• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar hani ben ancak edinebildim ya şu chia'yi. Daha once de kullanmamistim hic. Sizden duyduğum puddingi denedim işte.
Peki baska tarifler var mi bildiginiz? Tuzlu olan birşey hazirlanabilir mi mesela? Salataya filan eklersem böyle aldigim şekliyle serpicekmiyim? Yoksa pisebilen bisey mi? Aklimda deli sorular.. :KK70:
Ben muzlu pudingini öğrenmiştim burdan ..yoğurda koyabilirsin ..galiba chilaı ayran yapan da vardı

Slm guzeller
Spor bitti. Otobus bekliyorum suan. Aslinda yuruyorum normalde 2.2 km mesafe ama hava baya karardi.
Sabah: 2 tane sekersiz diyet kurabiye
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: 1 kase tarhana corbasi. 1tabak sulu kofte. 1 tabak yesillikli salata. 4yk kereviz salatasi.
Ara: 2 diyet kurabiye 1 fincan sutlu cay
Aksam: 3 kofte. 1 tabaj salata
Ara spordan 1 saat once: yarim muz

Su: 4 litreye yakin
Spor: 20 dk yavas tempo yuruyus
1 saat tbc

Niye dusunuyosun canim ne guzel iste var mi tatil gibisi. Ohh git tabi. Hava hala sicaktir orda ne guzel
1 ekimden sonra gidicem inşallah eşimle konuştuk bakalım kısmet.

Selam kizlar
Bugunku menum
09.00
Limonlu su
10.00
1 haslanmis yumurta
1kk beyaz peynir
2 salatalik
Sekersiz cay

11.00
2 turk kahvesi

12.00
6 kucuk dilim kavun ( ucgen)

13.00
10 findik 1 ceviz

16.00
5 kaşık kurufasulye
3 kaşık ciger
2 dilim t.b. ekmegi
Roka maydonoz

18.00
1 mandalina

Aksamda 1 eksi elma

Su 1,5 bile olmadi yatana kadar icerim daha
Afiyet olsun canım. Menü güzel suyu da tammalarsan çok daha iyi.

Şöyle bir geçmişe baktım az önce
@nefertityy spor yapmak bağışıklığı da güçlendiriyor ve mutlu da ediyor ..salona yazılmak benimde aklımda ..inşallah iyi olacak :KK49:
eliya eliya elifim ben olsam giderdim Antalya ya ..bu mevsimde ne güzeldir hem sana ufak bir dinlenme olur:KK66:
@DeryaOnDiet birişi bana diyet ikramlıklar yapsa sevinirdim :KK68:..diğerlerine hep ulaşılabiliyor hem sen de yersin ne güzel
gidicem gidicem ayin 1 inden sonra.

Bende menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Maydanoz
Az peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
Ara
Sade kahve
10 fındık 1 dilim ananas
Öğlen
Mantar sote salata
Ara
1 armut
Akşam
Yarım kase maş fasulyesi salatası
1 ayran
Su 2,5 litre
Yeşil çay içtim birde ..
Spor Leslie 3 mile
afiyet olsun tabiki harika.

Nasil da heveslenmistim ise donmeden 68i gorurum diye. 69 u gorsem opup basimin ustune koyacam yani
görürsün canım ÜMİTSİZ olma.

Merhaba kızlar
Menü:
Sabah
1 haşl yumurta
Lor peynir
Domates
Közlenmiş biber

Ara:
1 muz

Öğlen:
4 tavuk köfte
Salata
Ayran

Ara:
1 bardak süt

Akşam:
1 yt menemen
Ayran
Biraz lor peynir

Su: 3l
Spor: 45 dk pilates
8 km yürüyüş
Menü de sporda harika afiyet olsun canım.

Cok guzel menun canim patates haric oda 6 da erken oldugu icin yaramaz insallah
inşallah diyelim.

sabah
1 simit

öğlen 2dilim kepek ekmeği
2kk peynir
5 zeytin
yarim dilim baklava

Akşam
5 kaşık etli patlıcan yemeği
3 çiğ köfte
3 hurma

az önce de cayın yanında yarim dilim baklava
su 1.5 litre spor 1.5 saat yürüyüş
bugün de çok kötü oldu kızlar inşallah yarın kendime söz verdim kaldigim yerden tam gaz diyete devam..kanamam çok olur benim malesef ilk iki gün böyle oldu o yüzden reglide.hatta menü yazmak istemedim ama yazınca daha iyi motive oluyorum kendimi daha iyi tutarım diye yazıyorum yarın söz daha iyi olacak
gerçekten hiç olmamış yarın sil baştan lütfen sana güveniyorum.

Afiyet olsun canim ben de yapicam birazdan seftali aldim bu gün onunla yaparim :)

Bu hafta tirt oldu ama rakibin sen bastir bari bilemiyorum gecebilirmiyim seni :p

Biraz fazla az degil mi gunduz öğün olabilecek bir sey yok pek

En az 3 muu mas 5 6 tane daha yaparsin sen o zaman :p

Hiiy ben de ikiz cok isterdim ailede de varmış genetikte ay ins bana rast gelir :KK70:

Aman git spora napalim bizde yapcaz artik bu durumda:p
canım. Birsey istemedi bugün.

Menü:
Sabah:
10 tane special knin krakerlerinden 62 kalori olan
10 tane cig findik
Öğlen:
4 zeytin
4 ceri domates
1 salatalik
Lor peynirli omlet
1 dilim cavdar ekmegi
1 tk erik marmelati (sekersiz)
Aksam:
200 gr kozlenmis patlican
3 yk yogurt
1 dilim cavdar ekmegi
Su: 2lt daha içerim
Spor: birazdan leslie yapicam
Afiyet olsun çok iyi.

Bugünkü yediklerim
Sabah 3 yk musli 1/2 bardak süt
Ara 1 finxan yeşil cay
Öğle 3 yk musli 1/2 bardak sut
Ara 2 avuc leblebi 6-7 tane fındık
Aksam 2 dilim ekmek kozlenmis biber patlıcan yogurt 2 kk peynir 4 zeytin biraz ton balığı 1 yk acı sos
Su 3 lt
Afiyet olsun canım akşama yüklemessin menüyü benim gibi hiç iyi yapmıyoruz.

Bakma bakma :KK70:şöyle spor yapan hatunlara bak kaslara falan :KK70:
baktim yaptım seyreyledim :))))

Iyi aksamlar arkadaslar. Dogru durust yazacagim bir menum yok. Cunku yine hastanedeyim. Kontrole gelmistim ama bu gece gondermiyorlar. Yine kan veriyorlar tahliller tekkikler bobrek biyopsisi yapildi. Bu gece gene hastanedeyiz. Yarin cebren ve hile ile tekrar eve donerim ben. Bence abartiyorlar ben kendimi o kadar kotu hissetmiyorum.:işsiz:
ablacim tahlillere göre hareket ediyorlardır sen kendini Türk hekimlerine emanet et rahat ol bence.

Bade nin sekerinden bak bari elif. Hic degilse diyet olur.
Ay bak hiç aklıma gelmedi tüh ya :(

Oyle oluyor zaten yeliz cim. Insallah canim. Kizimi da kiyamiyorum yavrum hadi benim yatagim belli o helak oldu hastane koselerinde benden yorgun ve solgun gorunuyor inan ki.
ablacim buda geçer üzme kendini Elif in şikayetçi olduğunu düşünmüyorum.

Sabah 10

1 yumurta
Domates salata
Peynir
1.5 dil ekmek

Öğlen akşam

Yoğurtlu semiz otu salatası
Fasulye kavurması taze
Yoğurtlu çorba
Peynir
Zeytin
1 dil ekmek

2.5 lt su
1 lt dukan birası

40 dakika yürüyüş
Afiyet olsun eksi olsun inşallah.

Elifcim seftaliyle yaptim. Muz kalorili çok
himm denemek lazım.

Kızlar hani ben ancak edinebildim ya şu chia'yi. Daha once de kullanmamistim hic. Sizden duyduğum puddingi denedim işte.
Peki baska tarifler var mi bildiginiz? Tuzlu olan birşey hazirlanabilir mi mesela? Salataya filan eklersem böyle aldigim şekliyle serpicekmiyim? Yoksa pisebilen bisey mi? Aklimda deli sorular.. :KK70:
tatlım ben ramazan da 1 yumurta 1 kase yoğurt ve chia ile oruç tuttum ve hiç açlık hissetmedim. Yani Yoğurda katip 1 ogun yapabilirsin. Pisirilmiyor chia diye biliyorum.

ara öğünde bir çy bardağı süt ve bir armut
akşam 5 köfte ve salata
su 2,5 lt
canım akşam toplu yazsan çünkü ben sabahıni okudum ama hatırlamıyorum şuan.

Slm guzeller
Spor bitti. Otobus bekliyorum suan. Aslinda yuruyorum normalde 2.2 km mesafe ama hava baya karardi.
Sabah: 2 tane sekersiz diyet kurabiye
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: 1 kase tarhana corbasi. 1tabak sulu kofte. 1 tabak yesillikli salata. 4yk kereviz salatasi.
Ara: 2 diyet kurabiye 1 fincan sutlu cay
Aksam: 3 kofte. 1 tabaj salata
Ara spordan 1 saat once: yarim muz

Su: 4 litreye yakin
Spor: 20 dk yavas tempo yuruyus
1 saat tbc
Afiyet olsun canım sporun da güzel. Bu diyet kurabiye neymiş merak ettim.

Elifcim seftaliyle yaptim. Muz kalorili çok
Ben de ondan seftaliyle yapiyorum hep kisin neyle yapicaz bakalm
Bu arada bugün yarisini yedim. Diğer yarisi yarina kaldi. Bozulmaz di mi?
Yok yok ben de hep oyle yiyorum bi sey olmaz

Ya salataya koyan yogurda koyan vs vardi ama ben bi tek puding yapiyorum youtubea yaz baya bi cesit var canim

Menumu yazayim kizlar

Sabah:11.00 iki kasik lor(icine roka,4 ceviz,corekotu) 10 tane kucuk yesil zeytin,bir tane cok az tereyaginda yumurta,yesil cay ve yarim tb ekmegi.

Ara dort gibi bir avuc tuzsuz leblebi.

Aksam:19.00 hamsi(saymadim minik olduklari icin doyana kadar yedim) cok az yagda izgara gibi pisirdik ama misir unu da oldugu icin agir olmus olabilir.

45 dk yuruyus 2 litre su.

Menumu yazayim kizlar

Sabah:11.00 iki kasik lor(icine roka,4 ceviz,corekotu) 10 tane kucuk yesil zeytin,bir tane cok az tereyaginda yumurta,yesil cay ve yarim tb ekmegi.

Aksam:19.00 hamsi(saymadim minik olduklari icin doyana kadar yedim) cok az yagda izgara gibi pisirdik ama misir unu da oldugu icin agir olmus olabilir.

Menumu yazayim kizlar

Afiyet olsun balık fırında fırın torbasinda falan da güzel oluyor öyle dene canım boyle çok kalorili gerçekten.

Haydi bakemmmm spora kolay gelsin :KK49:
Sagol canim. Yazman cok motive edici oldu inan
Sen gayret et elbet olacak :KK19:
Insallah. Eh artik bu hafta iyi bir eksi gelmesi lazim.
Merhaba kızlar
Menü:
Sabah
1 haşl yumurta
Lor peynir
Domates
Közlenmiş biber

Ara:
1 muz

Öğlen:
4 tavuk köfte
Salata
Ayran

Ara:
1 bardak süt

Akşam:
1 yt menemen
Ayran
Biraz lor peynir

Su: 3l
Spor: 45 dk pilates
8 km yürüyüş
Afiyet olsun canim. Suyun sporun menun hepsi cok guzel.

çok zor oluyor canım çocuğu da sabah erkenden uyandırıp hazırlama ve kreşe bırakmak zor gercekten..çocuk da uyanmak istemiyor kıyamıyor insan
Ilerde nasil olur bilmiyorum da bizim kiz erkenden uyaniyor. Aslinda ben onu krese 9 da birakacagim evin karsisi zaten ama 7den once kalkiyor. Uyusa biraz da ben de uyusam super olacak.
sabah
1 simit

öğlen 2dilim kepek ekmeği
2kk peynir
5 zeytin
yarim dilim baklava

Akşam
5 kaşık etli patlıcan yemeği
3 çiğ köfte
3 hurma

az önce de cayın yanında yarim dilim baklava
su 1.5 litre spor 1.5 saat yürüyüş
bugün de çok kötü oldu kızlar inşallah yarın kendime söz verdim kaldigim yerden tam gaz diyete devam..kanamam çok olur benim malesef ilk iki gün böyle oldu o yüzden reglide.hatta menü yazmak istemedim ama yazınca daha iyi motive oluyorum kendimi daha iyi tutarım diye yazıyorum yarın söz daha iyi olacak
Olsun yine de masallah bir baklavayi bile ikite bolup yemisdin tebrikler gercekten. Ben hic almiyorum alsam en az 2 3 tane yerim bir oturusta ya da yerdim ;) menun kotu degil canim da tatli istegini kuru veya taze meyvelerle gidermeye calisirsan daha iyi olur. Birmeyve seber olaraktan ;)
Afiyet olsun canim ben de yapicam birazdan seftali aldim bu gün onunla yaparim :)

Bu hafta tirt oldu ama rakibin sen bastir bari bilemiyorum gecebilirmiyim seni :p

Biraz fazla az degil mi gunduz öğün olabilecek bir sey yok pek

En az 3 muu mas 5 6 tane daha yaparsin sen o zaman :p

Hiiy ben de ikiz cok isterdim ailede de varmış genetikte ay ins bana rast gelir :KK70:

Aman git spora napalim bizde yapcaz artik bu durumda:p
Ins ya bu hafta biraz vereyim.

Afiyet olsun balık fırında fırın torbasinda falan da güzel oluyor öyle dene canım boyle çok kalorili gerçekten.
Normalde oyle yapiyorum hatta firin torbasina da koymam zararli diye ama hamsi o sekilde guzel olmuyor,misir unu olmasa aslinda hic zararli degil,esim bir yk zeytin yagi koyar kapagini kapatir sonra ters cevirir izgara gibi olur yani

Menü:
Sabah:
10 tane special knin krakerlerinden 62 kalori olan
10 tane cig findik
Öğlen:
4 zeytin
4 ceri domates
1 salatalik
Lor peynirli omlet
1 dilim cavdar ekmegi
1 tk erik marmelati (sekersiz)
Aksam:
200 gr kozlenmis patlican
3 yk yogurt
1 dilim cavdar ekmegi
Su: 2lt daha içerim
Spor: birazdan leslie yapicam
Afiyet olsun canim. Bu kraker hangi marka himm 62 kalori supermis ya

Normalde oyle yapiyorum hatta firin torbasina da koymam zararli diye ama hamsi o sekilde guzel olmuyor,misir unu olmasa aslinda hic zararli degil,esim bir yk zeytin yagi koyar kapagini kapatir sonra ters cevirir izgara gibi olur yani
Bizde öyle yapıyoruz ama hiç yağsız granit tava da.

Bugünkü yediklerim
Sabah 3 yk musli 1/2 bardak süt
Ara 1 finxan yeşil cay
Öğle 3 yk musli 1/2 bardak sut
Ara 2 avuc leblebi 6-7 tane fındık
Aksam 2 dilim ekmek kozlenmis biber patlıcan yogurt 2 kk peynir 4 zeytin biraz ton balığı 1 yk acı sos
Su 3 lt
Afiyet olsun canim.
Sonbahar geldi gidiyor Yeliz im Pembe_patikli Pembe_patikli

Canım çok fena kurabiye istiyor netten tarif bakıyorum niye böyle oldumki :)))))
Birazdan gecmisi bitirince cok leziz bir kurabiye tarifim var yazayim. Dun misafirlere yaptim bugun kendim de yedim

Iyi aksamlar arkadaslar. Dogru durust yazacagim bir menum yok. Cunku yine hastanedeyim. Kontrole gelmistim ama bu gece gondermiyorlar. Yine kan veriyorlar tahliller tekkikler bobrek biyopsisi yapildi. Bu gece gene hastanedeyiz. Yarin cebren ve hile ile tekrar eve donerim ben. Bence abartiyorlar ben kendimi o kadar kotu hissetmiyorum.:işsiz:
Cok gecmis olsun Nihalcim. Insallah butun tahlilerin tertemiz ciksin o guzel kalbin gibi.

Yogurtla ton baligi bir arada dokunabilir canim yapma bi daha dikkat et balik zehirlrnmesi tehlikeli olur
Haklisin rakibim. Ben universitede zehirlenmistim oyle. Balik yedim hemi de karadenizde bayatmis unuttum sonra ustune sut ictim solugu aldim hastanede.
Sabah 10

1 yumurta
Domates salata
Peynir
1.5 dil ekmek

Öğlen akşam

Yoğurtlu semiz otu salatası
Fasulye kavurması taze
Yoğurtlu çorba
Peynir
Zeytin
1 dil ekmek

2.5 lt su
1 lt dukan birası

40 dakika yürüyüş
Masallah canim gayet iyi. Ammaa lutfen hergun en az 20 30 dk eliptik de ekle.
Bu arada bugün yarisini yedim. Diğer yarisi yarina kaldi. Bozulmaz di mi?
Bozulmaz canim. Buzdolabina koy.

Back
X