- Emoji Skoru
- 6.805
- Puanlar
- 158
5 55olmakistiyorum canim bende dusundum hedefi 68e mi ceksem diye ama yok asil hayalim 65 i gormek. Seninki de 55. Bak hem yavas verilen kilolar geri alinmiyormus. Biz yavas yavas gidelim hedefe.
ahahahahha.. ben bir yılda 17 kilo verip, 2 yılda 20 kilo alarak geri aldım.. yavaşlıktan kasıt bunu ne kadar yaşam standardın haline getirdiğinle alakalı.. ben getirememişim.. kendi 2 yılımı ellerimle ziyan ettim.. o nedenle lütfen hayatınıza ne kadar bu diyeti adapte ettiğinize yoğunlaşın.. görev gibi mi yapıyorsunuz, yoksa gerçekten içinizden geldiği için mi öyle besleniyorsunuz.. ne zaman otomatik yeme şekliniz buna döndü, o zaman diyet yapıyorum demekten vazgeçebilirsiniz..
benden kısa süreli yaşanmış bir tecrübe olsun..
Anlasilan ben bu soze hiic uymuyorum. 9 saat uyurum is geregi iste sonra hayatta baya konusurum ama yemegi son 2 aydir azalttim. Cok guzel bir soZ
9 saat uyumak derken? ne iç geçirdim 9 saate.. benim 6-7 saat oluyor.. haftasonu belki 8 olur..
Ben de senin gibi sürekli yemek dusunuyorum ya. Galiba hayatimiz sıkıcı![]()
ahahaha.. benim hayatım sıkıcı değil, maalesef yemeği herşeyin arasına sıkıştırabiliyorum ben. konu yemek oldu mu, neredeyse tuvalete giderken bile ağzıma lokma atabilecek kadar hızlı olabiliyorum.. çünkü yemek yemek bir görev gibiydi, nefes almak gibiydi benim için.. her türlü duygu durumumun karşılığıydı.. artık bunları değiştirmeye çalışıyorum..
Ebdeyken sacimi yine yapiyorum duzenli ama makyaj sadece hafta sonlari. Simdi ise donunce her sabah makyaj kotu aslinda cilt icin.
ben de işte sürekli makyaj yapmaya çalışıyorum.. ama normalde hiiç makyaj, ayna vs ile aram olmazdı benim.. 10 yıldır mecburen birşeyler sürüyorum..
Kabuk tarcin cayi icin arkadaslar. Insilun direncini kirdigi icin yemek ve tatli istegini kontrol ediyor![]()
normal suya atınca alerji gibi oluyorum ben.. kaynatıp içmeyi deneyeceğim..
Ben baslayayim mesela
Ben Derya. 35 yasindayim. Evliyim Iki kizim var biri 4,5 digeri ikinci sinifa gecti 7, 5 yasinda. Ankaradayiz yaklasik 6 aydir. Ogretmenim. Kitapseverim![]()
ben de evliliğimin ilk 3 yılını Ankara'da geçirdim.. eşimin ailesi orada, hala sık ziyaret ederiz.. Ben severdim Ankara'yı her hafta mutlaka tiyatroya giderdim.. Özlüyorum o zamanları.. Bende bir kitapseverim.. en büyük hayalim evin bir odasını kütüphane yapmak..
Soguk suyun icine denedim pek fayda etmedi sicak suda deneyim bir de. YelizPembe_patikli sagolsun artik her kahveyi cayi toz tarcinla iciyorum.
günlük doz diye birşey var mı? Tarçın bana sanki fazlası dokunurmuş gibi hissettiriyor..
Benim adım ceren 26 yasindayim muhendisim araliktan beri burdayim 1.takimdan transfer oldum ve toplam 10 kg verdim bi 10 kg daha var evliyim henüz bebeğim yok
ben seninle meslektaş olduğumu bilmiyordum :) onca zamandır birlikteyiz..
izmir canim izmir.. Ne şanslisin. Ben de 6sene kaldim. Cok güzel sehir be!![]()
ahahahahha.. biri İzmir mi dedi.. Ben de İzmirliyim ve İzmir'de yaşıyorum kızlar :)
Motivasyon namına birşey kalmadı bu 80 ler beni bezdirdi ya ı insan nasıl düşmez 79 78 leke ya kafayı yiycem naapsam bilmiyorum ki şok diyet te yaptım keşke müsait bir yerde otursak da koşa bilsem yüzebiksem
bak hiç öyle düşünme, seninle aynı kilolarla başlamışız neredeyse.. sen düzenli diyetini yapmaya devam et.. sayılara odaklanma, gerisi geliyor zaten.. sadece tartıda istediğimiz sayılar için bu şekilde beslenmiyoruz biz, en önemli isteğimiz sağlıklı olmak.. dış görüntü de önemli ama içimiz daha önemli.. sadece tartıya odaklanarak sağlıklı beslenmekten uzaklaşım, sağlıksız yemeklere dönüşebilir yediklerimiz..