hadi yatana kadar 1.5l daha ic

Menüm

Sabah 7

1 muz

Öglen 12
2 haslanmis yumurta rafadan
Zeytin
Peynir
Kuruyemis
1 muz
Yarim nektarin
Salatalik domates
Yesil cay

Aksam 16.30

Soganli mantar
Pirzola et iki parca

Simdiye kadar 2.5l su oldu
3.5 l olur yatana kadar

Bu ara yürüyüse cikmayi ihmal ettim :(

Kızlar bu gün Nisan var o yüzden menümu erken yazıyım size şu saatten sonra çok yemem çünkü Nisan yemeği olacakmış bildiğimden benn koca kaşe tavuklu salata yedim tok tutsun diye

Sabah
Domates salata
Çay
Lane peynir
2 dilim ekmek

Öğlen
Bir koca kase salata

1 litre su
40 dakika eliptiik yapacağım
Cok az yemissin canim. Off ben mi cok yiyom ya da

Bugünkü yediklerim
Sabah 3 yk musli 1 bardak süt
Ogle 1 yesil elma
Ara 2 ceviz 2 kuru kayısı 2 cig badem
Aksam 1 büyük tabak bol peynirli firin mucver 1 tabak mercimek çorbası 1/2 dilim ekmek ton balıklı salata
Su 2.5 lt
Belki kahve icerim kızlar
Cumartesi olmasina ragmen cok guzel dikkat etmissin canim

Slm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 2 tane haslanmis yumurta. 2 tane salatalik
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: 250 gr az yagda kizarmis tavuk gogsu. 2 dilim ekmek. 1 domates. 1 avuc marul. Yarim kase yogurt.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 tane kalin cubuk kraker
Aksam: 1 porsiyon tavuk cigeri. Lahana salatasi ve haslanmis patates.
Ara: 1 kadeh visne likoru

Su: 2 bucuk lt
Spor: 1 bucuk saat yuruyus

menümü yazayım
Sabah
1dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
5 yeşil zeytin domates salatalık

Ara türk kahvesi ve 1 yeşil elma

Akşam
2 tane islim kebabı
3 kaşık bulgur pilavı ve cacık
Spor 40 dakika zumba ve 1.5 saatlik ev temizliği sonra da akşam üstü kızımla parkta gezme..su 2 litre
Bu arada islim kebabını kızartmadan yaptım teflon tavada pişirdim köfte ve patlıcanları kendi halinde sonra fırına atarken hic yağ koymadım
Afiyet olsun canim. Menun de sporun da cok iyi.

Slm kizlar
Bugunku menum
Oglen: 250 gr az yagda kizarmis tavuk gogsu. 2 dilim ekmek. 1 domates. 1 avuc marul. Yarim kase yogurt.

afiyet olsun canım haşlamış patatesi diyetisyenim akşam değil de öğlen yersem daha iyi olacağını söylemişti

Slm kizlar
Bugunku menum

Patates cok değilse iyi menun canım

Slm kizlar
Bugunku menum

Sabah cok az yemissin cnm
Hani zeytin peynir domates
Bir kac ceviz de olabilir tok tutma acisindan. Inan ise yariyor. Ekmek den daha saglikli.
Öglen 1 ekmek de kalsaydi. Ve aksam patates olmasaydi.

Ben karatay yaptigimdan menüleri yorumlamasi zor oluyor

eliya eliya cim birazda o yüzden uzak duruyorum. Ama elimden geleni yaparim :)

Ayyy kızlar selamlar, ben geldim.. çarşambadan beri tatildeydim.. arkadaşımızın kayınvalidesi rahatsızlandı diye erken dönmek zorunda kaldım.. tok karına da olsa tartılma gafletinde bulundum ve 4 günde 3 kilo almışım resmen.. beni gruptan atabilirsiniz resmen.. regl im şuan onunda etkisi vardır ama bu kadar olmaz ya.. bildiğin şoktayım.. hergün yaklaşık 1 saat yüzdüm, turistik geziler yaptım ama, sabah yediğim pancakeler maşallah göbeğime yapışmış..

Çok üzgünüm.. erken geldiğim için mutluyum, cumaya kadar aldıkla

Bankanin teknoloji bolumdeyim canim projelerden sorumluyum. Isim yogun ama istedigim zaman evden calisma imkanim var ya da vardi. Ben annelik iznindeyken mudurum degisti bakalim yenisi nasil biri. Kahve molalarim yemek molam dahil maksimum 8 saat calisiyorum. Hamileyken iyiydi 4 saat calisiyodum. Neyse donup bakayim hersey biraktigim gibi mi.
Tek alissin krese mutlu olsun da. Aslinda seviyor kizim cocuklarla oynamayi.
Umarım anlayışlı bir müdürdür. Idareciler cok önemli gerçekten. Ben gecen sene ikinci dönem meslegimden soğudum resmen mudur yuzunden

Aynen elifim belki kilo takıldığında yaparım yine takıldım bakalım düşmezse eğer çarşamba perşembe tekrar ya senin çorbayı yapacağım yada başkaa birşey metabolizma iyide koruma ya geldiğimde almaktan korkuyorum kaldı 12 kilo oda.gittimi zor kısmı başlıyor
Ben haftaya su dukan birasi dediklerinden yalicam. Dukan diyeti yapmiyorum ama o ictikleri mantikli geldi bana, metabolizma hizlanir bence :KK9:

Bugünkü yediklerim
Sabah 3 yk musli 1 bardak süt
Ogle 1 yesil elma
Ara 2 ceviz 2 kuru kayısı 2 cig badem
Aksam 1 büyük tabak bol peynirli firin mucver 1 tabak mercimek çorbası 1/2 dilim ekmek ton balıklı salata
Su 2.5 lt
Belki kahve icerim kızlar
Dünkü menune gore arttirmissin. Bugün daha iyi bence :KK54:

Ayyy kızlar selamlar, ben geldim.. çarşambadan beri tatildeydim.. arkadaşımızın kayınvalidesi rahatsızlandı diye erken dönmek zorunda kaldım.. tok karına da olsa tartılma gafletinde bulundum ve 4 günde 3 kilo almışım resmen.. beni gruptan atabilirsiniz resmen.. regl im şuan onunda etkisi vardır ama bu kadar olmaz ya.. bildiğin şoktayım.. hergün yaklaşık 1 saat yüzdüm, turistik geziler yaptım ama, sabah yediğim pancakeler maşallah göbeğime yapışmış..

Çok üzgünüm.. erken geldiğim için mutluyum, cumaya kadar aldıkla
Bence bir hafta sektirir seni ama zararin neresinden donulurse kar tabi. Aynisini bayram tatilinde yasadim. Yeniden motive olmaya bak bence de ;)

Back
X