- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim tam diyetisyen olcusuCanim ben de ekmek seven ve yiyenlerdenim ama biraz fazla kh olmus menun.
Ooo iyi hesapAslibda 16 hafta her hafta 500gr bile gitse 8 kilo yapar. Gunaydin canim
3.5 ay oldu diyetisyene basladigim 0 kacamak canim. 115.6 ile basladim 101 kiloya indim. 14.6 gitti.Aynen canim haklisin bence de en iyisini yapiyir. Ben opsie ekmegini de ekmek sanmistim ama unsuzmus super. MasallahZen71 boyle hep uyuyorsan diyetisyene super.
Bir ara tarif alalım canım senden ..bende bir defter var diyet tarifleri yazıyorum bunu da yazayımBen bi ara cok kullaniyordum canim. Krem peynirle yapmiyorum ama. Lor beyaz peynir yada tulum peyniri. Protein ogununu tamamen karsiliyor. Ustelik tost pizza pide yapabiliyorsun opsie ile. Hayal gucune kalmis. Lezzetli oluyor. Firinda olmasi da sart degil krep tavasinda da oluyor
Maşallah süper3.5 ay oldu diyetisyene basladigim 0 kacamak canim. 115.6 ile basladim 101 kiloya indim. 14.6 gitti.![]()
Bütün geçmişi okudum yeliz Abla 7 eylülde ankaradan mardine geldik ablam mardinde oturuyor burada da diyete devam ediyorum bozmadım tabi ama menü yazmaya giremiyorum ev kalabalık çünkü.Tarihi yerlerini geziyoruz bol bol yürümüş oluyorum. 20 eylülde döneceğiz sizden kopmamaya çalışıyorum senin nasıl gidiyor yeliz Abla güzel canlanmış burası süper olmuş.
Ne güzel canım Mardin çok güzel bir şehir gerçekten bol bol gezBütün geçmişi okudum yeliz Abla 7 eylülde ankaradan mardine geldik ablam mardinde oturuyor burada da diyete devam ediyorum bozmadım tabi ama menü yazmaya giremiyorum ev kalabalık çünkü.Tarihi yerlerini geziyoruz bol bol yürümüş oluyorum. 20 eylülde döneceğiz sizden kopmamaya çalışıyorum senin nasıl gidiyor yeliz Abla güzel canlanmış burası süper olmuş.
Vereyim canim.Bir ara tarif alalım canım senden ..bende bir defter var diyet tarifleri yazıyorum bunu da yazayım![]()
Çok teşekkür ederim canımVereyim canim.
3-4 yumurta
Bir sigara paketi kadar peynir
Tuz
1 paket kabartma tozu.
Biraz sut
Yumurtanin beyazi ile sarilarini ayiriyorsun. Peynirin kivamina gore azar azar sut ekleyerek krem peynir kivamina gelene kadar blender la cirpiyorsun. Yumurtalarin sarilarini da ilave edip biraz daha cirpiliyor. Ayri bir kapta yumurtalarin beyazini tuz ve kabartma tozunu iyice cirparak kopuk yapiyoruz. Kopuk iyice sertlesene kadar cirpilacak. Daha sonra peynirli karisimla spatula ile kopugunu sondurmeden karistiriyoruz. Ister tepsiye yagli kagit uzerine pankek gibi azar azar dokuyoruz onceden isitilmis frinda 170 180
Derecede pisiriyoruz. Istersen yagsiz krep tavasin da pisiyoruz. Yalniz tava da yaptiklarimizi frindakinden biraz daha kucuk yapiyoruz. Cunku cevirirken kirilabiliyor. Ister sade ye istersen pizza tost pide alti olarak kullan. Aa firinda yapilana uzerine susam corek otu keten tohumu da serpebiliyorsun. Afiyet olsun.![]()
Olur canım yeter ki kafana koyup iradeli ol ..inşallah 38 bedenleri de görürsünEvet bakır, gümüş bol burada birde turistik şehir olunca 2 katı fiyatı her şey.Haklısın burası iyi ki var burada incelmedim diyordum ya dün gömlek aldım üst bedenim 44 bedenden 42 ye düşmüşüm nasıl mutlu oldum alt bedenim aynı duruyor tabi olsun onuda başaracağım inşallah
Rica ederim canimÇok teşekkür ederim canım
bayağı püf noktalı yazmışsınhemen yazayım haftaiçi denerim unsuz ekmek çok iyiymiş
Vaktim olursa ben bunu denerim bugün.Vereyim canim.
3-4 yumurta
Tuz
1 paket kabartma tozu.
Biraz sut
Yumurtanin beyazi ile sarilarini ayiriyorsun. Peynirin kivamina gore azar azar sut ekleyerek krem peynir kivamina gelene kadar blender la cirpiyorsun. Yumurtalarin sarilarini da ilave edip biraz daha cirpiliyor. Ayri bir kapta yumurtalarin beyazini tuz ve kabartma tozunu iyice cirparak kopuk yapiyoruz. Kopuk iyice sertlesene kadar cirpilacak. Daha sonra peynirli karisimla spatula ile kopugunu sondurmeden karistiriyoruz. Ister tepsiye yagli kagit uzerine pankek gibi azar azar dokuyoruz onceden isitilmis frinda 170 180
Derecede pisiriyoruz. Istersen yagsiz krep tavasin da pisiyoruz. Yalniz tava da yaptiklarimizi frindakinden biraz daha kucuk yapiyoruz. Cunku cevirirken kirilabiliyor. Ister sade ye istersen pizza tost pide alti olarak kullan. Aa firinda yapilana uzerine susam corek otu keten tohumu da serpebiliyorsun. Afiyet olsun.![]()
canım gez toz tadını cikar bizi ihmal etme kuseriz bakBütün geçmişi okudum yeliz Abla 7 eylülde ankaradan mardine geldik ablam mardinde oturuyor burada da diyete devam ediyorum bozmadım tabi ama menü yazmaya giremiyorum ev kalabalık çünkü.Tarihi yerlerini geziyoruz bol bol yürümüş oluyorum. 20 eylülde döneceğiz sizden kopmamaya çalışıyorum senin nasıl gidiyor yeliz Abla güzel canlanmış burası süper olmuş.
tarifci abla çok faydalı tarifler Cansin.Vereyim canim.
3-4 yumurta
Tuz
1 paket kabartma tozu.
Biraz sut
Evet bakır, gümüş bol burada birde turistik şehir olunca 2 katı fiyatı her şey.Haklısın burası iyi ki var burada incelmedim diyordum ya dün gömlek aldım üst bedenim 44 bedenden 42 ye düşmüşüm nasıl mutlu oldum alt bedenim aynı duruyor tabi olsun onuda başaracağım inşallah
Olsun canim ne kusuruşimdi yine baktim canım bir orta boy porsiyonu 150 kaloriymis kusura bakma yanlış bilgi verdim ama ben o zaman baktığımda fazla diye yememiştim demekki yanlış bakmışım
Vaktim olursa ben bunu denerim bugün.
Çok güzel bir tarifmiş. Teşekkürler[/QUOTE
Rica![]()