- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
Sen oturdun vallahı ınanmamİyidir abliş im oturuyorum bugün izin verdim kendime.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen oturdun vallahı ınanmamİyidir abliş im oturuyorum bugün izin verdim kendime.
Yok diyetisyene gitmiyorum beril abla bugün böyle oldu bir şeyler yemek istedim acıkmadan bu kadar da sık yemek kötü demi ağzım boş durmadı kahveden sonra bir şey yemedim açlık hissetmiyorum şu an.Yaklaşık 2 saatte bır birşeyler yıyorsun
Dıyetısyen lıstesımı
Cokmu acıkıyorsun merak ettım sadece yoksa menü begendım ben
Yoğurt müslli ye canım tok tutarSahur yapiyorum canim 1 de falan yiyorum yumurta beyaz peynir klasik kahvaltı sadece
Bence oyle de gayet iyi olmustur. Ne guzel yapmissin canim ellerine saglik.evet canım diyabet olan yeğenim için öyle yaptım ben
ah yakın olsak da bize de gelsen :))
Canim sabah oglen bilerek mi yemedin yoksa canin mi istemedi. Metabolizma yavasliyormus ya hic degilse kucuk bir parca birsey atsaydin agzina.Sabah yok
Öğlen yok
İkindi 3 yemek kaşığı kapuska 6 lahana sarması
Aksam 19.30
1 kepçe çorba
1 kepçe kuru fasulye
3 yk bulgur pilavı salata
1 lt duman birası
Spor yok annemdeyim gerçi bugün dip bucak temizlik yaptım
Bence daha ziyade yorgunluk belirtilerin var canimKaseyı kasa dıye okudum ıyımı
Cıddı yaşlılık belırtılerım var
En iyisi birgun onceden yap canim. Ben calisirken hep oyle yapardim ve tabi pazartesiden itibaren yine ayni ise donuyorum cunku. Degilse yemek olmayinca aksam yemegi gec saate kaliyor.kızının türkçeyi konusamamasindan mi korkuyorsun canım mesajlarda göremedim de burdan gördüm eşim de türk değil mi evde hep türkçe konuşuluyorsa o da öğrenir merak etme
ay canım sen de hepten abartmışsın kız şişkinlik yapıyor fena derecede nasıl yedin
malesef onu biliyorum ama hic uygulamıyorum canım ya hep ihmalkarlık malesef hic babama çekmemişim o asla koymaz dikkat eder
menün güzel canım 18den sonra ben de yemek yemek istemiyorum ama okuldan gelip yemek yapıp sofrayı kurana kadar çoğu zaman 18.30 oluyor malesef bu yüzden yemeklerini bir gün öncesi akşam mi yapsam acaba diyorum
afiyet olsun canım menü iyi aşure de senede bir
afiyet olsun biraz dengesiz olmuş sabah ve öğlen olmayınca daha doğrusu eksik olmuş
Yok canım yaYok diyetisyene gitmiyorum beril abla bugün böyle oldu bir şeyler yemek istedim acıkmadan bu kadar da sık yemek kötü demi ağzım boş durmadı kahveden sonra bir şey yemedim açlık hissetmiyorum şu an.
Ciger kalmisti canim atmayayim dedim. Onu da sabah protein niyetine yedim. Pro icecegini de 1 saatten fazla spor yapinca salondaki hoca onermisti gec saatte aksam yemegi yerine onu ic diye. Spordan hemen sonra icildiginde metabolizmanin hizli oldugu ana gelip eriyormus direk. Ins oyledirPro icecegı neden canım
Sanahkı cıger yerıne güpgüzel bır kahvaltı etseydın ıstedım ama neyse balım
Spor guzelllllll
Senin isin bitmez canim. Kolay gelsinKızlar cay molası bıttı domates savası başlasın artık
Onca çocuk büyüten bırı olarakBence oyle de gayet iyi olmustur. Ne guzel yapmissin canim ellerine saglik.
Canim sabah oglen bilerek mi yemedin yoksa canin mi istemedi. Metabolizma yavasliyormus ya hic degilse kucuk bir parca birsey atsaydin agzina.
Bence daha ziyade yorgunluk belirtilerin var canimdinlen artikk
En iyisi birgun onceden yap canim. Ben calisirken hep oyle yapardim ve tabi pazartesiden itibaren yine ayni ise donuyorum cunku. Degilse yemek olmayinca aksam yemegi gec saate kaliyor.
Yok canim esim yabanci o yuzden evde de surekli lehce konusuyoruz. Esimin turkcesi birkac kelimeden itaberet ne yazik ki.
Canım benım iş gıbı olsa herşeySenin isin bitmez canim. Kolay gelsin30 kilo domates amanin yani.
Bahane diyosun gorucez ilerleyen zamanlar daIyi alisverisler canim. Ger i bitmistir simdiye
Aksama dikkat edersin ve bu hafta kacamak yapmazsin birsey olmaz canim. Ayy canimi asure cektirdiniz en son ne zaman yedigimu bile hatirlamiyorum.
Aslinda gayet besleyici himm yaa cok canim istedi tuh. Neyse eve gidiyorum spor donusu. Yapayim bir kis cayi iceyim evde. Unutayim asureyi. Ins 65 olunca yapip yerim
Ama bir yerde olsa hele senin gibi haziri karsima gelse hayir diyemezdim canim. Gezerken erimistir o
Ben hic yapmadim canim. Ama burda da cokelek gibi yagsiz tuzsuz peynir var omleti filanda ben onunla yapiyorum. Haklisin cok tok tutuyor. Cok iyi yapmisdin afiyetle ye.
Yok canim ya dogum hamilelik kadinlarin bahanesi inan. Ye tatliyi hamileyken sanki ne faydasi var cocuga hiic. Neyse ilkte 12 kilo aldim ins eeneye filan ikinciyi yapinca hedefim 9 kilo almak.
Turkiyeye anca senede bir gidiyoruz canim o da 2 haftaligina bir bu sene 4 hafta gittim annelik iznindeyim vaktim var diye. Simdi pazartesi is. Esim hakli olarak baska ulkeleri de gezmek istiyor ondan Turkiye ancak 1 kere oluyor senede. Ama turkce konusuyorum hep.
Hahaha kestim valla alisverise gitmistim canim dondurma istedi napimSpor iyi de insan dondurmayi ogle yemegini ustune yer canimbak sen ekstra kalori almayayim diye ogleyi kesmus hatun
![]()
255Spor 300 kadarsa dondurma kaç kalorı
Ama dıkkatlı ol pro ıcecekler hızlı kas yapıyorCiger kalmisti canim atmayayim dedim. Onu da sabah protein niyetine yedim. Pro icecegini de 1 saatten fazla spor yapinca salondaki hoca onermisti gec saatte aksam yemegi yerine onu ic diye. Spordan hemen sonra icildiginde metabolizmanin hizli oldugu ana gelip eriyormus direk. Ins oyledir![]()
Ozellikle yapmiyorum canim,kendime en uygun beslenme sekli boyle ama karataya uyuyor ciddenKaratay mı yapıyorsun
Ben uslu cocugum. Gozumun onun de mantilar yendi tatmadim bile. Izgara kofte salatayla yetindim.Huuu huuu nerdesiniz kizçeler. Kaçamak yapmıyorsunuz dimi![]()
Tesekkurler canim. Yok kuzum icim gitti ama yurumedim. Boyle bile cok yoruldum. Ellerine saglik bu arada. Allah kabul etsin.Merhabaa kızlar bugün aşure günü malum ben aşure mi yaptım ilk defa denedim az şekerli bol tarçınlı enfes oldu tabi abanmak
Yok merak etmeyin :) sabahtan beri temizlik aşure kızım çamaşır bulaşık derken epey hafifledi işler siz neler yapıyorsunuzZen71 iyi eğlenceler Nihal abla bugünde yürüyüşsuz otur birşey olmaz
kendini yorma
Hadi kolay gelsin bakalim. Saglikli bol eksiler getirir insallah.Pazar pazartesi ayran detoksu var malzemeleri hazirladim akşamdan :))
Oh spor ne guzel ve saglikli. Yapabiliyorken yap tabi canim.Ohh ne guzel hem temiz hava hem bol sohbetiyi muhabbetler canim.
Yook canim bol bol salata ve haslama et yedimsimdi de esim kizimi parka goturdu ben de sporaa.
Insallah canim. Afiyet olsun.Selam hanimlar nasilsiniz?ben bir gaflette bulunup kucuk bir kase asure yedim,esimle bugun gezmeye cikmistik,bir yerde dagitiyorlardi aldik bizde,normalde ben her yil yaparim ama bu yil yapmiycam cok yiyorum diye sokakta goruncede dayanamadimcok dolastik insallah eritmisimdir.
Ellerine saglik. Afiyetle yemek nasip olsun.Kendim icin de cokelek yaptim,hem tuzsuz olmasi hem de daha az yagli olmasi sebebiyle peynirden daha iyi olur diye dusundum kahvaltilarda icine ceviz ve roka koydum mu harika tok tutuyor.