• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dün oglumun odasini temizledim cam dahil. Evi süpürdüm.
Diger camlar var dahaa.
Tatile gitmeden temit birakim diyorum.
Camlari dogumdan önce sildik düsünnn iyyy pasakli aylin. Kücük cocukla ancaa

Valla ablam temizlik haftam sanirimm.
Bide ogluma emeklemesi icin baddaniye diktim. 4 gündür onunla ugrastim. Dün gece 3 de yattim yani bu sabah 3 de :)
Menü paylasmayi da unutmusum.
Tatilde kacirmayi düsünmüyom. Bol yürüyüs insallah. Tartiyida getiricem. Rezillik hahaa

Gördüm gördümm ablam beni gecicek o belli bisey :))

Kizlarrrrr persembe günü markali kullanilmis cokkkk uyguna bir crosstrainer buldumm bakmaya gidicemm. Insallah iyidirrr. Dua edin aliyimm. Sporsuz olmuyo anladim.

Ben yine temizligee. Yemek de yapayim. Vallahi gecmisi okuyamadim. Gece grsrz insallah

@Zen71 ablam yürüyüslerin harikaaa
Crosstrainer gelsin gecicem seni :mad::mad::mad::KK70: insallahh
Her oda temizliğinde squat yap yada 10 kere ip atla yada 20 kere zıpla :spor::spor::temizlik:
Bir bardakta su tamamdır :-)

Arada bi kacamak yapmak istiyom evde birsey yok. Bolca kuru meyve findik fistik aldik internetten dun geldi. Diyete yardimci. Artiyi gorunce elimden geldigince sIkI tutuyorum bakalim.
Bu hafta sıkı tut bakalım giden ne olacak ona göre kendimızı deneye deneye Bulucaz zayıflamanin yollarını.

Oyle canim pek cekilir bir yer degil gibi ama okulum burda oldugu surece mecbur artik:KK43: Allah razi olsun canim kk bir suru Bursali var herkes yardimci oluyor,Bu arada aslen Elazigliyim ben
Ne demek canım her zaman yardimci olurum. ;)

Ayy kızlar yemek işi tamam :halay:
Şöyle bir yeşil çay içeyim bari :kahve::kahve:
ohh sefan olsun kulaklarımin arkasından bile ter akiyor suan evi süpürdum cokkk sıcak kk.

65dc250b29484e9b107217b976aa817d.webp

Derya abla aslında birbirimiz yaptığı şeylerden yiyoruz dün bulgur pilavı yaptım birlikte yedik bugün onlar dışarıda yiyecekmiş ben yoğurt aldım gelirken geçiştirmeyi düşünüyorum akşam yemeğini aynen kendimizin yapması iyi oluyor salata sebze vs. açısından geçen yıl kolaya kaçıp makarna, patates kızartması yapıyordum

Derya abla aslında birbirimiz yaptığı şeylerden yiyoruz dün bulgur pilavı yaptım birlikte yedik bugün onlar dışarıda yiyecekmiş ben yoğurt aldım gelirken geçiştirmeyi düşünüyorum akşam yemeğini aynen kendimizin yapması iyi oluyor salata sebze vs. açısından geçen yıl kolaya kaçıp makarna, patates kızartması yapıyordum
Evet canım bende ilk sene öyle çok kilo almıştım maalesef ..ama dolabında pratik kurtarıcı şeyler bulundur muhakkak ..yoğurt yulaf tarçın bir de yeşil elma koyuyordum ben ..çok tok tutuyor hem tadı da güzel ..yoksa ipin ucu kaçar valla

Bu hafta sıkı tut bakalım giden ne olacak ona göre kendimızı deneye deneye Bulucaz zayıflamanin yollarını.

Ne demek canım her zaman yardimci olurum. :KK66:

ohh sefan olsun kulaklarımin arkasından bile ter akiyor suan evi süpürdum cokkk sıcak kk.
Sagolasin canim Allah razi olsun:)

Selam kizlar gelemedim.bugi resmen dokuluyorum her yerim agrio hic yataktan cikmadim desem yeridir. Dus alip.yatmistim balkon acik kalinca tutulmusum galiba diyetimi bozmadim odemim.indi biraz umarim mezun olur giderim artik

masal3487 masal3487 bebegim hosgeldin biz buralarda kaldik senle tilkiyle kurkcu muhabbeti

Bugunku menum kizlar
07.30
1 bardak tarcinli süt
40 dk yürüyüş

11.00
1 lahmacun
1 salatalik

14.00
1 armut

15.00
2 turk kahvesi

17.00