• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugün neler yeşim sayayım bir bir:kahve:
sabah
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
7yeşil zeytin
1 yumurta

Ara 1 elma ve 1 bardak ayran

Öğlen
2 dilim ekmek
1 kase çorba
3 dal marul
1 kk peynir

Ara 2 hurma

Akşam
6 kaşık bamya yemeği
1 kepçe çorba
2dilim kepek ekmeği
Afiyet olsun canim.

Daha iyiyim canim. Surekli uyumak istemiyorum en azindan. Bobrek biyopsisi sonucum cikinca belli olacak kortizon kullanip kullanmiyacagim.
Bu arada diyetisyenim iddia ediyor kortizon kullansan bile beni dinlersen(ki dinlerim) kilo almadan bu donemi atlatabiliriz diyor. Bu da benim icin cok guzel bir haber.

Bu arada diyetisyenim iddia ediyor kortizon kullansan bile beni dinlersen(ki dinlerim) kilo almadan bu donemi atlatabiliriz diyor. Bu da benim icin cok guzel bir haber.
bence de dinlersen atlatabilirsin ve dinleyeceğine eminim

Menü
Sabah:
1 kase tarhana corbasi
1 dilim cavdar ekmegi
Öğlen:
1 kepce düğün corbasi
1 avuc ici kadar izgara hindi eti
2 elma dilim firinda pismis patates
Ara:
62 kalorilik su krakerden
6 cig findik
1 brdk sutlu kahve
Aksam:
1 kase tarhana corbasi
1/2 dilim cavdar ekmegi
3 yk yogurt
Su: 2,5 litre
Spor: 9000 adim
100 ip atlama
40 dk leslie
Spor süper nasıl bu kadar çok spor yapıyorsun canım

bugün neler yeşim sayayım bir bir:kahve:
sabah
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
7yeşil zeytin
1 yumurta

Ara 1 elma ve 1 bardak ayran

Öğlen
2 dilim ekmek
1 kase çorba
3 dal marul
1 kk peynir

Ara 2 hurma

Akşam
6 kaşık bamya yemeği
1 kepçe çorba
2dilim kepek ekmeği
Biraz ekmek çok geldi onun dışında iyi canım

Bence bu gidisle gorursun 77i rahat canim.
79 giremedim daha deryacim yaa
Sporla desteklenirse neden olmasın ?daha dün gibi aklımda sen düğün için kıyafete sığmıştın 44 bedenmiydi sevinmiştik :KK48:oldu diye ..
İnsanları takma kilo alırsın eskisi iyiydi derler ..sen kaç kiloda mutluysan onda kal bence ..birde insülin direnci olup güzel kilo verdin aslında ..biraz düzensizlikler oldu ..sonra sağlıklı menüler oldu böyle devam et bakalım ..bir gözükürsün doktora da iyi olur kontrol ..
evet canım 44 beden dii ama şimdi o elbiseler içinde kendimi iyi hissetmiyorum bu ara kötü günlerden geçiyorum bu yüzden hep bir mutsuzluk var içim de hevesli hevesli gidip kıyafet alıyorum sonra içimde patlıyor inş istediğim kiloya ulaşabilirim insülin direnci hakikaten insanı öldürüyor muş ya ama onu ogrenmesem de diyete baslamazdim yine herhalde oda çok ciddiye almama sebep oldu

Kizlar menumu yazayim
Uyandigimda dokuz bucuk gibi bir elma.

Sabah:11.15 iki kasik lor peyniri(roka,4 ceviz ve corekotu),15 minik yesil zeytin,bir tk tereyaginda yumurta,yarim tb ekmegi,iki kasik yogurt,yarim domates,iki biber ve cay.

Aksam:19.00 bir tabak kabak yemegi,yarim kase yogurt,yarim tb ekmegi.

Kizlar ara ogun yapamadim,acele cikinca bir sey goturemedim okula ama acikmadim da sabah iyi yemistim.

2 litre su 40 dk yuruyus birazdan bir mandalina yerim.

Spor süper nasıl bu kadar çok spor yapıyorsun canım
Daha da yaparim su an fazla gelmiyor bana su aralar okul yogun degil hazir vaktim varken yapiyorum bol bol :)
Kizlar menumu yazayim

Sabah:11.15 iki kasik lor peyniri(roka,4 ceviz ve corekotu),15 minik yesil zeytin,bir tk tereyaginda yumurta,yarim tb ekmegi,iki kasik yogurt,yarim domates,iki biber ve cay.

Kizlar ara ogun yapamadim,acele cikinca bir sey goturemedim okula ama acikmadim da sabah iyi yemistim.

Ya böyle duzenli hayat ne kadar guzel bi sey ise baslasam evlensem tam bi duzenim olsa artik ya hem ogrencilik cok guzel hem de cok göçebe cok düzensiz yasiyoruz ya

79 giremedim daha deryacim yaa
evet canım 44 beden dii ama şimdi o elbiseler içinde kendimi iyi hissetmiyorum bu ara kötü günlerden geçiyorum bu yüzden hep bir mutsuzluk var içim de hevesli hevesli gidip kıyafet alıyorum sonra içimde patlıyor inş istediğim kiloya ulaşabilirim insülin direnci hakikaten insanı öldürüyor muş ya ama onu ogrenmesem de diyete baslamazdim yine herhalde oda çok ciddiye almama sebep oldu
Hayat işte her zaman aynı gitmiyor hilalim ..herkesin kimbilir ne derdi var ..inşallah sende feraha kavuşursun ..Allahtan çabuk toparladın sen ..belki değerlerde düşmüştür ..sporsuz olmuyor işte ..

Ne güzel her konunun uzmanı var demekki ..bu iyi haber gerçekten ..inşallah tahlil sonuçlarıda iyi çıkar

Slm kizlar Dukan birasindan mi yoksa bugun 2 fincan baharatli sutlu tarcinli cay ictim ondan mi bilmem ama istahim kesildi. Super birsey ya aksam yemegimi hazirladim isittim ve yemek istemedi canim. Esim yer artik. Simdi spora gidiyorum. Cumaya eksileeer . cumaya eksiileer :rapci:
Abooooo olumlama yapıyoruz o zaman
Eksiler eksilerrrr
Cuma'ya geliyor eksiler
Biz ne yesek kilo yapmıyorrr
Hepsi eksiyi getiriyorrr:KK70::KK70::KK48:

Yemekhanede yedim bugün izgara hindi sorun olmadi bugun de :))

Bizim grup basta da ben isvec diyetinden pek haz etmiyoruz canim ya sağlıksız geliyor aslında

Kefir ben de mutlaka eksi getiriyor deneyin derim hatta yarin ben de alayim :))

Kabak spagettiyi nasil yapiyorsunuz kabak aldim normal yemek mi yapsam spagetti mi bilemedim

Amaaaaan:KK70: sutyensiz asla spor yapma sarkma yasarsin canim dikkat et cok :)

Pintilikten degil aslinda bence o ben de sevmem evime baskasinin o kadar elinin degmesini kendim yaparim yavas yavas :p

Aynen burasi olmasa ben coktan birakirdim diyeti rakip nettin sen bakalm bu hafta kazanacaksin gibi :p

Katlanmasinlar hemen ya bu hafta cok veremedim ben duzen degisiminden :KK43:

Sporu her gun 45 dk veya haftada 4 gun 1 saat gibi yaparsan daha iyi olur yani arttir sporu biraz canim
Kabagin tamamini kabuk soyucu aletle şerit şerit kesiyorum. Teflon tavada bir cay kasigi zeytinyaginda pisiriyorum hafiften. Bol karabiberli seviyorum ben ;)

Kizlar menumu yazayim

afiyet olsun güzel olmuş menün

Back
X