Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay canım anlatamam bi düşmedi aşağıya ya valla insan sinirini bozuyor bu tartilar şimdi yapıyorum corbami sadece üzerine az nane yakacağım yavan zor gidiyor :)
Ne zaman arkadaşlar resim gönderde salça domates kışlık hazırlıkları görüyorum :KK48:..Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin ..ama kendini de ihmal etme canım

Evet kızlar benimde hastane işlerim vardı kontrol tahlil falan ..
Doktorum en son beni gördüğünde marttı galiba ..beni zayıflamış buldu tebrik etti :KK23::KK23:
Zaten biraz kilo vermemi tavsiye etmişti burda ideal kilo çok önemli ..yağmur kar olsa bile koşuyorlar insanlar :KK70:biz biraz tembeliz galiba :KK70:

Şimdi berilceee berilceee gelene kadar bir bakalım şu yoklamaya
aylin90 aylin90 Cumartesi'den beri yok merak ettim
meliyke meliyke burda zukkum zukkum burda Zen71 Zen71 burda
obezzto obezzto yarından itibaren aktifim sahalara dönüyorum dedi
@Ilksevdam sen de gel artık
kitkurdu kitkurdu ne düğünmüş arkadaş çevre çok geniş maşallah@efser_16 dün akşamdan beri yok
eliya eliya acılı ezme yapıyor
@linnmhm bugün gelmiş ama selam vermemiş
lina0156 lina0156 dün sabahtan ber yok
Sena616 Sena616 sen de daha çok katılmaya çalış canım
@ormangözlü görünmüyor merak ettim
5 55olmakistiyorum burda nefertityy nefertityy burda

@DeryaOnDiet örnek yarışmacı seçtim seni düzenin için teşekkürler :KK31:
Unuttuğum var mı bilmiyorum :KK70:
Haydi kızlar uğrayın artık tam tempo başlayalım
Kaçamak yaptıysanızda korkmayın gelin artık :sopa::sopa:
:KK19:

IMG_1945.webp

Ayda 1 kilo gibi o zaman desene ..bu sene yılbaşına kadar bitir şu işi artık cerencim ..:KK66:
Umarım mücverler bitmiştir :KK70:
Ayda 1 kilo gibi aynen çok yavaşım mücver de bitti:dondurma: bugün fırında karnıyarık var menümde kızartmadan yaptım patlıcanları hedefim yılbaşından önce ama bakalım eylül sonu 63 olsam ekim sonu 59 olsam çok mutlu olurum hedefimi 59 mu yapsam acaba:oops:

Ayda 1 kilo gibi aynen çok yavaşım mücver de bitti:dondurma: bugün fırında karnıyarık var menümde kızartmadan yaptım patlıcanları hedefim yılbaşından önce ama bakalım eylül sonu 63 olsam ekim sonu 59 olsam çok mutlu olurum hedefimi 59 mu yapsam acaba:oops:
Yap yap hedefinin altında olmak lazımmış :halay:
Bende Cuma tartılıp bakmam duruma :KK49::KK49:
Salatayı unutma şekerim :dondurma:

Aaaa ben anlamamışım :KK70:hedefini yukarı çekmek mi ooo nooo yeni jeton düştü bende:KK70:

ben yeşil çayımı içerken kendime mola verdim araya giriyorum.. :)
aklım fikrim yemekte.. sabah uyanınca aklınıza ilk ne geliyor diye sorsalar, benim aklıma ne yiyeceğim sorusu geliyor.. nasıl bir açlık psikolojisidir anlamıyorum işte..

çalışmayıp evde olsam sanırım benim için daha zor olurmuş, iş yerinde baya oyalanıyorum.. yiyecek birşey de olmayınca vakit çabuk geçiyor.

akşama yemekli misafirim var.. yarın da oturmaya misafirim var.. bu ara denk geldi.. cuma gününden memlekete gidicez, annem yemek veriyor, 2 gün onun telaşıyla geçecek..

bunca yemek telaşından bakalım ben nasıl çıkacağım..

Aranızda hiç NLP alan var mı? beynin içine girip, sevdiğin yiyecekle sevmediğin yiyecekleri yer değiştiriyorlar falan.. yemekten tiksiniyorsun.. işe yarıyor mu acaba?

Yap yap hedefinin altında olmak lazımmış :halay:
Bende Cuma tartılıp bakmam duruma :KK49::KK49:
Salatayı unutma şekerim :dondurma:
boyum 162 hedefim 55 ama şimdi 59 da olabilir gibi geldi:oops: öğlen kocaman tavuklu salata yedim bu arada herkes abla diyor size kaç yaşındasınız sanırım benimde abla demem gerekecek:halay:

Akşam yemekli misafirin varsa sana uygun olanı pişir bol salata tamamdır :KK66:
Hiç duymadık ama lütfen çık artık şu psikolojiden şekerim ..
O döktüğün terleri hatırla istesen çokta güzel kilo veriyorsun :KK200:
Git kuaföre saçını yaptır kendine birşeyler al ama moralini yükselt canımcım
2 güne miden küçülür zaten merak etme
:KK66: Emeklerine ben kıyamıyorum bakkk

Back
X