• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu saatte tarcinli sut iciyorum ablalar bi sey olmaz dimi ya midem kazindi bi sey yemeyeyim dedim
miden kazindıysa iç canım doktorlar diyet yaparken biraz da bedeninizi dinleyin diyor her açlık değil ama ciddi açlık varsa yani miden kazinıyorsa ayran ya da sütle bastır

Son düzenleme:
Bugünkü menüm şöyle;
Kahvalti: biri izden duyup denedigim tavada susamli yumurta :super: domates peynir zeytin
Öğlen: ketentohumlu&corekotlu 3 kasik yogurt.
Okuldan dönünce kapida kaldik kizlar, eve giremedik. Cilingir ara bul derken vakit gec oldu. Ben de cok aciktim tabi göya kızımın beslenmesine yaptigim mayali pogacalardan yedim iki tane. Cayla. (kucuktuler ama pisman oldum iste yedim diye) az once de bir erik yedim ve gun bitti. Spor yapamadim. 3lt suyu tamamladim

Bugünkü menüm şöyle;
Kahvalti: biri izden duyup denedigim tavada susamli yumurta :super: domates peynir zeytin
Öğlen: ketentohumlu&corekotlu 3 kasik yogurt.
Okuldan dönünce kapida kaldik kizlar, eve giremedik. Cilingir ara bul derken vakit gec oldu. Ben de cok aciktim tabi göya kızımın beslenmesine yaptigim mayali pogacalardan yedim iki tane. Cayla. (kucuktuler ama pisman oldum iste yedim diye) az once de bir erik yedim ve gun bitti. Spor yapamadim. 3lt suyu tamamladim
malesef poğaçalar çok kötü olmuş öğlen o kadar az yemeseydin akşam bu kadar acıkıp poğaçalari yemezdin canım

Bence sık tüketmedikten sonra her söylediğin olur.. ben ayda toplasan 2 tane anca yiyorumdur, o da çoğu zaman aklıma bile gelmiyor.. rafine şeker almak istemediğim için bitter çikolata da yemiyorum.. sanırım 1 ya da 2 kere yedim.. çünkü kendimi ona zorlamazsam, birgün sütlüsünden de hoop ağzıma atarım, sonra bir kareyken bir pakete çıkarım fln.. kendime güvenmiyorum.. tatlandırıcının o kendi tadı zaten ağzıma gelince böyle 10 tane yeme hevesim de kaçıyor.. ayısı tatlandırıcılı dondurmalar içinde geçerli..

yavrum az yemek olur, özel bir şey olur.. sen yemediğinden eminsen, biraz daha devam et, mesela 1 hafta.. baktın sana iyi gelmiyor, hemen uzaklaş derim.. ama bir günlük veri gösterge değil.. olmamalı..

kız hiç spor sütyeni olmadan atlama.. normal sütyen bile olmaz.. valla zayıflıcam derken memelerin dizlerine değer görürsün.. ipin de şöyle kuralı var, 15dk atlayacaksın, 2dk ara.. :)

tatlım kahve mideni yaktıysa bence sen o diyeti bırak. bir de sabah içtiğin kahve ne idi? ben şimdi her sabah kahve içtiğim için, ben de problem olmadı.. gerçi ben sabah kahvelerimi hep yağlı içiyorum ve genelde filtre kahve içiyorum..

bir de işin aslı şu; benim metabolik balans gibi, günde 3 öğün beslenme, hatta isveç biraz daha abartıp 2 öğün beslendiriyor. ve karbonhidrat alımını kısıyor. farkettiysen her öğün protein mutlaka var.. bunu kendi elindeki imkanlarla da yapabilirsin. isveçle verilen kilo alınıyor anacım.. arkasından sıkı takip etmezsen alıyorsun. ben aldım yani.. 11 günde 5 kilo verdim, nerdeyse aldım çoğunu..

şimdi sana tavsiyem şu; sabahları hafif kahvaltı( ama kahve içebiliyorsan kahve iç benim gibi) ara yok, öğlen salata yanına protein ( bu yemek hazırlamaya üşeneceğin bir durumsa, acil durumda, bir havuç, 1 haşlanmış yumurta da olur, hatta yumurta 2 bile olur), sonra akşam yemeği, o da aynı salata yanına protein.

mantık basit, ama çeşitlendirmek lazım. ben mesela metabolik yaparken bazen hazırlamaya üşenirdim, yaprak marulun içine havuç ve hindi füme sarar yerdim, diyete göre gramlarım da doğruydu. beslenmekse beslenmek işte sana..

bir de bernadan öğrendiğim şey ise, anlık kayıplara takılmamak lazım.. genel olarak hayatına beslenme düzeni getirmek lazım.. sporunu düzene oturttuysan ve 10 kilon varsa yeme düzenini gözden geçirmelisin.. öncelikle mevcut düzenini değiştirmeden çıkarabileceğin sağlıksız şeyler varsa ilk hafta onları çıkar. (tutup da ekmeği çıkarma tabi azalt), kilo değişimi takip et, sonra seni nasıl hissettiriyor onu takip et.. yetmedi mi, ara öğünlerden birini kaldır. vs vs..

sen başla, ben sana da yardımcı olurum..

iş yerindeki arkadaşım 6 hafta olmadan 7 kilo verdi sayemde ve sporu haftada 1 gün fln yapıyor.. ben onun kadar veremiyorum ama olsun.. terzi kendi söküğünü dikemiyor işte :)

Bu grupta iyi ki varsın sennn:KK200::KK200::KK200:
Çok faydalaniyorum yazdıklarından, teşekkürler :KK19:

malesef poğaçalar çok kötü olmuş öğlen o kadar az yemeseydin akşam bu kadar acıkıp poğaçalari yemezdin canım
Evet haklisin. Aslinda kahvaltiyi gec yaptim. Okula yoğurt disinda sebze de götürmüştüm ama yanima gelen bi grup ogrencime konu anlattim baktim öğlen arasini harcamisim. Derse gitmeme bi on dk vardi hemen yogurdu yedim. Cok da ac hissetmiyorum diye oyle gecistirdim. Eve gidince nasilsa yerim birseyler demistim:110::olamaz::oops:

Evet haklisin. Aslinda kahvaltiyi gec yaptim. Okula yoğurt disinda sebze de götürmüştüm ama yanima gelen bi grup ogrencime konu anlattim baktim öğlen arasini harcamisim. Derse gitmeme bi on dk vardi hemen yogurdu yedim. Cok da ac hissetmiyorum diye oyle gecistirdim. Eve gidince nasilsa yerim birseyler demistim:110::olamaz::oops:
Öğlen arası konu anlatmak mi nerde öğretmendin canım bizde de derste anlatırken zor dinletiyoruz malesef mesleki eğitim merkezi olunca

Slm kizlar spor bitti.

Bugunku menum
Sabah: 1 yk yulaf ve sut karisimi kizimdan artani yedim. 3 dilim beyaz peynir. Domates. 1 dilim ekmek. 1tk recel.
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Ara: 1 litreden biraz fazla dukan birasi
Oglen: 1 yt etli lahana yemegi. 1 tabak peynirli salata
Ara: 2 fincan sutlu baharatli kis cayi.
Aksam: canim istemedi yiyemedim kendime bile hayret ettim yani.

Su: 3.5 lt
Spor: 1 saat interval
30 dk eliptik

Hayat işte her zaman aynı gitmiyor hilalim ..herkesin kimbilir ne derdi var ..inşallah sende feraha kavuşursun ..Allahtan çabuk toparladın sen ..belki değerlerde düşmüştür ..sporsuz olmuyor işte ..
Evet orası öyle tabiki ama eliptigin üstünde dakika sayıyorum resmen sıkıntıdan dijital arıza verdi gösterge bozuldu bu yüzden çok hafif tempoda değil ve zorluyor biraz

Bugünkü yediklerim
Sabah az sekerli sütlü kahve
Ara 1 ceviz 2 lokma ekmek yesil cay
Öğle 1 kase mercimek çorbası 1 tabak patlıcan oturtma cacık
Ara 1 dilim armut 2 ceviz 1 kuru kayısı 4 fındık 4 cig badem
Aksam 200 gr tavuk döner yoğurt kozlenmis biber patlıcan 1 kk peynir 1 dilim ekmek 1 tk acı sos
Su 3 lt
Spor 5000 adım yürüme
Belki kefir icerim
Patlıcan yağda kızaran oturtmamı
Hanı yeyınce totıse hoppp yağ gıbı oturandan
Yarına muhtemelen tavuk döner artı yapar senı
Icındekı tuz ve baharat ödem tutturur be kuzu

Ben geldimm

Menümü yazayim

Öglen 12

3 salcali yumurta tavada
Kuruyemis
1.5 bardak süt
Peynie
Zeytin
1 kase dünkü kalan mercimek corbasi
(Aksama birakmadim cöpe giderdi yoksa)

Aksam 17.30

2 tabak karnabahar yemegi
150gr yogurt

Yatana kadar bol su
Hala karataysa susuyum ben mınık hanım

Sabah

Domates salata
Peynir
2 dil ekmek
Reçel sınırlı tabi 1 tatlı kaşığı kadar

Öğlen zaman
Taze fasulye yoğurt
1 dil ekmek incecik ama 2 cm kalinligi yoktur bile

Aksam
Bir dolu tabak semiz otu roka 1 adet kornison 1 açıcı kadar mısır yoğurtla oluşan bir salata

1.5 lt su bugün dukan yok yarın yapacağım bugün altın süt yaptım ama 1 er çay kaşığı koydum baharatları
30 dakika elitik
20 dakika tempolu yürüyüş

Öğlen arası konu anlatmak mi nerde öğretmendin canım bizde de derste anlatırken zor dinletiyoruz malesef mesleki eğitim merkezi olunca
Ortaokuldayim canim ben. Teog kalkti ama sekizlerim pek bi telaşlı, süreç biraz belirsiz ya geriliyorlar hakli olarak. Hem notlari yuksek tutma peşindeler hemde yuzde 5e girerlerse sinav kaygisi tasiyanlari var

Menü
Sabah:
1 kase tarhana corbasi
1 dilim cavdar ekmegi
Öğlen:
1 kepce düğün corbasi
1 avuc ici kadar izgara hindi eti
2 elma dilim firinda pismis patates
Ara:
62 kalorilik su krakerden
6 cig findik
1 brdk sutlu kahve
Aksam:
1 kase tarhana corbasi
1/2 dilim cavdar ekmegi
3 yk yogurt
Su: 2,5 litre
Spor: 9000 adim
100 ip atlama
40 dk leslie
Bakınca bıssürü yemişşin gıbı geldı bana da icerık çok degıl

bugün neler yeşim sayayım bir bir:kahve:
sabah
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
7yeşil zeytin
1 yumurta

Ara 1 elma ve 1 bardak ayran

Öğlen
2 dilim ekmek
1 kase çorba
3 dal marul
1 kk peynir

Ara 2 hurma

Akşam
6 kaşık bamya yemeği
1 kepçe çorba
2dilim kepek ekmeği
Ben begendım afıyet olsun

Aksam cay icerin artik :))

Yemek ye yaa gecen hafta depara kalkinca bu hafta yavasladi kilolarim

Ya kitap gelecek postane daha iyi oluyor kitapta eskisi gibi degil gelistirdi kendini biraz neyse bakalim artik :)
Eminim hizlanmistir ben en son 8 sene once ptt postayi kullanmistim. Eskiden fiyati da gayet uygundu ;)
Temizlik bitti arkadaslar. Harika bir duygu ev mis gibi oldu. Temizlik zamani tekrar geldiginde hasta numarasi mi yapsam acaba :KK62:ben cok sevdim bu isi :KK70::KK70::KK70:
Ohh ne guzel canim. Iyi olmustur tabi olmaz mi.
Insallah canim bol gitsin yaglar kilolar. Kolay gelsin.
Ins canim yaa. Gecen hafta o kadar spora kacamaksiz menulerime arti geldim ilk defa nasil uzuldum.
Bugünkü yediklerim
Sabah az sekerli sütlü kahve
Ara 1 ceviz 2 lokma ekmek yesil cay
Öğle 1 kase mercimek çorbası 1 tabak patlıcan oturtma cacık
Ara 1 dilim armut 2 ceviz 1 kuru kayısı 4 fındık 4 cig badem
Aksam 200 gr tavuk döner yoğurt kozlenmis biber patlıcan 1 kk peynir 1 dilim ekmek 1 tk acı sos
Su 3 lt
Spor 5000 adım yürüme
Belki kefir icerim
Canim menun gayet iyi ama bence sabah ac karnina kahve icme kucuk de olsa birsey ye. Ben o yuzden cok mide agrisi cektim dikkat et.
Ben geldimm

Menümü yazayim

Öglen 12

3 salcali yumurta tavada
Kuruyemis
1.5 bardak süt
Peynie
Zeytin
1 kase dünkü kalan mercimek corbasi
(Aksama birakmadim cöpe giderdi yoksa)

Aksam 17.30

2 tabak karnabahar yemegi
150gr yogurt

Yatana kadar bol su
Menun gayet iyi canim. Salcali yumurta hic yemedim himm yarin denesem mi acep

Guzelim rahatsizligim nedeniyle surekli yatiyorum hic yakmiyorum kilo alicam diye endiselendigim icin doktorumun izniyle ve istek uzerine degistirttim. Ayaga kalkmama izin verildigin de tekrar ayni menune donucem canim.
Ya ne egoıstım utandım şimdi
Bugun hıc sormadım lütfen kusura bakma geçmişi okumayınca bılemedım hasta olduğunu canım

Back
X