• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tebrikler canim. Cok iyi bence. Duzenin degisti ailenden ayrildin gene iyi ettin. Ilerleyen haftalarda da bu sekilde gidersen sonuc mukemmel olur.
Aynen abla ya duzenin degismesi haftaya arti baslamama yol acti zaten ona ragmen iyi yine

Evet kızlar bir hafta daha bitti gitti :KK66:
Benim için çok verimli değildi galiba ..spor pek yapamadım ..pazar günü kalorili şeyler yedim ..Pazartesi artı çıktım..diğer günlerde onları eritmeye çalıştım ..haftasonu bu kadar kaçırmamaya karar verdim ..ölçülü olmayı başarmam lazım işte :KK56:

Bu arada grubumuzun 1. @DeryaOnDiet i tebrik ediyoruz :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
Sporla nasıl başarıldığını görmüş olduk bir kere daha:KK9::KK9:
Durum 1-1 oldu :ıslık:
Derya abla biz ne guzel bi ekip olduk ya bi hafta sen bi hafta ben ama birbirimizi yenmekle kalmayip grup birincisi olarak yeniyoruz yani :D var misin bi hafta daha @DeryaOnDiet

Arkadasim dedi yumurtlama gününde de fazla cikabiliyomus kilo bilemedim

Cok calisiyorsun derken ev isini kas ediyorsun sanirim abla. Bide 2 kere cekimim vardi. Ozaman unutuyorum tabi.
Tsk ediyorum bende seni sevdim
:KK22:

Ben ilk defa böl3 disiplinli diyet yaptim aslinda. Nerde sorun bilmiyorum. Mercimekle kisir bozdu isi belkide. 2 tabak yemistim bu hafta.
Bakalim bu hafta nasil olacak. Tatilde olacagim. Tartiyi getiricem. Ama farkli cikacaktir zemin degisik cünkü. Bakalim
Tartiyi sabitledikten sonra zemin fark etmez ki canim ayaklari oynamasin yeter

Cok calisiyorsun derken ev isini kas ediyorsun sanirim abla. Bide 2 kere cekimim vardi. Ozaman unutuyorum tabi.

Ben ilk defa böl3 disiplinli diyet yaptim aslinda. Nerde sorun bilmiyorum. Mercimekle kisir bozdu isi belkide. 2 tabak yemistim bu hafta.
Bakalim bu hafta nasil olacak. Tatilde olacagim. Tartiyi getiricem. Ama farkli cikacaktir zemin degisik cünkü. Bakalim

Menum
Sabah:
1 dilim cavdar ekmegi
2 ceri domates
1 biber
4 zeytin
1 haslanmis yumurta
1 tk sekersiz erik marmelati
Öğlen:
1 kase tarhana çorbası
Marul
Ara:
10 çiğ findik
Akşam:
1 yt dereotlu kabak yemegi
4 yk yogurt
Su: 2 litre
Spor: henüz yok belki yapmam bugün belki yaparim bilemedim

İncelmem lazım acilen 3. Çocuk istiyorum dün daha iyi anladım bunu hemen 60 lari görmeliyim kızlar :))))

Oyyy hadi hayirlisiii. Cbk verme yoksa cbk alirsin.

Öylemi dersin hmmm
Sabitlenmiyorki istedigim yere koyabiliyorum. Ama yerden yere degisebiliyo.

Menum
Sabah:
1 dilim cavdar ekmegi
2 ceri domates
1 biber
4 zeytin
1 haslanmis yumurta
Öğlen:
1 kase tarhana çorbası
Marul
Ara:
10 çiğ findik
Akşam:
4 yk yogurt
Süper bir menü cok begendim. 1 litre daha ic. Bide karanfil veya yesil cay. Tam olur afiyet olsub

bana da bugün akşam ve yarın akşam misafir gelecek arkadaşlar..

bugün akşam ki maç menüsü, patates, soğan halkası ve tavuk kızartması var menüde.. hiç biri benlik değil.. canım çok çeker diye korkuyorum.. çünkü çok çeker gerçekten.. off off..

yarına da bir menü hazırlayacağım ki sormayın gitsin, kapanışı tahinli kemalpaşa tatlısı ile yapacağım :)

eğer bu haftasonundan başarıyla çıkarsam bence oldu bu iş.. artık bi haftasonunu da kilo alarak geçirmek istemiyorum ya.. Allahım sen bana sabır ver..
Sevil cim bol bol salata ya da cacik yap ve ye canim o kadar cok ye ki tokluktan onlari gorme canim. Tarcinli cay tarcinli sut filan ic. Cok canin tatli istedi bir dondurma ye benden :dondurma:o dediklerinden daha az zararli Oncelik kendinin olsun. Bak o dediklerin ciss ayyy yagli yagli hic saglikli degil. :kusmuk::KK20:Hem onceden de tadini biliyorsun inan ayni bir degisiklik yok tatlarinda.
Bi el atin arkadaslar siz de sevil cigimize bir seyler deyin. Yaziktir gunahtir sonra cok uzuluruz.:mad:
Seni seviyoruz sana guveniyoruz canim. Sen ki nelerin ustesinden geldin bunun mu gelemiyeceksin.:sampiyon::KK36::KK36::KK36:

Öglen 12.30

3 kücük dilim protein ekmegi
Domates
Salatalik
1 kk peynir
1/2 dilim kasar peynir
2 dilim tavuk salami kalorisi en düsük olandan
2 haslanmis yumurta
1 b. Süt

15.30 ara
1 cay b. Kuruyemis

Aksam 18.30
Tavuklu salata
(400gr tavuk gögsü tavada pisirdim sote gibi biberli soganli. Marulun üzerine attim.

Ara
Kaynamis tarcinli süt düsünüyorum

2.5 l su olacak ins
Spor yok

Evet canim cekimlerden bahsettim. Yanlis hatirlamiyorsan ikisini de ac gecirmistin.

Menum
Sabah:
1 dilim cavdar ekmegi
2 ceri domates
1 biber
4 zeytin
1 haslanmis yumurta
Öğlen:
1 kase tarhana çorbası
Marul
Ara:
10 çiğ findik
Akşam:
4 yk yogurt
Afiyet olsun yine cok guzel bir menu canim.

Oyyy hadi hayirlisiii. Cbk verme yoksa cbk alirsin.

Öylemi dersin hmmm
Sabitlenmiyorki istedigim yere koyabiliyorum. Ama yerden yere degisebiliyo.

Süper bir menü cok begendim. 1 litre daha ic. Bide karanfil veya yesil cay. Tam olur afiyet olsub
Su 2.5 oldu bile yatana kadar 3 olur da yesil cay icemiyorum midemi bulandiriyor karanfilide hic sevmem normal cay demledim simdi onu icerim anca :))

Öglen 12.30

Domates
Salatalik
1 kk peynir
1/2 dilim kasar peynir
2 haslanmis yumurta
1 b. Süt

15.30 ara
1 cay b. Kuruyemis

Aksam 18.30
Tavuklu salata
(400gr tavuk gögsü tavada pisirdim sote gibi biberli soganli. Marulun üzerine attim.

Ara

2.5 l su olacak ins
Spor yok
Ayy o salataya bayildim yarin tavuk alayim da hafta ici ben de yaparim :)

Öglen 12.30

Domates
Salatalik
1 kk peynir
1/2 dilim kasar peynir
2 haslanmis yumurta
1 b. Süt

15.30 ara
1 cay b. Kuruyemis

Aksam 18.30
Tavuklu salata

Ara

2.5 l su olacak ins
Spor yok
Afiyet olsun canim. Insallah bunyene cok iyi gelir bu basladigin yeni beslenme sekli. Cok guzel kili verirsin.

Evet kızlar bir hafta daha bitti gitti :KK66:
Benim için çok verimli değildi galiba ..spor pek yapamadım ..pazar günü kalorili şeyler yedim ..Pazartesi artı çıktım..diğer günlerde onları eritmeye çalıştım ..haftasonu bu kadar kaçırmamaya karar verdim ..ölçülü olmayı başarmam lazım işte :KK56:

Bu arada grubumuzun 1. @DeryaOnDiet i tebrik ediyoruz :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
Sporla nasıl başarıldığını görmüş olduk bir kere daha:KK9::KK9:
Durum 1-1 oldu :ıslık:
Derya cim tekrar tebrikler canim. Hem guzrl kilo verdin hem 60 li sayilara indin hem de haftanin sampiyonu oldun. Cok guzel bir hafta bu.:21:

3.Menum arkadaslar.
1/2 peynirli kepekli tost
Cay (hast. Olunca en masum kahvalti bu oldu yine)
Ara
1 kuru incir 1 ceviz
Ogle
4 kasik piyaz
4 kasik yogurt
Bol yesillik
Ara
Maden suyu ayran karsimi
Aksam
Brokoli sal.
Marul sal.
4 kasik yogurt
Ara
2 kasik yogurtla hazirlanmis cacik

Su 3 u gecer yine.

Bugünkü menüm
Sabah 3 YK musli 1/2 bardak süt
ara 1 fıncan yeşil çay
öğle 1 kase domates çorbası 1 yt etli bezelye yemeği
ara 1 armut
ara 1 kk peynir 1/2 yk acı sos
aksam 1.5 tane karnıyarık ton balıklı salata 1 dilim ekmek
ara 1 lokma kek 6 tane üzüm
su 3 lt
spor 6300 adım yürüme

Öglen 12.30

Domates
Salatalik
1 kk peynir
1/2 dilim kasar peynir
2 haslanmis yumurta
1 b. Süt

15.30 ara
1 cay b. Kuruyemis

Aksam 18.30
Tavuklu salata

Ara

2.5 l su olacak ins
Spor yok
canım evet karatay sınırsız kitabını okumuştum ama bu kadar sınırsız olması doğru değil gibime geliyor bence en yakın zamanda bi diyetisyene git o şekilde de doyduğunu göreceksin bende bi ara karatay yapmıştım ama olmadı çok yavaş ilerliyor çünkü çok yiyodum diyetisyen listesine uymak daha iyi bence ve sporu az da olsa mutlaka yapmalısın

Karatayi mi sevmiyosun canan hanimi mi :KK70:

Valla ablam 14 temmuz 120.1 ile basladim
Su an 111 kiloyum iste..
Yavas gidiyor tmm üzülmüyom ama az daha hizli gitse sevinirim. Busefer gercekten cok yavas gitti.

Bendeki problem su...
Neden karatay cünküp SINIRSIZ yiyebiliyosun. Ben yiyerek zayiflamak isteyenlerdenim :KK70: hic bogazimi tutamam. Porsiyonlarim halen büyük.
Alismam lazim. Tmm artik sizler gibi menülerim olacak insallah

Aynen abla. Ara ögün kuruyemis yicem.
Bakalim hayirlisi nasil olacak.

Ben zaten karatay yapiyorum biliyorsun ya. Tabaklarim hep 2 ve büyük. Tika basa yiyorum öylede zayiflaniyor ama cok degil iste. Artik az yemegi ögrenmem lazim.

Ah ablam yaptim ya dukan birasi iki gün. Ve üstelik o karisimi da ictim.
Yumurtlama zamanim dün bugün. O yüzden mi ki. Ne agir yumurtalarim varnis :KK70::mad:
Canan'ı sevıyom

Karatayi mi sevmiyosun canan hanimi mi :KK70:

Valla ablam 14 temmuz 120.1 ile basladim
Su an 111 kiloyum iste..
Yavas gidiyor tmm üzülmüyom ama az daha hizli gitse sevinirim. Busefer gercekten cok yavas gitti.

Bendeki problem su...
Neden karatay cünküp SINIRSIZ yiyebiliyosun. Ben yiyerek zayiflamak isteyenlerdenim :KK70: hic bogazimi tutamam. Porsiyonlarim halen büyük.
Alismam lazim. Tmm artik sizler gibi menülerim olacak insallah

Aynen abla. Ara ögün kuruyemis yicem.
Bakalim hayirlisi nasil olacak.

Ben zaten karatay yapiyorum biliyorsun ya. Tabaklarim hep 2 ve büyük. Tika basa yiyorum öylede zayiflaniyor ama cok degil iste. Artik az yemegi ögrenmem lazim.

Ah ablam yaptim ya dukan birasi iki gün. Ve üstelik o karisimi da ictim.
Yumurtlama zamanim dün bugün. O yüzden mi ki. Ne agir yumurtalarim varnis :KK70::mad:
Canan'ı sevıyom

Back
X