- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
35 ye sabitlendi canımboyum 162 hedefim 55 ama şimdi 59 da olabilir gibi geldiöğlen kocaman tavuklu salata yedim bu arada herkes abla diyor size kaç yaşındasınız sanırım benimde abla demem gerekecek
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
35 ye sabitlendi canımboyum 162 hedefim 55 ama şimdi 59 da olabilir gibi geldiöğlen kocaman tavuklu salata yedim bu arada herkes abla diyor size kaç yaşındasınız sanırım benimde abla demem gerekecek
![]()
nlp yi ünv. sınavı için alanlar duymuştum ama yemek konusunda bilmiyorum canım şöyle düşünsek Mevlana'nın sözüydü sanırım AZ UYU, AZ YE, AZ KONUŞ bunu uygulasak uygulamaya çalışsak ben bazen canım bir şeyleri çok istediğinde yapabiliyorum yemek konusundaben yeşil çayımı içerken kendime mola verdim araya giriyorum.. :)
aklım fikrim yemekte.. sabah uyanınca aklınıza ilk ne geliyor diye sorsalar, benim aklıma ne yiyeceğim sorusu geliyor.. nasıl bir açlık psikolojisidir anlamıyorum işte..
çalışmayıp evde olsam sanırım benim için daha zor olurmuş, iş yerinde baya oyalanıyorum.. yiyecek birşey de olmayınca vakit çabuk geçiyor.
akşama yemekli misafirim var.. yarın da oturmaya misafirim var.. bu ara denk geldi.. cuma gününden memlekete gidicez, annem yemek veriyor, 2 gün onun telaşıyla geçecek..
bunca yemek telaşından bakalım ben nasıl çıkacağım..
Aranızda hiç NLP alan var mı? beynin içine girip, sevdiğin yiyecekle sevmediğin yiyecekleri yer değiştiriyorlar falan.. yemekten tiksiniyorsun.. işe yarıyor mu acaba?
Bence sana 55 iyi ..şimdi 59 olsan 2 kilo alsan 61boyum 162 hedefim 55 ama şimdi 59 da olabilir gibi geldiöğlen kocaman tavuklu salata yedim bu arada herkes abla diyor size kaç yaşındasınız sanırım benimde abla demem gerekecek
![]()
Aslında kafana koysan başarırsın ..iş sende bitiyor Sevil ..kaç kilo vermişsin bak ..zorlanman doğal ama devam edip vereceksin canımben yeşil çayımı içerken kendime mola verdim araya giriyorum.. :)
aklım fikrim yemekte.. sabah uyanınca aklınıza ilk ne geliyor diye sorsalar, benim aklıma ne yiyeceğim sorusu geliyor.. nasıl bir açlık psikolojisidir anlamıyorum işte..
çalışmayıp evde olsam sanırım benim için daha zor olurmuş, iş yerinde baya oyalanıyorum.. yiyecek birşey de olmayınca vakit çabuk geçiyor.
akşama yemekli misafirim var.. yarın da oturmaya misafirim var.. bu ara denk geldi.. cuma gününden memlekete gidicez, annem yemek veriyor, 2 gün onun telaşıyla geçecek..
bunca yemek telaşından bakalım ben nasıl çıkacağım..
Aranızda hiç NLP alan var mı? beynin içine girip, sevdiğin yiyecekle sevmediğin yiyecekleri yer değiştiriyorlar falan.. yemekten tiksiniyorsun.. işe yarıyor mu acaba?
Akşam yemekli misafirin varsa sana uygun olanı pişir bol salata tamamdır
Hiç duymadık ama lütfen çık artık şu psikolojiden şekerim ..
O döktüğün terleri hatırla istesen çokta güzel kilo veriyorsun
Git kuaföre saçını yaptır kendine birşeyler al ama moralini yükselt canımcım
2 güne miden küçülür zaten merak etme
Emeklerine ben kıyamıyorum bakkk
Aslında kafana koysan başarırsın ..iş sende bitiyor Sevil ..kaç kilo vermişsin bak ..zorlanman doğal ama devam edip vereceksin canım
Aynen canim. Benim icinde en iyisi hayat boyu uygulayabilecegim bir diyet.Haklisin canim. Aslinda karatay guzel bir diyet. Yapan arkadaslarim oldu kilo da verdiler ama bizim aliskanliklarimiza uymadigi icin birakmak zorunda kaldilar. Hem aile ici hem de gezmekte uygulamasi zor.
Ayneeen.Ben de korumada ki zorluk asamasina gecmek istiyorum ama![]()
Amin canim cumlemize.Gunaydin arkadaslar. Sagliginiz bereketiniz ve neseniz bol olsun. Allah yapacaginiz tum isleriniz de kolaylik versin.![]()
Yazdiklarini dikkate alcam canim. Gunduz saatlerinde yemegimi arttirip aksami indirmem lazim dedigin gibi.başağrısı yapan şey o az yemeler zaten.. aslında az yeme de değil de, vücudun standardını bozduğum için cezalanıyorum.
açlık alışılabilir bir kavram diye düşünüyorum.. benim kocam da akşam yemeden uyuyamazdı, açlıkla başedemiyorum derdi, şimdi alıştı.. acıktıkça su içmek, biraz bitki çayı içmek geciktirebilir. Bir de neden acıkıyorsun? Mesela doğru yapılan bir ana öğünde 4-5 saat acıkmamak gerekiyormuş, ama diyetisyenlerimiz ara öğünü çok gözümüz dönüp sonra diğer öğüne saldırmayalım diye veriyorlar.. senin gündüz yediğin miktarları arttırmak da gerekebilir diye düşünüyorum..
ben de bakacağım..
Bize de sicak gonderinnn. Kolay gelsin canim.Kizlar bugun de kışlık yapmaya devam acılı ezme günü bugün yazın bile hava bu kadar sıcak olmamıştı camlardan ateş giriyor eve![]()
Belki vucut ac kalinca yedigini depolamistir canim. Cumaya kadar duzenli ye ve bakalim cuma sonuc nasil olacakKızlar ben aptallastim iki gündür menü menü değil kışlıklar yüzünden kahvaltı yok yemek yok dün anneme gittim 1 saatliğine yemek yedim eve geri geldim düşünün halimi kızla çok zorlandım ama menü yazmadım çünkü tek öğün besledim ama sabah tak 1 kilo fazla gösterdi şaşırdım yorgunluktan ödem olmuş olabilirmi bilmiyorum ama kıyafetlerim falanda vardı yarın ve perşembe elifin çorbayı yapacağım sadece yarma koyarak bakalım sonuç ne olacak kaldık 81 82 arasında gibi gidemedi bu kilolar 79 lafı görmedim bi türlü çıldırmamak elde değil
Sagol canim. Bir adam gibi dikkat edemedim hep iki ileri bir geri diye kizginim kendime.canım 2 ayda 7 kg süper ben aralıktan beri burdayım 10 kg verdim bende
Ins is sorunu kisa surede hallodur canim. Herseyde bir hayir vardir. Sizin icin enn hayirlisi olsun.Ya sorma benim eşimin işlerinde de belirsizlik var ve bu durum kafamda bir soru soru işareti bırakıyor ..duruma göre taşınma olabilir..bir ara çok kafama takıyorduk şimdi oluruna bıraktım bende
Aynen canim hic sorma. Spora gidiyorum genelde 70 li kilolarda tek ben varim herkes incecik.Evet kızlar benimde hastane işlerim vardı kontrol tahlil falan ..
Doktorum en son beni gördüğünde marttı galiba ..beni zayıflamış buldu tebrik etti
Zaten biraz kilo vermemi tavsiye etmişti burda ideal kilo çok önemli ..yağmur kar olsa bile koşuyorlar insanlarbiz biraz tembeliz galiba
![]()
Şimdiberilceee gelene kadar bir bakalım şu yoklamaya
@aylin90 Cumartesi'den beri yok merak ettim
meliyke burda @zukkum burda @Zen71 burda
@obezzto yarından itibaren aktifim sahalara dönüyorum dedi
@Ilksevdam sen de gel artık
@kitkurdu ne düğünmüş arkadaş çevre çok geniş maşallah@efser_16 dün akşamdan beri yok
@eliya acılı ezme yapıyor
@linnmhm bugün gelmiş ama selam vermemiş
@lina0156 dün sabahtan ber yok
@Sena616 sen de daha çok katılmaya çalış canım
@ormangözlü görünmüyor merak ettim
5 55olmakistiyorum burdanefertityy burda
@DeryaOnDiet örnek yarışmacı seçtim seni düzenin için teşekkürler
Unuttuğum var mı bilmiyorum
Haydi kızlar uğrayın artık tam tempo başlayalım
Kaçamak yaptıysanızda korkmayın gelin artık
![]()