- 7 Ağustos 2017
- 3.077
- 8.488
- 73
- 54
Tesekkurler canim.Menun her zamanki gibi duzenli ve guzel
Sagligina tez zamanda kavusman dilegiyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkurler canim.Menun her zamanki gibi duzenli ve guzel
Sagligina tez zamanda kavusman dilegiyle
Toplu yazınca farkettim de ne kadar az yemisim ben bugün ya :))Gayet güzel ..
Bende diyecektim öğlen enerji için 1 dilim ekmek yiyebilirsin .salatanın yanında .halsiz kalırsanToplu yazınca farkettim de ne kadar az yemisim ben bugün ya :))
Sevenin cok canim ne guzelYaaa cok sagol canim. Gerci dedigim kadar da bos kalamicam galiba hasta oldugumu duyan komsular sagolsun gelip gidiyorlar.
Agbim benim cok degerlim di 9 sene once kaybettik. Yengemi ilk tanidigimda tek ortak noktamiz ayni kisiyi cok sevmek ve onu uzmek istememekti. Ve bu duygu bizi cok yakinlastirdi zaman icinde. Kardesten ote olduk. Agbimi kaybedince de birbirimize daha cok sarildik. Yengem ve yegenlerim agbimin bana emanetiydi baska turlu davranamazdim. Bu gun ne kadar dogru davrandigimi bir kez daha ispatladi. Ileriye yonelik para degil sevgi biriktirin arkadaslar. Paranin gecmedigi yerde sevgi ve saygi yetisiyor.Az once cok mutlu oldum ve duygulandim arkadaslar.
Rahmetli agbimin esi sebep oldu sagolsun.
Ben persembe gunu yegenim gidicek diye verdigim su meshur yemekte laf arasinda bu sene Hic bir sey istedigim gibi olmadi demisim. Ne kislik hazirlayabildim dogru durust ne de badana istiyordum onu yaptirabildim demisim yengeme. Cesme de uzun kalmamiz il disindan dugun icin gelen misafirler hastaligim derken firsat bulamadim gercekten. O da kiyamam kizinin gitme telasi icinde beni de dusunup annesine komsularinla birlikte ( annesinin evi bahceli) nihal e birseyler hazirlayin anne ben el emekleri neyse vericem demis. Az once bir araba dolusu kislik malzeme yaptirtmis getirdi. Birde buzluga konulacaklari vakumlatmis canim benim. Bu yaptigi yetmiyormus gibi simdi hastasin evde badana kokusu dokunur sana deyip temizlik ekibi tutmus yarin duvarlarim silinip temizlik yapilacakmis bizim evde. Calismasam ben elif le hallederdim de vaktim yok diyor yazik sanki yapmadigi icin utanircasina. Ne kadar mutlu oldugumu anlatamam arkadaslar. Paylasmak istedim.
Afiyet olsun canim.Hadi bende menumu paylasayim.
Kahvalti
1/2 kepekli peynirli tost cay
Ara 1 sutlu kahve
Ogle
2 porsiyon balik salata
Ara
2 yemek kasigi yogurt
Maden suyu
Aksam
6 yemek kasigi taze fasulye
4 yemek kasigi yogurt
Salata
Su 3 lt.
Kahvaltida dahalen hastanede olunca kizim diyetimize uygun tost bulup almis. Hastane kahvaltisi yapamadik benim ac olmam lazimdi hepsi hazir paketli urunlermis ama o an kizim almayi dusunememis. Cani sagolsun biz de tost paylastik elif im le.
Afiyet olsun canim.bugün normale döndüm çok şükür tatlı isterim azaldı
sabah
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1yumurta
7yeşil zeytin
yarim domates
Ara 2 kurutulmuş çilek ve 2 kaşık leblebi
Öğlen
1.5 kk peynir
5 zeytin
2dilim kepek ekmeği
salatalık
Ara 2 hurma
Akşam
1.5 tavuk baget kendi suyunda yağsız pişti
2 kaşık pilav
1 bardak ayran
Menun super canim.Sabah 07.00
1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 4 misket peynir, 1 salatalık
12.00
1 kepçe çorba, 3 yk mantar, 4 yuvarlak dl. fırında patates, 1 dl ekmek, 1 Su br ayran
18.50
1,5 yt yeşil fasulye, 3 dl karpuz, 1 yt çoban salata, 2 yk yoğurt
2 lt su oldu
Bugün stajımın ilk günüydü öğle yemeği hariç hep ayaktaydım kızlar çok yoruldum valla stajerleri kullanıyolar resmen çoğu işi biz yapıyoruz sinir bozucu.
Tekrar gecmis olsun canim. Dustumu atesi yavrunun.Selam kızlar dinlendim biraz valla ..kızın ateşi vardı onunla ilgilendim ..geçmişe baktım
aklımda ilk olarak kalan @Sfem in haşhaşlı çöreği
ormangozlu nün topuklu ayakkabısı (bende biraz kalın topuklu normal yükseklikte )giyiyorum ama pek nadir
yürümek zor valla arabayla gidersek o da yemeğe falan
@Sena616 stajyerlerden bahsetmiş haklı biraz ..kibar yollu azıcık diş göstermek lazımtecrübe işte
@linnmhm her zamanki gibi menü süper
lina0156 menü güzeldi diye hatırlıyorum @Suveybe13 menü güzel ..çalışma saatlerin zor galiba ..işin uzak mı? Allah kolaylık versin
Bunlar kaldıaklımda
Afiyet olsun canim.merhabalar herkese
sabah evden 6 da çıktığım için 5.30 da kahvaltı yaptım
2 yumurtadan omlet,1 kk peynir,bir domates ve yeşil çay
öğlen 13.00 da etli bamya yemeği ve yoğurt yedim
akşam aynı menü ve salata
su çok içemedim 1,5 lt oldu 2 ye tamamlarım
Afiyet olsun canim. Masallah cok guzel dikkat etmissin.merhabalar herkese
sabah evden 6 da çıktığım için 5.30 da kahvaltı yaptım
2 yumurtadan omlet,1 kk peynir,bir domates ve yeşil çay
öğlen 13.00 da etli bamya yemeği ve yoğurt yedim
akşam aynı menü ve salata
su çok içemedim 1,5 lt oldu 2 ye tamamlarım
Gayet iyi. Afiyet olsun canim.Merhaba kızlar
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
Lor peynir
Domates
1 muz
Ara:
1 bardak süt
Öğle:
1 yt mantar sote
Salata
Ayran
Ara:
1 bardak süt
1/2 muz
Akşam:
Tavuklu salata
Yoğurt
Su: 3l
Spor: 45 dk yürüyüş
Cok guzel yazmissin canim. Ve ne mutlu size hala bu kadar guzel anlasiyorsunuz.Agbim benim cok degerlim di 9 sene once kaybettik. Yengemi ilk tanidigimda tek ortak noktamiz ayni kisiyi cok sevmek ve onu uzmek istememekti. Ve bu duygu bizi cok yakinlastirdi zaman icinde. Kardesten ote olduk. Agbimi kaybedince de birbirimize daha cok sarildik. Yengem ve yegenlerim agbimin bana emanetiydi baska turlu davranamazdim. Bu gun ne kadar dogru davrandigimi bir kez daha ispatladi. Ileriye yonelik para degil sevgi biriktirin arkadaslar. Paranin gecmedigi yerde sevgi ve saygi yetisiyor.
Afiyet olsun canimMenüm:
Sabah:
1 chia puding seftalili
1 sb tarcinli süt
10 cig findik
Öğlen:
Lor peynirli salata 1tk zeytinyag koydum
Akşam:
1 kase tarhana corbasi
4 yk yogurt
1 dilim cavdar ekmegi
Su: 2 lt daha icerim
Spor: aksama kaldi bolgesel calisicam bugün
Aynen oyleToplu yazınca farkettim de ne kadar az yemisim ben bugün ya :))
Sagol canim. Evet cok guzel anlasiyoruz cok sukur.Afiyet olsun canim. Masallah cok guzel dikkat etmissin.
Gayet iyi. Afiyet olsun canim.
Cok guzel yazmissin canim. Ve ne mutlu size hala bu kadar guzel anlasiyorsunuz.
Ne guzel canim. MasallahAz once cok mutlu oldum ve duygulandim arkadaslar.
Rahmetli agbimin esi sebep oldu sagolsun.
Ben persembe gunu yegenim gidicek diye verdigim su meshur yemekte laf arasinda bu sene Hic bir sey istedigim gibi olmadi demisim. Ne kislik hazirlayabildim dogru durust ne de badana istiyordum onu yaptirabildim demisim yengeme. Cesme de uzun kalmamiz il disindan dugun icin gelen misafirler hastaligim derken firsat bulamadim gercekten. O da kiyamam kizinin gitme telasi icinde beni de dusunup annesine komsularinla birlikte ( annesinin evi bahceli) nihal e birseyler hazirlayin anne ben el emekleri neyse vericem demis. Az once bir araba dolusu kislik malzeme yaptirtmis getirdi. Birde buzluga konulacaklari vakumlatmis canim benim. Bu yaptigi yetmiyormus gibi simdi hastasin evde badana kokusu dokunur sana deyip temizlik ekibi tutmus yarin duvarlarim silinip temizlik yapilacakmis bizim evde. Calismasam ben elif le hallederdim de vaktim yok diyor yazik sanki yapmadigi icin utanircasina. Ne kadar mutlu oldugumu anlatamam arkadaslar. Paylasmak istedim.
pirinç pilavı canım ama kalori olarak pirinç ve bulgurun farkı yokmuş bulgur besleyici ama ikisinin de kalorisi aynı diyetisyenim demiştiMenun guzel canim pilav bulgur pilavidir insallah
Uzun suredir princ pilavi yemiyorum seker yiyormusuz
Afiyet olsun canim. Super.Bakalim bugun ne yemisim
Sabah: yarim dilim ekmek. Domates. Yesillikli salata. 3 tane mantar yagsiz. 2 dilim peynir. 2 haslanmis yumurta.
Ara: 1 porsiyon chiali puding. Sade turk kahvesi.
Iglen: 1 tabak mercimek corbasi. Salata. Yarim kase yogurt. 1 dilim peynir
Ara: 2 dilim ananas. 1 seftali. 1 avuc taze uzum
Aksam: peynirli salata. 1 dilim ekmek
Su: 2 lt
Spir: 1 saat yuruyus