- 16 Mayıs 2014
- 454
- 1.899
- 113
Hedefim 65’e inmek Beril abla. Yani bir 5 kilo kadar daha kaldı :)Lınn menü guzel akıntı çıkmamış
Senın boyun uzundu hedefe ne kaldı merak ettım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hedefim 65’e inmek Beril abla. Yani bir 5 kilo kadar daha kaldı :)Lınn menü guzel akıntı çıkmamış
Senın boyun uzundu hedefe ne kaldı merak ettım
Benim boyum kisa canim 165.ben de dün hep aldığım yerden kendime kot aldım kot bedeni 42'den 41e düştü. 40ı hala zorluyorum.. likralı fln olması lazım..
ben de spor için tayt aldım denemeden xl aldım bol geldi :) senin boy kaçtı? bana göre senin zaten medium giymen lazım..
Cadıya bak sen
Kız ben senın pastayı boregı ıdare ettıydım oldumu şimdi be ya
Afiyet olsun canim.listemi yazayım erkenden
sabah 7.00
2dilim kepek ekmeği
yarım kk peynir
5 zeytin
1 yumurta tavada az yağlı
domates ve biber
Ara 10.00
1 elma
Öğlen 12.15
3-4 kaşık kadar tavuk sote
1.5 dilim ekmek
1 bardak ayran
Ara 15.00
1 eti form kraker küçük kıtır olanlardan
Akşam 17.15
4-5 kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1.5 dilim ekmek
1 çay bardağı yoğurt ve yağsız salata
Su saymadım ama en az 1.5 litre spor birazdan eliptik yapacağım
Oyle gorunuyor da son care elimden geleni yapiyorumBakalim bu hafta 2-1 yapabilecek miyim durumu![]()
Aksama bir yogurt yeseydin canim. Yedigin cok degil kesinlikle ama protein yok. Sporun da iyi masallah. Eksiyle basadin cumaya cok iyi bir eksi seni bekliyor canim ne guzel.Sabah 12
Biraz menemen
Biraz buğulama
Domates salata
2 dil kadar ekmek
Aksam 16.30
1 kepçe çorba 1
1 kepçe nohut
1 yk pilav
4 tane sarma yarmali
Salata
Şu 1.5 lt
Spor 30 dakika eliptik
Cok guzel gidiyorsun canim yakindir senin de hedegi gormen.Kız. Bir çoğunuzunun 5 kilo falan hedefi kaldı ah benim hedefe daha 11 kilo.var yani rahat 3 ay diyelim
menü de spor da çok iyi maşallah ne güzel hic bozmadan ilerliyorsunİyi akşamlar canlar :)
Menü:
Sabah:
1 haşl yumurta
Lor peynir
Domates
1 muz
Ara:
1 bardak süt
1 elma
Öğle:
3 fırında köfte
Salata
Yoğurt
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
Salata
Ayran
Su: 3l
Spor: 45 dk yürüyüş
iyi akşamlarIyi aksamlar arkadaslar
Oh ya sukur bityi su detoksMenum ayran corbasi yine detoks bugun bitti yarin normal yicem.
Spor: 6000 adim
40 dk leslie
15 dk bolgesel calisma
Su: 2 litre daha icerim ama
Insallah omur boyu da koruruz korursun canim.Zayifligin tadina varinca şişko olmayiz insallah canim.
Korumakta vermek kadar zormus
Omrumde 1 kere kilo verdim tam ideal oda cok uzun surmedi hamile kalmistim 12 yil oldu adam akilli veremedim hep basladim biraktim sizinde sayenizde burda vericem umarim
Aynen canim bugunlerde burasi baya durgun.sporumu da yaptım geldim kızlar hic ilerlememiş sayfalar bugünlerde durgunluk mu var bana mi öyle geldi
Canim benim gorunuse gore omur boyu dikkat etmemiz lazim degilse siskoluga geri donus bizi bekliyor. 1 gun kacirinca ertesi gun arti cikan biri olarak omur boyu diyet yapmam gerektigi fikrine ben kendimi iyice alistiriyorum .Kızlar beni korku aldı ya ya ben bu kiloları geri alırsam diye acaba benn bunları kastan mi kaybettim de geri gelir falan diye düşünüyorum of vermek değil sanırım korumak zor ve sıkıntı olanbir daha bu kilolara dönmek istemiyorum bir daha şişko olmak istemiyorum
Disarda bile ne guzel dikkatbediyorsunuz anne kiz masallah canim.Menumu de yazayim
3 dl.ekmek
2 dl.peynir
1 yumurta
Domates salatalik
Ara
1/2 muz 1 kucuk paket sut (disardaydik kizimla manavdan bir muz alip paylasmak zorunda kaldik)
Ogle (bu da disarda)
Izgara kofte
Salata
Ara
1/2 etiform
1 bard.ayran
Aksam
Bol salata
Cacik
1 dl. Ekmek
Ara
Sutlu kahve
Su 3 lt.
Spor 20 dk. Yuruyus
Bu gun saatlerim de dahil cok duzensiz oldu bu gun.
Yarindan itibaren de diyetim tedavi degisikligim yuzunden yine degisiyor arkadaslar.
Iyi geceler NihalcimArkadaslar ben cikiyorum. Tekrar girmem herhalde. Simdiden iyi geceler.
Evet abla oluyor böyle 1 kaç haftadır ayakta 1 yada en fazla 2 geçen haftaların bir çoğu salata falan gecistirdim o yüzden çok takılmadım ablacimAlsam yemegı sırf kh farkındaysan
:) zor tabii sizin mesai bitiyor ama bizim ful devamben yanlış hatırlamışım o zaman canım kusura bakma ama ev hanımlığı da bir meslek bence epey de zor
Afiyet olsun canim.
Oyle gorunuyor da son care elimden geleni yapiyorum
Aksama bir yogurt yeseydin canim. Yedigin cok degil kesinlikle ama protein yok. Sporun da iyi masallah. Eksiyle basadin cumaya cok iyi bir eksi seni bekliyor canim ne guzel.
Cok guzel gidiyorsun canim yakindir senin de hedegi gormen.
derya diyet değilde dikkatle geçecek sanırım ama hamile de kalsam böyle olmak istemiyorum 98 nedir ya inşallah 10 12 kilo dan fazla almam da onlar da gider hemen tek korkum glifor ilacını bırakınca hayatım da ne değişecek bir süre metobolizmam kafayı yerde toparlariz herhalde 1 2 haftaya ben de sanırım artık çıkarım bir gün 4 5 ay evvel ki gibi yesem hemen alırım çünkü harbiden ilk menulerimi bir görsen baya yiyormuşum yaniCanim benim gorunuse gore omur boyu dikkat etmemiz lazim degilse siskoluga geri donus bizi bekliyor. 1 gun kacirinca ertesi gun arti cikan biri olarak omur boyu diyet yapmam gerektigi fikrine ben kendimi iyice alistiriyorum .
Guzel dusunmussun ay sonuna ben de bi kere daha yaparim belkiafiyet olsun canım menü güzel bugün evde miydin iki öğün yapmışsın yanlış hatırlamıyorsam öğretmendin sen de
benim daha 7 kilo var canım merak etme yalnız değilsin
süper detoksa devam ben de yaparsam ay sonu yapmayı düşünüyorum hedefi yakınlaştırmak için
Cok da panik yapma yaAfiyet olsun canim.
Oyle gorunuyor da son care elimden geleni yapiyorum
Aksama bir yogurt yeseydin canim. Yedigin cok degil kesinlikle ama protein yok. Sporun da iyi masallah. Eksiyle basadin cumaya cok iyi bir eksi seni bekliyor canim ne guzel.
Cok guzel gidiyorsun canim yakindir senin de hedegi gormen.
Bitti bitti yarina chiami yaptim koydum dolaba okuldan ac geliyorum genelde ona buna saldirmiyim dolapta hazir bulunsun gec uyanirsam kahvalti niyetine de yerim hayat kurtarici yaOh ya sukur bityi su detokseksi 1 kilo yaa dile kolay. Cumaya kadar ac kalsam anca yani
Insallah omur boyu da koruruz korursun canim.
Anam bu nasıl menü hic meyve yok şaşkınim :))Slm kizlar
Bugunku menum
Sabah: peynirli omlet. Domates.
Ara: 1 fincan sutlu kahve 5 badem
Ara: 1 fincan sutlu kahve 5 findik
Oglen: balik. Salata.
Aksam: balik salata.
Su: 2 lt
Spor: 30 dk yuruyus