• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Slm kizlar
Bugunku menum
Sabah: sade omlet. Domates. Bol maydonoz.
Ara: 1 bardak sut. 5 badem
Ara: 1 nektarin. 5 badem
Ara: 1 kase yogurt icine 1 yk yulaf
Oglen: balik. Salata
Ara: 1 kase aronia meyvesi
Aksam: balik. Salata
Ara: 1 dilim peynir. 1 nektarin

Su: 2lt
Spor: yok :KK43:
Çok begendım keske sporda olsa

Selam kizlar menumu yazayim hemencecik

Sabah uyandigimda bir elma

Kahvalti 11.30 dort kasik cokelek(roka,dere otu ve 4 ceviz ) 2 haslanmis yum,10 yesil zeytin,yesil cay.

Ara yok.

Aksam:18.30 bir orta boy firinlanmis cupra,1 dilim th ekmegi ve salata.

Azonce iki minik mandalina yedim.

40 dk yuruyus 2 litre su

Kizlar bu yil 1. Siniflari okuttugum icin ara ogun yapmak aklima bile gelmiyir,zaten bir seyler goturmeyi de unutuyorum,uc gibi kucuk bir ara ogun yapsam daha iyi olur.
Ayy birler cok güzel yaa ama yoğunluğu bir o kadar fazla. Bu sene stajda 1.sinif cok istedim ama konu anlatimi yapamayız diye vermediler.
Acikmiyorsan sorun yok ara ogun yapmamanda daha az kalori almis olursun

karalahanaya bayılmayan karadenizli görmedim:KK39: nerelisin canım
Kök Rize Hemşin canım ama Bayburt diyoruz çünkü bayrburta doğmuş babam

Sabah
Yok

Öğlen
3 4 yemek kaşığı yoğurtlu köz biber
1.5 dil ekmek

Aksam
2 cigkofte marul arası
Bir küçük parça tavuk
Birkaç tane hamsi
1 2 kaşık da yoğurtlu salata
1 kaşe domates çorbası

1.5 lt su
Spor yok

Yarın yine dukana başlıyorum o bana iyi geliyor bunu anladım yarım kilo almışım gerçi ne şu ne spor var da haklı vücutta ama onu içince kendimi daha iyi hissediyorum bide 1.5 lt daha mecbur şu içiyorum spor yapmak hiç istemiyorum ama geçecek bugünlerde yine diyete ve spora aşkla devam edicem biliyorum

Slm kizlar
Bugunku menum
Sabah: sade omlet. Domates. Bol maydonoz.
Ara: 1 bardak sut. 5 badem
Ara: 1 nektarin. 5 badem
Ara: 1 kase yogurt icine 1 yk yulaf
Oglen: balik. Salata
Ara: 1 kase aronia meyvesi
Aksam: balik. Salata
Ara: 1 dilim peynir. 1 nektarin

Su: 2lt
Spor: yok :KK43:
menü güzel de acaba et ve balıktan sebzeye mi yonelsen belki sürekli et ve balık tukettigin icin artı çıkıyor olabilirsin ben üst üste et ürünü yersem o beni etkiliyor artı oluyorum haftanın bir kaç günü sebze bir kaç günü et yesen daha iyi olur gibi sanki

Selam kizlar menumu yazayim hemencecik

Sabah uyandigimda bir elma

Kahvalti 11.30 dort kasik cokelek(roka,dere otu ve 4 ceviz ) 2 haslanmis yum,10 yesil zeytin,yesil cay.

Ara yok.

Aksam:18.30 bir orta boy firinlanmis cupra,1 dilim th ekmegi ve salata.

Azonce iki minik mandalina yedim.

40 dk yuruyus 2 litre su
afiyet olsun menü güzel sabah kahvaltısı olmadığı için az gibi geldi bana

Kizlar bu yil 1. Siniflari okuttugum icin ara ogun yapmak aklima bile gelmiyir,zaten bir seyler goturmeyi de unutuyorum,uc gibi kucuk bir ara ogun yapsam daha iyi olur.
okulda ara öğün boş dersin yoksa lüks oluyor gerçekten bizim de teneffüsler 5 dakika onda da bir şey yiyemiyorsun canım anca form bisküvi falan
Sabah
Yok

Öğlen
3 4 yemek kaşığı yoğurtlu köz biber
1.5 dil ekmek

Aksam
2 cigkofte marul arası
Bir küçük parça tavuk
Birkaç tane hamsi
1 2 kaşık da yoğurtlu salata
1 kaşe domates çorbası

1.5 lt su
Spor yok
sabah kahvaltısı olsa daha iyi olurdu akşam da sanki bir tık fazla gibi

Menü:
Sabah:
1 haşl yumurta
Lor peynir
Domates.
1/2 muz
2 ceviz

Öğle:
1 kase aşure

Ara:
Salata

Akşam:
4 fırında köfte
3 yk bulgur pilavı
Salata
Ayran

Su:3l
Spor: 45 dk yürüyüş
afiyet olsun aşure hariç menü güzel

herkese günaydın boğazım kötü hasta olacağım galiba
menü
sabah klasik kahvaltı bir dilim ekmek ile
ara 1 avuç çiğ kuruyemiş
öğlen 1 adet muz
ara 1 avuç çiğ kuruyemiş
akşam 1 kase ton balıklı salata ve yaprak sarma (7-8 tane)
ara 3 adet hurma
su 2 litre
spor 60 dk tempolu yürüyüş

Slm canim benim sabahim pek ic acici degildi.kizim yerlerde cirpindi krese gitmemek icin. Bir de dis cikariyor.
Sen nasilsin canim?

ah kıyamam bebeğime.. çabuk atlatsın inşallah..

Kizim 16 sin da ise basliyor arkadaslar. Bu gun ise alindi. Ozel bir kurum da part time ingilizce ogretmenligi yapicak. Yuksek lisansa hazirlaniyor tam zamanli istemiyordu gonlune gore oldu insallah karsilikli memnun kalirlar.

canım maşallah, allah güzel gönlünüze göre vermiş, inşallah yolu bahtı hep açık olur..

merhaba kızlar günaydın, nasılsınız? ben çok sıkıntılıyım ya bu diyet konusunda.. sporu oturttum yeme düzenimi ayarlayamadım.. yeme düzenim sabahtan akşama doğru artıyor.. tam tersi olması gerekiyorken..

karbonhidrattan düşük besleneyim dedim, akşama aç kurt gibi saldırdım.. olmadı.. pazartesiye göre 300gr artıdayım..
bugün akşam yemeyi yememeyi planlıyorum..

sabah kahvaltısı içinde chialı puding yapayım dedim, chialar şişmemiş ya, küçük kasede yapmıştım, 2 tatlı kaşığı koydum kase küçük diye.. olmamış, yine süt gibi içtim..

bildiğim yoldan gitmeyip başka yollar denemeye çalıştıkça olmuyor.. neden ısrarla bilgiğim denenmiş yoldan gitmemekte ısrar ettiğimi de anlamıyorum.. benim bir diyet listem var normalde.. ona uymam lazım.. ama motive olamıyorum..

nefertityy nefertityy biraz önce okudum yazdıklarını ..ne güzel diyetisyen listeleri var elinde ..en iyisinden sağlıklısından vazgeçme derim ben ..ben mesela hiç açlığa gelemiyorum şekerim düşüyor galiba ..elimde diyetisyen listeleri vardı onlara bakarak ana öğünlü ara öğünlü zayıfladım ..takılınca ufak tefek değişiklikler yaptım ..diyet yapmak gerçekten zor ..sebze pişir köfte yap salata yap yanında taşı ..hepsi emek istiyor ..ama tekrar kilo almak artıları eksiye çevirmek çok yıpratıcı ..motivasyonda düşüyor ..
Ne güzel spor imkanında var ..o yüzden artık toparlanmak gerek kolay değil ama yola devam etmek lazım ..bence bu aralar tam kilo verme zamanı ..

Sağol canım iyiyim şükür .biraz yoğunum bu sene ..kurslara yazıldım ..hayatımda değişiklikler yapmaya karar verdim ..dünde bir spor kursu buldum .yoga pilates zumba var ..fiyatları da uygundu ona bakacağım bakalım ..ufak tefek işler yapmaya karar verdim ..malum 2 çocuk ödevleri beslenmeleri kursları arada koşturuyorum işte ..misafirler gelecek ..daha da bir sürü iş işte ..hayat koşturmacası ..
Senin kızda inşallah çabuk alışır ..insan üzülüyor gerçekten bu sene zor geçer ama gittikçe daha iyi olur inşallah ..
Bu arada dengeleme çalışmalarına devam ediyorum ..yürüyüşü arttıracağım haftada 2 kere de spora gitsem yeterli gibi geliyor ..kaçamak illa oluyor ama tatlı yerine meyve yemeğe çalışıyorum bende ..Bu haftasonu aşure yemeye gideceğiz bir tanıdığa ..o vakte kadar kaçamak yapmayayım diyorum ..

Back
X