Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

eliptik yapsam daha iyi olur derya benim bacaklar için sorun bacak popo zaten

Örnek için çok teşekkür ederim canım benim ellerin dert görmesin

cesaret edemiyorum yeliz 75 de bi izn yapacağım diye düşünüyorum ama ona düşene kadar gidersem çok almış bir şekilde geri gelirim biliyorum kendimi

yok canım babam hastanede ondan haber bekliyorum girmedim o yüzden

ya eski menüleri hatırlarsan baya erken kapatıyorum ama bu neredeyse 2 haftadır aksadi herşey terzi düz oldu yattın itibari ile bir düzen oturtayim bakayım ara öğün falan da yapıyım ne olacak örnek için çok teşekkür ederim ama benn de işte yağda yumurta ve menemeni ekmeksiz hocam yemedim ama bugün opsiee yaptım Nihal ablanın tarifleri güzel olduğu da tabi onlar yegenimeydi yarın kendime yapacağım

Ekmegi cok seviyosan bu diyet olmaz zaten yani karatay.

Beril belli değil canım ne zaman döner. Listeye giriş tarihine bakmak lazım 2 ay dolmadan izin olmuyor.

Ozaman izine cikamam gibi. Tartiyi getiricem mecbur ozaman.

B

eni de gotur gudunlere Nalancim @kitkurdu

Verirsin canim zaman kisa degil. Sen ve sporlarin gayet iyi gidiyorsunuz.

Evden hemen cikmam lazimdi arkadasla bulustum ac cikmam istemefigimden baktim aksamdan kiymali kabak var dedim hem sebze hem protein tok tutar :KK70:

Haha oda iyimis :)

Tartıya son 2 kızlar ben bugün 3 gün gecikmeli regl oldum tirsiyorum tartıya çıkamıyorum bugün ne yesem bilmiyorum kabak salatası belki yada sadece salata uygun olur belki de. :KK43: cuma ya yakın çok strese giriyorum.

Bende yarin öbürgün regl olurum 1 sene sonra haha

Günler sonra menü yazalim :))
Sabah:
3 catal kavurma
1 biber
Domates salatalik
1 haslanmis yumurta
Yarım dilim kepek ekmek
3 zeytin
1 kk beyaz peynir
Ara:2 kuru kayisi
Öğlen: 1yt keskek
1 sb ayran
Ara: 3 midye
Aksam: 1 kase ayran corbasi
Su: 3 litre
Spor: aksam leslie ve squat yapicam

Cok güzelll

Bugunku menu

Sabah 11.00
Bir parça beyaz peynir
6 zeytin
1 dilim kaşar
1 haşlanmış yumurta
2 çatal menemen
Domates biber
2 dilim cavdar ekmegi
Şekersiz çay

14 .00
2 sekersiz turk kahvesi

14.30
15 dk egzersiz

Aksam 17.30
6 kofte
Mercimek corbasi
Bol salata
2 dilim cavdar ekmegi

2 lt su

Gecede tarcinli sut icerim cok tatli krizim tuttu zor tutuyorum kendimi

Cok gzl. Bende dün gece süt ksynattim tarcinla ictim valla iyi gidiyo

İyi akşamlar kızlar
Menü:
Sabah(10:30)
2 yumurtalı omlet
Domates
Salatalık

Öğle: (14:30)
125 gr tavuk köfte
Lahana salatası
Ayran

Akşam:
1 tabak Menemen
Cacık

Su: 3.5l
Spor: 40 dk dance cardio
50 dk pilates

Adasimmmm spor harika cok kiskaniyom seni bravoo

Bende yazayım kızlar
Sabah
Limonlu su
Az menemen
1 çatal peynir
2 zeytin yeşillik
1 dilim ekmek
Ara
Kahve 5 badem
Öğlen
1 kepçe mercimek çorbası
5 kaşık tavuk sote salata
Ara
Yeşil çay 1 şeftali
Akşam
Kabak spagetti
Yoğurt
Yarım dilim ekmek
Su 2,5 litre
Spor 40 dk tempolu yürüme
100 jumping jack 50 squat

Süperr

İşte my menu;
Sabah= çay maydonoz, peynir, cok az ekmek
Ara= salatalik
Ögle= turk kahvesi ve peynir helvamin kalanı (bitti artik, bi sure almam. Dolapta görünce dayanamiyim pek)
Aksam= şu meşhur kabak spagettimizden
Son olarak da az once hazirladigim yulafli barlardan bi tane (3 bardak yulaf ezmesi, 1 bardak kuru üzüm, 4-5 kuru erik, 2 muz ezilmiş, biraz findik ve ceviz dövülmüş. Üstüne bir yumurta. Sonra ver elini fırın)
Senin peynir helvani gordukce benim canim istiyordu alacak yerim de yok yapasim da gelmiyir. Ama cok yiyesim var. Bittigi iyi olmus :D yulafli barlara benzer kurabiye yapmistim bir kere gercekten guzeldi. Ama ben sadece kuru meyveli yaptim. Muzlu da deneyeyim afiyet olsun.

bugünkü listem
sabah 7.30
2 dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1 yumurta çok az yağda tavada
6 yeşil zeytin
domates salatalık

Ara 1 tane nesfit yulaflı bar

Öğlen 12.30
2dilim kepek ekmeği
1 kase çorba
5-6 kaşık zeytin yağlı kabak
1 kk peynir

Ara 2 hurma

Akşam 18.00
2 tane tavuk baget kendi suyunda yağsız pişti
3 kaşık pilav ve yağsız salata

Su 3 litre..spor 35 dakika hızlı tempoda yürüyüş ve yarim saat zumba
Zumba mı süper :rolleyes:ne zaman gidiyorsun canım diyetisyen kontrolüne ?

Senin peynir helvani gordukce benim canim istiyordu alacak yerim de yok yapasim da gelmiyir. Ama cok yiyesim var. Bittigi iyi olmus :KK70: yulafli barlara benzer kurabiye yapmistim bir kere gercekten guzeldi. Ama ben sadece kuru meyveli yaptim. Muzlu da deneyeyim afiyet olsun.
Bende deniyorum yeni tarifler ama sorun hepsini yiyorum :KK70:
Geçen haftamıydı Elmalı havuçlu yulaf kepekli toplar yaptım şekersiz gittim geldim hepsini yedim :KK70:kalorısı az diye

Allah bagislasin derya cim. Bir de bakmissin boyunu gecmis ve sana gene dun gibi gelecek canim. :KK66:
Insallah canim.
Sabah:
3 catal kavurma
1 biber
Domates salatalik
1 haslanmis yumurta
Yarım dilim kepek ekmek
3 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 sb ayran
Spor da menu de gayet iyi canim. Gelsin 55.

Bugunku menu

Sabah 11.00
Bir parça beyaz peynir
6 zeytin
1 dilim kaşar
1 haşlanmış yumurta
2 çatal menemen
Domates biber
2 dilim cavdar ekmegi
Şekersiz çay

14 .00
2 sekersiz turk kahvesi

14.30
15 dk egzersiz

Aksam 17.30
6 kofte
Mercimek corbasi
Bol salata
2 dilim cavdar ekmegi

2 lt su

Yok canim cok degil menun. Hatta gayet iyi.

Senin peynir helvani gordukce benim canim istiyordu alacak yerim de yok yapasim da gelmiyir. Ama cok yiyesim var. Bittigi iyi olmus :KK70: yulafli barlara benzer kurabiye yapmistim bir kere gercekten guzeldi. Ama ben sadece kuru meyveli yaptim. Muzlu da deneyeyim afiyet olsun.
Muz yapıştırdı. Kıvam verdi. İçi yumusak oldu. Şekersiz geldi tabi ama saglikli bari

Tartıya son 2 kızlar ben bugün 3 gün gecikmeli regl oldum tirsiyorum tartıya çıkamıyorum bugün ne yesem bilmiyorum kabak salatası belki yada sadece salata uygun olur belki de. :KK43: cuma ya yakın çok strese giriyorum.
çok stres yapma canım o zaman hic edilmiyor bu kilolar rahat ol sen elinden geleni yapıyorsun er ya da geç gidecek bu kilolar
2 gündür sabah uyaninca fazla cikiyorum. Öğlen gibi de kilom iniyor tekrar. Neden acaba? Cuma icin ben de stressliyim
ödem oluyordur canım akşam tuzlu falan yiyorsan
Sabah:
3 catal kavurma
1 biber
Domates salatalik
1 haslanmis yumurta
Yarım dilim kepek ekmek
3 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 sb ayran
meslek olmayaymış iyiymiş canım ama akşamı iyi dengelemişsin afiyet olsun
Bugunku menu

Sabah 11.00
Bir parça beyaz peynir
6 zeytin
1 dilim kaşar
1 haşlanmış yumurta
2 çatal menemen
Domates biber
2 dilim cavdar ekmegi
Şekersiz çay

14 .00
2 sekersiz turk kahvesi

14.30
15 dk egzersiz

Aksam 17.30
6 kofte
Mercimek corbasi
Bol salata
2 dilim cavdar ekmegi

2 lt su

canım 6 köfte fazla malesef 3 ya da 4 olmalı en fazla hatta benim diyetisyenim 1 tane veriyor bir de diyetisyenim kesinlikle kaşar peynir ve krem peynirden uzak duruyorsun demişti

İyi akşamlar kızlar
Menü:
Sabah(10:30)
2 yumurtalı omlet
Domates
Salatalık

Öğle: (14:30)
125 gr tavuk köfte
Lahana salatası
Ayran

Akşam:
1 tabak Menemen
Cacık

Su: 3.5l
Spor: 40 dk dance cardio
50 dk pilates
afiyet olsun canım süper

Zumba mı süper :rolleyes:ne zaman gidiyorsun canım diyetisyen kontrolüne ?
zumbayi çok severek yapıyorum canım fazla baktım yok çünkü bugün öğlene kadar seminer vardı öğleden sonra da 3 tane sınavda gozetmendim o yüzden bu iyi oluyor yarim saatte yapıp kalorileri bol bol yakıyorum 1 5 saat aram vardı mesela öğlen eve gelip yarim saatte zumbami yaptım oh mis

Keşkek çorbası kalorili miydi yöresel bir çorbaydı diye aklımda kalmış ..etli tereyağlı falan ..yemek tabağı küçüktür inşallah :KK48:
Akşam hafif olmuş hadi bakalım
Pilav gibi daha cok etli yarma kayniyor uzerine tereyag iste yt tam doldurmadim ama kalorili yani ondan aksam degil öğlen yidim :))

Öğretmenlik çocuklara birşeyler katabilmek harika inan. Umarım atanir ve yaşarsın bu hissi. Olumlu bak bence. Hangi branssin?
Benim tek hayalim buydu zaten meslegi cocuklari okulu her seyi seviyorum bununla ilgili anad ogrt lisesi mezunuyum zaten yani hep bu yönde ilerledim başından beri. Hacettepe sınıf ögrt son sinif bu sene :)

Bende yazayım kızlar
Sabah
Limonlu su
Az menemen
1 çatal peynir
2 zeytin yeşillik
1 dilim ekmek
Ara
Kahve 5 badem
Öğlen
1 kepçe mercimek çorbası
5 kaşık tavuk sote salata
Ara
Yeşil çay 1 şeftali
Akşam
Kabak spagetti
Yoğurt
Yarı ekmek
Su 2,5 litre
Spor 40 dk tempolu yürüme
100 jumping jack 50 squat
Woooow o nasil guzel bir spor oyle :))

Insallah canim.

Spor da menu de gayet iyi canim. Gelsin 55.
55 mi dedin gozlerimden kalp cikti bak gene :))

Menüm

Öglen 13.00

3 parca pirzola et domatesli
Zeytin peynir
Az kuruyemis
Yesil cay

Aksam 19.30

Tavuk ismarladik
Ve cacik yedim

Spor yok :KK43:
2l su. Ins daha fazla olur
Canim menun gayet guzel ama sende genelde spor görmüyorum sanki biliyorum bebegin var ama bebis kucakta bi yarim saat leslie bile yardimci olur sana bi dene bence :)

ormangozlu ormangozlu canım hangi bölüm okuyorsun öğretmenlik..atanamazsam diye düşünme tek yapman gereken çalışmak ve inancını asla kaybetmemek ben de öğretmenim geçen yıl atandım 5 yıl bekledim o sırada çoluk çocuğa karıştım vs.ama geçen yıl azmettim disiplinli bir şekilde çalıştım ve kendime olan inancını asla kaybetmedim 8 aylık bir çalışmayla kpssden 90 alarak atandım bence sen de başarırsın

çok stres yapma canım o zaman hic edilmiyor bu kilolar rahat ol sen elinden geleni yapıyorsun er ya da geç gidecek bu kilolar

ödem oluyordur canım akşam tuzlu falan yiyorsan

meslek olmayaymış iyiymiş canım ama akşamı iyi dengelemişsin afiyet olsun
canım 6 köfte fazla malesef 3 ya da 4 olmalı en fazla hatta benim diyetisyenim 1 tane veriyor bir de diyetisyenim kesinlikle kaşar peynir ve krem peynirden uzak duruyorsun demişti

afiyet olsun canım süper

zumbayi çok severek yapıyorum canım fazla baktım yok çünkü bugün öğlene kadar seminer vardı öğleden sonra da 3 tane sınavda gozetmendim o yüzden bu iyi oluyor yarim saatte yapıp kalorileri bol bol yakıyorum 1 5 saat aram vardı mesela öğlen eve gelip yarim saatte zumbami yaptım oh mis
keşkek yazacağıma telefon meslek yazmış ya ormangozlu ormangozlu

Pilav gibi daha cok etli yarma kayniyor uzerine tereyag iste yt tam doldurmadim ama kalorili yani ondan aksam degil öğlen yidim :))

Benim tek hayalim buydu zaten meslegi cocuklari okulu her seyi seviyorum bununla ilgili anad ogrt lisesi mezunuyum zaten yani hep bu yönde ilerledim başından beri. Hacettepe sınıf ögrt son sinif bu sene :)

Woooow o nasil guzel bir spor oyle :))

55 mi dedin gozlerimden kalp cikti bak gene :))

Canim menun gayet guzel ama sende genelde spor görmüyorum sanki biliyorum bebegin var ama bebis kucakta bi yarim saat leslie bile yardimci olur sana bi dene bence :)

Dogru biliyosun cnm
Genelde yürüyüs yapardim ama 2 haftadir yapamiyorum hep bisey cikiyor.
Crosstrainer almak istiyorum ariyorum su an. Aksam yorgun düsüyorum olmuyor :(

Sarışının biri çok kiloluymuş ve zayıflamak için diyetisyene gitmiş. Diyetisyen şöyle demiş;

"İki gün az yemeni sonra bir gün atlayıp tekrar diyete geri dönmeni istiyorum."

Aradan bir kaç hafta geçmiş ve bizim sarışın 20 kilo vermiş halde diyetisyenin karşısına gelmiş. Diyetisyen sormuş:

"Dediklerimi yaptın mı?"

Sarışın başını sallamış ve ''...üçüncü gün neredeyse ölüyordum'' demiş.

''Açlıktan mı?'' diye sormuş diyetisyen.

Sarışın: ''Hayır ip atlamaktan

Back
X