• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben bu yildan korkuyorum ya icimde tuhaf bir his hayırlısı bakalim ayaklarim geri geri gidiyor bu sene
Artık sona yaklaşıyorsun ondan olabilir :KK66: bir de staj var uzak demiştin ya belki ondandır ..
İnşallah çok güzel anılar biriktirebileceğin bir sene geçirirsin ..öğrencilik iyidir :KK68:
Zayıflayınca da ayy ne güzel giyinirsin

Niye umrumda olmasın elif yeni birşey deniyorum hergün kahvaltı da 1 çay kaşığı reçel yiycem yani 1 hafta ve öğlen arasın dada ya hurma ya dondurma ama paket değil böyle sütlü olandan regl in tatlı krizini böyle çözmem gerek yoksa çikolatalara saldiririm umrumda da olmasa kırmak için o kadar çaba ararmiyim kendime kırılacak o direnç başka yolu yok
dondurma ile direnç mi kiracaksin nerden duydun bunu.

Hayirdir elif cim.
bilmiyorum abla oluyor bana arada böyle uzaklara gitme hissi :(

Ben bu yildan korkuyorum ya icimde tuhaf bir his hayırlısı bakalim ayaklarim geri geri gidiyor bu sene
alıştın tatile kaç aydır ondandir bebeğim git güzel güzel bitirip geri gel inşallah.

selam kızlar sabah startı verdim hedef 29 ekime 65 gibi görünüo inş. tabiki
hadi inşallah bebeğim.

Selam kizlar nasilsiniz? Ben yogunum bugun, sabah pazara gittik tursuluk malzeme aldik tursu yapicam,lor peyniri yapicam bu hafta tuketmek icin tuzsuz diyetlik,en son da temizlik yapicam.

Bu arada dun gelip hat cektiler bugun yarin netim acilir,yarina tartim da gelir diye umuyorum:))

Merhaba kızlar nasılsınız? Ben fenayım ya, bu öksürük beni uyutmuyor.. boğazım acıyor.. halsiz düştüm diye sürekli yedirmeye içirmeye çalışıyorlar.. bir ton fırça yiyorum.. yok kendime dikkat etmiyormuşum da bilmem ne..
Off naapcam ben ya.. yat dinlen ye iç modundalar :))

Siz nasılsınız neler yapıyorsunuz? Hava çok güzele benziyor..

dondurma ile direnç mi kiracaksin nerden duydun bunu.

bilmiyorum abla oluyor bana arada böyle uzaklara gitme hissi :KK43:

alıştın tatile kaç aydır ondandir bebeğim git güzel güzel bitirip geri gel inşallah.

hadi inşallah bebeğim.

Dondurma tatlı isteğim için elif direncten ziyade ama bu dukan birası ise yaradı sabah 300 gr cumaya göre düne göre de 500 gr eksi gösterdi bu günde devam edicem bu hafta ful yapıyım bakalım iyi eksi gelecek böyle giderse spora ağırlık verdim bugün itibari ile

Allah iyilik versin elif cim. Hayirlara cikartsin sıkıntını
Amin ablacim. Sen nasilsin bugün?

Selam kizlar nasilsiniz? Ben yogunum bugun, sabah pazara gittik tursuluk malzeme aldik tursu yapicam,lor peyniri yapicam bu hafta tuketmek icin tuzsuz diyetlik,en son da temizlik yapicam.

Bu arada dun gelip hat cektiler bugun yarin netim acilir,yarina tartim da gelir diye umuyorum:))
Ooo çok kolay gelsin.

Dünkü menüm kizlar
12.00
1 kk beyaz peynir
2 dilim t.b. ekmegi
15 zeytin
1 tane incir receli
Domates-biber
Sekersiz cay

16.00
1 buyuk armut

17.30
1 lahmacun
Domates turşusu

20.00
1 tabak kısır

22.00
Tarçinli süt
1 kase cekirdek
Hafta sonu cok kaciriyorum :KK43:
Evet baya kacmis canım bugün daha duzenli olur cumaya kadar düzen devam eder inşallah iyi bir eksi gelir. Afiyet olsun.

Merhaba kızlar nasılsınız? Ben fenayım ya, bu öksürük beni uyutmuyor.. boğazım acıyor.. halsiz düştüm diye sürekli yedirmeye içirmeye çalışıyorlar.. bir ton fırça yiyorum.. yok kendime dikkat etmiyormuşum da bilmem ne..
Off naapcam ben ya.. yat dinlen ye iç modundalar :))

Siz nasılsınız neler yapıyorsunuz? Hava çok güzele benziyor..
Ah canım ya çok geçmiş olsun. Etrafindakilere iştahım yok hastayım de :)))

Hava güzel gerçekten bende pazara giderim birazdan.

Dondurma tatlı isteğim için elif direncten ziyade ama bu dukan birası ise yaradı sabah 300 gr cumaya göre düne göre de 500 gr eksi gösterdi bu günde devam edicem bu hafta ful yapıyım bakalım iyi eksi gelecek böyle giderse spora ağırlık verdim bugün itibari ile
hadi bakalım inşallah. Nasıl yaptın bu dukan şeysini.

Oh supersin hilal ben de bu sabah arti ciktim dün ne bulduysam yiyince tabi :p su duzenimi bi oturtayim ben de spora yuklenicem su dukan birasını bi icemedim ya :(

Takunya buldum huuuuu
Takunyalarımla selamlarım efemmmm
Nassınız ki ıyıdınızdır umarım balbademlerım
Sayılı saatler kala ipini koparmış gıbı Ankara sokaklarında resmen seyirtiyom
Adım bası ayakkabıcı var adım bası aklımdasınız tıytıllarım
Bu ara az yumuşadım sanırım terlık yerıne opesım geldı hepınızı
Ya ne çok özlendınız cadılar
Kılı veremeyınce kem küm edıp bahane bulmanızı bıle özledım
Küsmenızı nazetmenızı la ne çok alışmışım sıze ben
Aılem varmış dıye kaç kez ağlattınız benı
Meğerse kan degıl gonül bagı onemlıymiş kılolar olmasa tanısamadızdık severım üleyn yağlarınızı
Dıp not bu cıcım ayı cumayı görmez gevsemeyın
Anıtkabıre götürdüm çocukları
Ordan asagı ındım sıhhıye pazarına denk geldım mınık çadırlı yerde kayboldum sanki
Bıraz bırseyler aldım sımdı guzergah hacı bayram
Benden bu günlük bu kadar
Yarın soyunur dokunur eve gırer medenıyet benı bozmassa gelırım
Yok yavvvv her durumda gelırım canlar
Hıscakalın

Takunya buldum huuuuu
Takunyalarımla selamlarım efemmmm
Nassınız ki ıyıdınızdır umarım balbademlerım
Sayılı saatler kala ipini koparmış gıbı Ankara sokaklarında resmen seyirtiyom
Adım bası ayakkabıcı var adım bası aklımdasınız tıytıllarım
Bu ara az yumuşadım sanırım terlık yerıne opesım geldı hepınızı
Ya ne çok özlendınız cadılar
Kılı veremeyınce kem küm edıp bahane bulmanızı bıle özledım
Küsmenızı nazetmenızı la ne çok alışmışım sıze ben
Aılem varmış dıye kaç kez ağlattınız benı
Meğerse kan degıl gonül bagı onemlıymiş kılolar olmasa tanısamadızdık severım üleyn yağlarınızı
Dıp not bu cıcım ayı cumayı görmez gevsemeyın
Anıtkabıre götürdüm çocukları
Ordan asagı ındım sıhhıye pazarına denk geldım mınık çadırlı yerde kayboldum sanki
Bıraz bırseyler aldım sımdı guzergah hacı bayram
Benden bu günlük bu kadar
Yarın soyunur dokunur eve gırer medenıyet benı bozmassa gelırım
Yok yavvvv her durumda gelırım canlar
Hıscakalın
Gez Beril im gez ipleri unutma sakın ;)
Sende çok ozlendin emin ol.

Insallah canim. Iyiyim elif cim. Agrim sizim yok cok sukur ama halsizim ve cok uyuyorum dahalen.
geçer yavaş yavaş ablacim iyi olda duzelirsin. Allah beterinden korusun.

Bu ankaraya acil havalani kizilay arasi metro lazim 1 saat uctum 3 saattr eve gelmeye calisiyorum ya sabah 8de kahvalti yapmistim hala onunla duruyorum aciiiim:KK43:
Ayy Kıyamam sana ya minik öğrencim :(

Amin ablacim. Sen nasilsin bugün?

Ooo çok kolay gelsin.

Evet baya kacmis canım bugün daha duzenli olur cumaya kadar düzen devam eder inşallah iyi bir eksi gelir. Afiyet olsun.

Ah canım ya çok geçmiş olsun. Etrafindakilere iştahım yok hastayım de :)))

Hava güzel gerçekten bende pazara giderim birazdan.

hadi bakalım inşallah. Nasıl yaptın bu dukan şeysini.

Yeşil çay soda limon karışımı var ya o
Oh supersin hilal ben de bu sabah arti ciktim dün ne bulduysam yiyince tabi :p su duzenimi bi oturtayim ben de spora yuklenicem su dukan birasını bi icemedim ya :KK43:
dünya bakalım cumaya ak koyun kara koyun belli olur

Back
X