• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yaklaşık 2 saatte bır birşeyler yıyorsun
Dıyetısyen lıstesımı
Cokmu acıkıyorsun merak ettım sadece yoksa menü begendım ben
Yok diyetisyene gitmiyorum beril abla bugün böyle oldu bir şeyler yemek istedim acıkmadan bu kadar da sık yemek kötü demi ağzım boş durmadı kahveden sonra bir şey yemedim açlık hissetmiyorum şu an.

evet canım diyabet olan yeğenim için öyle yaptım ben

ah yakın olsak da bize de gelsen :))
Bence oyle de gayet iyi olmustur. Ne guzel yapmissin canim ellerine saglik.
Sabah yok

Öğlen yok

İkindi 3 yemek kaşığı kapuska 6 lahana sarması

Aksam 19.30
1 kepçe çorba
1 kepçe kuru fasulye
3 yk bulgur pilavı salata

1 lt duman birası
Spor yok annemdeyim gerçi bugün dip bucak temizlik yaptım
Canim sabah oglen bilerek mi yemedin yoksa canin mi istemedi. Metabolizma yavasliyormus ya hic degilse kucuk bir parca birsey atsaydin agzina.
Kaseyı kasa dıye okudum ıyımı
Cıddı yaşlılık belırtılerım var
Bence daha ziyade yorgunluk belirtilerin var canim ;) dinlen artikk
kızının türkçeyi konusamamasindan mi korkuyorsun canım mesajlarda göremedim de burdan gördüm eşim de türk değil mi evde hep türkçe konuşuluyorsa o da öğrenir merak etme

ay canım sen de hepten abartmışsın kız şişkinlik yapıyor fena derecede nasıl yedin

malesef onu biliyorum ama hic uygulamıyorum canım ya hep ihmalkarlık malesef hic babama çekmemişim o asla koymaz dikkat eder

menün güzel canım 18den sonra ben de yemek yemek istemiyorum ama okuldan gelip yemek yapıp sofrayı kurana kadar çoğu zaman 18.30 oluyor malesef bu yüzden yemeklerini bir gün öncesi akşam mi yapsam acaba diyorum

afiyet olsun canım menü iyi aşure de senede bir
afiyet olsun biraz dengesiz olmuş sabah ve öğlen olmayınca daha doğrusu eksik olmuş
En iyisi birgun onceden yap canim. Ben calisirken hep oyle yapardim ve tabi pazartesiden itibaren yine ayni ise donuyorum cunku. Degilse yemek olmayinca aksam yemegi gec saate kaliyor.
Yok canim esim yabanci o yuzden evde de surekli lehce konusuyoruz. Esimin turkcesi birkac kelimeden itaberet ne yazik ki.

Yok diyetisyene gitmiyorum beril abla bugün böyle oldu bir şeyler yemek istedim acıkmadan bu kadar da sık yemek kötü demi ağzım boş durmadı kahveden sonra bir şey yemedim açlık hissetmiyorum şu an.
Yok canım ya
Ben genelde yemıyonuz dıye kızarım ama mınık mınık yenen güzel bır menü görünce merak ettım sadece
Ben böyle yapamıyorum habıre yıyomusum gıbı hıssedıyorum

Pro icecegı neden canım
Sanahkı cıger yerıne güpgüzel bır kahvaltı etseydın ıstedım ama neyse balım
Spor guzelllllll
Ciger kalmisti canim atmayayim dedim. Onu da sabah protein niyetine yedim. Pro icecegini de 1 saatten fazla spor yapinca salondaki hoca onermisti gec saatte aksam yemegi yerine onu ic diye. Spordan hemen sonra icildiginde metabolizmanin hizli oldugu ana gelip eriyormus direk. Ins oyledir ;)

Bence oyle de gayet iyi olmustur. Ne guzel yapmissin canim ellerine saglik.

Canim sabah oglen bilerek mi yemedin yoksa canin mi istemedi. Metabolizma yavasliyormus ya hic degilse kucuk bir parca birsey atsaydin agzina.

Bence daha ziyade yorgunluk belirtilerin var canim :KK66: dinlen artikk

En iyisi birgun onceden yap canim. Ben calisirken hep oyle yapardim ve tabi pazartesiden itibaren yine ayni ise donuyorum cunku. Degilse yemek olmayinca aksam yemegi gec saate kaliyor.
Yok canim esim yabanci o yuzden evde de surekli lehce konusuyoruz. Esimin turkcesi birkac kelimeden itaberet ne yazik ki.
Onca çocuk büyüten bırı olarak
Dıle tam hakım degılse konusmasın Türkçe eşin canım
Ana dılı neye karar verecegınıze karar verın Türkçe mı babasının dılınımı
Uzmanlar ana dılı hakımıyetıne sahıp olmadan ıkıncı bır dılı ogretmeyın dıyorlar

Iyi alisverisler canim. Ger i bitmistir simdiye :KK66:

Aksama dikkat edersin ve bu hafta kacamak yapmazsin birsey olmaz canim. Ayy canimi asure cektirdiniz en son ne zaman yedigimu bile hatirlamiyorum.

Aslinda gayet besleyici himm yaa cok canim istedi tuh. Neyse eve gidiyorum spor donusu. Yapayim bir kis cayi iceyim evde. Unutayim asureyi. Ins 65 olunca yapip yerim :KK66:
Ama bir yerde olsa hele senin gibi haziri karsima gelse hayir diyemezdim canim. Gezerken erimistir o :KK66:

Ben hic yapmadim canim. Ama burda da cokelek gibi yagsiz tuzsuz peynir var omleti filanda ben onunla yapiyorum. Haklisin cok tok tutuyor. Cok iyi yapmisdin afiyetle ye.

Yok canim ya dogum hamilelik kadinlarin bahanesi inan. Ye tatliyi hamileyken sanki ne faydasi var cocuga hiic. Neyse ilkte 12 kilo aldim ins eeneye filan ikinciyi yapinca hedefim 9 kilo almak.
Turkiyeye anca senede bir gidiyoruz canim o da 2 haftaligina bir bu sene 4 hafta gittim annelik iznindeyim vaktim var diye. Simdi pazartesi is. Esim hakli olarak baska ulkeleri de gezmek istiyor ondan Turkiye ancak 1 kere oluyor senede. Ama turkce konusuyorum hep.
Bahane diyosun gorucez ilerleyen zamanlar da :p ogrenir o zaman konusuluyosa ve anliyosa kendiside dili donunce konusmaya baslar :)

Spor iyi de insan dondurmayi ogle yemegini ustune yer canim :p bak sen ekstra kalori almayayim diye ogleyi kesmus hatun :KK66:
Hahaha kestim valla alisverise gitmistim canim dondurma istedi napim :p

Spor 300 kadarsa dondurma kaç kalorı
255

Ciger kalmisti canim atmayayim dedim. Onu da sabah protein niyetine yedim. Pro icecegini de 1 saatten fazla spor yapinca salondaki hoca onermisti gec saatte aksam yemegi yerine onu ic diye. Spordan hemen sonra icildiginde metabolizmanin hizli oldugu ana gelip eriyormus direk. Ins oyledir :KK66:
Ama dıkkatlı ol pro ıcecekler hızlı kas yapıyor
Ama ıcecegı kesınce balon gıbı kasların sönüyor

Merhabaa kızlar bugün aşure günü malum ben aşure mi yaptım ilk defa denedim az şekerli bol tarçınlı enfes oldu tabi abanmak
Yok merak etmeyin :) sabahtan beri temizlik aşure kızım çamaşır bulaşık derken epey hafifledi işler siz neler yapıyorsunuz Zen71 Zen71 iyi eğlenceler Nihal abla bugünde yürüyüşsuz otur birşey olmaz :KK66: kendini yorma
Tesekkurler canim. Yok kuzum icim gitti ama yurumedim. Boyle bile cok yoruldum. Ellerine saglik bu arada. Allah kabul etsin.

Ohh ne guzel hem temiz hava hem bol sohbet :KK66: iyi muhabbetler canim.

Yook canim bol bol salata ve haslama et yedim :KK66: simdi de esim kizimi parka goturdu ben de sporaa.
Oh spor ne guzel ve saglikli. Yapabiliyorken yap tabi canim.
Sagol canim. Cok ozlemistim cok iyi oldu. Cok yoruldum ama iyiyim ya dinlenince gecer.

Selam hanimlar nasilsiniz?ben bir gaflette bulunup kucuk bir kase asure yedim,esimle bugun gezmeye cikmistik,bir yerde dagitiyorlardi aldik bizde,normalde ben her yil yaparim ama bu yil yapmiycam cok yiyorum diye sokakta goruncede dayanamadim:KK43: cok dolastik insallah eritmisimdir.
Insallah canim. Afiyet olsun.

Back
X