Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tartıya son 2 kızlar ben bugün 3 gün gecikmeli regl oldum tirsiyorum tartıya çıkamıyorum bugün ne yesem bilmiyorum kabak salatası belki yada sadece salata uygun olur belki de. :KK43: cuma ya yakın çok strese giriyorum.
Regl pek etkilemiyor beni ama strese girme o kadar ya daha cok yeme istegi getiriyor stres salata haslama hafif seylerle gecistir madem :)
Bazen olabiliyor canım sen bi baktır. Oğlum ilkokul 1 deyken öğretmen durduramayip ambulans çağırmış ti 25 dk kanaması durmamis bizde isteydik gelene kadar adam korkmus ama zaman zaman durmayan kanamalar oluyordu. Hatta sabah yastık yorgan göl gibi uyanmisligi bile oldu yavrumun :KK43:
Bende cok uyandim öyle bi dönem sonra damarimi yaktilar ama o da ise yaramadi

Tartıya son 2 kızlar ben bugün 3 gün gecikmeli regl oldum tirsiyorum tartıya çıkamıyorum bugün ne yesem bilmiyorum kabak salatası belki yada sadece salata uygun olur belki de. :KK43: cuma ya yakın çok strese giriyorum.
2 gündür sabah uyaninca fazla cikiyorum. Öğlen gibi de kilom iniyor tekrar. Neden acaba? Cuma icin ben de stressliyim

Regl pek etkilemiyor beni ama strese girme o kadar ya daha cok yeme istegi getiriyor stres salata haslama hafif seylerle gecistir madem :)

Bende cok uyandim öyle bi dönem sonra damarimi yaktilar ama o da ise yaramadi
Abim yani kaynım KBB ci bi işe yaramıyor diye yaktirmadik zamanla azaldı birde kanama olduğunda başını hafif eğik tut yukarı kaldırma çatlak olan tarafa bastırarak.

Ay şu okullar acilsa artık düzen falan kalmıyor ya bütün yaz herseye karışan bi eş her yeri dağıtan çocuklar yoruldum ya.
Az kaldı canım :KK66: valla bende sevindim okulların açılmasına :KK70:
Stres yapma canım ne olacak sanki ..biz senin nasıl çabaladığını biliyoruz ..hem stres kilo yapıyormuş :ıslık:
Bende kabak spagetti yapmayı düşünüyorum bakalım akşama
Aynen 1 kilo aldim kesin diyordum ama bugün gozlerimden kalb cikti tartiya dogru :))

Annemde bizim icin ayni seyi diyor mudur acaba :))
Evi dağıttıysanız toplayın valla yazık annenize :KK66: her gün aynı iş valla bıkıyor insan
2 gündür sabah uyaninca fazla cikiyorum. Öğlen gibi de kilom iniyor tekrar. Neden acaba? Cuma icin ben de stressliyim
Ödem olabilir ..bazen öyle oluyor kalktıktan bir süre sonra az çıkabiliyorsun ..ödem çayları maydanoz iyi gelebilir ..yeşil çay da öyle :KK66:

Az kaldı canım :KK66: valla bende sevindim okulların açılmasına :KK70:

Stres yapma canım ne olacak sanki ..biz senin nasıl çabaladığını biliyoruz ..hem stres kilo yapıyormuş :ıslık:
Bende kabak spagetti yapmayı düşünüyorum bakalım akşama

Evi dağıttıysanız toplayın valla yazık annenize :KK66: her gün aynı iş valla bıkıyor insan

Ödem olabilir ..bazen öyle oluyor kalktıktan bir süre sonra az çıkabiliyorsun ..ödem çayları maydanoz iyi gelebilir ..yeşil çay da öyle :KK66:
Yok Yeliz ya sabah birsey istedim getirdi bi gittim dolabın kapısı açık onu bile geri kapamamis o kadar tembel ki anlatamam kilo da aldı iyice şekeri çıkıcak yine diye korkuyorum :( .

Ne güzel canım güzelmiş :KK66:
Ne güzel de bir spagetti gördüm :kk77: ama hemen unuttum yaşasın kabak spagetti :KK70:
Bende yapayım ev kabak dolu.

Back
X