• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

masal3487 masal3487 zeynep cım. Bide Nihal ablanın dediği gibi biraz sert tavırli olman gerekiyor işleri çözmek için. Madur olduğunu üstüne basa basa söyle canım çözerler emin ol.
Yok inan anlamiyorlar esim de konustu hatta bagirdi yetkili biriyle gorusturun diye ama acil kayit olusturduk deyip duruyorlar,en gec bir hafta daha bekleyip tuketici korumaya basvurucam.
Suan net paketim bitti Allah bilir ne kadar fatura oderim,netim varken bu skintilari yasiyorum,paketim yenilenmesine daha 10 gun var ustelik:(

hep aynı şey canım biz de 1 senedir baglatamadik alt yapı yok bilmem ne dediler gelip yapacağız dediler kaç kere aradık sonuç alamadık malesef
O nasil bir seymis ya,ben ucra bir koyde bile kullaniyordum,ama oralarda sabit telefon hatti cekip ordan sinyal aliyorlar bir arastir istersen ama az pahali oluyor tabi normali 60-70 ken ben 100 lira oduyorum

Selam kizlar dun hece hastanedeydik elifcik idrar yolu enfeksiyonu olmis salak doktor bi ton korkuttu dedim tetkigi tekrarlayin bu ne bole dedim megersem kan alinirken sıkıntı olmus bi ton seyle ugrastim ozel hastanelerden nefret ediyorum keske kendi hastaneme getirseydim diye pisman oldjm ole kosusturduk iste

Menum
Sabah 08.30
2 ince dilim.kepege peynirli tost
5 zeytin

Ara 10.30
1 turk kahvesi

Ogle 12.00
Yarim.kase sebze corba
100 gr tavuk doner
1 ayran

Ara 15.00
1 elma

Aksam 18.30
3 kucuk firinda baget
Firinda sogan
Salata

2.5 litre su
30 dk yuruyus

Çook geçmiş olsun canım.. :(

Burcu ve yelız geçmiş oldun kızlar
Sevil sabah spor yapmana hayranım canım

bu hayranlık ben de bir gaz durumu oluşturuyor.. bakalım nereye kadar gidecek :)

Afiyet olsun canim. Aslinda ufak dokunuslarla zararsiz hale gelebilcekmis menun
Kahvalti da domates salatalik yesillik bunlardan biri yada hepsi bir arada
Ara da elma olmayaymista keske yine domates salatalik yesillik uclusu eslik edeymis
Aksam da illa ki salata yanina da yogurtta olaymis
Amaaa son arada ki smoothie var ya super olmus sevil cim.

ah ahh.. ben de böyle olunca mutsuz kalkıyorum biliyor musun.. inan suçunu biliyor işte.. eskiye göre çok yol almış hissediyorum kendimi ama yine de keşkeler de aklıma gelince biraz kaçan fırsatlara üzülüyorum.. bilmek çözmeye yetmiyor işte..

O zaman ne yapiyormusuz arkadaslar hep bir agizdan beril e
Basla:KK9: basla :KK9: diye tempo tutuyormusuz :KK9::KK9::KK9:

Berilcim.. bence de.. sen de toparla artık kendini.. Bak hepimiz yanındayız her zaman.. sensiz kendimizi eksik hissediyoruz..

Gunaydin kizlar,aksam icin yemegimi hazirladim,kahvaltimi yaptim simdi hazirlanip okula gitme vakti,benim kargo gelmis subedeymis dagitima cikacakmis,ne olur ne olmaz diye esime git al dedim:)

oo gözün aydın yaaa.. benim de aklımdaydı noldu acaba diye :)

Çook geçmiş olsun canım.. :KK43:

bu hayranlık ben de bir gaz durumu oluşturuyor.. bakalım nereye kadar gidecek :)

ah ahh.. ben de böyle olunca mutsuz kalkıyorum biliyor musun.. inan suçunu biliyor işte.. eskiye göre çok yol almış hissediyorum kendimi ama yine de keşkeler de aklıma gelince biraz kaçan fırsatlara üzülüyorum.. bilmek çözmeye yetmiyor işte..

Berilcim.. bence de.. sen de toparla artık kendini.. Bak hepimiz yanındayız her zaman.. sensiz kendimizi eksik hissediyoruz..

oo gözün aydın yaaa.. benim de aklımdaydı noldu acaba diye :)
Yarın tartılıp baslıyom kı zaten
Sız zatıflarken ben bakacakmıyım pışıkkkk yok öyle yagma
Hem 3-5 yada 8-9 hatta 10-11 alsamda verırım gıbı galıba sanırsam -pişkin smile-

Bak kızıyom haaaa
Hedefın nıye sabıt kız barı -100 de
Bak gözüme batıyon bılesın
bu hafta sonu kötüydü biraz ama artık iyi besleniyorum sporda yapıyorum ondan öyle dedim vericem inşAllah söz veriyorum bu hafta olmasada artık her hafta vermek için elimden geleni yapacağım

Gece dans etmeye gitmistim. dondum eve o sene yalniz ev tutmustum. ee nerden bulayim o saatte cilingiri baktim anahtar yok soyle bir goz attim balkona o kadar da yuksek gelmedi gozume. Once dis kapinin ustune tirmandim ordan birinci kata sonra ikinci kata. Topuklu botla kirdim cami girdim. Sabaga yaptirdim tabi cami. Anahtar icerde oldugundan cilingire gerek kalmadi. Haa simdi boylebirseyi para versen yapmam o ayri.
Film gibi ya cok iyi nolacak sanki kendi evin kir gir ;)) ama bi kac komsu polisi aramamis iyi :)

Iyi geceler arkadaslar. Misafirlerimiz geldi o yuzden giremedim. Aman deyim yarin persembe menulere dikkat. Hayatinizda dert keder ve kilolar eksi istediginiz hersey gonlunuzce olsun.:KK36:
Amiiin tek derdimiz kilo vermek olsun :)

herkese günaydın. akşam yediğim naneler sabah tartıda beni tırmaladı oysaki patates de olsa bir salataydı ama olmadı
sabah
meyveli yoğurtlu yulaf lapası
ara çiğ fındık 6 adet
öğlen
3 yk et sote+3yk barbunya
ara
8 adet kuru üzüm
akşam
4yk patates salatası peynir bir dal 4 adet zeytin
su 2 litre
spor 30 dk yürüyüş
Aslinda cok bir sey yok ama barbunya ve patatesten dolayi arti olmus iste

hımmmm.. insan kolaya rahata alışabiliyor hemen.. :) keşke benim olsa..

sporunu seveyim senin.. maşallah.. çorbayla mı besleniyorsun sen?

ben de 2 gündür içiyorum bu biradan.. adı bira olunca, maşallah sektirmiyorum :) ofistede diğer arkadaşlara da öğrettim, 3 kişi daha yapıp içiyor.. ama benim bağırsaklarımda bir hareketlilik olmadı.. bugün form çay da içicem.. kendimi şiş hissediyorum ama belki spordandır.. yaklaşık 1 aydır spor yapmıyorum doğru düzgün, bu hafta başlayınca kaslar yine şişmiştir..

çok doğru söylüyorsun.. aç gezmek lazım ama ben korkudan tartılamıyorum.. kendimi hiç hafif hissetmiyorum :KK43: belki de ilaçlardandır ya da spordandır.. off of..

çok güzel haberler bunlar.. inşallah canım ya.. izmirde kime gidiyorsun diyetisyene? konuşmuş muyduk acaba seninle bu konuyu?

çok tatlısın.. hepiniz iyi ki varsınız..

normalde zaten uykuda kilo verilir diye biliyorum ben.. 11den önce uyumak lazım.. ve boş mideyle uyumak lazım.. böylece büyüme hormonlarımız çalışır, vücuttaki hasarları tamir eder ve eğer gün içinde spor yaptıysak, kaslar çalışmaya devam ettiğinden yağ yakımı da devam eder.. iyi uykunun kilo verme sürecinde etkisi büyükmüş.. benim metabolikçi bana ilk 2 hafta 8 saat uyku şartı getirmişti..

canım... bak bugün güneş doğdu hayat devam ediyor.. her türlü olumsuz enerji bizim bu hayatta bir rengimiz, onlar olmasa mutlu anlarımızın kıymetini nasıl bilecektik.. gönlüne huzur değsin bugün..
Corbayla beslenmek degil amacik aslinda ama bir tarhana corbasi yapmışım ye ye bitmiyor ya tek basina bi tencerr corbayi nasil bitireceksem yapmisim iste dökmekte istemedim yiyorum az az :)

çok güzel bir menü aslında aç da kalmazsın sen ayran detoksu yaptın mi deryacim ben onu yapmayı düşünüyorum
Ya bu hafta sonu ben de yapmayi dusunuyorum beraber yapalim mi ama duduklu vs yok ogrenci evimde nasil nohut vs haslayabilirim cok uzun surer mi

Bu hafta hep yaptım 1 gün hariç canım ama sonuç aynı pazartesi ile yine net 80 olamadı bar 200 gr daha gitse bugün
Hilal su direnç bi kirilsa sorunun olmayacak iste kirana kadar ustune git bakalm gider ins yarina 200de

Gunaydin kizlar,aksam icin yemegimi hazirladim,kahvaltimi yaptim simdi hazirlanip okula gitme vakti,benim kargo gelmis subedeymis dagitima cikacakmis,ne olur ne olmaz diye esime git al dedim:)
Şükür yarina yetismis bol eksiler gor o tartiyla:))

O nasil bir seymis ya,ben ucra bir koyde bile kullaniyordum,ama oralarda sabit telefon hatti cekip ordan sinyal aliyorlar bir arastir istersen ama az pahali oluyor tabi normali 60-70 ken ben 100 lira oduyorum
yok canım alt yapi eksikliği var diyorlar bir de her gelişlerinde boş yere kurulum parası alıyorlar 100 lira biz de artik vazgeçtik

Selam kizlar
Yarin oruc tutucam sahur yiyince kilo alcam gibi korkuyorum gec saatte yenince. Yumurta haslayim diyorum kahvalti hafif olur diye dusunuyorum yarin arti cikmayimda bu hafta duzenim kacti baya suda az ictim.
yok canım sahur yapınca kilo almazsın korkma çünkü gün içinde hicbir şey yiyip içmeyeceğim için gün boyu ihtiyacın olan enerjiyi ordan alacaksın o yüzden sahur yapmamazlik yapma sakın

Film gibi ya cok iyi nolacak sanki kendi evin kir gir :KK66:) ama bi kac komsu polisi aramamis iyi :)

Amiiin tek derdimiz kilo vermek olsun :)

Aslinda cok bir sey yok ama barbunya ve patatesten dolayi arti olmus iste

Corbayla beslenmek degil amacik aslinda ama bir tarhana corbasi yapmışım ye ye bitmiyor ya tek basina bi tencerr corbayi nasil bitireceksem yapmisim iste dökmekte istemedim yiyorum az az :)

Ya bu hafta sonu ben de yapmayi dusunuyorum beraber yapalim mi ama duduklu vs yok ogrenci evimde nasil nohut vs haslayabilirim cok uzun surer mi

Hilal su direnç bi kirilsa sorunun olmayacak iste kirana kadar ustune git bakalm gider ins yarina 200de

Şükür yarina yetismis bol eksiler gor o tartiyla:))
yok canım dudukluye gerek yok şimdi sen haslayacagin malzemeleri bir tencereye al bir taşım kaynadıktan sonra onu öyle sıcak sıcak bir sofra bezine sar iyice yumuşar pişme derecesine gelir o zamanda tekrar ateşe koy hem çabuk pişer az tüp yakmış olursun

yok canım dudukluye gerek yok şimdi sen haslayacagin malzemeleri bir tencereye al bir taşım kaynadıktan sonra onu öyle sıcak sıcak bir sofra bezine sar iyice yumuşar pişme derecesine gelir o zamanda tekrar ateşe koy hem çabuk pişer az tüp yakmış olursun
Hmm anladim peki bi sey daha sorucam mercimik nohut ayni tencerede olmayacak di mi ayri ayri hasliyim

Bunca zorluğu nasıl yendıgımı yenmeye çalıştığımı sanıyordun güzellık
Arkamda sen nalan elıf sevıl
Yanımda Berna Derya yelız lınn Burcu
Öbür yanımda hılal ve dıgerlerı diye başlarsam okuyan korkar
Bence de korkular yanındayız arkandayiz her zaman.

Koş berıl koş modundayım
Kaçan müsterışerı tavlamaya calısıyom
sen den kaçamaz vay haline.

Ya sana ulasamıyom ben
Nıye gıttın
Sana ıp cephanelıgımı gosterecektım
Whatsapp i kapattım Beril ya anlatırım bi ara. Bende geçen yaz ip almayi unutma diye okudun mu bilmiyorum. Çok güzel şeyler yaparsın sen.

Yok inan anlamiyorlar esim de konustu hatta bagirdi yetkili biriyle gorusturun diye ama acil kayit olusturduk deyip duruyorlar,en gec bir hafta daha bekleyip tuketici korumaya basvurucam.
Suan net paketim bitti Allah bilir ne kadar fatura oderim,netim varken bu skintilari yasiyorum,paketim yenilenmesine daha 10 gun var ustelik:KK43:
paket satın alsan benim oluyordu.

Bunca zorluğu nasıl yendıgımı yenmeye çalıştığımı sanıyordun güzellık
Arkamda sen nalan elıf sevıl
Yanımda Berna Derya yelız lınn Burcu
Öbür yanımda hılal ve dıgerlerı diye başlarsam okuyan korkar
Cansin sen.:KK200: Hep birlikte birbirimize destek olucaz tabi ki.

Yarın tartılıp baslıyom kı zaten
Sız zatıflarken ben bakacakmıyım pışıkkkk yok öyle yagma
Hem 3-5 yada 8-9 hatta 10-11 alsamda verırım gıbı galıba sanırsam -pişkin smile-
Verirsin tabi. Tas gibi kadinsin masallah. Bizden bilem guzel verirsin.

Back
X