- 28 Temmuz 2017
- 2.703
- 6.746
- 158
- 27
Evet ya bu az yiyenler ekmek yemeyenler nasıl doyuyorsunuz sırrınızı bize de söyleyinE yine cok az nasil doyuyorsun sen boyle ya :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya bu az yiyenler ekmek yemeyenler nasıl doyuyorsunuz sırrınızı bize de söyleyinE yine cok az nasil doyuyorsun sen boyle ya :))
Hilal cim senin yavrun elbette ki en guzelini en iyisini istersin yavrun icin. Sabretmenin bazen zor oldugu dogrudur ama anne olarak mecburuz canim. Cunku bir bebek dunyaya sifir dogar herseyi bizden ogrenir bizden gorur yapar. Soyle dusun elinde bir tas var eger onu guzel islersen elmas olur yanlis islerde olmadik bir yerini kirarsan degersiz bir tas olur canim. Evlatlarimiz bizim elmaslarimiz en guzel sekilde ornek olup islememiz lazim. Cunku onlara bir zarar geldiginde en cok biz anneleri yakar.ay ne güzel yazdın evet ben doğurmak istedim onu gr gereken ilgiyi alakayı sevgiyi şefkati hak ettiği hayatı yaşatmak zorundayım bakıyorum şimdi netten sipariş vericem bu kitapları abla çok sağol
araştırmaya giricem şimdi canım bakıyorum kitaplara
Afiyet olsun canim ama cok yetersiz bir menu. Kahvaltinin besleyici degeri hic yok. Peynir zeytin yumurta vs.olmaliydi. aksam da aynen canim. Gece yatana kadar vucut kitlik moduna girer. Daha vakit varken 1 bard.sut ya da ayran ic hic degilse canim.E yine cok az nasil doyuyorsun sen boyle ya :))
Menüde sporunda çok iyi canimMenum
Sabah:
1 kucuk muz
2 ceviz
5 cig findik
1 bardak süt
Öğlen:
Domatesli yumurta ( 1 domatesi 1 tk yagda pisirip uzerine yumurta kirdim)
1 kk suzme peynir
5 zeytin
1 dilim tt ekmek
Aksam:
1 uskumru ( tavada az yag ile pisirdim)
1 kase yağsız salata
Su: 2lt
Spor: 45 dk leslie
15 dk bolgesel karin
Elimden geldigince tadina bakip biraktim canim. Icim gitti herkes pizza yedi ben izgara. Ama amac belliTatlı dışında iyi bence canim tatlida o kadar cok degil
Bu yorum bana degil sanirimAfiyet olsun canim ama cok yetersiz bir menu. Kahvaltinin besleyici degeri hic yok. Peynir zeytin yumurta vs.olmaliydi. aksam da aynen canim. Gece yatana kadar vucut kitlik moduna girer. Daha vakit varken 1 bard.sut ya da ayran ic hic degilse canim.
Ne bulursam yiyorumSabah biraz yogun pazar kahvaltisi tabi :) ama genel olarak gayet iyi
Guzel de aksamki yemekler biraz birbiriyle alakasiz gibi :))
Güzel canımSabah
1 dil ekmekle kahvaltılık
1 bardak çay
Öğlen
1 kepçe çorba
1 kepçe nohut
1 servis kaşığı kadar köfte ve patates karışımı
Salata
Aksam
2 mandalina
Şu 1.5 lt
Spor ütü 45 dakika![]()
Yeseydin ya bi pizza hamuru ince zaten nolacakElimden geldigince tadina bakip biraktim canim. Icim gitti herkes pizza yedi ben izgara. Ama amac belli![]()
Hahaha en guzeli azicik tadina bakmayinca gozumuzde kaliyor bi lokma bakmak iyidirNe bulursam yiyorum![]()
Aslinda sadece bize degil su tatlilarin kimseye faydasi yok.Iyi yapmissinvalla su aralar benimde bi gözümün donesi tatlilara dalasi var zor duruyorum ya
![]()
Himm saat konusunu bilmiyordum ama elimden geldigince donem donem degistiriyorum yaptigim sporu.Bugün sporumu sabahtan yaptım her gün ayni saatlerde yapmak vucudu alistiriyor sporun etkisini azaltiyor arada degisiklik lazim :))
Bu yorum bana canım haklısın 1 bardak ayran içeceğim birazdan yoğunluktan yemedim kahvaltıyla geçiştirdim öğünleriBu yorum bana degil sanirim
Evet akşam biraz daha kalorili oluyor benim geneldesabah az akşam daha yoğun ama yine de iyi toplam kalori azdır
afiyet olsun canim
aynen canım pazar kahvaltısı
afiyet olsun menü güzel ama 45 dakika ütü spordan sayılmıyor![]()
Babamin spor hocasi soylemisti bunu sporun cesidini ve saatini arada degistirmek lazim diyeAslinda sadece bize degil su tatlilarin kimseye faydasi yok.
Himm saat konusunu bilmiyordum ama elimden geldigince donem donem degistiriyorum yaptigim sporu.
Senin de bir pazar gunun oldugunu ve onlara ayirdigini dusunmeyip pazar keyfini bolmek istememislerdir canim. Iste toplumca boyle saygisizliklar yapiliyor malesef hic karsi tarafin emegi goz onunde bulundurulmuyor bu evlatlarini emanet ettikleri ogretmenine bile.Selam kizlar eve yeni geldim,bir pazar gunum var kalkip veli toplantisina gidiyorum cok saygi deger velilerden sadece 11 tanesi geliyor 11 i kayip yani yarisi katiliyor,o kadar sinir oldumki haftaici dersimi bolup cocugunun durumunu sormaya gelip rahatsiz eden veliler haftasonu olunca bir gunlerini bile ayirma zahmetinde bulunmuyorlarsinir oldum ya ben hasta hasta kalkip gidiyorum ama yarisi tesrif etmiyor
![]()
Anladım açlık hissetmiyordum sorun yok okulunda da başarılar dilerimHemşirelik okuyorum 2. sınıfım ödevlerle boğuşuyorum yediklerim az gözüküyor ekmek olduğundan açlık hissetmiyorum şu an.
Alisiyorsun canım ben uzun bir süre hiç ekmek yememistim sonra diyet menümde var diye yedim ama son 3 gündür tekrar unsuz ve şekersiz beslenmeye gectimMenün süper canım hiç ekmek yok keşke ben de ekmeği tamamen hayatımdan çıkarabilsem unutsam açlık hissediyormusun ekmek yemeyince?
Yanlis olmus canim pardon. Hilal in menusune yorum yapmissin ben de hilal e yazdim aklimca ama senin yorumunun altina olunca boyle olmus. Ozur...Bu yorum bana degil sanirim
Kocaman hem de kocaman tebrikler canim. Ne guzel tutmussun kendibi bravo.Bugün dedemin mevlidi vardı kızlar onun icin spor yapamadım ama ne pide ne de tatlida yemedim sadece ayran içtim
Hic sorma canim benim kizim da yeni krese basladi ya 5 hafta oldu hele gecen hafta ilk defa o kadar saat ayri kaldik nasil ozledim. Ne en kotusu galiba krese ben birakip babasi aldigi icin iyice babaci oldu bana sen git diye isaret ediyor uykusu gelince filan hep baba. Galiba ben onu birakiyorum diye az da olsa kiriliyor bana. Baba da kurtarici kresten aliyor. Neyse tek saglikli mutlu olsun da. Ne yapalim babasinin kizisi olsun.Geçmişi okudum da, annelik zor zanaat gercekten. Ama çocuklar biliyor onlara verdigimiz değeri, kendilierini kiymetli hissetmeleri zaten basli basina yetiyor. illa ki onlarla yeterince vakit geciremedigimiz ya da stressimizi yansittigimiz durumlar, gunler oluyor ama bu kötü anne olduğumuz anlamina gelmez. Yazmak istiyorum birswyler daha ama toparlayamadim. Duygusala baglicam az kaldi
Ay gidip kizlari bi öpesim geldi![]()