Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aaaa ben anlamamışım :KK70:hedefini yukarı çekmek mi ooo nooo yeni jeton düştü bende:KK70:
5 55olmakistiyorum canim bende dusundum hedefi 68e mi ceksem diye ama yok asil hayalim 65 i gormek. Seninki de 55. Bak hem yavas verilen kilolar geri alinmiyormus. Biz yavas yavas gidelim hedefe.

ben yeşil çayımı içerken kendime mola verdim araya giriyorum.. :)
aklım fikrim yemekte.. sabah uyanınca aklınıza ilk ne geliyor diye sorsalar, benim aklıma ne yiyeceğim sorusu geliyor.. nasıl bir açlık psikolojisidir anlamıyorum işte..

çalışmayıp evde olsam sanırım benim için daha zor olurmuş, iş yerinde baya oyalanıyorum.. yiyecek birşey de olmayınca vakit çabuk geçiyor.

akşama yemekli misafirim var.. yarın da oturmaya misafirim var.. bu ara denk geldi.. cuma gününden memlekete gidicez, annem yemek veriyor, 2 gün onun telaşıyla geçecek..

bunca yemek telaşından bakalım ben nasıl çıkacağım..

Aranızda hiç NLP alan var mı? beynin içine girip, sevdiğin yiyecekle sevmediğin yiyecekleri yer değiştiriyorlar falan.. yemekten tiksiniyorsun.. işe yarıyor mu acaba?
Hic duymadim. Ise yariyirsa bana da lazim.

Akşam yemekli misafirin varsa sana uygun olanı pişir bol salata tamamdır :KK66:
Hiç duymadık ama lütfen çık artık şu psikolojiden şekerim ..
O döktüğün terleri hatırla istesen çokta güzel kilo veriyorsun :KK200:
Git kuaföre saçını yaptır kendine birşeyler al ama moralini yükselt canımcım
2 güne miden küçülür zaten merak etme
:KK66: Emeklerine ben kıyamıyorum bakkk
Ise yariyor kuafor ve alisveris gercekten. Bugun ikisini de test ettim moralim tavan :D

nlp yi ünv. sınavı için alanlar duymuştum ama yemek konusunda bilmiyorum canım şöyle düşünsek Mevlana'nın sözüydü sanırım AZ UYU, AZ YE, AZ KONUŞ bunu uygulasak uygulamaya çalışsak ben bazen canım bir şeyleri çok istediğinde yapabiliyorum yemek konusunda
Anlasilan ben bu soze hiic uymuyorum. 9 saat uyurum is geregi iste sonra hayatta baya konusurum ama yemegi son 2 aydir azalttim. Cok guzel bir soZ

Evet canım :KK66: eksikliği çok belli gerçekten umarım biran önce aramıza döner :KK200:şahsen ben çok özledi @tezbitsin i
.Tatil falan bayram olunca tam toparlanmadık hâlâ..
Ne yapsak acaba ?
Gercekten yaa bayram biteli cok oldu. Nerde bu devlet nerde bu millett? :D

Ya sorma benim eşimin işlerinde de belirsizlik var ve bu durum kafamda bir soru soru işareti bırakıyor ..duruma göre taşınma olabilir..bir ara çok kafama takıyorduk şimdi oluruna bıraktım bende
Biz de tasinmadan once cok dusunuyoduk ne olacak filan diye. Simdi keske diyorum ordaki son gunlerimizin tadini cikarsaymisiz

Şimdi @berilceee gelene kadar bir bakalım şu yoklamaya
@aylin90 Cumartesi'den beri yok merak ettim
@meliyke burda @zukkum burda @Zen71 burda
@obezzto yarından itibaren aktifim sahalara dönüyorum dedi
@Ilksevdam sen de gel artık
@kitkurdu ne düğünmüş arkadaş çevre çok geniş maşallah@efser_16 dün akşamdan beri yok
eliya eliya acılı ezme yapıyor
@linnmhm bugün gelmiş ama selam vermemiş
@lina0156 dün sabahtan ber yok
@Sena616 sen de daha çok katılmaya çalış canım
@ormangözlü görünmüyor merak ettim
5 55olmakistiyorum burda @nefertityy burda

@DeryaOnDiet örnek yarışmacı seçtim seni düzenin için teşekkürler :KK31:
Unuttuğum var mı bilmiyorum :KK70:
Haydi kızlar uğrayın artık tam tempo başlayalım
Kaçamak yaptıysanızda korkmayın gelin artık :sopa::sopa:
:KK19:
Geliyorum bekle beni anacım.

ben yeşil çayımı içerken kendime mola verdim araya giriyorum.. :)
aklım fikrim yemekte.. sabah uyanınca aklınıza ilk ne geliyor diye sorsalar, benim aklıma ne yiyeceğim sorusu geliyor.. nasıl bir açlık psikolojisidir anlamıyorum işte..

çalışmayıp evde olsam sanırım benim için daha zor olurmuş, iş yerinde baya oyalanıyorum.. yiyecek birşey de olmayınca vakit çabuk geçiyor.

akşama yemekli misafirim var.. yarın da oturmaya misafirim var.. bu ara denk geldi.. cuma gününden memlekete gidicez, annem yemek veriyor, 2 gün onun telaşıyla geçecek..

bunca yemek telaşından bakalım ben nasıl çıkacağım..

Aranızda hiç NLP alan var mı? beynin içine girip, sevdiğin yiyecekle sevmediğin yiyecekleri yer değiştiriyorlar falan.. yemekten tiksiniyorsun.. işe yarıyor mu acaba?
Ben de senin gibi sürekli yemek dusunuyorum ya. Galiba hayatimiz sıkıcı :işsiz:

Canımm aklimdasiniz da yazamadim. Dün tayinim icin ilişik kesmistim. Bugun de burdaki yerime baslangic yaptim. Lakin felaketim, bacaklarimdaki odem inmedi yolculuktan kalan. Ama telaşım bitti cok şükür :super:
Hadi hayırlısı olsun :KK66: Mehil müddeti var mı?uzak yol yorucu olmuştur tabi

Screenshot_2017-09-12-18-06-02.webp
20 gün sonra yenmeye bekliyor.

Back
X