• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gelmişken listemi de yazayım bugün haftasonu olduğu için iki öğün yaptım
sabah 8.00 10 üzüm

Sabah 10.30
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
3 zeytin
1 çatal helva
domates salatalik

Ara 1 havuç + 1 bardak ayran
Ara yarım elma

Akşam 16.30
3 fırında tavuk kanat
1 kepçe çorba
salata ve ayran

Ara 19.00 yarım kahve fincanı leblebi ve 1 hurma
su 1.5 litre ve 750 ml dukan birası
spor yarim saat eliptik ve yarim saat yürüyüş
Afiyet olsun canim. Menu de sporda guzel bence.

Tesekkurler herkese, hos buldum. Yarindan itibaren hem diyete hem de menu paylasimina basliyorum. Yarim saat once bulgur pilavi yedim ama cok yagliydi mideme oturdu. Artik bir sey yemem bu saatten sonra. Yarim paket bitter cikolatam var onu bitirip yarin saglikli beslenmeye baslicam :)

herkes öğretmenliği kolay sanar ama gerçekten çok yorucu ve zor üstelik benim öyle güzel(!) ders programım var ki malesef her gün 8.30-16.00 arası dersim var
Yok canim neresi kolay. Anneler 1 2 cocukla basedemiyor bir okullar acilsin diye dort gozle bekliyor. Siz hepsini birden zaptedip bir de birseyler ogretmege calisiyorsunuz. Gelecegin yetiskinleri sizin elinizde yogrulup sekil aliyor. Saygi duyulucak meslekler grubunun ilk sirasi siz ogretmenlerin. Siz ogrettiginiz icin diger meslekleri ogrenebiliyorlar. Saygim ve sevgim sonsuz sizlere.

masal3487 masal3487 naber canim, yarisma topigine yazdim buraya cagirdilar, sen de burdaymissin :KK49:

Kizlar selam. 31 yasindayim, 67.5 kiloyum. Boyum 1.65. Ramazan bayramina 60.4 kiloyla girdim ve tatile ciktim, eylul ortasina kadar tatildeydim ve 6 kilo alarak dondum. Son birkac gundur de deli gibi yiyorum 1 kilo daha almisim. Bunalima girmeye basladim ve 70i gormeden dur diyim dedim :)
Selam canim hosgeldin?aman biz de bu istah olunca diyet sayfalarindan cikmayiz:)) en azindan frenleyebiliyoruz burda ben gordum bile 70 leri:(

Senin 7 haftalik yarisma topigi vardi beni de cagirdigin ama o zaman tartim yoktu kabul etmediler ben de girmedim burdayim,oraya devam etmiyor musun?

Tesekkurler herkese, hos buldum. Yarindan itibaren hem diyete hem de menu paylasimina basliyorum. Yarim saat once bulgur pilavi yedim ama cok yagliydi mideme oturdu. Artik bir sey yemem bu saatten sonra. Yarim paket bitter cikolatam var onu bitirip yarin saglikli beslenmeye baslicam :)
Hos geldin arkadasim. Kolay gelsin basarilar.

Menu
Uyaninca:
1 ceviz
5 cig findik
Kahvalti:
1 haslanmis yumurta
2 ince dilim hindi salam
1 dilim cavdar ekmegi
5 siyah zeytin
2 yk lor peyniri icine maydanoz roka
Domates salatalik
Ara: 1 küçük muz
Ara: 2 yk musli 2 yk yogurt karisimi
Aksam:
1 yt yesil mercimek yemegi
1 havuc
1 turp
Su: 2lt daha icerim
Spor: 40 dk leslie
15 dk bolgesel kol
45 dk acik havada yürüyüş
Menu de spor da super. Afiyet olsun canim.

Selam canim hosgeldin?aman biz de bu istah olunca diyet sayfalarindan cikmayiz:)) en azindan frenleyebiliyoruz burda ben gordum bile 70 leri:KK43:

Senin 7 haftalik yarisma topigi vardi beni de cagirdigin ama o zaman tartim yoktu kabul etmediler ben de girmedim burdayim,oraya devam etmiyor musun?

Iptal oldu canim o yarisma. Bu yarisma gruplari daha disiplinli diye katilmaya karar verdim ben de. Sen en son 66lardaydin diye hatirliyorum ben, cok kilo almisiz valla :( ben 60dan 67ye ciktim. Sen kac kg aldin

Hos geldin arkadasim. Kolay gelsin basarilar.

Cok tesekkurler, hepimize bol sans ve motivasyon diliyorum

Bır cenenıze kelepce vurup zararlı sokmasanız
Eccıkte totısı kaldırıp hareket etsek donmezde
Gercı o zamanda burda ne işimiz olurdu
Ay bir zamanlar iyi yemisiz icmisiz beril cim. Kilo problemimiz olmasa nasil bulcaktik birbirimizi. Ama bundan sonra artik hepsinin tadini biliyoruz o yuzden tekrar yemeye gerek yok. Hedefimiz belli.

Iyi geceler arkadaslar. Firsatini bulmusken menumu yazayim.
07:00 1 bardak sut(tarcin zencefil zerdacal karisimi 1 tatli kasigi)
08:00 1 dl. Ekmek (tuzsuz yulafli tam bugdayli)
1 cay bard.lorla domates salatalik bol yesillik (hepsi karisik salata seklinde)
1 hasl. Yumurta
09:30 sutlu turk kahvesi 17 uzum
10:30 1 bard. Ayran 1 maden suyu karistirip
Ictim
12:00 3 kofte ve karisik salata
13:30 yesil cay (taze zencefil dilimli limonlu)
14:30 cacik
16:00 sutlu kahve
17.30 z.yagli taze fasulye
Salata
4 kasik yogurt
19:30 1 cay bard sut tarcinli
20.30 ihlamur
Su 3 lt.
Menun guzel canım

Yok canim neresi kolay. Anneler 1 2 cocukla basedemiyor bir okullar acilsin diye dort gozle bekliyor. Siz hepsini birden zaptedip bir de birseyler ogretmege calisiyorsunuz. Gelecegin yetiskinleri sizin elinizde yogrulup sekil aliyor. Saygi duyulucak meslekler grubunun ilk sirasi siz ogretmenlerin. Siz ogrettiginiz icin diger meslekleri ogrenebiliyorlar. Saygim ve sevgim sonsuz sizlere.
çok teşekkür ederim ablacım sözlerin ne kadar güzel ve gurur verici

Gayet güzel hele aksamin saati cok iyi ben o kadar erken yiyince gece midem kendini sindiriyor gibi hissediyom:KK70:
sabah kahvaltısıyla durunca acıktık eşimle yedik genelde haftasonlari öyle oluyor ve ben haftasonlari daha iyi kilo veriyorum 2 öğün benim için daha iyi oluyor ama okula gidince üç ögunle anca doyuyorum

Iyi aksamlar arkadaslar. Bir kac gundur kacak guresiyorum ama yakinda daha iyi bir sekilde donerim araniza insallah. Menumu yazicam da ne bu genemi degisti demeyin. Gecici degisti tekrar dunku haline donucem ve aralik ayina kadar bir aksilik olmazsa o devam edicek.
Kahvalti
1 dl. Ekmek
1 dl. Peynir
Domates

Ara 1 fincan mercan kosk cayi
2 tek etiform

Ogle bulantim vardi yiyemedim
Ara bulantim devam ediyordu

Aksam z.yagli kabak yemegi
Ayran
Salata

Ara 1 bard. Sut

Su olcusunu bilemiyorum ama yeterli icmisimdir sanirim.
Spor beril im kaptanim mazeretim var (ay bu sarkiydi ve devaminda asabiyim ben diyordu)
afiyet olsun değişken olması iyi aslında monotonluktan kurtarıyor

Bugünkü yediklerim
Sabah 1 kuru kayısı 2 kk peynir kozlenmis biber yoğurt
Öğle 1 bardak portakal suyu 1 tane icli köfte
Aksam 1 tabak nohut yemeği salata yoğurt turşu
Su 2.5 lt
Spor 20 dk twist shape
içli köfteyi bir tanede durmuşsan iyi valla afiyet olsun ben 3 tane yerim rahat

İyi akşamlar kızlar
Sabah:
1 tavada yumurta
Domates
2 ceviz
1 kk peynir

Öğle:
5 yk tb makarna
2 tavuk köfte
Domates

Ara:
1/2 bardak süt

Akşam:
1/2 yt menemen
1 kase yoğurt

Su: 3l
Spor: 45 dk bölgesel egzersiz
8 km tempolu yürüyüş

Iyi aksamlar arkadaslar. Bir kac gundur kacak guresiyorum ama yakinda daha iyi bir sekilde donerim araniza insallah. Menumu yazicam da ne bu genemi degisti demeyin. Gecici degisti tekrar dunku haline donucem ve aralik ayina kadar bir aksilik olmazsa o devam edicek.
Kahvalti
1 dl. Ekmek
1 dl. Peynir
Domates

Ara 1 fincan mercan kosk cayi
2 tek etiform

Ogle bulantim vardi yiyemedim
Ara bulantim devam ediyordu

Aksam z.yagli kabak yemegi
Ayran
Salata

Ara 1 bard. Sut

Su olcusunu bilemiyorum ama yeterli icmisimdir sanirim.
Spor beril im kaptanim mazeretim var (ay bu sarkiydi ve devaminda asabiyim ben diyordu)
Devamını ben soyleyım asabıyım üleyn ben

Bugünkü yediklerim
Sabah 1 kuru kayısı 2 kk peynir kozlenmis biber yoğurt
Öğle 1 bardak portakal suyu 1 tane icli köfte
Aksam 1 tabak nohut yemeği salata yoğurt turşu
Su 2.5 lt
Spor 20 dk twist shape
Paylaşımın çok az arkadaslardan bırısın bılıyormusun
Bılıyorsan benı memnun edecek paylaşımda bulunurmusun
Geçen hafta sabıt
Bu hafta 100
Cumaya en az 599 beklıyom bılesın