• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bak uzun yollardan geliyoruz, sabret, seninle aynı yollardan geçiyorum ben de.. çok uzun süre kaldım o kilolarda.. hayatına ufak değişiklikler katmaya çalış.. 100gr bile versen hiç vermemekten hatta almaktan bile daha kıymetli.. sakın üzülme ve küçümseme.. süper gidiyor..
yoruldum sevil ya inan motivemi yedi bu 80 ler ne pis rakam di ya valla bıktım yani pes etmenin eşiğindeyim

canim olsun en azindan eksidesin. Ben ilk defa artidayim :KK43:
of derya dişe değer bi sonuç değil kötü yavrum ya olsun sen en azından benden daha motiveli ve azimlisin üzülme

Benim ilk kilo alma serüvenim üniversitedeyken başlamıştı ..hattta ilk dönemin sonunda eve geldiğimde herkes şok olmuştu .:KK70:.aslında dün akşam merak ettim seni ..o yüzden senacım kontrollü şekilde haftaya verirsin zaten hemen kilo olmamıştır ..haftaya takımı sırtlama sırası sende tamam mı?:KK66: Güzel bir eksi bekliyoruz senden bak..hadi bakalım

Güzel canım :KK9:zaten geçen hafta çok vermiştin bu hafta da eksi olman güzel ..

Haklısın bende pazar kaçamağımın acısını çektim ne gerek varsa ama biran önce iyileş canım daha yol var olacak olacak :KK6:

Evet olsun canım direnç kiloları elbet gidecek ..sen inatçı ol ..düzensiz beslendin yoğundun bu hafta daha iyi olacak inşallah :KK66:

Çok güzel süperrr:KK9:valla iyi toparladın canım demekki senin metabolizman hızlıymış :KK66:
oofff offf:(

yoruldum sevil ya inan motivemi yedi bu 80 ler ne pis rakam di ya valla bıktım yani pes etmenin eşiğindeyim

of derya dişe değer bi sonuç değil kötü yavrum ya olsun sen en azından benden daha motiveli ve azimlisin üzülme

oofff offf:KK43:
Hilal sana guzel bi detoks bulsak yapar misin 80ler bitsin motiven yerine gelsin amaç ayran detoksunu yapamiyorsan baska seyler bakalim bi

Slm kizlar
Cok kotu bir gune basladim.
Gecen haftaki kilom: 70.6
bugunku Kilom: 71
Maalesef: +400 gr
yuzde: +0.56 canım acaba senin vücut stok mu yapıyor ki o kadar spor ve diyete eksi mutlaka gelmeliydi bir şok mu yapsan ki

uzgunum kizlar. Off gece gece ne kadar da spor yaptim. Bir tek dun yapmadim o da baya hasta hisettigim icin.
canım senin vücut stok mu yapıyor ki o kadar spor ve diyete eksi mutlaka gelmeliydi bir şok mu yapsan ki

epey kilo verdin arada duracağın ya da gerileyeceğin zamanlar illaki olacak üzülme azimli ve kararlısın önümüzdeki hafta eksi olacaktır.
Sagol canim, insalah
günaydın kızlar hayırlı cumalar gruptan çıktım sanırım ama yinede kilo bildirimi yapıyorum
geçen hafta 64.5
bugün 63.9
tebrikler canim. masallah.
Günaydın kızlar
Geçen hafta: 73.0
Güncel: 72.2
Fark: -0.800
Yüzde: 1.1%
Super
ben de cook merak ediyorum ormangozlu ormangozlu
Yok daha yapmadim canim yazicam iki dkya ben de :) hic uzulme bak bu hafta regl olduk kizin hastaydi kendin hastalandin etkilenmen cok normal gene bile sporu bırakmadın haftaya artiyla birlikte 1 kilo gidecek bence hic sıkma kendini
ins canim.

En Büyük TÜRKİYEFree liste :dondurma:
anderes 57,1/56,9
kitkurdu 88,3/
Efser_16 64,5/63,9

Deneme süresindekiler
Sfem 76/ 74,8 Başlangıç 76,6
amandey 58,5/56,5

İzindekiler
@burcugncy 70,4/ (18 eylül)
tebrikler kizlar listede olmasak da devam diyorsunuz yani ;)

oofff offf:KK43:
kuzum senin 81 benim de 71 beni birakmiyor. Yapisti yakama. Bu hafta daha da dikkat etce ins giderler pazartesiye kadar da haftaya artik eksi getireyim.

masallah canim. Ama cok dikkat ettin fazlasiyla hakettin tebrikler

ormangozlu:1 DeryaOnDiet:0 :KK43:
tekrar tebrikler canim cok guzel bir haftaysi senin icin hakettin ormangozlu ormangozlu
Bakalm bu hafta 2-0 olacak mi durumu esitleyecek misin merakla bekliyorum :p
Sen de cok motive ettin beni bu hafta güzel bir yaristi :))

Back
X