- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim. Uzun sure yaramazlik yapmam zaten. Bayram da dugun de bir de simdi bu. Bir ayda 3 sorun yeter artik. Uzun sure atak gecirmemem lazim. Bu kadar sık atak gecirmem hic hos degil. Hayatimi riske sokuyor o yuzden uslu olcam soz.Dinlen canım iyice toparlan..kolay değil inşallah yarın daha iyi olursun![]()
Insallah canim. Uzun sure yaramazlik yapmam zaten. Bayram da dugun de bir de simdi bu. Bir ayda 3 sorun yeter artik. Uzun sure atak gecirmemem lazim. Bu kadar sık atak gecirmem hic hos degil. Hayatimi riske sokuyor o yuzden uslu olcam soz.![]()
Hoşmu geldım bakacaz yelızımHoşgeldinnnnn
Terlikleri eve gidince hazırlaMedeniyete kavuşunca sıze gelmesem olmaz kelebeklerım aaaa tıytıldınız sız
Ama yok ben yokken epey yük atmısınızdır
Yok annem eve gıdınce olmaz orası kıs terlıkmi kalır
Valla özlemişiz canım ..Kim ne ettı nasıl ve nıye ettı bır özet geçin canocanlar
Alan Yoksa güzelValla özlemişiz canım ..bayağı kalabalıklaştık ..
Sen nasılsın?bu hafta 3. olduk
Takımca bekliyorduk seni![]()
Berilim hos geldin canimKuzularım selammmmm
Oo bir geldim pir geldim diyorsun canim.Yok annem eve gıdınce olmaz orası kıs terlıkmi kalır
Ben yarın dolgu topuk alıyım ankaradan hem ındırımdedır belkım ıkı cıft alırımobezzto
Alan Yoksa güzel
Bende nasıl ozledım anlatamam
Telden nete gırmek sıze gelmek acayıp güzel