- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
biz ilk bilmiyorduk dr a götürünce gösterdi şeklini.Oyle yapiyorum zaten kaldiramiyorum ki basimi direk genizime gidiyor tampon yapinca daha cabuk duruyor bide
Valla bütün yaz annem çalıştı o isteyken ben yemek yaptim evi topladim temizledim kardesim 9 yaşında bütün gün onunla ilgilendim benden şikayetçi değildir bence :))
enerjik oluyorlar ondan bence. Bide bizim ülke de o kadar dert varki insanın yerinden kalkasi gelmiyor bırak sporu.Burda insanlar sabahın köründe yaz kış demeden koşuyor valla ..sabah okula bırakıyorum kızı koşudan dönüyorlar hazırlanıp işe gidiyorlarhepsi incecik dal gibi zaten ..spora küçük yaşlarda alışmak güzel bir şey gerçekten ..
Ay ne güzel benden bi tane daha bende acicam galiba eltimle kaynım ortak açalım diyor ama bizim sanat evi gibi olucak hem cafe hem resim Atölyesi şuan hayal asamasinda. Ellerine sağlık sen yap onlar yesin yeme sakınYemek yapmayı o kadar seviyorum ki bi daha okusam gastronomi okurdum kesin sulalede herkesin benden sevdiği bi sey var cigdem yapsa da yesek dedikleri diyorum atanamazsam birlesip pastane acacaksiniz bana :))

aaa Allah rahmet eylesin.@obezzto cumun bir yakını vefat etti, gelecektir yakında..
bugün salatalık yedim ilk, yarım saat sonra kahve içtim :)
ben de hiç tartıya çıkmıyorum.. elimden geleni yapıyorum ama spor yapamadığım için, tartıda görüp moralim bozulmasın diye.. cuma sabahı hayır olsun bakalım..
hayal etmekle başlar hersey dimi canım. Ama sen yemebenim hayalim bir kahvaltı evi açmak zaten, o tarz şeylere pek meraklı olduğumdan, birgün yapacağıma inanıyorum.. kim bilir.. belki yakın belki yarından da yakın..

Guzel canim afiyet olsun.Günler sonra menü yazalim :))
Sabah:
3 catal kavurma
1 biber
Domates salatalik
1 haslanmis yumurta
Yarım dilim kepek ekmek
3 zeytin
1 kk beyaz peynir
Ara:2 kuru kayisi
Öğlen: 1yt keskek
1 sb ayran
Ara: 3 midye