- 7 Ağustos 2017
- 3.077
- 8.488
- 73
- 54
Kizimla birlikte diyetisyene gidiyorum.Biraz da onun icin gayretleniyorum canim bikmasin diye.Hani suyu sade seviyorsun ya ben de aynen. Ve bazen menulerine bakiyorum canim gercekten tam agiz tadima uygun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizimla birlikte diyetisyene gidiyorum.Biraz da onun icin gayretleniyorum canim bikmasin diye.Hani suyu sade seviyorsun ya ben de aynen. Ve bazen menulerine bakiyorum canim gercekten tam agiz tadima uygun
Ayy ne guzel anne kiz fistik olacaksiniz beraberKizimla birlikte diyetisyene gidiyorum.Biraz da onun icin gayretleniyorum canim bikmasin diye.
Ne guzel kolay gelsin.Canim senin 7p ozlemin benim 60 ozlemim. Bak ben bu hafta hem sabah 1 saat hem aksam 1 saat spor yapcam. Hadi beraber yapalim. Ac sabah bir tbc veya tabata veya leslie videosu 1 saat sonra aksam da. Hocam arada 8 saat fark olsun dedi.
ben incire bayılırım hem taze hem kuru incir hem de reçeli yani bana incir olsun da nasıl olursa olsun o derece yani dolapta varken yemeden duramam ama incir çok şekerli işte ölçülü yemek lazımIzmirin neresi abla
Esimde izmirli
Tulum peyniri cnm cektiii hmmm
Kahvalti cok az olmus.
Masallah döneri kendin yapiyorsan hic anlamam
Etli kuru fasulyeyi bende yedim önceki gün ve dün
Incir cokkk saglikliymis ama beril abla bana kiznisti yenmesinden yana degilditazesini yiyemiyorum zaten ama kurusu cok gzl emzirirken yerdim.
Menün güzel cnm zumba hele![]()
canım diyetisyen menüsü hatta akşam 1 kk peynir ya da 1 köfteyle 1 dilim daha ekmek yemem lazımdı da ben yemedim..ekmek metabolizmayı geliştiriyor mis yani karbonhidrat o yüzden günlük 6 dilim kepekli ekmek var listemdeSporun suyun gayet iyi. Ama sanki aksam cok kh olmus. Ekmek ve corba yerine et olsa daha iyi olurdu.
Sagol canim. Evet resim 1 ay oncesinin. Ayni renk
Ohh miss
Motivasyon namına birşey kalmadı bu 80 ler beni bezdirdi ya ı insan nasıl düşmez 79 78 leke ya kafayı yiycem naapsam bilmiyorum ki şok diyet te yaptım keşke müsait bir yerde otursak da koşa bilsem yüzebiksem[/QUOTEcanım bozma moralini verirsin sabret sakın vazgeçme bazı şeyler sabit ve emek istiyor..ben zumba yapıyorum evde internetten videolarını indirdim bilgisayarımda kayıtlı ordan yapıyorum hergun yarim saatte 500 kalori yaktırıyor hatta kiloya göre 600 de oluyor sen de dene
çok zevkli severek yapıyorum ve müthiş kalori yaktırıyor yarim saat yeterli oluyor fazla zaman da almıyor tavsiye ederimZumba mı ?süper![]()
Insallah canim hep birlikte olalim.Ayy ne guzel anne kiz fistik olacaksiniz beraber
Canim ben yapmaya calistum karatay 1 bucuk ay kadar. Biraz detayli yiyeceklerin glikemik indeksine filan bakmak lazim. Ama genel olarak un yok seker yok. Ve meyveyi de sinirli yemen lazim. Mesela ornek menu:Aylin bana Karatay da yardımcı olurmusun bahsedersen eğer sana eşlik etmeyi deneme istiyorum
Kendime olan inancımı kaybettim şeytan aklıma felaket tatlı sokuyor pastalar çikolatalar yemek istiyorum
Motivasyon namına birşey kalmadı bu 80 ler beni bezdirdi ya ı insan nasıl düşmez 79 78 leke ya kafayı yiycem naapsam bilmiyorum ki şok diyet te yaptım keşke müsait bir yerde otursak da koşa bilsem yüzebiksem
Glifora rağmen aşırı tatlı isteği neden olur anlamam ki Nihal abla demişti sanırım kahvaltı falan düzgün yenmeyince kan şekeri düşüyor saldırılıyor diye öylemi oluyor acaba hakikaten bu ara çok düzensiz oldu yemeklerim
Hilal soruların cevapları sende zaten canım ..şeker için dengeli düzenli beslenmelisin ..biraz kendine dikkat et çok yoruldun ama sağlık herşeyden önemli canım ..kilo verdikçe değerler de düzelecek ..yoksa izin işi kolay düşün kararını ver canım sen bilirsin ..izin olursa 3.cuma en erken geri dönülüyor yanılmıyorsamŞu da içemedim doğru dürüst şimdi 1 lt daya aldım elime zorluyorum kendimi bakalım yumurta dan da igrenti geldi abla epey yedim çünkü
InsallahInsallah canim hep birlikte olalim.![]()
Ekmekler iyi de canim gozum protein aradi aksam. Keske o kofteyi ya da peyniri de yeseymissin.ben incire bayılırım hem taze hem kuru incir hem de reçeli yani bana incir olsun da nasıl olursa olsun o derece yani dolapta varken yemeden duramam ama incir çok şekerli işte ölçülü yemek lazım
canım diyetisyen menüsü hatta akşam 1 kk peynir ya da 1 köfteyle 1 dilim daha ekmek yemem lazımdı da ben yemedim..ekmek metabolizmayı geliştiriyor mis yani karbonhidrat o yüzden günlük 6 dilim kepekli ekmek var listemde
Sagol canim ins su 60lari ucundan azicik goreyimNe guzel kolay gelsin.
Derya buraya yasalımda akşamları kaçamak yapmaya fırsat olmasın nasıl fikirSagol canim ins su 60lari ucundan azicik goreyim
Iyi fikir. Bugun spor salonunda adeta surunerek ciktim. Cross rraining en son 3 sene once yapmistim. Bu spordan sonra kacamak aslaaa. Ancak su icerim ustuneDerya buraya yasalımda akşamları kaçamak yapmaya fırsat olmasın nasıl fikir![]()
Buz gibi 2 bardak su ic canim. Az once yaptim.Sizlere tanıdık bir duygu söyleyeyim off canım atıştırmak abur cubur istiyorama hayır yemeyeceğim
ruh halim şu an böyle
![]()
Bende erken yatacağım sabah çocuklara okula gitmeden kahvaltı hazırlıyorum mecbur ..Iyi geceler guzeller. Kizim sabahin korunde kalkar. Ben de gidip uzanayim saat erken gerci ama belki uyurum.
Şu fıstık çıtır adayı hatunları bir çağırayım bakalım yarın ki tartıyı unutmasınlar
Pek bi sessiz kaldı buralar
@eliya @aylin90 @Zeroks @linnmhm @Sena616Zen71 @55olmakistiyorum @obezzto @nefertityy
kitkurdu
zukkum @Ilksevdam @meliyke @DeryaOnDiet
eee işte çağırdımmm hadi bakalım![]()