• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben bu aralar duzenli giremiyorum. Sanirim bir sure daha boyle gidecek. Gecmisi okumaya kalkinca da yetisemiyorum bir goz gezdiriyorum ama genelde tam okuyamiyorum. Bu yuzden gozden kacirdigim onemli bir sey olursa ozur... ama bekleyin beni. Insallah cok yakinda bomba gibi donucem araniza.

Canım sanırım gruplar arasında bır karar verememişsın
5. Takıma yazmışsın sonra bıze gelmıssın
Bızden 12. Takıma gıtmıssın hatta aynı anda yazmışsın
Sonra gerı bıze gelmıssın
Hep cümleler kullanılmış bayramda kılo aldım
Sıze katılabılırmıyım vs....
Takımların genel işleyışı aynıdır oysa
Kusura bakmazsan bızım takımda motıve olabılırsın sohbete gelebılırsın ama lısteye alamam
düzenim olmadığını da okumuşsunuzdur herhalde
fazla yazamadığım için gruplara da dahil olamadım
haftaya düzenim olacak diye ve burada eskiden de beraber verdiğimiz arkadaşlar kakaovanilya kakaovanilya masal3487 masal3487 olduğu için tekrar yazdım
önemli değil amaç aynı olduktan sonra başka gruplarda da verilir

haftaya düzenim olacak diye ve burada eskiden de beraber verdiğimiz arkadaşlar kakaovanilya kakaovanilya masal3487 masal3487 olduğu için tekrar yazdım
Düzensızlıkten her takıma yazmanız ilginç doğrusu
Bende takımları dolaşmanızı elektrık uyumuna bağlamıştım yanılmışım özür dılerım
Bır takımda durumunuzu belırtseydınız böyle olmazdı sanırım
Neyse sıze katılıyorum çok haklısınız amaç aynı olunca her grupta verılır
Insallah çarçabuk hedefınıze ulaşırsınız

Selam kizlar eve yeni geldim,bir pazar gunum var kalkip veli toplantisina gidiyorum cok saygi deger velilerden sadece 11 tanesi geliyor 11 i kayip yani yarisi katiliyor,o kadar sinir oldumki haftaici dersimi bolup cocugunun durumunu sormaya gelip rahatsiz eden veliler haftasonu olunca bir gunlerini bile ayirma zahmetinde bulunmuyorlar:( sinir oldum ya ben hasta hasta kalkip gidiyorum ama yarisi tesrif etmiyor:(

Afiyet olsun zeynep cim. Ev de oldugun zamanlarda suyu telafi etmeye calis canim. Hem saglikli ve odem olusumunu engelliyor hem de metobolizmayi hizlandiriyor.
Normalde zaten cok severim su icmeyi aliskanlik haline de getirdim sukur ama disarda olunca ayda yilda bir o zaman sadece pek icmiyorum.

Canim diyet guruplari gunlukler gibi esnek degil,kaptanimiz berilceee berilceee bu konuda hakli,yaris oldugu icin herkes birbirinden sorumlu ve sadece bir gurupta yarisiliyor baska guruplara ayni anda girilmiyor,buranin kurallari var ve onlara uymak gerekiyor

Selam kizlar eve yeni geldim,bir pazar gunum var kalkip veli toplantisina gidiyorum cok saygi deger velilerden sadece 11 tanesi geliyor 11 i kayip yani yarisi katiliyor,o kadar sinir oldumki haftaici dersimi bolup cocugunun durumunu sormaya gelip rahatsiz eden veliler haftasonu olunca bir gunlerini bile ayirma zahmetinde bulunmuyorlar:KK43: sinir oldum ya ben hasta hasta kalkip gidiyorum ama yarisi tesrif etmiyor:KK43:
Gerçekten de işin çok zor ya. Bu tavırlar insanın sinirlerini bozuyor. Keşke biraz daha düşünceli olsa bazı insanlar

Selam kizlar eve yeni geldim,bir pazar gunum var kalkip veli toplantisina gidiyorum cok saygi deger velilerden sadece 11 tanesi geliyor 11 i kayip yani yarisi katiliyor,o kadar sinir oldumki haftaici dersimi bolup cocugunun durumunu sormaya gelip rahatsiz eden veliler haftasonu olunca bir gunlerini bile ayirma zahmetinde bulunmuyorlar:KK43: sinir oldum ya ben hasta hasta kalkip gidiyorum ama yarisi tesrif etmiyor:KK43:
Canım bu hep öyle kı
Ben her toplantıya gıderım hep aynı yüzler gelır
Bazı çocukların ananelerini hiç gormedım mezuniyette bıle
Bosver sen gorevını yaptın gelenler senındır gülüm

Gerçekten de işin çok zor ya. Bu tavırlar insanın sinirlerini bozuyor. Keşke biraz daha düşünceli olsa bazı insanlar
Benım gıbı hergün kapıya dayansa
Kamerada bır terslik olunca telefona saldırsa :)
Çok bela velıyım be ogretmenlerım kusuruma bakmayın

Benım gıbı hergün kapıya dayansa
Kamerada bır terslik olunca telefona saldırsa :)
Çok bela velıyım be ogretmenlerım kusuruma bakmayın
Haha ay abla ya :)
Bakalım bir gün anne olursam ben neler yapacağım. Hiç kestiremiyorum.
Ama gerçekten de işiniz çok zor :)

Menumu yazayim da yatayim

Sabah 11 de pastirmali yum,1 dilim tb ekmegi,10 yesil zeytin,1 ucgen peynir.

Ara bir kase asure.

Aksam:18.30 bir porsiyin istavrit,1 dilim tb ekmegi,salata.

Spor yapmadim tum gun kosturdum,telimde adimsayar var 2.5 saat yurumusum,1.5 litre su(disarda tuvalet sorunundan cok icmiyorum)
Menun güzel canım

Haftasonu olmasi benim kararim degil canim,10 tane 1. Sinif var hepsi ayni anda yapilacak,oncesinde sanirim okul aile birligi toplantisi ardindan siniflara gececek veliler ve bire bir gorusme olacak,bana kalsa haftasonu hayatta yapmam:KK43:
ilkokul olunca farklı oluyor sanırım bizde toplantılar bağımsız olarak yapılıyor her öğretmen ne zaman isterse o zaman toplantı yapıyor

Canım bu hep öyle kı
Ben her toplantıya gıderım hep aynı yüzler gelır
Bazı çocukların ananelerini hiç gormedım mezuniyette bıle
Bosver sen gorevını yaptın gelenler senındır gülüm
Evet gorevimi yaptim ama hasta hasta gidince bir de o kadar veliyi karsimda gorunce sinirim bozuldu,en ufak bir sey olunca sikayete gelmesini biliyorlar ama:(

Geçmişi okudum da, annelik zor zanaat gercekten. Ama çocuklar biliyor onlara verdigimiz değeri, kendilierini kiymetli hissetmeleri zaten basli basina yetiyor. illa ki onlarla yeterince vakit geciremedigimiz ya da stressimizi yansittigimiz durumlar, gunler oluyor ama bu kötü anne olduğumuz anlamina gelmez. Yazmak istiyorum birswyler daha ama toparlayamadim. Duygusala baglicam az kaldi
Ay gidip kizlari bi öpesim geldi :anne::KK68:

Back
X