• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar patlıcanı yuvarlak doğradım ..üstüne sarımsaklı zeytinyağ sürdüm ..fırında pişirdim biraz ..üstüne domates kaşar koydum yine pişirdim kekik serptim pek güzel oldu ..:kk77: patlıcan pizza da diyorlarmış internette gördüm
Benim tariflerde böyle işte pek pratik :KK48:
Bu arada badenin şekerinin yakında kitabı çıkacakmış almak lazım gerçekten ..

Menumu de yazayim gec olmadan
Sabah uyandigimda bir elma.

Kahvalti:11.15 iki kasik lor(roka,4 ceviz,corek otu ),15 yesil zeytin(miniklerdi),yarim domates,1 tk yagda yumurta,iki kasik yogurt ve yesil cay.

Ara yarim armut.

Aksam:19.00 bir tabak patlican yemegi,bir dilim tb ekmegi,yarim kase yogurt.

Kizlar bugun yuruyus yapamadim ama okuldan eve yuruyerek geldim(15 dk)

Bu ara da bakalim yarina insallah guzel eksi gorurum malum tartimda geldi:)
Afiyet olsun canim. Gule gule bol eksiler gorerek ideal kiloda sabitleyerk kilonu kullanmak nasip olsun tartiyi.

Menu 2 arkadaslar
Kahvalti
1 hasl. Yumurta
1 dl. Ekmek
2 dl. Peynir
Bol yesillik ve domates
Ara
1 kivi
1 fincan biberiyeli yesil cay
Ogle
2 pors. Izgara tavuk
Bol salata
Ara
2 kasik yogurtlu maden suyu
Aksam
Koz patlican salatasi
Yogurtlu semuzotu salatasi
Ara
turk kahvesi (sutlu tarcinli)

Su yatana kadar 3 lt yi gecicem gibi
Afiyet olsun canim.yogurtlu maden suyu nasil birsey?

Afiyet olsun derya cim. spora suya harika derim menu de guzel ama diyetteyken sakatatlarin tuketilmemesi ya da cok az kontrollu tuketilmesi gerekiyormus canim. Ben de diyetisyenim soylemesiyle ogrendim. Bir arastir istersen guzelim.
Bilmiyordum canim tuhh kotu oldu desene. Ve daha yarina da artti ciger.

Kızlar patlıcanı yuvarlak doğradım ..üstüne sarımsaklı zeytinyağ sürdüm ..fırında pişirdim biraz ..üstüne domates kaşar koydum yine pişirdim kekik serptim pek güzel oldu ..:kk77: patlıcan pizza da diyorlarmış internette gördüm
Suuper tarif. Denemem lazim bir patlican sever olarak

Ellerine saglik canim afiyet olsun. Guzel olmustur canim denencekler listesine girdi bile. Tesekkurler tarif icin.Hiiim bade nin sekeri kitabini cikinca ben de kacirmam alirim.

Menu 2 arkadaslar
Kahvalti
1 hasl. Yumurta
1 dl. Ekmek
2 dl. Peynir
Bol yesillik ve domates
Ara
1 kivi
1 fincan biberiyeli yesil cay
Ogle
2 pors. Izgara tavuk
Bol salata
Ara
2 kasik yogurtlu maden suyu
Aksam
Koz patlican salatasi
Yogurtlu semuzotu salatasi
Ara
turk kahvesi (sutlu tarcinli)

Su yatana kadar 3 lt yi gecicem gibi
Zeytınler ve ekmekler gıtmiş sende canısı
Dıyetısyenmı kaldırdı senmi

@masal3487 halıdaki lekeleri bulaşık makinesi için olan patlayıcılar çıkarıyor canım hic leke kalmıyor benim de geçen yıl çay dökülmüştü ve guaj boya olmuştu hemen çıkardı..direkt lekenin üstüne dök ve sil
Oo cok guzel bir bilgi bu tesekkurler canim.

Zeytınler ve ekmekler gıtmiş sende canısı
Dıyetısyenmı kaldırdı senmi
Beril cim surekli yatiyorum ve yakamiyorum diye doktorumun izniyle istek uzerine diyetisyene yeni menu hazirlattim. Ufak tefek farkliliklar gosteren 3 yeni menu donusumlu olucak. Dun 1. bu gun 2. Yarin 3. Menu seklinde.Kalkinca eski menuye donucem.

***13. TAKİM 537.ETAP***

zukkum (81.4/
DeryaOnDiet (71/
nefertityy (76,6/
obezzto ( 73.1/
aylin90 (111.5/
Sena616 (73.3/
Zen71 (97.5/
Zeroks ( 64.4/
linnmhm (72.2/
lina0156 (72.6/
55olmakistiyorum (64.6/
Ormangözlü ( 62.6/
Sfem (74.8/

13.takım ortalaması :%

Beril cim surekli yatiyorum ve yakamiyorum diye doktorumun izniyle istek uzerine diyetisyene yeni menu hazirlattim. Ufak tefek farkliliklar gosteren 3 yeni menu donusumlu olucak. Dun 1. bu gun 2. Yarin 3. Menu seklinde.Kalkinca eski menuye donucem.
Ama kılo verdikçe lıste azalıyor degıl mi

Back
X