- 9 Ocak 2015
- 12.844
- 29.166
- 798
Sagol canim,insallah devami gelecek:)Tebrikler zeynep cim. Bu eksilerin devamini gorelim hep birlikte.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim,insallah devami gelecek:)Tebrikler zeynep cim. Bu eksilerin devamini gorelim hep birlikte.
Gecmis olsun canim. Bir an once sifa bulurlar insallah.Pembe_patikli dün sorma canim. Evdeki hastalarla ugrastim. Kizim ve eşim şu malum mide-bağırsak rahatsizligi.
Kolay gelsin canim.En son hali kalsın burda ..ben de kızın okulundaki etkinlikte görevliyim ..birazdan çıkacağım mecbur burdan devam edilir olmazsa kaybolmasın
Bir haftaki mücadele![]()
ben böyle buldum kızlar ..cepten taşıma ve renkleri yapamadım bir ara taşırız olmazsa![]()
Evet abla inşallah pazartesi 80lerden kurtulurum :)Tebrikler hilal cim. Cok guzel iste. Olmadi olmuyor diyordun bak mis gibi oluyormus.
Arkadaslar once benden iyi haberleri vereyim. Tahlillerim de duzelme var. Doktorum da iyi gordu. Artik surekli yatma dicem ama sınırları zorlarsin diye korkuyorum uslu durmuyorsun cunku dedi. Bende yaramazlik yapmacagima soz verdim. Yuruyus spor bir sure daha yasak ama yatmicam artik oley.![]()
hicbir şey yememişsin canım acaba vücut stok mu yapıyor böyle yapınca bence sağlıklı ve dengeli beslenmek en güzeli
Çok sevindin canım Allah iyiliğini versinArkadaslar once benden iyi haberleri vereyim. Tahlillerim de duzelme var. Doktorum da iyi gordu. Artik surekli yatma dicem ama sınırları zorlarsin diye korkuyorum uslu durmuyorsun cunku dedi. Bende yaramazlik yapmacagima soz verdim. Yuruyus spor bir sure daha yasak ama yatmicam artik oley.![]()
Amin . Sagol canim.Çok sevindin canım Allah iyiliğini versin
Gunaydin guzeller
Gecen hafta: 71 kg
Bu hafta : 69.3
Fark: 1.7
Yuzde: 2.39 %
Eriyoruuuuum eriyoruuuum![]()
![]()
Gozunaydin.Gule gule kullan canim. Saglikli sporlar yapip saglikli kilolar ver insallah.eliptik bisikletim geldi kızlar çok mutluyum akşam yorgun olmazsak eşimle kurarız yorgun olursa da artik yarın kurarız![]()
amin inşallahGozunaydin.Gule gule kullan canim. Saglikli sporlar yapip saglikli kilolar ver insallah.
Cok iyi haber canim benim. Ins daha da iyi haberlerini alcaz sukur.Arkadaslar once benden iyi haberleri vereyim. Tahlillerim de duzelme var. Doktorum da iyi gordu. Artik surekli yatma dicem ama sınırları zorlarsin diye korkuyorum uslu durmuyorsun cunku dedi. Bende yaramazlik yapmacagima soz verdim. Yuruyus spor bir sure daha yasak ama yatmicam artik oley.![]()
Iyi olmus canim degisiklik iyidir her zaman. Istersen bir de dukan birasi ekle bana cok faydasi oldu. Ama ben sadece kahvaltidan sonra iciyorum onu.Pembe_patikli
Zen71 @berilceee ben bir karar aldim
Ablalarim pazartesi izine gidiyoruz hem.
Ordada zorluk cekmemek icin hemdee vücutu sasirtmak icinn kalori sayima karar verdim.
HattaZen71 ablam gibi sabah 2 dilim ekmek veya protein brötchen ekmegi tüketicem. Kuvvetli kahvalti yapicam.
Ara ögün kuruyemis bir avuc yicem ve bir meyve
Aksam da ekmeksiz ne varsa artik 1 tabak
Sagol canim. Senin de benden asagi kalir yanin yok masallah Hilalim.Helal sana deryaaaaaaaaaaa:) kız çok iyi vermişsin muhteşemsin
Evet canim ya sonunda.maşallah tebrikler sonunda 70lerden kurtuldun
Ins canim her hafta en az 300gr eksi olayim yeter artik bana. Hatta esim tek alma da boyle super oldun deyip duruyorOo tebrikler canim. Cok guzel bir sonuc. Devami da boyle gider insallah.
Canim senin masallahin var hic cisslara dokunmuyorsun ne guzel.Almamayi dusunurken vermek bana da supriz oldu. Elinden geleni yapiyorum ama yatiyordum sonucta alirim diye korkmustum.
Super canim. Bence benim de odem gitti bu hafta ayni durum. Eriyoruuz eriyoruuzSelam.kizlar pazartesi 70.1 dim bugun 68.7 ciktim muhtemelen odem gitti bu hafta
Belki pazartesi 79 olur :)Cok iyi haber canim benim. Ins daha da iyi haberlerini alcaz sukur.
Iyi olmus canim degisiklik iyidir her zaman. Istersen bir de dukan birasi ekle bana cok faydasi oldu. Ama ben sadece kahvaltidan sonra iciyorum onu.
Sagol canim. Senin de benden asagi kalir yanin yok masallah Hilalim.
Tebrikler canim. Eksi olsun bizim olsun ins hep eksi olsunSelam kizlar gec kaldim
Gecen hafta 74.8
Bugun 74.4