Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya ben kız da karlar kraliçesi elsa gibi yap saçımı diyor iki tek saçı var işin kötü yani saçları az ve incebtelli yavrumun uzamıyor da fazla..bari balık sırtı öreyim diyorum hic beceremiyorum yetenek sıfır bende de

evet canım tatile gitmeden önce 73.3 kiloydum tatlıdan dönünce 74.3 bir haftada 1 kilo almıştım malesef ve o bir kilo çok inatçı çıkmıştı beni bir hafta uğraştırdı
Zaten listeye girerken geçen haftaki Cuma kilonla gireceksin 74,3 ile:KK66: ..bir de olmak istediğin kilo yani hedef kilo yazılmak zorunda canım ..o kaçtı?
Onu bulamadım ..

ahahahahha.. ben bir yılda 17 kilo verip, 2 yılda 20 kilo alarak geri aldım.. yavaşlıktan kasıt bunu ne kadar yaşam standardın haline getirdiğinle alakalı.. ben getirememişim.. kendi 2 yılımı ellerimle ziyan ettim.. o nedenle lütfen hayatınıza ne kadar bu diyeti adapte ettiğinize yoğunlaşın.. görev gibi mi yapıyorsunuz, yoksa gerçekten içinizden geldiği için mi öyle besleniyorsunuz.. ne zaman otomatik yeme şekliniz buna döndü, o zaman diyet yapıyorum demekten vazgeçebilirsiniz..

benden kısa süreli yaşanmış bir tecrübe olsun..

9 saat uyumak derken? ne iç geçirdim 9 saate.. benim 6-7 saat oluyor.. haftasonu belki 8 olur..

ahahaha.. benim hayatım sıkıcı değil, maalesef yemeği herşeyin arasına sıkıştırabiliyorum ben. konu yemek oldu mu, neredeyse tuvalete giderken bile ağzıma lokma atabilecek kadar hızlı olabiliyorum.. çünkü yemek yemek bir görev gibiydi, nefes almak gibiydi benim için.. her türlü duygu durumumun karşılığıydı.. artık bunları değiştirmeye çalışıyorum..

ben de işte sürekli makyaj yapmaya çalışıyorum.. ama normalde hiiç makyaj, ayna vs ile aram olmazdı benim.. 10 yıldır mecburen birşeyler sürüyorum..

normal suya atınca alerji gibi oluyorum ben.. kaynatıp içmeyi deneyeceğim..

ben de evliliğimin ilk 3 yılını Ankara'da geçirdim.. eşimin ailesi orada, hala sık ziyaret ederiz.. Ben severdim Ankara'yı her hafta mutlaka tiyatroya giderdim.. Özlüyorum o zamanları.. Bende bir kitapseverim.. en büyük hayalim evin bir odasını kütüphane yapmak..

günlük doz diye birşey var mı? Tarçın bana sanki fazlası dokunurmuş gibi hissettiriyor..

ben seninle meslektaş olduğumu bilmiyordum :) onca zamandır birlikteyiz..

ahahahahha.. biri İzmir mi dedi.. Ben de İzmirliyim ve İzmir'de yaşıyorum kızlar :)

bak hiç öyle düşünme, seninle aynı kilolarla başlamışız neredeyse.. sen düzenli diyetini yapmaya devam et.. sayılara odaklanma, gerisi geliyor zaten.. sadece tartıda istediğimiz sayılar için bu şekilde beslenmiyoruz biz, en önemli isteğimiz sağlıklı olmak.. dış görüntü de önemli ama içimiz daha önemli.. sadece tartıya odaklanarak sağlıklı beslenmekten uzaklaşım, sağlıksız yemeklere dönüşebilir yediklerimiz..
Kesinlikle haklisin canim belli ki yeme problemimiz var en iyisi bu sorunu omur boyu cozmek degilse hep gelecegimiz nokta ayni. Tarcinin dozu var mi emin degilim.

ayy kızlar günaydın,

dün baya konuşmuşsunuz, okuya okuya geldim ama arada alıntıları eksik yaptığımı farkettim, geri de dönemiyorum :) muhabbete de sonradan katılmak sıkıntı oluyor :)

dün akşam yemekte annemler vardı, geç gittiler, o nedenle hiiç bişi yapamadım.. Bugün de misafirlerim var.. bakalım nasıl geçecek.. spor yapmadığım için tuhaf hissediyorum kendimi.. bir eksiklik var gibi içimde..

dün ki menüm;

sabah;1 bardak filtre kahve
öğlen; starbucks tavuklu sandviç, 1 şişe domates suyu, 2 çatal pekmezli kek (rafine şekersiz olduğu için özellikle tadına bakmak istedim, ama bana hitap etmedi, içi kuru üzüm ve cevizli)
akşamüstü;3 tane kırmızı erik
akşam; fırında pişmiş çipura, salata, 2 dal kuşkonmaz, 1 dilim ekmek, 2 sıkım çiğ köfte
ara; 2 adet yaş hurma

su;2,5lt
spor; yok ( ev işi spordan sayılmıyorsa tabi :işsiz:)
Hersey cok iyi bence canim. Amma sabah ac karnina kahve icme lutfen. Mide icin cok zararli.

Selam kızlar mutlu az kalorili bir gün olsun inşallah :halay:
Sorunlar çok olsa da iyi yönünden bakıp yola devam etmek en güzeli galiba ..Yeni gün yeni başlangıçlar demek ..hayat içinde çabalarken günler geçiyor hızlıca
O yüzden zamanı iyi kullanmak önemli
Çoğumuz yıllardır bu kilolarla mücadele ediyoruz madem burdayız boşa zaman geçirmeyelim dimi?
Haftada yarım kilo gitse yılbaşına 15 hafta varsa 7-8 kilo demek bu ..
Bende yıllardır hep kilo aldım verdim ama inşallah artık farklı olacak inanıyorum :KK19::KK19:
Insallah canim. Ayy 7 8 kg versem supper olur.
Benim dertlerimden biri de bu ara balıksırtı örgü öğrenmek kızım için :KK70:internetten bir model açıyor saçı böyle olsun istiyormuş :KK70:bende de yetenek yok valla kızlar küçük olsa bile cadılar :KK70:bugün internetten bakacağım bakalım sabah terör esiyor evde bir çare lazım
Oyy kuzum benim suslu prenses.
Ayy cok tatliymis ee care yok ogrenip yapacaksin annesi.

Supersin. Ozlemisim senin katilimlarini pozitif yorumlarini.
Ayy simardim :))
Cok gecmis olsun canim. 20li yaslarda bende de vardi pihtilasma sorunu 27 28 de 30a yaklasinca gecti kendiliginden ilginctir.
Valla 7 yaşından beri çekiyorum bu burun kanamasini olduk olmadik yerde kaniyor insanlara iki saat açıklama yapmayla uğraş sonra. Artik kkb doktoru dahiliyeye git bide kanina baksinlar niye durmuyo dedi

Ayy simardim :))

Valla 7 yaşından beri çekiyorum bu burun kanamasini olduk olmadik yerde kaniyor insanlara iki saat açıklama yapmayla uğraş sonra. Artik kkb doktoru dahiliyeye git bide kanina baksinlar niye durmuyo dedi
Bazen olabiliyor canım sen bi baktır. Oğlum ilkokul 1 deyken öğretmen durduramayip ambulans çağırmış ti 25 dk kanaması durmamis bizde isteydik gelene kadar adam korkmus ama zaman zaman durmayan kanamalar oluyordu. Hatta sabah yastık yorgan göl gibi uyanmisligi bile oldu yavrumun :(

Bazen olabiliyor canım sen bi baktır. Oğlum ilkokul 1 deyken öğretmen durduramayip ambulans çağırmış ti 25 dk kanaması durmamis bizde isteydik gelene kadar adam korkmus ama zaman zaman durmayan kanamalar oluyordu. Hatta sabah yastık yorgan göl gibi uyanmisligi bile oldu yavrumun :KK43:
Ay gecmis olsun. Bir daha yasamasin oylesini insallah. Sebebine ne demislerdi peki?

Back
X