- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Son 3 hafta ise baslamadan degerlendireyim dedim canim. Ise baslayinca ancak aksamlari yapabilirim.maşallah canım sporun ne güzel senin sabah akşam hic üşenmeden yapıyorsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son 3 hafta ise baslamadan degerlendireyim dedim canim. Ise baslayinca ancak aksamlari yapabilirim.maşallah canım sporun ne güzel senin sabah akşam hic üşenmeden yapıyorsun![]()
Birsey olmaz bizimki de yeni baba ilk cocuk anneler cok pimpirikli. O da baba sonucta. Birakip birakip gittim onceden de spora alisti. Bu arada ben bekarken hep derdim benim esim yardim etcek cocuga da eve de diye cok istersen olurYani baska türlü annede bunalir zaten ama esinde baya becerikliymis ablacim mas yikamis uyutmus cok acemi baba biliyorum bebegin basina getirmedik sey birakmayan :)
Valla sevgilim bi kere yemek yapti benim evde ardindan yarim gun mutfak temizledim yani ona bi sey demedim ama hangisi daha iyi bilemedim simdi ama cocuga bakacak tabiki hic bi sey yapamiyorsa oyun oynayip oyalasa yeter derdi annem hep :) bir de türk erkekleri malum pek rahatlari bozulsun istemiyorlar senin esin yabanci mi acabaBirsey olmaz bizimki de yeni baba ilk cocuk anneler cok pimpirikli. O da baba sonucta. Birakip birakip gittim onceden de spora alisti. Bu arada ben bekarken hep derdim benim esim yardim etcek cocuga da eve de diye cok istersen olurve tabi bir de sana kalmis yemek yapar mutfagi batirir ammaan batirsin sonra temizlerim ne guzel yemek yapmis ya onemli olan o. Yoksa ayy bu nee filan dersen adamda da ne istek kalir ne birsey.
Spora kocaman bi masallah bol meyveli bir gun olmuz ama kh yok o yuzden gayet iyi bence :)Slm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 2 yumurta 1ck hindistan cevizi yaginda. 2 domates. 1 avuc maydonoz.
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Ara: 1 seftali. 1 avuc taze uzum
Oglen: 1 tabak yagsiz yogurt corbasi. 1 buyuk tonbalikli salata.
Ara: 1 kase yogurt icine 10 findik. 1 ceviz. 5 badem. Yarim muz.
Aksam: yarim tabak kiymali kabak yemegi.
Yatmadan 3 saat once: altin sut @anderes
Su: 3.5 lt
Spor: 1 saat zumba
1 saat tbc
1 saat yuruyus dusuk tempoda
Evet canim yabanci. Ama inan burda da var hic is yapmayan yardim etmeyenler. Ben hep kadina kiziyorum bu durumda. Mecbur biraksin erkegi birkac kere bak nasil yapiyor. Bence sen bosver erkek arkadasin yemek yapsin. Ilerde de soyle hadi canim sen yerleri supur sil ben toz alayim banyoyi temizleyeyim de. Sonra zaten 3 5 kereden sonra gorursun artik o onun gorevi olur kendiliginden yapar. Bak kizimiz dogdu 13 aylik toplamda ya 1 ya 2 kere yikamisimdir. Cunku o babasinin gorevi. Inan cok da egleniyorlar oyuncaklarla filan oynuyorlar banyoda. Ben bekarliktaki kafamdayim hala.Valla sevgilim bi kere yemek yapti benim evde ardindan yarim gun mutfak temizledim yani ona bi sey demedim ama hangisi daha iyi bilemedim simdi ama cocuga bakacak tabiki hic bi sey yapamiyorsa oyun oynayip oyalasa yeter derdi annem hep :) bir de türk erkekleri malum pek rahatlari bozulsun istemiyorlar senin esin yabanci mi acaba![]()
Meyvelere dayanamiyorum canim ya. SagolSpora kocaman bi masallah bol meyveli bir gun olmuz ama kh yok o yuzden gayet iyi bence :)
Haklisin galiba ablacim masallah size allah bozmasin:) bi kac beraber temizlikte yaptik banyoyu falan yikadi etti ama sonra hadi dedigimde miy miylandi baktim bakicaz artik ilerde söylerim rahat rahat :)Evet canim yabanci. Ama inan burda da var hic is yapmayan yardim etmeyenler. Ben hep kadina kiziyorum bu durumda. Mecbur biraksin erkegi birkac kere bak nasil yapiyor. Bence sen bosver erkek arkadasin yemek yapsin. Ilerde de soyle hadi canim sen yerleri supur sil ben toz alayim banyoyi temizleyeyim de. Sonra zaten 3 5 kereden sonra gorursun artik o onun gorevi olur kendiliginden yapar. Bak kizimiz dogdu 13 aylik toplamda ya 1 ya 2 kere yikamisimdir. Cunku o babasinin gorevi. Inan cok da egleniyorlar oyuncaklarla filan oynuyorlar banyoda. Ben bekarliktaki kafamdayim hala.
Ohh bu hafta 6lar gorunur mu kacta kalmistik hatirlamiyorumMeyvelere dayanamiyorum canim ya. Sagolkalorim de az oldu bugun gelsin cumaya eksileer
Iyi geceleerIyi geceler kizlar . iyi geceler Cigdemcimormangozlu ben uykusuzluga hic dayanamam o yuzden yatayim.
Afiyet olsun arkadasim. Guzel menuGünler sonra menü yazalim :))
Sabah:
3 catal kavurma
1 biber
Domates salatalik
1 haslanmis yumurta
Yarım dilim kepek ekmek
3 zeytin
1 kk beyaz peynir
Ara:2 kuru kayisi
Öğlen: 1yt keskek
1 sb ayran
Ara: 3 midye
Aksam: 1 kase ayran corbasi
Su: 3 litre
Spor: aksam leslie ve squat yapicam
Menulerinizi okuyunca ben cokmu yiyorum gibi geliyor hep.
Cok iyi bence
Bana da oyle geliyor ama diyetisyenim oyle diyor ben ne yapayim. Bir de tamamlamayinca laf yiyorum.Menulerinizi okuyunca ben cokmu yiyorum gibi geliyor hep.
Cok iyi bence
Tam bugday , tam tahilli, cia tohumlu oneriyor diyetisyenim. Kepek zaraliymis canim kansizlik ve bagirsak problemine sebep oluyormus.Hangi ekmegi alacagima karar veremiyorum ihe organik ekmegiyle basladim simdi cavdar aliyorum birde tam bugday var kepek var en iyisi hangisi ne yemeliyiz
Afiyet olsun. Spor harika.İyi akşamlar kızlar
Menü:
Sabah(10:30)
2 yumurtalı omlet
Domates
Salatalık
Öğle: (14:30)
125 gr tavuk köfte
Lahana salatası
Ayran
Akşam:
1 tabak Menemen
Cacık
Su: 3.5l
Spor: 40 dk dance cardio
50 dk pilates
Ne mutlu.Yok canim bence gayet guzel konustun. Bak ben verdim bebegimi babasina ohh oynamispar babasi yikamis uyutmus ben spordayken. Ben mutlu onlar mutlu![]()
Insallah canimMeyvelere dayanamiyorum canim ya. Sagolkalorim de az oldu bugun gelsin cumaya eksileer
Ben de oyle dusunuyordum ve uygulamaya calistim ama olmadiBirsey olmaz bizimki de yeni baba ilk cocuk anneler cok pimpirikli. O da baba sonucta. Birakip birakip gittim onceden de spora alisti. Bu arada ben bekarken hep derdim benim esim yardim etcek cocuga da eve de diye cok istersen olurve tabi bir de sana kalmis yemek yapar mutfagi batirir ammaan batirsin sonra temizlerim ne guzel yemek yapmis ya onemli olan o. Yoksa ayy bu nee filan dersen adamda da ne istek kalir ne birsey.
Birsey olmaz bizimki de yeni baba ilk cocuk anneler cok pimpirikli. O da baba sonucta. Birakip birakip gittim onceden de spora alisti. Bu arada ben bekarken hep derdim benim esim yardim etcek cocuga da eve de diye cok istersen olurve tabi bir de sana kalmis yemek yapar mutfagi batirir ammaan batirsin sonra temizlerim ne guzel yemek yapmis ya onemli olan o. Yoksa ayy bu nee filan dersen adamda da ne istek kalir ne birsey.
Iyi geceler arkadaslar. Hepinizi seviyorum.Ay gece gece eski kocacigimi cekistiresim tuttu. Yaziiiiik![]()