- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyle yemesem cok acikiyorum canim. Elimden geldigince dikkat ediyorum ama cok acikiyorum. Sabah daha da yerdim de allahtan spor yapinca acligim gecti. Meyveyi aksam yenemeye calisayim o zaman. Baska ne yapsam ki off cok yavas gidiyorum canim farkindayim.@DeryaOnDiet benim düşüncem ekmek 1 dilim olabilirmiş ..akşam kuru üzüm olamamış ..çünkü gün içinde 4 çeşit meyve olmuş ..belki akşam yemeğinden sonra tarçınlı süt olsa daha iyi olabilir ..
Ama sporda var inşallah eksi çıkacak![]()
Canim nasil biraktin o ekmegin yarisini masallah. Ama ben boyle doymuyorum mesela ben olsam oglen 2 degil 4 yerdim kofteyi ve kesin kh yerdim 1 dilim ekmek veya 3 4 kasik bulgur karabugday filan. Cok guzel dikkat ediyorsun masallah. Benim yarin iki ay oluyor 7 kg gitti sadece.Bende yazayım menümü
Sabah
Maydanozlu peynirli omlet
Çay yarım dilim ekmek 1 zeytin
Ara sade kahve 5 badem
Öğlen
Yoğurtlu semizotu salatası
2 köfte
Ara 1 şeftali yeşil çay
Akşam
1 kepçe çorba
2 köfte ve bol salata
Su 2,5 litre
Hibisküs çayı
11000 adım
30 dk kardiyo
Evet akşam altın süt yap istersen ..o bende işe yaradıBoyle yemesem cok acikiyorum canim. Elimden geldigince dikkat ediyorum ama cok acikiyorum. Sabah daha da yerdim de allahtan spor yapinca acligim gecti. Meyveyi aksam yenemeye calisayim o zaman. Baska ne yapsam ki off cok yavas gidiyorum canim farkindayim.
7 kg az mı canım ?insanlar kaç ay uğraşıyor onun için ..her kaçamak seni geri atıyor işte ..eksi başlasan belki bu hafta 1,5 giderdiCanim nasil biraktin o ekmegin yarisini masallah. Ama ben boyle doymuyorum mesela ben olsam oglen 2 degil 4 yerdim kofteyi ve kesin kh yerdim 1 dilim ekmek veya 3 4 kasik bulgur karabugday filan. Cok guzel dikkat ediyorsun masallah. Benim yarin iki ay oluyor 7 kg gitti sadece.
Dogru canim bugunlerde salatayi atliyorum hep. Aslinda buyuk salata yeyince doyurucu oluyor en azindan birkac saat. Altin sutu bir kere denedim midem kalkti galiba bali cok koydum ondan. Ben 1ck koydum ama sen diyorsun ki kasik ucuyla oyle deneyim bir daha. Aa bu arada bala metal kasik degdirilmez aman dikkat.Evet akşam altın süt yap istersen ..o bende işe yaradı
Süt tarçın zerdeçal çay k .ucıyla minicik bal pişirip içiyordum bir ara ..
Öğlen et yesen akşam sebze nasıl olur ?çorba ve bakliyattan uzak dur bakalım ..o açlık bir ara bende de olduen iyisi ben yine parklara çıkayım ..dur bakalım belki değişik önerilerde çıkar ..ama yemeklerle bol şöyle kocaman salata yersen acıkmıyorsun
O salatalari calisirken cok aliyordum. Aslinda haklisin simdi de alayim dursun canim hazirlamak istemezee acar yerim.@DeryaOnDiet burda marketlerde hazır salatalar satılıyor peynirli ,ton balıklı falan ..ben bazen alıyordum bulunsun evde ..yemekten önce yesen belki karbonhidrat yemezsin ..ben ekmeği masaya koydum gerisini kaldırdım hemen ..![]()
Koymasanda olur ama 1 damla gibi yağ yakımı yapıyormuş bu karışım ..bende etkili olduDogru canim bugunlerde salatayi atliyorum hep. Aslinda buyuk salata yeyince doyurucu oluyor en azindan birkac saat. Altin sutu bir kere denedim midem kalkti galiba bali cok koydum ondan. Ben 1ck koydum ama sen diyorsun ki kasik ucuyla oyle deneyim bir daha. Aa bu arada bala metal kasik degdirilmez aman dikkat.
Kac haftadir 1 bile gitmedi canim benim hep gramlarla isim. Verdim ama oturmamis kiloyu verdim canim tatile cikmadan nisan sonu 72 73 dum. Tatilden tabi uzun tatil 3 ay 78 le dondum. Tahminim su 5 6 kilonun gitmesi kolaydi. Simdiden sonrasi zor. Her hafta duzenli 1kg gitse iyi7 kg az mı canım ?insanlar kaç ay uğraşıyor onun için ..her kaçamak seni geri atıyor işte ..eksi başlasan belki bu hafta 1,5 giderdi
Olabilir canim. Off eskiden hicbirseyi kafama takmazdim artik oyle degilim az da olsa takiliyor. Alismadi canim. Sabah biraktim agladi aksam gittigimde sesi taa disardan duyuluyordu. Off insallah alisir. Eminim ki araliksiz aglamamistir ama beni gorur gormez sustu kuzum yaStres altındaysan da iştah açık oluyor ..kızı düşünüyorsundur muhakkak ..alıştı mı Kuzucuk?
Aslında spor olunca gidiyor sabah özellikle ..ama işte kaçamaklar hep geri atıyorKac haftadir 1 bile gitmedi canim benim hep gramlarla isim. Verdim ama oturmamis kiloyu verdim canim tatile cikmadan nisan sonu 72 73 dum. Tatilden tabi uzun tatil 3 ay 78 le dondum. Tahminim su 5 6 kilonun gitmesi kolaydi. Simdiden sonrasi zor. Her hafta duzenli 1kg gitse iyi
Olabilir canim. Off eskiden hicbirseyi kafama takmazdim artik oyle degilim az da olsa takiliyor. Alismadi canim. Sabah biraktim agladi aksam gittigimde sesi taa disardan duyuluyordu. Off insallah alisir. Eminim ki araliksiz aglamamistir ama beni gorur gormez sustu kuzum yaStres altındaysan da iştah açık oluyor ..kızı düşünüyorsundur muhakkak ..alıştı mı Kuzucuk?
Ay canım kıyamam ..elbette zor gelmiştir ama eninde sonunda alışacak inşallah ..yeni düzen zor tabi ..ilk sene zor geçer hastalık alışma ama ondan sonrası daha rahat oluyorOlabilir canim. Off eskiden hicbirseyi kafama takmazdim artik oyle degilim az da olsa takiliyor. Alismadi canim. Sabah biraktim agladi aksam gittigimde sesi taa disardan duyuluyordu. Off insallah alisir. Eminim ki araliksiz aglamamistir ama beni gorur gormez sustu kuzum ya
Oyle valla benim vucut da diyor bu ne yaa diyetre miyuz degil miyiz karar ver diyeAslında spor olunca gidiyor sabah özellikle ..ama işte kaçamaklar hep geri atıyorvücudda ne yapsın kafası karışıyor bir ileri bir geri
Valla vermekte zor korumaktaOyle valla benim vucut da diyor bu ne yaa diyetre miyuz degil miyiz karar ver diyeaslinda bugunku gibi aksam meyve yerine dedigin sutu koysam boyle yesem kacamaksiz veririm gibi. Ve artik sporu sabah yapiyorum esim erken geldigi gunlerde hem sabah hem aksam gitcem salona.
Ins canim. Ya bir de insanlar kucucuk bebegi niye birakiyorsun diyor sanki cocugumu disari atiyorum. Kac tane kres gezdik en rahat edecegi yeri bulmak icin.Ay canım kıyamam ..elbette zor gelmiştir ama eninde sonunda alışacak inşallah ..yeni düzen zor tabi ..ilk sene zor geçer hastalık alışma ama ondan sonrası daha rahat oluyor