• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cozum kolay. Cumaya kaptan kilosunu soylemeden biz de yazmayiz :KK66:
Gerci sen cumaya kadar erirsin canim bu detokslarla masallah.

Amanin eksi bir miiii. Off ya ne yapsam ne yapsam isim cook zor.

Ins canim cumaya kadar cok sIkI tutcam. Eksi 300 olsun yeter ya yeterki eksi olsun.

Beni yenecegi kesinlesti de kac kilo farkla yenecek bakalim :KK43:
Bakalim bu hafta 2-1 yapabilecek miyim durumu :p

[02/10 19:06] 13 Takım Aylin: Cnmm gruba haber verirmisin biz geldik tatil yerine. Alisverise gitti beyler. Herseyden az yiyerek devam edicem bu hafta rejim gercekten zor olacsk. Ama dikkat edicem.
[02/10 19:06] 13 Takım Aylin: Intermet cekmiyo iyi giremiyom gruba bitürlü
Kızlar aylinin mesajı sizlere iletmemi istedi

Sabah 12
Biraz menemen
Biraz buğulama
Domates salata
2 dil kadar ekmek

Aksam 16.30
1 kepçe çorba 1
1 kepçe nohut
1 yk pilav
4 tane sarma yarmali

Salata

Şu 1.5 lt
Spor 30 dakika eliptik
afiyet olsun canım menü güzel bugün evde miydin iki öğün yapmışsın yanlış hatırlamıyorsam öğretmendin sen de

Kız. Bir çoğunuzunun 5 kilo falan hedefi kaldı ah benim hedefe daha 11 kilo.var yani rahat 3 ay diyelim
benim daha 7 kilo var canım merak etme yalnız değilsin
Menum ayran corbasi yine detoks bugun bitti yarin normal yicem.
Spor: 6000 adim
40 dk leslie
15 dk bolgesel calisma
Su: 2 litre daha icerim ama
süper detoksa devam ben de yaparsam ay sonu yapmayı düşünüyorum hedefi yakınlaştırmak için

afiyet olsun canım menü güzel bugün evde miydin iki öğün yapmışsın yanlış hatırlamıyorsam öğretmendin sen de

benim daha 7 kilo var canım merak etme yalnız değilsin
süper detoksa devam ben de yaparsam ay sonu yapmayı düşünüyorum hedefi yakınlaştırmak için
Yok canım keşke öyle güzel bir mesleğim olsa ama ev hanimiyim canım ben aslında bugün disarda misafirlikte idim bebek görmesin de ama yemekli ağırladı sağolsun o yüzden kaçamak olmadı sabah ta annem kahvaltıya geldi sağolsun epeyce geç geldi o yüzden böyle oldu

Kızlar beni korku aldı ya ya ben bu kiloları geri alırsam diye acaba benn bunları kastan mi kaybettim de geri gelir falan diye düşünüyorum of vermek değil sanırım korumak zor ve sıkıntı olan :( bir daha bu kilolara dönmek istemiyorum bir daha şişko olmak istemiyorum

listemi yazayım erkenden
sabah 7.00
2dilim kepek ekmeği
yarım kk peynir
5 zeytin
1 yumurta tavada az yağlı
domates ve biber

Ara 10.00
1 elma

Öğlen 12.15
3-4 kaşık kadar tavuk sote
1.5 dilim ekmek
1 bardak ayran

Ara 15.00
1 eti form kraker küçük kıtır olanlardan

Akşam 17.15
4-5 kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1.5 dilim ekmek
1 çay bardağı yoğurt ve yağsız salata
Su saymadım ama en az 1.5 litre spor birazdan eliptik yapacağım

Sabah 12
Biraz menemen
Biraz buğulama
Domates salata
2 dil kadar ekmek

Aksam 16.30
1 kepçe çorba 1
1 kepçe nohut
1 yk pilav
4 tane sarma yarmali

Salata

Şu 1.5 lt
Spor 30 dakika eliptik

Menum ayran corbasi yine detoks bugun bitti yarin normal yicem.
Spor: 6000 adim
40 dk leslie
15 dk bolgesel calisma
Su: 2 litre daha icerim ama

Afiyet olsun kizlar cok guzel

[02/10 19:06] 13 Takım Aylin: Cnmm gruba haber verirmisin biz geldik tatil yerine. Alisverise gitti beyler. Herseyden az yiyerek devam edicem bu hafta rejim gercekten zor olacsk. Ama dikkat edicem.
[02/10 19:06] 13 Takım Aylin: Intermet cekmiyo iyi giremiyom gruba bitürlü
Kızlar aylinin mesajı sizlere iletmemi istedi
Selam söyle deyım

Kızlar beni korku aldı ya ya ben bu kiloları geri alırsam diye acaba benn bunları kastan mi kaybettim de geri gelir falan diye düşünüyorum of vermek değil sanırım korumak zor ve sıkıntı olan :KK43: bir daha bu kilolara dönmek istemiyorum bir daha şişko olmak istemiyorum

Zayifligin tadina varinca şişko olmayiz insallah canim.
Korumakta vermek kadar zormus
Omrumde 1 kere kilo verdim tam ideal oda cok uzun surmedi hamile kalmistim 12 yil oldu adam akilli veremedim hep basladim biraktim sizinde sayenizde burda vericem umarim

Zayifligin tadina varinca şişko olmayiz insallah canim.
Korumakta vermek kadar zormus
Omrumde 1 kere kilo verdim tam ideal oda cok uzun surmedi hamile kalmistim 12 yil oldu adam akilli veremedim hep basladim biraktim sizinde sayenizde burda vericem umarim
aynı ben ,ben de kızıma hamile kalmadan önce ne güzel ideal kilomdaydim o kiloya ulaşmak için de neler yapmıştım ki hamile kaldım geçti:KK70:

Yok canım keşke öyle güzel bir mesleğim olsa ama ev hanimiyim canım ben aslında bugün disarda misafirlikte idim bebek görmesin de ama yemekli ağırladı sağolsun o yüzden kaçamak olmadı sabah ta annem kahvaltıya geldi sağolsun epeyce geç geldi o yüzden böyle oldu
ben yanlış hatırlamışım o zaman canım kusura bakma ama ev hanımlığı da bir meslek bence epey de zor

Kızlar beni korku aldı ya ya ben bu kiloları geri alırsam diye acaba benn bunları kastan mi kaybettim de geri gelir falan diye düşünüyorum of vermek değil sanırım korumak zor ve sıkıntı olan :KK43: bir daha bu kilolara dönmek istemiyorum bir daha şişko olmak istemiyorum
hep dikkat etmek gerekiyor canım ölçülü olmak lazım inşallah verdiklerimizi geri almayız

İyi akşamlar canlar :)
Menü:
Sabah:
1 haşl yumurta
Lor peynir
Domates
1 muz

Ara:
1 bardak süt
1 elma

Öğle:
3 fırında köfte