Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hazirana kalmaz bile ya burda ocakta atariz en gec kepi :)) büyük konusayimda basima gelsin :)))
Ben her türlü spora varim :))

Iste bayram sehir disi falan filan derken duzenim kaydi ama yakalarim o tempoyu tekrar :))
Yakalarsın canım yeterki iste valla gençken beril şu kiloları :halay:
Spor konusunda gruptakilere de motive olursanız süper olur :KK6:

Kontrolsuz acikan arkadalarim;
Beden Akliyla Zayiflama ( fevzi ozgonul) kitabinda cok hosuma giden bir ornek okumustum. Bebeginiz aglarken ac zannedip mama verirsiniz susmaz su verirsiniz susmaz bir de bakmissiniz alti kirlenmis temizleyince susar gibi birsey diyordu. Acligi bu ornege benzetmisti. Eger bedeninizin proteine ihtiyaci varsa protein vermeden sebzeye ihtiyaci varsa sebze vermeden o beden susmaz diyor. Cok mantikli.
Diyetisyene gittigimden beri dunyalari yiyorum ama orantili (sebze k.h. protein lif) oldugu icin hem kilo veriyorum hem de canim yasak olan hic birseyi istemiyor. Kizim da ayni durumda.

Yediklerinizi bir gozden gecirin derim. Bir de israrla kahvaltinizu kuvvetli yapin ki aksama acikip kontrolsuz yemeyin.
Kesinlikle haklisin canim. Cok guzel yazmissin.

Iyi gidiyor ablacim şükür döndüm eve 10 gün daha evdeyim sonrada okula dönücem ankaraya

Biz her türlü guzeliz aslinda ama saglik icin oyle olmak lazim daha cok :)

Bende cok az makyaj yapiyorum simdiden cok yaparsam sonradan cildi cok etkiliyor sadece staja giderken birazcik yaparim :)
Ama bakım her gün yapiyorum :)

Canim ben cigdem izmirliyim uni son sinif bu sene öğretmen oluyorum ufaktan :) 69.7yle basladim en son 64lerdeydim ama bu hafta bi dengeler kaydi bakalm yarin sabah tarti kac diyecek

Bende o sanslilardanim iste :))

Ah cogu kisinin hayali bu ins nasip olur :)

Ayni benim annemde öyle benimle spor yapiyor diyet detoks hep beraber yapiyoruz :)

Gozlerim yandi ama geldim şükür:))

Hosbuldum ablam burdayim gari gitmem bi yere bugün de yiyerek final yaptim yarindan itibaren diyet spor devam :)
Supersin. Ozlemisim senin katilimlarini pozitif yorumlarini.

B
İyi canım bugün döktürmüş yine :kk77::KK49:
eni de gotur gudunlere Nalancim kitkurdu kitkurdu
Simdi madem @berilceee ablam henüz yok ben şu aldığım kararı paylasiyorum artikin :)) aralik ortasi gibi benim 55e dusmem lazim yani 3 ayim var su an takribi 65 olmusumdur sanirim su bi haftada aldim gibi hissediyorum sabah tartilicam:) sevgili kisisi askere gidecek o gitmeden 55 olmak bi oyle gorunmek istiyorum aslinda biraz ondan acelem ne kadar cabuk verirsem o kadar iyi :))
Verirsin canim zaman kisa degil. Sen ve sporlarin gayet iyi gidiyorsunuz.
Nekadar motive edici yaziyorsun tsk ederim. Insallah göricem 99 u...

Valla dersen ki olmaz ozaman tartimi da getiricem. Valla sigmicaz arabaya :KK66:))

Hic düsünmüyorumm kacamak yapmayi orada.
Masada abur cubur cokkkkk olacak keyif yapariz diyor kardesim ammmaaaa cıssss.

Cok güzel

Valla cok gzl. Ekmek disinda. Ama diyetisyen öle diyosa ve veriyosan dogrudur ablacim

Katiliyorum

Sabah yedigini görünce güldüm ve aklima kendimi getirdim :)))) sabah aksam fark etmez hersey yiyebilirim haha. Ama kahvalti olsaymis daha iyiymis

Bak kahvalti olmadigi icin saat 21 de o salataya sarildin... salata da olsa o saatde olmaz.

Ay sakin sakinnn. Toparlan cnmm az kaldi

Sabah kahvaltini kuvvetli yap. Ye iki yunurta yada omlet yap.
Yogurt ve kuruyemis ye

Hmm cigli menemen de kayinbabamlar :)

Güzel bir örnek ama karatay da sadece 2 ögün var. O yüzden ben kahvaltimi 10 11 arasi yapip aksam en gec 16 17 kapatmaya calisiyorum. Arada 5 saat olacak en az.

Sebze ye bol bol. Kiymali yapiyorum cogu doyursun diye. Sinirsiz doyana kadar yiyebilirsin.
Cok acikirsan biyerde yanlisin var demek. Tarcinli süt ic ama 19 u gecmesin saat olarak bence.
Sabah ben 2 3 yumurta yiyorum. Menemen yap. Omlet yap.
Kuruyemis karisik hic eksik olmasin sabahlari. Peynir 10 20 tane zeytin serbest. Ve yogurdunu kendin tutturabiliyosan yap derim. Daha iyi.

Baska sorun varsa cvplarim.
Laya tuzu ve hakiki zeytinyagi olacak. Tereyag da serbest.
Haftada 1 kere muhakkak kurufasulye mwrcimek coebasi nohut yemegi yiyorum. Bulgur bir kac kasik sadece.

Meyvemi de 2 porsiyon sabahlari yiyorum.

Cok dogru
Evden hemen cikmam lazimdi arkadasla bulustum ac cikmam istemefigimden baktim aksamdan kiymali kabak var dedim hem sebze hem protein tok tutar :D

Bir de yarin sabah kan tahlili yaptirmaya gidicem son bi kac günde cok fazla kan kaybettim burnum kaniyor ve durmak bilmiyor pihtilasma sorunum var sanirim genel bi cheak up yapitirayim
Cok gecmis olsun canim. 20li yaslarda bende de vardi pihtilasma sorunu 27 28 de 30a yaklasinca gecti kendiliginden ilginctir.

İyi geceler kızlar
Baya geçe kalmışım bu gece
Hemen menümü yazayım
Sabah:
2 yumurtalı lor peynirli omlet
Domates
Salatalık
2 ceviz

Ara: 1/2 muz

Öğle:
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
Ayran

Ara:
1 bardak süt

Akşam:
1 kade tavuk çorbası
Domates salatası
3 yk patlıcan musakka

Su: 3l
Spor: maalesef bugün hiç vaktim olmadı
Yarın telafi edeceğim ama
Menun gayet iyi canim.

Ben de kendimi tanıtayım. Eksik kalsam olmaz tabi :)
İsmim Aylin. Artık 20 yaşındayım. Üni 2 sınıf öğrencisiyim. Geçen yaz 65 kg'dım ama üniversiteye başlayınca ayarı baya kaçırdım. En son 73.2'dim. Hedefim 1 Aralık'ta en fazla 65 kg olmak. Boyum da 179 :KK49:
Ohh boy da var masallah Aylincim. Sen bildigin mankenlige adaysin

eliptik yapsam daha iyi olur derya benim bacaklar için sorun bacak popo zaten

Örnek için çok teşekkür ederim canım benim ellerin dert görmesin

cesaret edemiyorum yeliz 75 de bi izn yapacağım diye düşünüyorum ama ona düşene kadar gidersem çok almış bir şekilde geri gelirim biliyorum kendimi

yok canım babam hastanede ondan haber bekliyorum girmedim o yüzden

ya eski menüleri hatırlarsan baya erken kapatıyorum ama bu neredeyse 2 haftadır aksadi herşey terzi düz oldu yattın itibari ile bir düzen oturtayim bakayım ara öğün falan da yapıyım ne olacak örnek için çok teşekkür ederim ama benn de işte yağda yumurta ve menemeni ekmeksiz hocam yemedim ama bugün opsiee yaptım Nihal ablanın tarifleri güzel olduğu da tabi onlar yegenimeydi yarın kendime yapacağım
zukkum zukkum canim yaptin mi sabah sporunu??

veririm bugün resmini atarım tarifin canım çok kolay.

inşallah :KK66:

Aynen darılırim yoksa :KK66:

senin vermen şart olmuş bebeğim sevgilin için yapicaksin çünkü :KK66:

geçmiş olsun trombosit in düşük olabilir ben 36 yaşındayım kendimi bildim bileli var ne yazikki. Ama sadece burun sa çatlak ta olabilir damarda dr a görünmekte fayda var.

beğendim afiyet olsun.
Sagol canim verdiginiz tarifleri deniyorum hep degisik lezzetler lazim diyette.

Ne kadar erkencisiniz :KK49:
Ay sorma bugün sıcaktan hortladim resmen ;)

Selam kızlar mutlu az kalorili bir gün olsun inşallah :halay:
Sorunlar çok olsa da iyi yönünden bakıp yola devam etmek en güzeli galiba ..Yeni gün yeni başlangıçlar demek ..hayat içinde çabalarken günler geçiyor hızlıca
O yüzden zamanı iyi kullanmak önemli
Çoğumuz yıllardır bu kilolarla mücadele ediyoruz madem burdayız boşa zaman geçirmeyelim dimi?
Haftada yarım kilo gitse yılbaşına 15 hafta varsa 7-8 kilo demek bu ..
Bende yıllardır hep kilo aldım verdim ama inşallah artık farklı olacak inanıyorum :KK19::KK19:
Aynen pozitif kadın sonuna kadar katılıyorum sana :KK200:

Benim dertlerimden biri de bu ara balıksırtı örgü öğrenmek kızım için :KK70:internetten bir model açıyor saçı böyle olsun istiyormuş :KK70:bende de yetenek yok valla kızlar küçük olsa bile cadılar :KK70:bugün internetten bakacağım bakalım sabah terör esiyor evde bir çare lazım

aabbooovvvv çok zor hiç benlik değil :KK70:

Oh ayni bendensin sende uniye basladim 63 kg o yaz 72 kgdim sonra gene 64 oldum sonra yine 69 ne dengesiz bi insanim ya :))

Dimi sart tabiki simdi bile hosuna gitti 55 olsam napacak acaba :)) gecen sene gittim canim doktora daha once 3 kere yakildi damarım en son gecen sene yakmak care olmaz artik damarlarin cok ince ve yüzeysel dedi. Krem kullaniyorum surekli damarlari beslemek icin iki çeşit krem yazmisti

Ayy bebise bak sen cok ozeniyorlar ama cok tatli oluyorlar oyle o kadar zor degil yeliz abla ogrenirsin bi kac video izleyip pratik yaparak ben hem kendime hem baskalarina oruyorum kuzenim her görüştüğümüzde hemen taragini alir gelir :))
geçmiş olsun canım. Zor ya benimde büyük oğlum da var bu sorun malesef.

Bu arada sadece 100 gram almisim gitmeden once kilom 64.3du bu sabah 64.4 bugünden itibaren gene basladigimiza gore cumaya 63 görürüm belki :))
belki yok bebek görürsün ben eminim senden :super:

Bu arada öğrenci grubumuz
ormangozlu ormangozlu EcceA EcceA @Sena616 hadi bakalım kızlar sizi spor bölümü mü seçsek genç dinamik enerji dolusunuzdur şimdi :rolleyes:
İlk mezuniyet keplerinizi grupta atarsınız inşallah :sampiyon::sampiyon:
aminnn. :KK200:

Benim dertlerimden biri de bu ara balıksırtı örgü öğrenmek kızım için :KK70:internetten bir model açıyor saçı böyle olsun istiyormuş :KK70:bende de yetenek yok valla kızlar küçük olsa bile cadılar :KK70:bugün internetten bakacağım bakalım sabah terör esiyor evde bir çare lazım
ya ben kız da karlar kraliçesi elsa gibi yap saçımı diyor iki tek saçı var işin kötü yani saçları az ve incebtelli yavrumun uzamıyor da fazla..bari balık sırtı öreyim diyorum hic beceremiyorum yetenek sıfır bende de

Canım geçen Cuma kilon 74,3 müş sende tatilde kilo almışsın bizler gibi baktım :KK48:
11 Ağustos'ta katılmışsın hedef kilonu bulamadım canım öğreneyim not edelim şimdiden :KK31:
evet canım tatile gitmeden önce 73.3 kiloydum tatlıdan dönünce 74.3 bir haftada 1 kilo almıştım malesef ve o bir kilo çok inatçı çıkmıştı beni bir hafta uğraştırdı

Back
X