• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kuzular dün mwnyak gıbı iş yaptım şükür yerlestım sonunda
Düzenıme döndüm
Bahanem kalmadı tartılmaya deyıp tartıyla yuzlestık
Yüzlesme mı bılemdım ama 86 lardayım
Şişim gazım var neyım dıye teselli edıyom kendımı
Daha bır komıgı ıkı günlük detoks bıle bende işe yaramadı
Cemkırmelerınızı
Terlık oklava beklenır garı ne desenız yerı

haklısın canım vereceğim kilo az ama ben özensizim. dişimi sıksam çok kolay vereceğim ve ama çevrede çok anlayışsız aman verirsin aman ne diyeti çok baskı yapıyorlar sanki vermemi istemiyorlar gibi sürekli yediriyorlar artık kimseyle görüşmeyeceğim ya
Hayır öğren canım ki
Onlarda anlasın kararlılığını

günaydın kızlar, iyi sabahlar diliyorum..

ben de dün regl oldum, klasik baş ağrısı, halsizlik haftasonunun da yorgunluğu eklendi. sanırım saat 7 idi uyuduğumda.. gece 22:30 gibi bir kalktım, 1 saat oturdum, sonra yine yattım, sabah kalktım.. anca dinlenebildim galiba..

bugün akşam spora gidebilmem için kendimi toparlamam lazım..

öptüm sizi.. miss gibi bir gün olsun.. pek hafif geçsin gününüz..
Gunaydin canim. Iyi olmus erken yattigin ins iyice dinlenmissindir.

Günaydın kizlar :KK200:
Gunaydin canim
Gunaydin
Gunaydin arkadaslar. Saglikli huzurlu ve mutlu bir gun olsun arkadaslar.
Gunaydin canim sonucun cikti mi?
herkese günaydın sabah dom dom kurşunu gibi uyandım yediklerimi hiç yazmıyım kötü besleniyorum tatlı atakları başladı bugün cezalıyım yemek konusunda hafta sonu ne güzel 55.4 olmuştum yüzüme tüküresim var:skandal:şok diyet detoks felan yapayım dedim sonra dedim annem bozma metabolizmayı sonra farklı ataklar oluşuyor bende. sabah güzel bir kahvaltı ile başladım inşallah bozmam ya. yeni yıla 52 kilo ile girmem lazım.
Insallah girersin canim yeni yila istedigin kiloyla. Tatli yeme sakin kuru meyve taze meyve onlardan ye.
Cok sevindim derya cim. Insanin gururu oksaniyor cevreden boyle guzel yorumlar duyunca. Dun yorucu ve biraz tatsiz bir gun du. Soramadim canim isin nasil gecti diye.
Ne oldu canim? Neden tatsizdi? Umarim sagliginla ilgili hersey yolundadir.

Gecikmeli bakinca

Sagol canim. Cok sukur biraz da birbirimize destek amacli. Yavrun once bir buyusun darisi basina derya cim.
Ay insallah biz de sizin gibi oluruz iyi anlasiriz. Cok isterim.
Günaydın kızlar, iki gün giremedim ne cok yazmışsınız, gevezeler sizi:ukala::super:.
Geçmişi okuyayim dedim dün gece ama baktım olmayacak bıraktım. Onemli birsey kacirdiysam yazin lütfen :KK56:
Yok canim menu hal hatir iste. Nasilsin Filizcim?

Dün moralim bozuktu. Baktim 65.5 gösteriyorum coook üzüldüm ama regl şişkinligine verdim. Gerçekten de oyleymis. Bugün 64.9 çıktım. Hala 100 gr arti ama buna şükür. Hem bugün iyi hissediyorum. Ruh halim tartiya bağlı resmen:KK28:Hoppa
Cumaya az kaldi eksiye düşmek için elimden geleni yapicam canlar. Deneyecek icecejlerim var. işe yaramasini ümit ediyorum:KK37:

Yok canim menu hal hatir iste. Nasilsin Filizcim?
iyiyim şampiyon sende ne var ne yok? Sporu arttırmıştın devam di mi hala? Kac gün kaldi işe başlamana?
Bu arada benim de okuldaki derslerimi arttirdilar. 30.saat oldu yoruluyorummm

afiyet olsun canım.

afiyet olsun ne sabah buguladin Hilal? Akşam olay kopmuş gülüm o ne kadar kh öyle.

bi 10 da benden rahat ol. :KK66:

afiyet olsun bol eksi olsun canımcım.

dikkat ediceksin demekki az yediğin de de doyuyormussun. Şişko olmak yok yasak.

biraz durgun sanki.

afiyet olsun canım. Gayet güzel hersey.

afiyet olsun ne hafif birgün olmuş çok güzel. Nasıl geçti ilk gün. Zayıflamış sin dediler mi?

ablacim afiyet şifa olsun yediklerin. Tedavi başlıyor demek inşallah çok çok iyi olursun yeni menunu ve nasıl zayıfladigini hep beraber görecez inşallah.

inşallah sıkıntı giderilir canım ya.

Afiyet olsun menunde sporunda güzel.
Sebze canım biber patlıcan kabak domates le akşam da erken yedim diye sanırım öyle hepsinden tattım ya neyse cumaya kadar yok daha karbonhidrat

Düzenıme döndüm
Cemkırmelerınızı
gider ablacım gider sen ham der yutarsın o kiloları çok hızlı veriyorsun canını sıkmaya değmez bence vücut anca alışır diyete tekrardan detoks anca kabullenir

Düzenıme döndüm
Cemkırmelerınızı
Sisim de gazim var de ne kilosu canim hem bizim kemigimiz de iri asla kabullenme ki aa bu beni kabul ediyor deyim yapismasin ustune :KK70:

haklısın canım vereceğim kilo az ama ben özensizim. dişimi sıksam çok kolay vereceğim ve ama çevrede çok anlayışsız aman verirsin aman ne diyeti çok baskı yapıyorlar sanki vermemi istemiyorlar gibi sürekli yediriyorlar artık kimseyle görüşmeyeceğim ya

ben ilk diyete başladığım dönemde yani geçen sene kasımda :) 2 ay kimseyle görüşmedim.. kendime kapandım, düzenimi oturttum.. biraz kilo verdim özgüvenim yerine gelmeye başladı, sonra yavaş yavaş sosyal aktivitelere başladım. ancak üzülerek söylüyorum ki, bu sosyal görüşmeler beni ya artıya götürüyor ya yerimde saydırıyor.. biraz fazla hareketli olan hayatımı nerdeyse yarıya indirdim.. çünkü bu anlayış beynime tam yerleşmeden mevcut düzende götürmem çok zor..

senin vereceğin kilo azsa, bu sürede kendi içine dön biraz.. puzzle al yapabiliyorsan, onu bitirene kadar biraz akşamları oyalan.. seni motive edecek sağlık kitapları oku mesela.. onlar da motivasyonunu arttırıyor.. aynada kendini incele, hayal et.. ve lütfen düşünerek at ağzına her yiyeceği.. ben mesela sağ elimin işaret parmağına yavaşlamakla ilgili bir dövme yaptırmak istiyorum minimal.. elimi ağzıma her götürdüğümde bana yavaşlamam gerektiğini hatırlatsın diye..

ve sakın morali bozma.. bizi en çok etkileyen onlar.. sen sağlıklı beslenmeye odaklan.. bırak ben de yiyorum.. sonra devam ediyorum.. bunlar bizim taşlı yollarımız.. herşey mükemmel şekilde ilerlemiyor ki hayatta bu da mükemmel ilerlesin.. zaten o kadar kolay olsaydı bu iş, bence biz de böyle şişman olmazdık.. kendimizle gurur duymalıyız.. bir kilo bile başarı bence..
sigara içen insanlara sigarayı bırak de bakalım bizim kilo vermemiz kadar kolay bırakabiliyorlar mı.. onların ki daha da zor..

Insallah canim. Hem de kadar guzel ki can yoldasim dert ortagim benim. Ben anne hamile kaldigimi farkettigim gunden itibaren kizimi bir birey olarak kabul ettim hep konustum kizimla anlamasa bile bir gun buyucek ve anlayacagi yasa gelecek dedim. Asla vurmadim ve bagirmadim kizima cok sinirlendigimde bile once sakin ol yaptiginin hata oldugunu bilse yapmazdi deyip sakin bir dille anlattim(bu bana guvenip hata yaptiginda bile once bana anlatmasini sagladi birlikte duzelttik) onceligim hep kizim di ne gelen misafir ne yogun is temposu buna engel olmadi. Cok sabir gerekti ama simdi meyvesini birlikte yiyoruz. Bir de cocuk gelisimi ile ilgili ne kitap bulduysam aldim okudum. (O kitaplar kizimin istegi ile kolilenip kaldirildi ilerde anne okursam ben de senin gibi okurum diyor)Acizane bir sekilde tavsiye edebilirim.

Yok canim menu hal hatir iste. Nasilsin Filizcim?[/QUOTE

Dün moralim bozuktu. Baktim 65.5 gösteriyorum coook üzüldüm ama regl şişkinligine verdim. Gerçekten de oyleymis. Bugün 64.9 çıktım. Hala 100 gr arti ama buna şükür. Hem bugün iyi hissediyorum. Ruh halim tartiya bağlı resmen:KK28:Hoppa
Cumaya az kaldi eksiye düşmek için elimden geleni yapicam canlar. Deneyecek icecejlerim var. işe yaramasini ümit ediyorum:KK37:
Aynen canim benim de ruh halim tartiya bagli bu ara hastalik gibi hergun tartiliyorum. Ve anlam veremiyorum. Dunden bugune 1kg fazlayim. Ama neden. Butun gun balik salata ve kahvalti badem filan yedim. Uzgunum biraz.
Sen 100gri verirsin hatta eksiye de dusersin daha cumaya.

Gunaydin canim

Gunaydin

Gunaydin canim sonucun cikti mi?

Insallah girersin canim yeni yila istedigin kiloyla. Tatli yeme sakin kuru meyve taze meyve onlardan ye.

Ne oldu canim? Neden tatsizdi? Umarim sagliginla ilgili hersey yolundadir.
Ben iyi sayilirim derya cim. Ama sonucum cikti ve pek ic acici degil. Tedaviyle ve moralle ustesinden gelirim insallah.

Aynen canim benim de ruh halim tartiya bagli bu ara hastalik gibi hergun tartiliyorum. Ve anlam veremiyorum. Dunden bugune 1kg fazlayim. Ama neden. Butun gun balik salata ve kahvalti badem filan yedim. Uzgunum biraz.

kız deli olma hergün tartılma.. psikolojin bozulur bak.. sonra zaten gitmiyor deyip yemeye başlarsın.. belki az yediğinden ödem yapıyordur vücut..

Bence her gun tartilma canim odem uyku durumu kaslarin sisligi etkiliyor sonucu. Gereksiz uzuluyorsun. Hem biliyor musun insan tartilirken heyacanlanip kortizol uretebiliryormus ve bu da kilo verimine engel olabiliyormus. Diyetisyenim kizima ve bana hafta da bir den fazla tartilmayi yasakladi.

Düzenıme döndüm
Cemkırmelerınızı
verilir verirsin biz senin az mini biliyoruz Berilim.

aşureyi ana öğün olarak mı yiyorsunuz ara öğün mü yoksa yemiyor musunuz
hiç yemesem harika olur ;) ama çok yiyesin varsa öğle ye.

Ben iyi sayilirim derya cim. Ama sonucum cikti ve pek ic acici degil. Tedaviyle ve moralle ustesinden gelirim insallah.
ablacim kortizon tedavisi için olan sonuç mu çıktı nasıl bir tedavi. Biz senin arkanda önünde sağında solundayiz hiç moralini bozma bunu da atlatacaksin bizde yanında olucaz. Seni seviyoruz.

Back
X